lone_bird je napisao/la:
Ne brine mene kako drugi definiraju svoje ciljeve - mene brine koliko su ih sposobni definirati. A nisu. To je ono oko čega se ti i ja ne možemo nikako složiti, jednostavno zato jer nastupamo iz drugih pozicija. Ti braniš pravo svakog čistog pojedinca na prosvjetljenje i u teoriji si potpuno u pravu a ja znam o čemu pričam. Kad se već ne možemo složiti možda je bolje onda da se i prestanemo međusobno mučiti.
Možda bi bilo bitno da kažem da je danas puno navigatora dobilo pozivnicu, te su zato definicije nebitne.
lone_bird je napisao/la:
Pa svi navigatori su krenuli sa određenom svrhom i namjerom. Da bi spoznali sebe, svoje krajnje mogućnosti. Nemoj odbacivati Ciljeve drugih zato što ih oni ne definiraju isto kao ti.
Ne brine mene kako drugi definiraju svoje ciljeve - mene brine koliko su ih sposobni definirati. A nisu. To je ono oko čega se ti i ja ne možemo nikako složiti, jednostavno zato jer nastupamo iz drugih pozicija. Ti braniš pravo svakog čistog pojedinca na prosvjetljenje i u teoriji si potpuno u pravu a ja znam o čemu pričam. Kad se već ne možemo složiti možda je bolje onda da se i prestanemo međusobno mučiti.
Sjenko je napisao/la:
Castaneda je u Torresovoj knjizi rekao dolazi vrijeme novog Naguala, a taj Nagual je internet. Zato smo i ovdje, ne?
Ponovo se surećemo s istim problemom ovdje. Barataš pojmovima koje kao ni većina ljudskog roda ne razumiješ. Ti u biti nemaš pojma što je to Nagual dok sam ga ja vidio i doživio na svojoj koži i zato ja i ti o Nagualu ne možemo razgovarati. Nagual nije i ne može biti internet i veću glupost dugo nisam čuo. Nemoj se samo sad opet naljutiti molim te. Sad je rasprava krenula u puno zdravijem i kvalitetnijem tonu pa se potrudimo da tako i ostane.
EDIT: Sad me šupilo. Možda misliš na naguala u ljudskom obličju, ne na naguala pravog. Ovako već ima više smisla tvrdnja. [/quote]
Dobro te je šupilo. Btw, digresija, nemoj mi govoriti da li sam ja vidio Nagual (ne čovjeka

) ili ne, zato što samo ja to najbolje znam

lone_bird je napisao/la:
Za dobar dio toga čujem sad upravo prvi put. Ako imaš kakav zanimljivi link gdje se ukratko govori o tim tehnikama/učenjima .... Posebno onim koje najbolje nadopunjuju toltečko znanje.
Nijedna ne nadopunjuje Toltečko znanje, samo daje drugačiji pogled na istu stvar.
Ja sam ti ponajviše stvari saznao od drugih ljudi sa različitih foruma, s kojih sam onda skidao materijale i knjige. Jedan od tih je ovaj na kojem pišemo

Dat ću ti linkove za druge:
http://sirius-a.nu.mu/ http://forum.superzona.org/index.php (u oba foruma ima naglaska na hyperspace tehnikama (u koje su uklopljena simultana postojanja, okultnom, hermetizmu, kabali i programiranju)
http://www.forumohalu.org/index.php (ovaj forum je svaštara, u zadnje vrijeme naglasak na Vedama)
Eto to su neki od foruma, samo da te upozorim, ako misliš ići na njih probaj shvatiti poantu njihovih objašnjenja, jer će se ona toliko razlikovati od tvojih da će na prvi pogled izgledati kao da pričate o različitima stvarima. I pobogu nemoj govoriti da si ti jedini izabrani jer će te u najboljem slučaju storpedirati sa foruma (vjeruj mi da o ostalim mogućnostima ne želiš ni razmišljati

)
lone_bird je napisao/la:
Ne znam. Mogu ti jedino reći da su moji sanjalački saveznici uz mene i noću i danju kao i uz sve sanjače i dovoljno je da pomislim na njih da se jave. U budnom stanju mogu ga čuti u obliku šuma u ušima koji samo zazuji odgovor DA/NE na bilo koje pitanje koje mu postavim. Smatram ih beskoristnim i njihovu pomoć bilo koje vrste ne koristim. Čak mi je i neugodno pričati o njima jer zvučim kao jebeni luđak.
Hehe, kužim što hoćeš reć, mnogi čudno gledaju na te glasove u uhu koji savjetuju stvari
lone_bird je napisao/la:
Zašto bi, za ime Božje, netko želio prizvati seksualnog anorganskog vampira na sebe?? Nemamo li dovoljno problema u životu sa samim sobom zar nam još trebaju petljanije sa moćnim, prijetvornim i opasnim entitetima?
Moraš pitat Juana zašto vračevi imaju saveznike, možda radi energy boostova, možda radi znanja, drugačije perspektive, zaštite, tko će ga znat