Sada je: sub jul 05, 2025 12:53 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 87 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Zabranjena istorija Srba Dr.Jovan Deretic
PostPostano: pon maj 17, 2010 8:23 pm 
Moderator

A koju to ti energiju sada potenciraš ? Jesi li ti svestan što činiš ? Vještica je koliko mogu da skontam stvari : "ostavljena na miru" da se pozabavi svojim lekcijama a tako je IZBJEGNUTO SNIŽAVANJE FREKVENCIJA NA FORUMU UZ POŠTOVANJE NJENE SLOBODNE VOLJE !!! I to je uradilo svo članstvo foruma, heeej čovječe ! Da li tebi ovo išta govori osim da su raja ovdje "kukavice"? Odakle li izvlačiš ovakve moralne naljepnice da mi je znati?

Pazi, majke ti, te strategije! Sad si je "bocnuo" da bi TI izašao u prvi plan jer si znao da će reagovati, zar ne. A kad si stvorio "negativnu reakciju", djeliš, kojekude lekcije. Kakav Vel'ki Učitelj, nema šta. Tvojom akcijom se ovaj talas okrenuo od izgradnje ka destrukciji. Frekvenciju koju sada potenciraš ne prepoznajem kao frekvenciju izgradnje i podizanja na viši nivo uz uvažavanje slobodne volje drugih već naprotiv, kao frekvanciju destrukcije i snižavanja vibracija.

Ti se boriš.... ( e ovo je bre je neviđeni hit !!! ). Tako što zadireš u slobodnu volju ljudi, ha? Pa stvarno južni, šta reći na svemu ovome?

Nisu svi koji dođu očistil svoje emotivne centre a biće da i kod tebe mnogo što šta škripi.

evo baci pogled na jedno opažanje....Likovi kao ovi iz tog tvog sjećanja iz djetinjstva znali su nekome da unište život - šutajući u dupe "mamine maze i tužibabe" koje se nisu uklapale u njihovu alfa grupu zasnovanu na piramidalnoj strukturi čopora i ega alfa mužjaka ( kao i potčinjenih slabijih alfa mužjaka ) i njegovo viđenje svijeta.

Jesi li ti si sad s tom filozofijom krenuo po forumu? Samo nešto fali čopor, zar ne.

Vrh

PostPostano: pon maj 17, 2010 8:39 pm 
isključen/a

Java:
Nemogu ovo gore citirati, dugačko je;
A ti to kao širiš dobrotu, određujući što je dobro a što loše i još odgovarajući umjesto drugoga. Ej, jesi li ti svoj. Što ti to umišljaš. To što si ti mene pitao, isto ja mogu tebe, ali neću da to ponavljam, jer to ne čini ništa, samo mlaćenje slame.
Daj da čujem tvoju životnu filozofiju, obrati mi se da ti odgovorim, ako odgovor želiš, a ne te gluposti, kao ti nekoga ne prepoznaješ. A misliš li dali tebe neko prepoznaje iza te maske.
Pošto ovdje nije tema, javi mi na kojoj ćeš stranici, ako imaš potrebu, napisati svoju znanje i svoju životnu filozofiju, i opet, ako imaš potrebu da ti ja odgovorim. Ovako je presipanje šupljeg u prazno.
ps. baš se sada one sjeti; što je više kleveta i laži.......
Joj kako je lijepo biti slobodan....
Pozdrav

Vrh

PostPostano: pon maj 17, 2010 8:42 pm 
Član foruma

Južni krste, što se "učiteljevanja" tiče, hvala ti što si mi posvetio tako veliko predavanje. Spremno priznajem, pogriješila sam što sam napisala onaj ćorak - post.. Učinila sam to u afektu - malo sam osjetljiviji tip, i energiju kojom tvoj post odiše osjetila sam kao udarac u solarni pleksus, pa sam se malo naljutila. Htjela sam zapravo samo reći da se govorom mržnje ne može eliminirati tuđi govor mržnje.
A "komandire četa" svih vojski inače zaobilazim u širokom luku, pa ću tako činiti i nadalje, nakon što te lijepo pozdravim.

und nicht zu werden.

Vrh

PostPostano: pon maj 17, 2010 8:51 pm 
isključen/a

Klejbezabla:
U suštini smo na istom. Ne se sekirati, jer emocije su dobre - imaš ih. Upotrijebi ih tamo gdje smatraš da ti trebaju, pa ako vidiš da nije OK, drugi puta nećeš. Tako i sam učim.
Citat:
Htjela sam zapravo samo reći da se govorom mržnje ne može eliminirati tuđi govor mržnje.

Ne poznamo se mila, nema govora mržnja, to je bio govor vlastitog iskustva ali je mnoge iza maske uznemirio. (tako zvane mirtotvorce) Govor mržnje je na drugoj strani, tako je javno prezentovan. Hvala ti na javljanju, ne odustaj, na dobrom si putu, i ova naša dopiska je dio naših vlastitih iskustava. Negativne energije će i dalje testirati, pokušaj ih prepoznati. Lijep pozdrav.

Vrh

PostPostano: pon maj 17, 2010 8:58 pm 
isključen/a

Java:
Citat:
A koju to ti energiju sada potenciraš ? Jesi li ti svestan što činiš ? Vještica je koliko mogu da skontam stvari : "ostavljena na miru" da se pozabavi svojim lekcijama a tako je IZBJEGNUTO SNIŽAVANJE FREKVENCIJA NA FORUMU UZ POŠTOVANJE NJENE SLOBODNE VOLJE !!! I to je uradilo svo članstvo foruma, heeej čovječe ! Da li tebi ovo išta govori osim da su raja ovdje "kukavice"? Odakle li izvlačiš ovakve moralne naljepnice da mi je znati?

Pazi, majke ti, te strategije! Sad si je "bocnuo" da bi TI izašao u prvi plan jer si znao da će reagovati, zar ne. A kad si stvorio "negativnu reakciju", djeliš, kojekude lekcije. Kakav Vel'ki Učitelj, nema šta. Tvojom akcijom se ovaj talas okrenuo od izgradnje ka destrukciji. Frekvenciju koju sada potenciraš ne prepoznajem kao frekvenciju izgradnje i podizanja na viši nivo uz uvažavanje slobodne volje drugih već naprotiv, kao frekvanciju destrukcije i snižavanja vibracija.

Ti se boriš.... ( e ovo je bre je neviđeni hit !!! ). Tako što zadireš u slobodnu volju ljudi, ha? Pa stvarno južni, šta reći na svemu ovome?

Nisu svi koji dođu očistil svoje emotivne centre a biće da i kod tebe mnogo što šta škripi.

evo baci pogled na jedno opažanje....Likovi kao ovi iz tog tvog sjećanja iz djetinjstva znali su nekome da unište život - šutajući u dupe "mamine maze i tužibabe" koje se nisu uklapale u njihovu alfa grupu zasnovanu na piramidalnoj strukturi čopora i ega alfa mužjaka ( kao i potčinjenih slabijih alfa mužjaka ) i njegovo viđenje svijeta.
Jesi li ti si sad s tom filozofijom krenuo po forumu? Samo nešto fali čopor, zar ne.

Idemo redom:
- E kada bi sada moga sebe vidjeti; čiju ti sada volju kršiš,
- koju ti "raju" zastupaš,
- imaš li punomoćje,
- a ti uočio talase, pa zašto će ti onda ova šuplja priča,
- odkud ti sad ovdje,
- mamine baletane nije ni teško prepoznati, a da nisi i ti jedan od njih pa ti teško pade,
- u kojoj si ti "beta" grupi, ili si nečiji potparol, ili te je čopor odbacio pa sada tumaraš,
- a ti si kao zaštitinik foruma,
- kome se to uvlačiš, ovdje na forumu ima vjerojatno mjerodavnijih, ne trebaš se gurati, - nego zbaci masku i budi ono što jesi.
- Teško je živjeti pod maskom, mnogo je sparno i boli glava - imao sam je dugo života.

E sada, ovo gore što si napisao može ti biti dobar nauk. Samo se nemoj ponašati kao ja i ti si prosvjetljen. Zahvali mi se kako sam ti pokazao pravi put, jer ćeš biti spašen
NASUPROT TOMU:
Ja ću upravo raditi obrnuto od tebe - što je opet moj odabir. \:D/

Vrh

PostPostano: pon maj 17, 2010 9:40 pm 
Član foruma

juzni krst je napisao/la:
Teško je živjeti pod maskom, mnogo je sparno i boli glava - imao sam je dugo života.

I jos je imas. Bas zato je tuzno vidjeti sto na ovakav nacin ti indirektno govoris o samom sebi i svom strahu.
Saljem ti jedan zagrljaj. :hug:

Treba ti to brate... :love6:

LP

Vrh

PostPostano: pon maj 17, 2010 9:45 pm 
Član foruma

Super...

I ovdje se djelimo na četnike, ustaše i partizane, što je isto što i podjela na crne, bjele, žute, crvene, katolike, pravoslavce, muslimane, budiste, i ostale stereotipne podjele implantirane putem mind control tehnika u najniže od najnižih ljutskih bića koje tako nešto prihvataju, i ne prepoznaju kao obmanu.

Vidim sebe (a i druge) kao ljutsko biće, sa besmrtnom suštinom, u putu po ovom beskonačju čiji smo dio. Ljubav i Svjetlo je sve čemu bi trebali težiti, svi mi. A ne rasčivijavanju koji narod, nacija ili etnička grupa (što su opet imaginarne podjele, jer smo svi, ili bi to prvo trebali biti LJUDI) je pravila više sranja po ovoj našoj balkanskoj vukojebini, i ko je bio u pravu čineći tako nešto. E pa niko nije bio u pravu, niti i jedna strana može pravdat sebe zločinima druge strane. "Prvi ste počeli pa vam ga evo", koji idiotizam. Što hoćete? Da vam se podjele kame, srbosjeci, maljevi i topuzi pa da pootvarate nove Gole Otoke, Jasenovce, jame, itd., jedni za druge? I dokle tako, i kome služite na taj način? A isto ste u biti. Jebale vas podjele, pogotovo tako pogrešne, i lažna istorija na svim stranama, i lažne vođe i lažni heroji i junaci.

Tražio bih oproštaj od vas za ovaj rant, ali nemam zašto.

Vrh

PostPostano: pon maj 17, 2010 10:07 pm 
isključen/a

bad.ass:
Citat:
Teško je živjeti pod maskom, mnogo je sparno i boli glava - imao sam je dugo života.

I jos je imas. Bas zato je tuzno vidjeti sto na ovakav nacin ti indirektno govoris o samom sebi i svom strahu.
Saljem ti jedan zagrljaj.

Joj bad, što da ti kažem, pa ti si stvarno "kleine kinder", mi svi u 3D imamo maske, samo dali su individue toga svjesne. Mnogi ih imaju bezbroj; jer u nama još živi mnogo više nas drugih dijelova, a samo je jedan fizički. Vidim da toga nisi svjestan, kada budeš istih svjestan, početi ćeš ih se oslobađati. Lijep opis ovoga što ti pišem je opisan u Ra meterijalu, potraži to jako je kvalitetno. A ono što si podvukao žuto (vjerojatno nije Lesnina) je upravo to, jer mi živimo mnogo, mnogo života prije nego što i shvatimo tko smo uopće. Kada shvatimo da smo mi nešto drugo a ne ono što vidimo ili što na nama drugi vide, počnemo ga se oslobađati, a i to oslobađanje vjerojatno traje više života. Neznam dali sam ti to uspio pojasniti, ako si ovo tražio, ako je provokacija, onda je to dječija igrarija. I za tebe važi;
Ako si spreman, daj iznesi svoju filozofiju ili svoje viđenje nečega i da oko toga razgovaramo, pa da se i drugi mogu konstruktivno uključiti u raspravu, a i da možemo svi zajedno primiti jedni od drugih, bar po jednu rečenicu, i to je za početak dovoljno.
Ovako, ovo je sve presipanje šupljeg u prazno ili ti meni ja tebi. Od toga nema nitko koristi, a i ovo što sam napisao je slučaj i kod drugih. Mnogi se skrivaju iza par rečenica, a ako to želiš primjetiti, samo počni malo podrobnije uočavati, maske će ima same padati, samo nemoj da ih se tada prepadneš, jer ih ti kao takve neznaš. Budi spreman na sve.
bad.ass:
Citat:
Saljem ti jedan zagrljaj.

Ne šalji mi ništa, jer čim mi netko nešto šalje, postajem oprezan, u fizičkom realitetu ništa nije bez osnove.
Pozdrav.

Vrh

PostPostano: pon maj 17, 2010 10:13 pm 
Član foruma

Dodje jedna Vjestica, potpali vatru i ocas se pokarabasiste. Sa njenim uletanjima, ne moze biti normalne diskusije.

Ne kazem da to nije lekovito, i ne zanima me na sta imate potrebu da rasipate svoju energiju, ali zao mi je kada vidim da je ovo sve moglo biti izbegnuto, da su moderatori na vreme reagovali.

Vrh

PostPostano: pon maj 17, 2010 10:20 pm 
isključen/a

LightCaster:
Citat:
Vidim sebe (a i druge) kao ljutsko biće, sa besmrtnom suštinom, u putu po ovom beskonačju čiji smo dio. Ljubav i Svjetlo je sve čemu bi trebali težiti, svi mi. A ne rasčivijavanju koji narod, nacija ili etnička grupa (što su opet imaginarne podjele, jer smo svi, ili bi to prvo trebali biti LJUDI) je pravila više sranja po ovoj našoj balkanskoj vukojebini, i ko je bio u pravu čineći tako nešto. E pa niko nije bio u pravu, niti i jedna strana može pravdat sebe zločinima druge strane. "Prvi ste počeli pa vam ga evo", koji idiotizam. Što hoćete? Da vam se podjele kame, srbosjeci, maljevi i topuzi pa da pootvarate nove Gole Otoke, Jasenovce, jame, itd., jedni za druge? I dokle tako, i kome služite na taj način? A isto ste u biti. Jebale vas podjele, pogotovo tako pogrešne, i lažna istorija na svim stranama, i lažne vođe i lažni heroji i junaci.

Joj ljudi što je ovo večeras, nitko ništa ne čita:
Južni krst:
Citat:
Mogu sa sigurnošću da kažem da ti nikada niti si vidjela ustašu niti četnika, niti rata. A ako želiš da znaš, Ja sam bio komandir čete u vojsci Rep. Srpske i znam dobro što su radili i Srbi i Hrvati i Muslimani, tamo gdje sam ja bio na ratištu. (od Doboja do Broda) Vidio sam ono što ti nisi vidjela ni u crtanim filmovima, nego si slušala od kontrolora rata i mira, priče koje oni serviraju, i to na sve tri strane. Vidio sam poklane ljude koje je HRVATSKA VOJSKA (naravno pojedinci)-(uz odobrenje politike) poklala u Bosni (oko Doboja) itd, itd, itd. Mlatiš praznu slamu ovuda po forumu, a da malo uđeš u dubinu nebi o ovome nikad ništa ni prozborila, jer o tome neznaš ništa. Kada sam već započeo, Hrvatska nema ukupno u čitavom, tako zvanom oslobodilačkom ratu, 5000 mrtvih, dok je ovdje ukupno 100 000 mrtvih i oko 300 000 hiljada ranjenih. Moraš prvo poznavati stvar i to 100% da bi o njoj mogla razgovarati i opet moraš ostaviti mogućnost da ćeš biti prevarena.
Da si 4 godine živjela pod granatama, (oko 5000 kom) kao mi u Doboju, ili bi se opametila, ili bi već bila u bolnici na liječenju. (ako bi ti moglo što pomoći) (nekima ne pomaže ni ludara, jer oni su već poludili)
Dakle, čitam tvoje gluposti i tvoja sranja koja pišeš i ne da sam se u to upecao, ja sam u tim sranjima bio, zato nemam potrebe da se upecavam, ali iskustvo koje sam doživio nebi nikome dao, jer ono je samo moje i služi mi kao znanje za vremena koja dolaze.
Tvoja bolest je opasna ali nije nepoznata na ovim prostorima. Takvih kao što si ti, ja imam okolo sebe tri puta više, samo su oni tvoja druga strana.
Iz projektovanog rata, kojeg su vladari Svijeta nacrtali, ostale su samo frustrirane, oštećene i zarobljene duše koje se pate, same sa sobom, kako da izađu iz vlastitog mraka, a kojima nikakva terapija nemože pomoći. Takvih srećem svaki dan, ovdje gdje živim, koji nisu izvukli nikakvu pouku iz prošlih sukoba, i koji su, isto kao i ti, još uvijek u stalnom ratu, ali sa samima sobom.
Dobila si odgovor, sada možeš mlatiti slamu koliko ti volja, iz nje nikada neće ništa izaći, SAMO PRAŠINA.

Drugar ne vidim ono što si komentirao. Neznam gdje vidjeh mržnju, osim ispovjesti jednog veterana. Neću ništa komentirati, nego samo PROTESTIRAM - Krivi navod.
Pozdrav.

Vrh

PostPostano: pon maj 17, 2010 10:25 pm 
Moderator

Možemo se ovako preganjati do sutra južni, a nešto mi se sad ne preganja. Ako ima potrebe da ulazimo dalje u to reci, jer možemo nastaviti putem PM-a ili na međusobnom čatanju pa da se vidiš mojim očima kao što se ja upravo vidim tvojim. Vrlo je ljekovita takva prepiska za obojicu, stojim ti na raspolaganju.

E, da...ovdje si potpuno u pravu:

Samo se nemoj ponašati kao ja i ti si prosvjetljen.

Hvala na komplimentu i lekciji, drugar.

Ajd' sve najbolje.

:hello2:

E, pročitah sad da si i ti isto preporučio...joj komedije... :rofl :rofl :rofl oko čega li se sve ovo vrti...ma, pišem ti sutra, ljubi te Java-pa ćemo se silno napisati...naravno ako uopšte treba... :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Vrh

PostPostano: pon maj 17, 2010 10:32 pm 
isključen/a

sigma:
Citat:
Dodje jedna Vjestica, potpali vatru i ocas se pokarabasiste. Sa njenim uletanjima, ne moze biti normalne diskusije.

Ne kazem da to nije lekovito, i ne zanima me na sta imate potrebu da rasipate svoju energiju, ali zao mi je kada vidim da je ovo sve moglo biti izbegnuto, da su moderatori na vreme reagovali.

U pravu si mila, večeras je noć bila interesantna, ponekad na rubu "crvenog kartona", za neke i dosadna, bez duhovnosti, možda dijelom i "dinamična", ali nebih rekao da se nije nešto moglo naučiti. Znaš i sama da se uvijek nešto može naučiti, ako smo spremni. Za sve postoji razlog, pa i za ovo večerašnje nadguravanje. Energije su mila čudo, kušaju nas kada se najmanje nadamo, a na nama je da budemo samo ono što jesmo. Ako nisi zaspala jedna strašna stvar (za mene) ti ocijeni:
http://www.youtube.com/watch?v=ZA6gWhcG ... r_embedded
Ako si ovo slušala izvini! Lijep pozdrav.

Vrh

PostPostano: pon maj 17, 2010 10:35 pm 
isključen/a

Java:
Citat:

Vidiš i sam koliko ti vrijedim. Pozdrav.
ps. Javi se sutra na pm, možda je to i najbolje - naravno, ako ti se ukaže potreba.

Vrh

PostPostano: pon maj 17, 2010 10:39 pm 
Moderator

Java:
Citat:

Vidiš i sam koliko ti vrijedim. Pozdrav.
ps. Javi se sutra na pm, možda je to i najbolje - naravno, ako ti se ukaže potreba.

Dogovoreno, ako neće brijeg Muratu oće Murat brijegu :thumbup:
Samo meni je sad do takve zajebancije nemožeš vjerovati, vidjećemo kako će ići sutra :mrgreen:

Vrh

PostPostano: pon maj 17, 2010 10:45 pm 
isključen/a

Java:
Citat:
Dogovoreno, ako neće brijeg Muratu oće Murat brijegu
Samo meni je sad do takve zajebancije nemožeš vjerovati, vidjećemo kako će ići sutra

Bilo vas je večeras i previše, redaljka, ali ako si raspoložen onda kreni. P

Vrh

PostPostano: pon maj 17, 2010 10:47 pm 
Član foruma

eto upravo zato su iz Biblije izbacili navode o reinkarnaciji...
U jednom životu si krvnik, u drugom žrtva a u trećem si izvukao pouke iz prethodna dva i odbijaš biti i žrtva i krvnik

Vrh

PostPostano: pon maj 17, 2010 10:55 pm 
isključen/a

metuzalem:
Citat:
eto upravo zato su iz Biblije izbacili navode o reinkarnaciji...
U jednom životu si krvnik, u drugom žrtva a u trećem si izvukao pouke iz prethodna dva i odbijaš biti i žrtva i krvnik

Slažem se da su bibliju prekrojili, koliko neznam, ali da znam što sam bio u drugim životima (i ako znam za zadnja dva) onda mi nebi ovdje život bio interesantan.
Da dam poređenje;
"Kada bi ti sada mogao vidjeti karte drugog igrače, sa ove vanjske strane, kakva bi ti bila slast igre, i dali bi to za tebi dalje bila regularna igra". Slast i jeste to neznanje, jer to je igra, to je ekstaza, zadovoljstvo da se nešto otkrije, da do nečega dođeš, da sve to zaradiš. To je dio igre ili filma koji se zove život. Bilo je dosta alegorije ali mislim da sam pokušao objasniti, ako sam uspio. Lijepa noć

Zadnja izmjena: juzni krst; pon maj 17, 2010 11:02 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: pon maj 17, 2010 10:59 pm 
Moderator

Java:
Citat:
Dogovoreno, ako neće brijeg Muratu oće Murat brijegu
Samo meni je sad do takve zajebancije nemožeš vjerovati, vidjećemo kako će ići sutra

Bilo vas je večeras i previše, redaljka, ali ako si raspoložen onda kreni. P

Pa zajebancija se ne mora prelomiti na tebi moj ti južni, može biti i na moj ili bilo čiji račun. U svakom slučaju sam se zacenio od smjeha bilo da si ti u pitanju ili ja, svejedno je....koji je ovo šou, majstorska komedija...ahahaha.

Ajde odoh ja u krevet sa osmjehom na licu a vi razgulite ako vam paše...meni dosta, ufatiće me facijalni grč :rofl :rofl :rofl

Vrh

PostPostano: pon maj 17, 2010 11:02 pm 
Član foruma

LightCaster:
Citat:

Joj ljudi što je ovo večeras, nitko ništa ne čita:
Južni krst:
Citat:
Mogu sa sigurnošću da kažem da ti nikada niti si vidjela ustašu niti četnika, niti rata. A ako želiš da znaš, Ja sam bio komandir čete u vojsci Rep. Srpske i znam dobro što su radili i Srbi i Hrvati i Muslimani, tamo gdje sam ja bio na ratištu. (od Doboja do Broda) Vidio sam ono što ti nisi vidjela ni u crtanim filmovima, nego si slušala od kontrolora rata i mira, priče koje oni serviraju, i to na sve tri strane. Vidio sam poklane ljude koje je HRVATSKA VOJSKA (naravno pojedinci)-(uz odobrenje politike) poklala u Bosni (oko Doboja) itd, itd, itd. Mlatiš praznu slamu ovuda po forumu, a da malo uđeš u dubinu nebi o ovome nikad ništa ni prozborila, jer o tome neznaš ništa. Kada sam već započeo, Hrvatska nema ukupno u čitavom, tako zvanom oslobodilačkom ratu, 5000 mrtvih, dok je ovdje ukupno 100 000 mrtvih i oko 300 000 hiljada ranjenih. Moraš prvo poznavati stvar i to 100% da bi o njoj mogla razgovarati i opet moraš ostaviti mogućnost da ćeš biti prevarena.
Da si 4 godine živjela pod granatama, (oko 5000 kom) kao mi u Doboju, ili bi se opametila, ili bi već bila u bolnici na liječenju. (ako bi ti moglo što pomoći) (nekima ne pomaže ni ludara, jer oni su već poludili)
Dakle, čitam tvoje gluposti i tvoja sranja koja pišeš i ne da sam se u to upecao, ja sam u tim sranjima bio, zato nemam potrebe da se upecavam, ali iskustvo koje sam doživio nebi nikome dao, jer ono je samo moje i služi mi kao znanje za vremena koja dolaze.
Tvoja bolest je opasna ali nije nepoznata na ovim prostorima. Takvih kao što si ti, ja imam okolo sebe tri puta više, samo su oni tvoja druga strana.
Iz projektovanog rata, kojeg su vladari Svijeta nacrtali, ostale su samo frustrirane, oštećene i zarobljene duše koje se pate, same sa sobom, kako da izađu iz vlastitog mraka, a kojima nikakva terapija nemože pomoći. Takvih srećem svaki dan, ovdje gdje živim, koji nisu izvukli nikakvu pouku iz prošlih sukoba, i koji su, isto kao i ti, još uvijek u stalnom ratu, ali sa samima sobom.
Dobila si odgovor, sada možeš mlatiti slamu koliko ti volja, iz nje nikada neće ništa izaći, SAMO PRAŠINA.

Drugar ne vidim ono što si komentirao. Neznam gdje vidjeh mržnju, osim ispovjesti jednog veterana. Neću ništa komentirati, nego samo PROTESTIRAM - Krivi navod.
Pozdrav.

Ti PROTESTIRAŠ!?!?

I ja ne čitam što je ovdje napisano (kamo sreće da je tako, i ne znam što mi je trebalo da to uopšte čitam)?

Ne brate, nego ti, i još poneko ovdje, ne znate što pišete i koliko je to što pišete pogrešno, i šta izaziva, kakvu energiju priziva, i ko ili što je stvarno iza toga. Ko vam to projektuje i na koji ste se izvor prikačili, i koga hranite.

Ne bih dalje da polemišemo, jer ne želim u to kolo. Samo bih te molio da pročitaš ponovo sve što si pisao, kao i Vještičine postove (i još ponekog ovdje). Pa onda moj predhodni post. Nadam se da ćeš onda uvidjeti da sam imao razlog za protest, a ne ti.

Ne misli da imam što protiv tebe, nemam ništa. Volim te jednako kao i sve ostale ljude. Vidim te kao žrtvu, i žao mi je što se poistovjećuješ s iluzijom koja ti je servirana.

Vrh

PostPostano: pon maj 17, 2010 11:15 pm 
isključen/a

LightCaster:
Citat:
Ne misli da imam što protiv tebe, nemam ništa. Volim te jednako kao i sve ostale ljude. Vidim te kao žrtvu, i žao mi je što se poistovjećuješ s iluzijom koja ti je servirana.

U školi smo drugar, moramo svi proći svoje škole pa ma kakve bile. Zašto od njih bježati, a mislim da ne trebamo i ne možemo. Ako si čitao naše postove i misliš da si žrtva, to je greška, pa ti si ih odabrao, to je bio tvoj izbor, zato, nema greške, jer ne postoje žrtve niti pobjednici, postoji samo vlastiti odabir. Ono što se nekome čini kao dobro, za drugoga nemora da ništa predstavlja. I ja sam odabrao da se igram s drugim energijama, toga sam drugar svjestan, trudim se da me puno ne nagrizu, a koliko ću uspjeti vidjeću.
Čitao sam neke tvoje postove, meni su prikladni i po meni imaš dobar rezon - stranu.
Nisu "oni" drugar tako strašni, neznam dali si ti, ali za sebe znam da sam tu da sve ovo srušim, u prevodu, "Svjetlo da sruši Tamu". Mnogi su i nesvjesni ovoga i nedaju tamu, žele ovdje nešto da promjene, i neznaju da je kraj blizu i da trebaju samo sebe mijenjati. Tama se nemože lako srušiti, a mnogi misle da će ove energije same napustiti ovaj prostor. One su ovdje hiljadama godiina i neće se lako odreći svoga "stada". Odužio sam ti malo ali za kraj ti želim Lijepu noć. Pozdrav.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 87 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.