Rapedsky je napisao/la:
ne razumijem zasto nije prema vrhu sa ostalim temama koje su tamo zbog svjezih komentara, jer komentar nije mogao bit svjeziji...
Zbog toga jer jedan ili dva komentara u pola godine ne aktualiziraju temu toliko da bi bila pri vrhu,za to treba veći broj komentara.Zbog toga je i moj odgovor na tvoje pitanje bio:
kolos je napisao/la:
Rapedsky je napisao/la:
kako dovesti temu na vrh? ovo je palo poprilicno na dno i tesko da ce ovo itko vidjeti??
Pisanjem

Jer samo pisanjem,sudjelovanjem članova na toj temi,ta tema može stići do vrha.Vražičak je tu samo zbog toga što je odgovor jednostavan.Tvoja ljutnja nema smisla.
Uostalom,ako nekog zanima ima li od njegove posljednje posjete novih postova i koji su to,treba samo pritisnuti opciju "Novi postovi".
Također,velika je vjerojatnost da svatko koga zanimaju neke nelogičnosti oko kasiopejaca,sigurno će opazizi i ovu temu.Zbog toga,stvarno nema smisla da se brineš oko toga.
Rapedsky je napisao/la:
znaci 17000godina...i prvi put dobijamo ikakvu korisni informaciju kroz ra materijal 80tih godina,
znaci samo 30tak godina (od nevjerovatnih 17000g) prije 2012godine,, najvaznije godine za našu
rasu, godine u kojem ce nevjerovatno napredna rasa reptiliskih bica porobiti nase duse
za cijelu vjecnost????moze li ovo biti potresnije??? jeli iko ovo uspio povezati?
Rekao bih da nije to prva informacija.Ove informacije postoje već stoljećima...tisučljećima,samo u drugačijem obliku ili iz drugaćijih izvora npr:
viewtopic.php?f=7&t=2331 ,
viewtopic.php?f=13&t=2346 ,
viewtopic.php?f=13&t=266 ,
viewtopic.php?f=7&t=20 ,
viewtopic.php?f=7&t=2143&hilit=arkoni ...itd......
Rapedsky je napisao/la:
i jos bi rekao ovo : broj mogucnosti je beskonocan za bilo koju stvar...ako ti neko nudi samo ops i
opd oprijedeljenje to zvuci kao ultimatum i nema nikakve veze sa istinskom slobodom,,, ja nemoram
biti zla osoba i ne moram nikome nauditi a pritom mogu ostati ops... to nije uvjet i ne bi trebao biti...
ako uzivam u materijalnim stvarima za sebe ne znaci da ne zelim nikome pomoci i da zelim nekome
nauditi.,.. to je iskrivljeno i nema smisla...
Pojmovi OPS o OPD nisu nikakva vrsta ultimatuma.Ova dva pojma se djele samo na OPS pojam koji ne poštuje slobodu izbora i OPD koji je poštuje.OPD sadrži znanje o OPS,ali OPS ne sadrži znanje o OPD-u

Tako da to nema nikakve veze sa "zlom" ili "dobrotom".I nema veze s budučnosti.
Ali o tom eviše na odgovarajučoj temi.
Rapedsky je napisao/la:
amo zamisliti ovaj primjer:
jedan covjek zeli imati ljepu i veliku kucu(primjer materijalizma i ops)... a pritom pomaze drugima...
nikad nije mrava zgazio,vegetarijanac je( znaci ne dira se u zivotinjski svijet), ima postovanja
prema biljkama, zemlji(land),,nikoga ne mrzi,... itd.... ajmo rec ma sve bas sve sta se ocekuje od
jednog opd bića,,, ali samo ali... covjek voli imati prostranu i ljepu kucu?
sta to znaci da 2012te kada dode val, mora biti uklet za sva vremena, otici u ops 4d...
di ce mu reptili porobiti dusu???
Još jednom ne.Prema KS-ima,a i meni se tako čini,da u praksi ovdje na 3D- mi nemožemo biti OPD,već možemo postati samo kandidati OPD-a.Tako da tvoj čovjek djeluje u skladu da bude OPD kandidat.Nakon toga se navodno dolazi u denzitet gdje će njemu biti olakšano postupno prelaženje u OPD,tj, to će zavisiti od njegovog izbora i dal neće pasti opet pod manipulaciju OPS-a.
Rapedsky je napisao/la:
ti materijali su inteligentni i zanimljivi, ali se ne razlikuju puno od hrpe ultimatuma koje daje bog u
bibliji...samo ovdje imamo jedan jedini koji je zapravo skupina svih ultimatuma iz biblije...
Zapravo jest razlika baš u tome što ovdje nema ultimatuma.U tim se spisima piše kakva jest manje više objektivna situacija,dok se sveti spisi mogu tumačiti na miljun načina,dok je kod KS-a jednostavno.Ako poštuješ "slobodnu volju" si OPD,a ako ne si OPS.
Rapedsky je napisao/la:
ne znam s obzirom na gore izrečeno kako da se postavim prema tim materijalima u smislu, koliko su
oni nam stvarno dati da nam pomognu...mozda su nam dati samo da nam se rugaju , da uvidimo
dubinu robstva??? jeli iko o tome razmisljao???mozda baš zato sadrze toliko istine od koje je veci
dio poprilicno ružan...
Znaš li da to tvoje pitanje omogučava meni ili bilo kome da djeluje na tvoju slobodnu volju?I da si ti to dozvolio?Da naučimo i shvatimo što zapravo radimo kad nešto činimo,za to nije nikad kasno.Čak ni kad je sve gotovo.Dakle ako se ja prema bilo kakvome tekstu,djelovanju postavim na način tipa:"Mogu li što naučiti iz ovoga?!",mislim da je to ispravan stav.S time da ostanem čim više objektivan.
Evo još jedan