Kad su kemtrejlsi u pitanju i njihova opservacija, tu se takođe pojavljuje fenomen selektivne percepcije gdje čovjek uzima u obzir samo one opservacije koje se uklapaju s njegovim ličnim vjerovanjem dok se one koje se ne uklapaju - ignorišu. (Ova "lična vjerovanja" čovjek obično stiče tako što ih preuzima od strane onih koje smatra autoritetima.)
Dakle, imamo ljude koji vjeruju u kemtrejlse odnosno da se nad našim glavama sprovodi jedna operacija zaprašivanja planete i čovječanstva određenim kemikalijama i one koji ne vjeruju, od kojih su jedni svjesni tog fenomena dok drugi nikada nisu ni čuli za to.
Tako, oni koji vjeruju u kemtrejlse počinju svaki mlazni trag aviona da intepretiraju kao kemtrejls, dok oni koji su čuli za taj pojam ali ne vjeruju da je to ono što se stvarno zbiva, ne vide iznad svoje glave ništa neobično.
**
S obzirom da nismo "in the know", ostaje nam da se oslanjamo na "svoja" predubjeđenja, da nagađamo, racionalizujemo itd.
Promjena atmosferskih prilika
Ukoliko se držimo 3D logike, koja se na žalost slabo koristi kod selektivne percepcije, avioni isto imaju "red vožnje" kao i vozovi, autobusi itd. Dakle, istim danima u isto vrijeme trebali bi viđati iste avione sa ili bez mlaznica i njihove putanje leta bi trebale biti iste. Međutim, oni koji su se stvarno potrudili da sami proučavaju fenomen i mućnu vlastitom glavnom, mogli su primjetiti da to nije slučaj.
Kod mene poslednjih godina nisu nijednom omašili neke veće praznike kao npr. Božić i Uskrs. Tada kao da se iživljavaju na nebu. Može proteći i par mjeseci da na nebu ne vidim nijednu mlaznicu a onda jedan dan cijela mreža ili "X-znakovi" (u simbologiji "X" kao 24-to slovo eng. alfabeta daje šesticu?!)
Jednom sam imao priliku da zajedno s jednim "skeptikom" posmatram avion kako ostavlja mlaznicu tačno iznad naših glava. Onda je ta mlaznica odmah iza njega počela da se prekida, iz pune linije je prešla u isprekidanu i onda je potpuno nestala dok smo istovremeno imali priliku da gledamo avion kako se udaljava ne ostavljajući nikakav trag iza sebe. Da li je to bilo zato što je on to iznenada uletio u područje nekih drugačijih atmosferskih prilika ili je nešto drugo bilo u pitanju?!
Frekvencija letova
S obzirom da sam imao priliku da u vezi s poslom obilazim neka manja mjesta u Australiji iznad kojih rijetko šta prelijeće osim manjih aviona kanadske proizvodnje tipa Q200 i Q400, koji uglavnom saobraćaju između većih gradova i mijesta u unutrašnjosti. Tako je lako primjetiti iznenadnu pojavu većih aviona koji ispuštaju mlaznice i ostavljaju ih iznad tih mijesta u obliku mreže, paralelnih linija i znaka X. U stvari, lako je primjetiti onima koji obraćaju pažnju na realnost a fenomen je upravo u tome što većina ljudi nije u stanju primjetiti nagle promjene na nebu čak i u tim mjestima gdje su preleti ikakvih aviona rijetki?! Tu samo nagađam da se u sklopu te operacije sprovodi i neka vrsta "kontrole uma-percepcije" ljudi (subliminalne poruke?!). Pogotovo zato što se ljudi počinju iracionalno ponašati kad im skreneš pažnju na zbivanja iznad glave. Žao mi je što nisam zapisivao njihove interpretacije jer se to uglavnom svodilo na lupetanje koje ni pas s maslom ne bi progutao. Zajedno s tim se kod njih pojavljivala tendencija za promjenu teme što je brže moguće. Isto tako i znakovi nemira, nervoze i agresivnosti.
[Primjećeno je da se većina ljudi slično ponaša i kad vidi NLO!? -
"Sindrom crnih gusaka"]
Naravno, nisam im ništa pominjao u vezi s kemtrejlsima, nego sam postavljao samo generalna pitanja u smislu, odakle to ovdje iznenada toliki avionski saobraćaj, kako je moguće da čovjek danima ne vidi nikakav avion a sada nebo vrvi od njih...?! Koja se to mjesta nalaze u pravcima u kojima se kreću ti avioni, zašto ove mlaznice vise satima u zraku (često se spuste i na visinu koja je daleko niža od one na kojoj su izbačene).
Uglavnom, stekao sam utisak da bi se većini ljudi mogli odozgo i na glavu posrati a on bi oni to govno interpretirali kao nešto sasvim drugo, kao i njegov izvor!?
Sada živim u jednom mjestu između Sidneja i Brisbejna, pa s tim u vezi, uzimajući u obzir geografsku kartu Australije, logično bi bilo za očekivati da mlaznice aviona budu usmjerene sjever-jug kuda se normalno i kreće avionski saobraćaj. Međutim, kod pojačane aktivnosti, avioni lete u svim pravcima, uključujući i istok-zapad, a tamo nema nikakvih većih mijesta odakle bi uzlijetali ili gdje bi slijetali.
[He, he, jednom prilikom sam čuo i objašnjenje da je otvorena linija između Perta i Tokija, pa je to zato. Dakle, zamislimo koincidenciju da je u tom momentu nekoliko aviona istovremeno letjelo iz Perta za Tokijo i iz Tokija za Pert a sastali se svi baš iznad naših glava?! A i da jesu letjeli za Tokijo, prošli bi dosta sjevernije od mjesta gdje smo se nalazili. S tim u vezi, u Evropi je mnogo lakše nadoći do objašnjenja kako je toliko intezivan saobraćaj aviona u raznim pravcima normalan, međutim, ovdje to slabo može da pije vode.]
Miješanje goriva
Kod ove teorije da se radi o promjenama sastava avionskog goriva (što je sasvim moguće), obično izostaje objašnjenje kakvu ulogu tu igraju barijum i aluminijum, koji su redovno nalaženi u primjercima skupljeni iz tih mlaznica. Da li barijum, aluminijum itd. poboljšavaju svojstva goriva? Bez obzira na to da li ga poboljšavali ili ne, onda tu opet govorimo o kemtrejlsima a ne o normalnim mlaznicama avionskih motora koje se po svojoj definiciji uglavnom sastoje od vodene pare.
Drugačije sagorijevanje goriva takođe ne objašnjava prisustvo barijuma, aluminijuma i drugih sastojaka "mlaznica", čudan "red vožnje", frekvenciju i pravce letenja aviona itd.
S tim u vezi, na osnovu svojih ličnih opservacija, smatram da se na ovoj planeti ipak odvija jedna tajna i sofisticirana operacija zaprašivanja kemikalijama iz vazduha. Kakav je stvarni sastav te smjese kao i krajnji cilj bagre koja to radi, nije mi poznato?! To mogu samo nagađati.
...