Sada je: ned maj 04, 2025 5:57 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 226  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Generalna diskusija
PostPostano: uto okt 05, 2010 6:33 pm 
Moderator

To smo se mi punice prerušile u ratnike pa pišemo. :)
Razljutilo nas ovo novo da ne možemo prodavati sir na otvorenom na tržnici, to je bila kap koja je prelila čašu.

Vrh

PostPostano: uto okt 05, 2010 6:42 pm 
Početnik

a ja se i pito sta tu u kastaneda forumu tolko smrdi po kremi za depilaciju....

Vrh

PostPostano: uto okt 05, 2010 6:43 pm 
Moderator

Borimo se za svoju žensku stranu! Znaš kako je kad si babetina, tvrde dlake rastu na sve strane.

Vrh

PostPostano: uto okt 05, 2010 6:57 pm 
Član foruma

bornaa je napisao/la:
hoću li i ja kao noob, ako budem dublje izučavao i pakticirao kastanjedu, isto ovako postat svadljiv?

Oćeš prijatelju. Postat ćeš svadljiv, gojazan i osvetoljubiv. To ti sve ide s ratništvom u paketu. Zašto misliš da taj put nije za tebe, sklonosti očito već imaš, a valjda sam vidiš da se dobro zabavljamo?

Sad bez zajebancije, postoji zanimljiva stvar koju sam primjetio a to je da ljudi kod duhovnjaštva kad prikupe nešto malo neobičnih znanja i iskustava s jačanjem ega jačaju osobnost i postaju još malo teži i bahatiji nego inače (znaš ono, šta on meni ima pričat JA SAM VEĆ SVAŠTA VIDIO). Svi smo mi ovdje samo ljudi. Zbog čega misliš da bi morali biti bolji ili pametniji od bilo kog drugog? Put ratništva i manjak samorefleksije doduše smanjuje ovaj problem no to je terorija, i to prilično napredna. Praksa je ovo što vidiš.

Vrh

PostPostano: uto okt 05, 2010 7:41 pm 
Član foruma

lone_bird je napisao/la:
(znaš ono, šta on meni ima pričat JA SAM VEĆ SVAŠTA VIDIO). . Praksa je ovo što vidiš.[/color]

U pravu si u nekoliko navrata sam to primjetio na ratnicima forumasima, a i kod sebe sam to primjetio al sam registriro u pravi cas. Bar znam da mi nista mi nije jasno svako znanje do kojega se dojde treba uvjek preispitivat i izvuci vrhnje iz njega jer uvjek se tu zavuce i nekakvih govana usput.

Vrh

PostPostano: uto okt 05, 2010 11:27 pm 
Početnik

1000$ question: četiri neprijatelja čovjeka od znanja suuu....?

i ne kuzim cem nekom iz petih zila pokusat nes objasnit...ako te covjek uzo ko autoritet onda se trudis ako nije ne trudis se i ne treba ti to da nekom bude objasnjeno. ovo vase je bilo klasicno ego nadjebavanje iliti ko ima veci astralni tuki :tongue: :love11:

Vrh

PostPostano: sri okt 06, 2010 1:10 am 
Član foruma

bornaa je napisao/la:

i ne kuzim cem nekom iz petih zila pokusat nes objasnit...ako te covjek uzo ko autoritet onda se trudis ako nije ne trudis se i ne treba ti to da nekom bude objasnjeno. ovo vase je bilo klasicno ego nadjebavanje iliti ko ima veci astralni tuki :tongue: :love11:

Naravno, nisam li rekao da je pokušaj komunikacije uzaludan ali moraš znati da nismo sami na forumu. Tema je svakako vrijedna pažnje tako da vjerujem da je nečiji možebitno povrijeđeni ponos mala cijena, posebno ako na to gledaš imalo ratnički.

Vrh

PostPostano: sri okt 06, 2010 11:25 am 
Početnik

jok ja to gledam tak da nema sta kome biti ponos povrijedjen jer neko misli ili tvrdi drugacije...pogotovo ratniku

Vrh

PostPostano: sri okt 06, 2010 1:16 pm 
Član foruma

lone_bird je napisao/la:
Neego, zajebancija na stranu, jesi još tu? Pitao bi te nešto?

Tu sam loni, pitaj :)

bornaa je napisao/la:
hoću li i ja kao noob, ako budem dublje izučavao i pakticirao kastanjedu, isto ovako postat svadljiv? eto pitam jer vec imam problema s temperamentom pa ne bi htio dalje to potencirati. pitam dal je ta sklonost svajdi neka odlika "ratinka" za koju ja ne znam, dal ratnik ko stara baba ocajnicki pokusava uvjerit drugog da je jaci i mocniji i pametniji i...? posto vidim da se stariji, iskusniji clanovi foruma tolko shoraju medjusobno pa, eto tako, pitam...mozda put ratnika onda i nije za mene :-k

O da, postat ćeš sve ovo što si nabrojao i više. I onda dolazi zabavan dio igranja s time i prepoznavanja, pa nadilaženja, pa uvjeravanja sebe da si nadišao, pa izranjanja starih shema u novom paketu, raspadanje interpretacije, ponovnog suočavanja i prepoznavanja, nadilaženja, uvjeravanja i tako u krug. Super je to, pogotovo kad imaš ljude oko sebe koji ti blagonaklono ukažu na tvoje mane :thumbup:

Vrh

PostPostano: sri okt 06, 2010 8:26 pm 
Član foruma

bornaa je napisao/la:
jok ja to gledam tak da nema sta kome biti ponos povrijedjen jer neko misli ili tvrdi drugacije...pogotovo ratniku

to ti tako gledas jer nisi ratnik, tj jos si papak. sto te ceka kada postanes ratnik najblje ce opisati stih jednog spanjolskog pjesnika, novinara i entuzijasta. za ovu priliku sam ga preveo sa spanjolskog;

"ako ti je smrdilo do sada
vlastito govno
kada krenes putem znanja
E TEK CE DA SMRDI!"

Vrh

PostPostano: sri okt 06, 2010 8:27 pm 
Član foruma

bornaa je napisao/la:

NIje to tako jednostavno prijatelju. A šta je sa non ratnicima ili običnim ljudima? Gdje ćeš njih klasificirati? i koji su kriteriji po kojima ćeš izvršiti diobu?

Kao što rekoh, nije to jednostavna stvar.

Vrh

PostPostano: sri okt 06, 2010 8:31 pm 
Član foruma

zelenozubi je napisao/la:

to ti tako gledas jer nisi ratnik, tj jos si papak!

Zelenizubi frende, nemoj zajebavat jadne ljude koji dolaze prvi put tu na forum na takav način. Još će pomislit da smo svi mi jebeni manijaci i psihopate. A bit će u krivu. Mislim... oće valjda, zar ne? :wink:

Vrh

PostPostano: sri okt 06, 2010 8:48 pm 
Član foruma

Sjenko je napisao/la:

Tu sam loni, pitaj :)

Vidim da si čovjek širokih obzora (ne zajbavam ozbiljno kažem :wink: :D ) koji ima doticaja i iskustva sa različitim tehnikama i načinima razmišljanja (što je naravno dobra stvar, bilo bi loše da smo svi zaluđeni Castanedom kao ... neki ovdje jelda :wink: ) pa me zanima slična stvar i tema koja se nekako prirodno u isto vrijeme otvorila na drugoj temi (anorganska bića i letači) konkretno...

zanima me obrana.

jesi nailazio na tekstove, teme, tehnike, postove koji se bave sa ovom relativno uobičajenom problematikom istraživača onostranog? Kako pristupit dosadnim-napasnim-štetnim anorganskim bićima i pojavama? Tehnike, načina razmišljanja, postavljanja, reakcije ...

znam da je tema dosta široka i nimalo laka za "tutorial" no valjda postoje ljudi koji su nešto slično probali i usavršili. Moj Google request daje dosta zanimljivih stranica, očito da nekakvo iskustvo postoji.

Znaš nešto o tome?

Sjenko je napisao/la:
O da, postat ćeš sve ovo što si nabrojao i više. I onda dolazi zabavan dio igranja s time i prepoznavanja, pa nadilaženja, pa uvjeravanja sebe da si nadišao, pa izranjanja starih shema u novom paketu, raspadanje interpretacije, ponovnog suočavanja i prepoznavanja, nadilaženja, uvjeravanja i tako u krug. Super je to, pogotovo kad imaš ljude oko sebe koji ti blagonaklono ukažu na tvoje mane :thumbup:

Lijepo rečeno. Ja bi još dodao i rekao da je jedini načina zaobilaska i potpunog uklanjanja navedenog problema trezvenost, besprijekornost i put ratništva no ti se ne bi složio pa bi se opet upleli u jednu nevažnu, uzaludnu i unaprijed izgubljenu raspravu (na obje strane)

pa to neću reći

:wink:

Vrh

PostPostano: sri okt 06, 2010 9:05 pm 
Član foruma

lone_bird je napisao/la:

Zelenizubi frende, nemoj zajebavat jadne ljude koji dolaze prvi put tu na forum na takav način. Još će pomislit da smo svi mi jebeni manijaci i psihopate. A bit će u krivu. Mislim... oće valjda, zar ne? :wink:

ih, a ja se potrudio sastavit pjesmicu [-(

od sada cu se truditi da drugi ljudi misle o nama sve najbolje, te da ih se sto vise njih pridruzi nasem zboru i ritam sekciji.

Vrh

PostPostano: sri okt 06, 2010 9:11 pm 
Član foruma

od sada cu se truditi da drugi ljudi misle o nama sve najbolje, te da ih se sto vise njih pridruzi nasem zboru i ritam sekciji.

Eto, fala Bogu, skužio si poantu. U početku, lijepo i fino a poslije ... kako im bude :mrgreen:

Vrh

PostPostano: sri okt 06, 2010 9:17 pm 
Član foruma

lone_bird je napisao/la:

Eto, fala Bogu, skužio si poantu. U početku, lijepo i fino a poslije ... kako im bude :mrgreen:

e da, dobra ideja, poslje im ti sve objasni! :blob: :wink:

Vrh

PostPostano: sri okt 06, 2010 11:16 pm 
Član foruma

E sad svi ocekujemo ( koda gledamo Seherezadu ) sta ce Sjenko reci. :mrgreen:

Vrh

PostPostano: čet okt 07, 2010 12:39 am 
Početnik

bornaa je napisao/la:

to ti tako gledas jer nisi ratnik, tj jos si papak. sto te ceka kada postanes ratnik najblje ce opisati stih jednog spanjolskog pjesnika, novinara i entuzijasta. za ovu priliku sam ga preveo sa spanjolskog;

"ako ti je smrdilo do sada
vlastito govno
kada krenes putem znanja
E TEK CE DA SMRDI!"

ma ja ne znam ni sta je ratnik....cito sam kastanjedu pa to je brate narko-egzorcista, a ne ratnik. samo sam se malo zeko na racun "odlike ratinka" posto svaku drugu recenicu svi nes usporedjuju svacije misli s djelovanjem ratnika , pa ratink ne bi ovo, pa ratnik bi ovak al ratnik ne bi onak....e jebote....'Oh, oh, no more buttered scones for me, mother. I'm off to play the grand piano'

Vrh

PostPostano: čet okt 07, 2010 12:40 am 
Početnik

lone_bird je napisao/la:

ih, a ja se potrudio sastavit pjesmicu [-(

neka neka ja vidim da si ti čvrst dečko i svidjaju mi se takvi... samo udri dalje svidja mi se

Vrh

PostPostano: čet okt 07, 2010 12:48 am 
Početnik

lone_bird je napisao/la:
bornaa je napisao/la:

NIje to tako jednostavno prijatelju. A šta je sa non ratnicima ili običnim ljudima? Gdje ćeš njih klasificirati? i koji su kriteriji po kojima ćeš izvršiti diobu?

Kao što rekoh, nije to jednostavna stvar.

pa pitam ga dal "vidi",a ko ne odma mu jednu zidarsku zalijepim...pa da vidimo dokle ce ne "vidit" ...a i nemože on ne progledat kolko ja šamarelica mogu stisnit... kod mene je vrlo jednostavno

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 226  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju.