rankovic je napisao/la:
FORMICA misliš li da je 2012 neka prekretnica u svijesti posle koje će stvari da se kreću u drugom pravcu, ili jednostavno neki nagli rascjep denziteta ili tako nešto? ja osobno intuicijom osjećam da se dešava neka sve izraženija promjena u svijesti (posmatrajući sebe i okolinu) koja će kulminirati tog datuma.
ne mora biti 2012. Naše bilježenje vremena nema nikakve veze jer vrijeme kako ga mi zamišljamo zapravo ne postoji. Ranije sam o tome napisao neki post, meni su vanzemaljci pokazali taj novi svijet a pratilac (anđeo čuvar) mi je pokazao trenutak dolaska talasa promjena. Ne znam kako se to odigrava u fizičkom svijetu znam samo da će talas naići i tad će mo se svi śetiti tog ośećaja jer nam nije prvi put. Talas će nas podići i idućeg trana se nalaziš u drugom svijetu. Tad moraš ostati miran i sačekati da se vrati śećanje jer se možeš oštetiti budući da neznaš što j što u tom svijetu. Čim se vrati śećanje znaš tačno mjesto đe trebaš ići i ideš. Vidio sam milione kako prelaze. Ne prelaze svi ljudi neđe polovina ostaje ali i oni se mijenjaju vidio sam i taj svijet i mogu ti reći fini, vaspitani, kultirni, predurjetljivi momci žive tamo. Potpuno si u pravu kad kažeš da primjećuješ te promjene. Čak i ova graja oko tobožnjeg globalnog otopljavanja je zapravo posljedica nailaska talasa. Nagledaćemo se svakakvih čuda ali ne smijemo dozvoliti da strah preovlada. Zabavljaj se čudima i pažljivo smatraj počećeš uočavati ritmove koji su ti izmicali i sve stvari postaju jasnije.
I što vele aamon i langolijer mi smo teško oštećeni u moćima da razumijemo što je vrijeme. Iako izgleda nemoguće meni se čini da zapravo poslijedice prijethode uzrocima, ili da je sve što se danas događa zapravo smišljenu u budućnosti odakle se djeluje ili tako nekako. Zapetljano brate mili ne umijem se izraziti.
Fantastičn mnoštvo stvari koje su se dogodile još uvijek se događaju čekajući još neke događaje koji trebaju da se dogode. Tako od prilike to izgleda. I nije nemoguće živjeti živote koji se nijesu desili.