villy je napisao/la:
WTF

,
Zapravo je jako zanimljivo gledati tvoju reakciju na moja pitanja i komentare.
Na još ni jedno pitanje koje sam ti direktno postavio nisi odgovorio.Sve su to reakcije tipa:"
Stvarno? nisam znao, onda idi -te protestirajte u CERN. ,WTF
,
,HA HA HA LOL
RESPECT moj naklon."
Po meni je to nezrelo (dječje),a u najboljem slučaju političko izbjegavanje odgovora,samo jako nespretno.
(ali dovoljno spretno da bi ušao u hrvacki sabor
)
Citat:
primjecujem kada se god nesto iznese svezi srb da je to odma poziv da sve bude velika srbija
Zapravo ovo stvarno i jest smiješno,ajde iskreno nađi mi jedan post ili jednu rečenicu koju si TI ili netko drugi napisao,a da Srbija kao država/kraljestvo nije pokrivala barem još dvije današne države. A ono što je još smiješnije da ne razumiješ ni samo značenje složenice "velika Srbija".Jer induvidua rođena na srpskom tlu ima VELIKI POTENCIJAL DA BUDE VELIKA,možda veći nego induvidua u hrvatskoj ili mađarskoj,al to ne mora završiti tako.
Eh,to je hebeno smiješno.
Citat:
istrazujuci neku naciju ne trazim sebe niti svoje porijeklo. trazim odgvor zasto oni unisavaju njih?
Postoji jedna poslovica koja kaže nešto kao:"Od šume ne vidješe drveće."Naravno ova poslovica se može okrenuti,pa dobijemo:"Od drveća ne vidješe šumu."
Siguran sam da si čuo za teoriju o tome da smo svi "ponavljači".Manje više svi ponavljamo ono što smo čuli,pročitali ili vidjeli ii osjetili.Sad,ako sve informacije koje pribavljam dolaze izvan mene,tj. matrixa i na tome temeljim svoje dokaze,bez sagledavanja unutar sebe(što mi govore "kosti",intuicija,ili nešto neodređeno).Jesam li ja "ponavljač" ili ne?
Kako ne odgovaraš na pitanja,ipak bih volio dai mi odgovoriš na barem jedno pitanje,:"Tko si ti?" ili malo lakše "Što misliš da si ti?"