Hehe, nije Tolteq, ne bi u njega ulazio.
U biti sam i ja znatiželjan kako to u stvari ide. Nema neke tehnike, ali ima neko zadovoljavajuće objašnjenje.
Nedavno sam u nekom crnom, inverznom svijetu našao nekakvo svoje paralelno biće.
O tome sam već nešto popričao sa zelenozubim, to je nešto nalik na njegov avatar, ali nije zubato, nego je jednostavno od neke crne slatke energije.
Upravo priziv energije iz tog svijeta napravi asistenciju i da energije za obaviti posao u sanjanju.
Ima u nekoj knjizi napisano da onaj tko nađe svoje paralelno biće... taj nađe jedan ogroman izvor enerije, svega i svačeg.
Možda je to to.
Na to paralelno biće sam naišao sanjajući budan, ovako za stolom.
A ovo sa čupanjem, stavljanjem, teleportiranjem sebe u nekog... to se dešava u polu-lucidu ili lucidu, polusnu, jako blizu budnog stanja i za to moram protegnuti sebe da budem svjestan i iz tog crnog svijeta, da imam ko neku duplu percepciju.
Tehnike nema ko da ja znam što radim u nekim sitnim koracima, u biti samo namjerim napraviti nešto u globalu i stvar krene ko da sam to već nekako negdje radio.
Isto tako nije da ja sad odredim da ću većeras uraditi nešto i to odradim, to se dešava po nekoj višoj sili i po višoj potrebi.
Svašta pokušavam i radim u budnom stanju i desi se često da se toga sjetim u snu, a onda to često uspijem u punom obimu.