Citat:
Ovaj sajt je stvarno dobar, ali jedna mala primjedba; sve je nekako suhoparno, umna spekulacija me umara, smatram da bi trebalo malo vise zivnuti...Od filozofije duhovna dusa ne moze biti sretna... Kroz vase razgovore uvidjeh da ima jako puno dusa koje su shavtile kotac, pa ako bi netko bio ljubazn pa da isprica neku od svojih realizacija....
...ovako je Mara započela ovu temu. ne vidim baš pomaka nakon 30 stranica...
pokušat ću ja iznijeti svoje viđenje ljubavi:
ljubav je cilj. postizanje apsolutne veze među ljudima - dušama, dok ne postanemo jedna grupna duša koju bih mogao nazvati - ljubav.
da pokušam pojednostaviti na što mislim, voljeti jednu osobu je sebično, loše. ali je dobar put za shvatiti cilj. svi možemo reći da smo se kad-tad zaljubili, nekoga stvarno voljeli. možda roditelje, brata, djevojku, momka, nije bitno, ali prema nekome smo osjetili te "posebne osjećaje".
e to je "demo" osjećaj, sad ga samo treba postati svjestan i preusmjeriti prema svih 6-7 milijardi ljudi na planeti. e to je LJUBAV - CILJ!
sad si zamislite tu interkonekciju ljudi.
oni se bore protiv toga da se ljudi ujedine na taj način. huškaju na ratovanje, ograničavaju nas na male zajednice (brak), zatvaraju u sobe, najbolji prijatelj nam je TV i sl...
ako je tko primijetio moj potpis, s njim to isto govorim. mogao bih dodati i nastavak "With our soul we could always rebuild our love", ali neću.