Sjenko je napisao/la:
Tu sam loni, pitaj

Vidim da si čovjek širokih obzora (ne zajbavam ozbiljno kažem

) koji ima doticaja i iskustva sa različitim tehnikama i načinima razmišljanja (što je naravno dobra stvar, bilo bi loše da smo svi zaluđeni Castanedom kao ... neki ovdje jelda

) pa me zanima slična stvar i tema koja se nekako prirodno u isto vrijeme otvorila na drugoj temi (anorganska bića i letači) konkretno...
zanima me obrana.
jesi nailazio na tekstove, teme, tehnike, postove koji se bave sa ovom relativno uobičajenom problematikom istraživača onostranog? Kako pristupit dosadnim-napasnim-štetnim anorganskim bićima i pojavama? Tehnike, načina razmišljanja, postavljanja, reakcije ...
znam da je tema dosta široka i nimalo laka za "tutorial" no valjda postoje ljudi koji su nešto slično probali i usavršili. Moj Google request daje dosta zanimljivih stranica, očito da nekakvo iskustvo postoji.
Znaš nešto o tome?
Sjenko je napisao/la:
O da, postat ćeš sve ovo što si nabrojao i više. I onda dolazi zabavan dio igranja s time i prepoznavanja, pa nadilaženja, pa uvjeravanja sebe da si nadišao, pa izranjanja starih shema u novom paketu, raspadanje interpretacije, ponovnog suočavanja i prepoznavanja, nadilaženja, uvjeravanja i tako u krug. Super je to, pogotovo kad imaš ljude oko sebe koji ti blagonaklono ukažu na tvoje mane

Lijepo rečeno. Ja bi još dodao i rekao da je
jedini načina zaobilaska i potpunog uklanjanja navedenog problema trezvenost, besprijekornost i put ratništva no ti se ne bi složio pa bi se opet upleli u jednu nevažnu, uzaludnu i unaprijed izgubljenu raspravu (na obje strane)
pa to neću reći