Sada je: pon maj 05, 2025 7:58 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 435 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 22  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Srbi i Hrvati
PostPostano: čet okt 28, 2010 11:08 pm 
Član foruma

Pa naslov teme je Srbi i Hrvati., zar ne?
Vec sam 1555 puta rekao da mi nije cilj pobudjivanje nekih emocija koje izazivaju nemire, ako tko tko shvaca slobodno mu i ravno polje
Plitka razmisljanja snovite iluzije koje se usade od djetinstva.
Shvacam da je bio rati i mnogo se krvi lilo rekao je drug tito. Ja ne lijem niti zelim da ittko lije krv.
Potrebno je shvatiti da smo prevareni i ogoljeni do srzi. Puca mi ona stvar ako je netko nacionalo osjetljiv jer tako nesto ne postoji.
Ja sam u potrazi i istrazivanju. NAslov je takv i scenarij kojim putem ide nije sabloniran, zar ne?

Istrazivanje je opsezno, vodi daleko u povijest. Ako je netko zapo u nekoj misijoj rupi i to je njegov problem.
Nema zeki peki. kome se ne cita i istrazuje isto mu je na volji.
Mene ovo jako zanima i idem dok me zelje vuce. Do kuda NE ZNAM, ovog trnutka to ne mogu reci.
Bit je da svako istrazivanje, tema odvlaci svaki put daleko u proslost...

flash back kako je sve to pocelo...
Pa jedno vise od godinu dana prije uclanjenja i saznanja da ovaj forum postoji kao i sloboda govra - istrazivanja - nadopunjavanja - saznanja procitao sam clanak o majanskom kalendaru 2012 itd....
taj isti kalendar me odvukao na drvene karte iz spaljene aleksandrije biblioteke... karte koje su znale put za ameriki kontinet....
tako da prica iz skolskih klupa u potrazi drugog puta prema mirodijama INDIJI itd.. haha .. ne drze vodu.
slicno tome ovo istrazivanje vodi odgledavsi dokumentarac ROMAN EMPIRE TODAY....
ako imate koga kriviti zasto istrazujem ovu temu je taj spomenuti dokumentac, pa ovaj forum... ustvari spalite me kao sto su rimo-katolici spaljivali katare, pobijali kelte (sada znam tko su) pod paskom - izlika inkvizicije...
Te naposljetku spalili tjelo NIKOLE TESLE protiv svih izvornih obiljezja krscanstva, bio je pravoslavne vjere. I to nije bilo dosta sto nam je tim istim umnim barbarima, djavoljim slugama podario svjetlo i sve blagodati materijanog svijeta korz elekticitet spalili mu ognjiste...

p.s.
Malo mi je dosadilo susati o meditacijem i etercinim bicima. jer mi smo po predaji protiv svoje volje u ovom materijalnom svijetu. svoju kaznu i ucenje moramo odsluziti i slobodu zaraditi.
Ako sm ovec tu pod prisilom u meterijalnim tjelima zbog skolovanja, odslutivanja kazni na tvom svom put smatram da moramo djelovati na materiju materijalno! izaci iz zna.
nas duh dusa djeluje na materiju i moze pobjediti dajvola u nama i oko nas. Ako to uspijemo na ovom putu postajemo covjekom u svakom smislu te rijeci. zasluzujemo kasniej svoju slobodu.
Svaki put pravednika je tezak put.
Isto tako vjerujem da nemamo sto traziti na duhovnoj spiritualnoj razini previse jer onda nebi imali svoja materijalna tjela. Odvore mozemo traziti ali zadatak je djelovati na razini materije i imaginarni svijet kojim smo okruzeni.
MATRIX.

Izvinite sto kroz ovo svoje istrazivanje-nja pronlazim sebe i svoj put.

Hvala vam na pomoci.

ISTINA JE SAMO JEDNA

I jezim se na pomisao postivanja nametnutih pravila? npr. ako je moj otac bio koljac onda cu i to ja biti? E pa ljudska stvorenja ja to ni pod kakvu cijenu necu biti.... stvarno se trudim rasvijtliti put covjeka i moje postojanje - prosle i buduce puteve.
Ako tko ima zeludac za klanjem, krvlju mora imati i zeludac da probavi sto se zbivalo na ovim prostorima od KRISTA i pije KRISTA.

Vrh

PostPostano: čet okt 28, 2010 11:51 pm 
Član foruma

Izvinjavam se na ovom materijalu i karte koje su crtali vremenski putnici.. opet neki tamo etnici..
Ustvari nemojte citati ni ospenskog gurdjijeva sve su to srbi... oce da vas osvoje porobe..

Gnostika... u to je katarsko ( nisam vam rekao to su bogumili pravoslavci - srbi) nemojte ni to. bolje vratimo se svi na drvo, ma ne dalje ispod njega.

Kada se bolje razmislim mozda su ti anticki pisci isto bili srbi avari bujnu mastu imali. Oslikali svoje vizije i sva kulturuloska - znastvena znamenja imaginirali.

http://www.youtube.com/watch?v=mHj2_lEe6qk
http://www.youtube.com/watch?v=n2db6lBw01Q
http://www.youtube.com/watch?v=OfodMM-hgP4
http://www.youtube.com/watch?v=9pRbYzCW2fY

http://www.nezavisne.com/forum/index.ph ... 98.15.html

Zadnja izmjena: villy; pet okt 29, 2010 8:02 am; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: pet okt 29, 2010 12:00 am 
Član foruma

Jako lijepo si to sročio, nema šta. Međutim za ljude tvojih uvjerenja postoji forum ali ime mu nije galaksija nego prije Stormfront - sekcija Srbija. Da imaš minimum takta ne bi zagađivao jedan anacionalan, areligiozan forum i na njemu izazivao kolektivan podsmjeh nego bi otišao tamo gdje do mile volje možete o Dušanovom carstvu ili drugim temama koje vas pale. Obećavam bit ćeš hit tamo jer čak ni oni nisu sanjali da su Rusi baš Srbi.

Svo naše znanje, koje je tek informacija, može biti vrijedno ili bezvrijedno. Upijajući ga poput spužve, možemo ga lako ponavljati i pričati o njemu logično i uvjerljivo, bez da razumijemo išta o njemu.

Vrh

PostPostano: pet okt 29, 2010 12:14 am 
Član foruma

shvatljivo vi se smijete ndamnom a nad tobom se moze sazaljevati.
budi otvorenog duga iznesi ti neke cinjnice koje vode daleko u proslost da lakse odgonetnemo zasto i cemu tolika manipulacija falsificiranje... stvaranje nacija, drzava, pederluka itd its.
svaka informacija je korisna.
Ne vidim problem ne razumijem u cemu je problem? sto onda ovdje rade srbi i hrvati na ovom forumu, galaksija? ok ocekamo neki komet da izumru. upsi i mi cemo nekim cudom.
Sto se mene tice otvorenog srca prihvacam tvoje gnusanje i predlazem da se sve ovo obrise jer oni ni mi ne propadamo ovoje temi - fikciji.
Ovo je totalno krivi subjekt.

Da ti nisi jedan od onih koji vjeruje da su crnu rasu - crnce uvezli iz afrike u ameriku?
E pa predlazem da malo istrazis o narodu mu lemiriji i piramidama"" oko rijeke misissipi...
Ovo istrazivanje ide dalje u provjest jer me zanima zasto je po svemu sudeci sva ljudska civilizacija potekla oko podrucje egipta.. predaja dogona
po kontinentima koje vidimo na nasem plavom planetu ocitoi smo bilo mnogo manji planet... ekspandirmao sto dokazuje i dno oceana... svemir se siri... prasnucemo.. ili prasnuti od smjeha :D
ajde covjece sto si se toliko zgrcio. ovo sve trba gledati s svjetlije strane. mene ne zanima trac, krv, mrznja, zavist, suevjerje, sueta..

Vrh

PostPostano: pet okt 29, 2010 11:05 am 
Član foruma

Villy vjeruj nema zle nemjere, samo da se sazna na kojoj si frekvenciji u svezi iznesenog.
Za tragaoca za istinom postoji dosta prepreka na njegovom putu, jedne od tih su emocionalna povezanost i dezinformacije.
Za cara Dušana, kraljevića Marka, kneza Domagoja i slične, zabole ona stvar za naciju i narod (čitaj kmetove) njih je samo zanimala moć... a to što je car Dušan,karikirano rečeno; na svoj grb stavio amblem i zastavu USA te Kanade ne znači da je i bio car Amerike.
Nekad bih se i ja upustio u tešku kavgu da mi je netko i spomenuo da je moja nacija zapravo "veštačka" ali to je zapravo istina, kao što je to istina i za sve ostale nacije.
Pitanje je što uopće možemo sa sigurnošću tvrditi o povijesti, evo ja sam probao samo složiti generološko stablo svoje familije i stao na 3 generaciji prije mene, za dalje u prošlost nema podataka, izgubljeno....

Vrh

PostPostano: pet okt 29, 2010 8:25 pm 
Član foruma

Ti isti su se pobrinuli za brisanje tvoje i moje povijesti.
Konkretno za mog djedu a rodjen je 1907 u nesretnim okolnostima - bolesti preminuo 1938. Danas ga nema niti u jednim opcinskim ni crkvenim knjigama.
Sve sto znam je nesto po usmenoj predaji.
Ja ovdje vjezam linkove koji su mi zanimljivi ali nemam namejru ni tedenciju da po vama srbujem i neznam sto vam sve na pamet pada.
Govorom vam da oni vode brigu o nasim sudbinama. Mi i ako biramo nailazimo na mnogo problema, ismijavanja ,neprihvacanja itd. Jedna masa zombija je oko nas, dok njihovi upravljaci to sve mirno promatraju i guse svaki veci izdanak k istini.

sjetimo se da je velika alaksandrijska biblioteka zapaljena s namjerom, a sto bi mi to bili danas da nije tog katastrofalno dogadjaja ? tehnoloski duhovno?

p.s.
ti i ostala nekolicina mnom se opterecujete. Umjesto da ovdje vjesate linkove sto da citamo i toliko brzo osvjetljavamo put k istini da je ovi s mrakom ne mogu zatrpati.

moc svjetla

sibica moze osvjetili cijelu prostoriju ali sibica mraka nemoze ocrniti ni samu sebe.

Vrh

PostPostano: pet okt 29, 2010 11:26 pm 
Član foruma

Ovdje je sve krenulo pogrešnim tokom, pa se pitam zašto je nama važna prošlost, uopće. Pogotovo stoga što je puna krvi, mržnje, zla i osvetničkih potencijala. Srbi i Hrvati su dva naroda istog korijena, kao što su to i sa Bošnjacima i Crnogorcima, ali historija je učinila svoje i svi iole razumni ljudi to znaju. Ali problem nastaje upravo jer se ovdje mnogi osporavaju i to stvara otpore i sukobe. I potenciranje da li su ljudi na prostoru od Đerdapa do Istre Srbi, Hrvati, Bošnjaci ili Crnogorci triju vjera, dovoljno je nanjelo zla. I opet se to od strane pojedinaca podvodi kao zabranjeno znanje. Nacionalni mitovi, nacionalna imena i međunacionalne predrasude su dovoljno kompromitovale i srpstvo, i hrvatstvo, i bošnjaštvo. Evo primjer moje zemlje BiH od jednog multietničkog društva su napravili tri geta za tri naroda, koji žive u tri iluzije, nesvjesni blata i jada u kom žive. I opet se odgajaju za neki budući obraćun. Pa dokle........

I kako neko može govoriti o oslobođenju kada se mjenjanje jednog nacionalnog čitaj mentalnog, programa drugim, smatra oslobođenjem. Prvo dozvolimo svakom pravo izbora, pravo slobode svijeti, pa makar i bilo pogrešno. Dozvolimo da ljudska bića konačno počnu živjeti slobodno, u miru i dostojanstveno.

Vrh

PostPostano: sub okt 30, 2010 12:06 am 
Član foruma

villy je napisao/la:

p.s.
ti i ostala nekolicina mnom se opterecujete. Umjesto da ovdje vjesate linkove sto da citamo i toliko brzo osvjetljavamo put k istini da je ovi s mrakom ne mogu zatrpati.

moc svjetla

sibica moze osvjetili cijelu prostoriju ali sibica mraka nemoze ocrniti ni samu sebe.

Ovisi o veličini prostorije. :D
A ako baš idemo u neke praktične metaforične izraze,mrak za mene nije mrak objektivno.Tako ako se malo odmaknemo iz vlastitog stajališta i pokušamo prihvatiti nekonvekcionalna riješenja (otvoreni um),mrak zapravo više nije nešto što bi spriječavalo naše kretanje i snalaženje kroz prostor/vrijeme.
(jedan od primjera neshvaćanja "mraka" kao trenutne pojave koju je moguće proći/prevazići jest reakcija tipa:"Ja sam očito rođen u krivo vrijeme!!!")
I prema tome metafora "šibice" kao takva može biti iluzija,tj označavati mentalni sklop koji ne shvaća magnitudu iluzije/manipulacije.
Tj. hoću reći da baciš šibice i da pronađeš neku novu,bolju metodu osvjetljavanja prostora.
:occasion5:

Vrh

PostPostano: sub okt 30, 2010 5:43 pm 
Član foruma

Stvarno? nisam znao, onda idi -te protestirajte u CERN.

Sva nasa sadasnja te i buduca sranja da bi se rijesila treba ici na pocetak. zbog ceka,zasto kao itd.
Na rusevinama, trusnom tlu nemoz se nista izgraditi.

p.s.
bez svjetla nema zivota.

Vrh

PostPostano: sub okt 30, 2010 7:00 pm 
Član foruma

villy je napisao/la:
p.s.
bez svjetla nema zivota.

Kako se razne metafore temelje na stvarnim fizičkim shvaćanjima/činjenicama/dokazima,tako mogu zaključiti da si opet u krivu.
Citat:
Sva nasa sadasnja te i buduca sranja da bi se rijesila treba ici na pocetak. zbog ceka,zasto kao itd.
Na rusevinama, trusnom tlu nemoz se nista izgraditi.

Početak čega?Početak nacija ili početak kad se jedna nacija podjelila u dvije tri ili pet njih.Na početak koji će "dokazati" da je jedna nacija čista/arijevska i da su sve ostale miješane i s time manje vrijedne?To je dokazivano više puta kroz povijest i uvijek je to iskorišteno za prevlast jedne induvidue nad drugom.
Zbog čega istraživati povijest jedne nacije,a ne svih nacija?
Što su zapravo temelji tvog istraživanja?
Koji početak te zanima?
Zanima me jedna stvar,zar nebi bilo logično očekivati da čovjek koji istražuje početak svoje nacije,zna svoj početak?Jeli realno očekivati točan odgovor od čovjeka koji nezna istinu o sebi?

Vrh

PostPostano: sub okt 30, 2010 9:38 pm 
Član foruma

WTF [-o< , :rofl
istrazujuci neku naciju ne trazim sebe niti svoje porijeklo. trazim odgvor zasto oni unisavaju njih?
primjecujem kada se god nesto iznese svezi srb da je to odma poziv da sve bude velika srbija :rofl ](*,)
postavljam ja tu jos neka pitanja, vidim da nema smisla vise to ovdje raditi..

ali

mozda je ovo odgovr zasto je i spaljena velika aleksandriska biblioteka.
ogovor zasto su pogubljeni toliki katari (bogumili to je isto) kelti, rusi za vladavine staljina i lenjina, poljski zidovi (ne zidovi) za vrijeme hitlera i tko je sve iza toga.
Raznesene ne stotine pravoslavnih crkava kao i mosti koje su bile u njima.

viewtopic.php?f=7&t=20&start=0
Citat:
Sve u svemu, situacija možda i nije toliko beznadežna. Postoje neki fragmenti određenog učenja koje vjerovatno potiće još od vremena Atlantide i koje se preko nekih grčkih i ruskih manastira prenosilo više u verbalnoj formi i kojeg su neki ruski metafizičari kao npr. Gurdžijev, Uspenski i Moravjev pokušali da skupe i protumaće a ovaj poslednji i da objedini, u svoj knjizi Gnosis; Study and Commentaries on Esoteric Teachings of Eastern Orthodoxy.
Čini se da se tu radi o fragmentima jednog učenja koje je bilo poznato i nekim drugim grupama, kao što su npr. Katari (Albinežani), Bogumili, a koje takođe nalazimo i u islamskom Sufi pokretu. Tako, možda možemo pokušati izvući srž iz tog učenja i povezati njegove fragmente koji dolaze sa više strana u jednu kakvu takvu cjelinu.

Vrh

PostPostano: sub okt 30, 2010 10:55 pm 
Član foruma

villy je napisao/la:
WTF [-o< , :rofl

Zapravo je jako zanimljivo gledati tvoju reakciju na moja pitanja i komentare.
Na još ni jedno pitanje koje sam ti direktno postavio nisi odgovorio.Sve su to reakcije tipa:"Stvarno? nisam znao, onda idi -te protestirajte u CERN. ,WTF [-o< , :rofl ,HA HA HA LOL :) RESPECT moj naklon."
Po meni je to nezrelo (dječje),a u najboljem slučaju političko izbjegavanje odgovora,samo jako nespretno.(ali dovoljno spretno da bi ušao u hrvacki sabor :thumbup: )
Citat:
primjecujem kada se god nesto iznese svezi srb da je to odma poziv da sve bude velika srbija :rofl ](*,)

Zapravo ovo stvarno i jest smiješno,ajde iskreno nađi mi jedan post ili jednu rečenicu koju si TI ili netko drugi napisao,a da Srbija kao država/kraljestvo nije pokrivala barem još dvije današne države. A ono što je još smiješnije da ne razumiješ ni samo značenje složenice "velika Srbija".Jer induvidua rođena na srpskom tlu ima VELIKI POTENCIJAL DA BUDE VELIKA,možda veći nego induvidua u hrvatskoj ili mađarskoj,al to ne mora završiti tako.
Eh,to je hebeno smiješno.
Citat:
istrazujuci neku naciju ne trazim sebe niti svoje porijeklo. trazim odgvor zasto oni unisavaju njih?

Postoji jedna poslovica koja kaže nešto kao:"Od šume ne vidješe drveće."Naravno ova poslovica se može okrenuti,pa dobijemo:"Od drveća ne vidješe šumu."
Siguran sam da si čuo za teoriju o tome da smo svi "ponavljači".Manje više svi ponavljamo ono što smo čuli,pročitali ili vidjeli ii osjetili.Sad,ako sve informacije koje pribavljam dolaze izvan mene,tj. matrixa i na tome temeljim svoje dokaze,bez sagledavanja unutar sebe(što mi govore "kosti",intuicija,ili nešto neodređeno).Jesam li ja "ponavljač" ili ne?
Kako ne odgovaraš na pitanja,ipak bih volio dai mi odgovoriš na barem jedno pitanje,:"Tko si ti?" ili malo lakše "Što misliš da si ti?"
:occasion5:

Vrh

PostPostano: sub okt 30, 2010 11:11 pm 
Član foruma

Ponavljac;

Originalan u ovom Univerzumu i bit cu to što jesam. Osjećam, mislim i činim ono što mislim da je dobro.
A nagradu za ono sto cinim imat cu mir ili nemir.

http://www.youtube.com/watch?v=Ivc2i6BiXDc

Vrh

PostPostano: ned okt 31, 2010 8:27 pm 
Član foruma

Vili lijepo je istraživati prošlost. To je vrlo zanimljivo jer se radi o kretanje ljuckih tijela i genetskom naslijeđe koje sa mojim stvanim ja nema nikakve veze ali dok se živi život ima veliki uticaj na ponašanje i odvijanje života. Neznam jesi li čitao knjige od nekog Fomenka, Rusa koji je zvaničnu istorju prevrnuo naopačke nešto kao nova hronologija ili nešt slično. Ako razumiješ ruski jezik pogledaj na sajtu Kodgesru đe ima na hiljade ruskih knjiga koje možeš slobodno skidati i bez prijavljivanja.
Što se tiče Srba, Hrvata i ostalih baksuza po Zapadnom Balkanu ne mogu ništo drugo nego prolivati suze zbog tragične ljucke gluposti.
Nažalost i jednu i drugu i ostalu braću jugoslovensku mogu samo teško razočarati jer drevnost tih nacija ne dopire dalje od jednoj i opla vijeka. Prije toga o njima ni pomena nema. Sve što tražiš traži u okviru tog jednogipo vijeka. Sve priče o daljoj prošlosti su gluposti, budalaštine i izmišljotine. Najsmješniji su mi na primjer Hrvati i Srbi kad zabudalesaju o svojim aktuelnim grbovima. Srbi vele da je čak Odisej na nekakvim vazama imao suknju sa srpskim grbom. Srbi zaboravljaju da je njihov grb zapravo grb Paleologa koji sa Srbijom nemaju nikakve veze, koji se prvi put vezuje za Srbiju kad taj grb uvodi Miloš Obrenović početkom XIX vijeka. Hod hrvata je ista priča.Istina njihov grb kao grb Hrvatske zemlje (ne hrvatske nacije) se javlja u austrijskoj heraldici početkom XVI vijeka i to je sve. Ali to ne smeta budalaćima da izvlače porijeklo Hrvata od Sumera jer su Sumeri šarali tanjire šarom sličnom šahovskom polju. Bože ljucka glupost umije biti beskrajna. Svi oni zapravo zaboravljaju da nijesu postojali grbovi naroda i država nego grbovi vladara. Tako je i danas, da evropske kraljevine imaju grbove vladara, da republike evropske nemaju grbove nego ambleme ili državne pečate (Francuska, Italije...) da samo nezrele nacije koje imaju republike postavljaju grbove bivših vladara (Austrija, Rusija,...) dok oni najgrđi (ka mi balkanci) stavljaju grbove svojih dušmanskih vladara.
O čemu se zbori ovđe?

Pogledaj i ovo

1/8) www.youtube.com/watch?v=EEhgwdJldeU
2/8) www.youtube.com/watch?v=VYw8J3mpbzo&NR=1
3/8) www.youtube.com/watch?v=AapFe-C6tB4&NR=1
4/8) www.youtube.com/watch?v=LaszcGGaNT4&NR=1
5/8) www.youtube.com/watch?v=b2oHsRhHAXc&NR=1
6/8) www.youtube.com/watch?v=9pdNdBPYKaQ&NR=1
7/8) www.youtube.com/watch?v=de1TZNX1ojg&NR=1
8/8) www.youtube.com/watch?v=l9JpEaZ6EU8&NR=1

ili:

1/4) www.youtube.com/watch?v=L4SmhjeojTw&NR=1
2/4) www.youtube.com/watch?v=lAWi7e8_eOY&NR=1
3/4) www.youtube.com/watch?v=cHLetILA55c&NR=1
4/4) www.youtube.com/watch?v=grqPwqwoOcA&NR=1

Vrh

PostPostano: pet nov 05, 2010 12:38 am 
Član foruma

KARTA - E 750 - 950g
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Califate_750.jpg
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Khazarfall.png

Vrh

PostPostano: sub nov 06, 2010 1:05 pm 
Član foruma

Citat:

Villy prijatelju u kojem vremenu si ti zaglavio?

Vrh

PostPostano: sub nov 06, 2010 1:32 pm 
Član foruma

pa vidis u kojem..

Vidi jos jednog dokaza koliko smo provareni izmanipulirani izludjeni i kuda sve to vodi.
Zar ta maldez nema pametniejg posla nego radi i trati svoje vrijem kao sto je ovo npr

http://www.net.hr/sport/page/2010/11/05/0353006.html

"CITIRANO DALJE.
a u svezi plinskog biznisa , mogu ti reći da je to ništa u usporedbi s cijenom plaćenom za ono što je u Hrvatskoj poznato kao "Danke Deutechland" odnosno priznanje nezavisnosti od njemačke
Naime prodaja nacionalnog telekoma Njemačkom T-comu za smješno male pare do sada je hrvatsku koštala oko 9 milijardi isisanih eura i još uvijek građani plaćaju monopolne cijene njemcima...
Talijani su naplatili priznanje s preuzimanjem banaka jednako ko i Austrijanci.
Hoću reći da je sve imalo svoju cijenu a rat i nezavisnost koja je "na papiru" ostvarena je zapravo Pirova pobjeda i hočeš-nešeš nemožeš se otrgnut promišljati 3D svijet u kojem živiš.
KRAJ CITIRANOG"

E tu sam zaglavio u vremenu duhovnog i moralnog JAVASLUKA.

Vrh

PostPostano: uto nov 09, 2010 11:27 am 
Član foruma

viewtopic.php?f=9&t=3354&p=104115#p104115

http://www.4shared.com/account/dir/s3tB ... tml?rnd=81

http://www.youtube.com/watch?v=BMv9Jmf3 ... re=related

Vrh

PostPostano: uto nov 09, 2010 3:35 pm 
Član foruma

RESPECT

Vrh

PostPostano: ned nov 14, 2010 6:18 am 
Član foruma

u prijevodu..

http://www.youtube.com/watch?v=myo_uXq0pdA

"..treba slijediti cinjenice ma gdje te one odvele.." @ 5:10

..naveca droga danasnjice, legalizirana droga alkohol i duhan..

..obrazovanje u prijevodu znaci posvetiti se.. hebrejski

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 435 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 22  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.