Sada je: uto maj 13, 2025 5:49 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 953 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 48  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Hranjenje Suncem - Sungazing
PostPostano: pon apr 26, 2010 12:37 pm 
Član foruma

Jel ti taj gospodin rodjak, partner u biznisu ili sta ? :?

Skeniraj knjigu i posalji, ili si ninđa ili si minđa :occasion5:

Vrh

PostPostano: pon apr 26, 2010 12:45 pm 
Član foruma

Ooooo, pa gdje si Mikane. Sto ne kazes da si to ti! :hello2:

Neznam kako ti karma nije dala savijet da bi eticki bilo jako dobro da skeniras knjigu i pomognes onima koji je ne mogu kupiti. :-k

niko bitan je napisao/la:
Sto se tice autorskih prava pouzdano znam da je sve zakonski pokriveno i dobijeno... isto tako znam da i ko ih prekrsi to izdavacka kuca resava zakonom predvidjenim sredstvima. Ako mi ne vreujete pitajte Gospodina Vladimira Madica, iz "Esoterie"

Ljudi uzeti neku knjigu nekog autora i prevesti bez da otkupite autorska prava, u ovom slucaju ID "Esoteria" je krivicno delo i kaznjava se krivicnim zakonom. Ja u tome ne zelim da ucestvujem i hocu svoju karmu da sacuvam cistom.
Bolje kupite knjigu kao ja sto cu je kupiti, poklonite je nekome za koga hocete da cuje o sungazingu i pomozite ljudima koji sire sungazing, imate izvrsnu priliku da pomognete u tome.

Ne bih da krsim autorska prava a ni da uskracujem ljudima prihode od nje za sirenje sungazinga, to je prokleto i ja necu u tome da ucestvujem, uzvini.

Ja cu je odmah kupiti!

Kada se shvati da su ove gore rijeci napisane osobno od autora ove knjige koja se na ovom forumu propagira na jedan infantilan i djetinjast nacin, covjek onda ne moze a da ne primjeti kako u tvom slucaju sungazing i nije bio od neke pomoci.

Sto da kazem Mikane? Puno bi postenije i moralnije bilo da si rekao tko si i predstavio svoju knjigu na ovim stranicama, nakon cega bi je mozda netko i kupio. Ovako, ostaje kiselkast okus u ustima zbog tvojih nezrelih pokusaja da podvalis/"prodas" par komada knjiga vise. Tuzno.

Ali hej, mozda ti se karma popravi ako je skeniras? Pokusaj pa javi! :angel4:

LP

Vrh

PostPostano: pon apr 26, 2010 1:49 pm 
Moderator

dzabaludin je napisao/la:
Jel ti taj gospodin rodjak, partner u biznisu ili sta ? :?

Skeniraj knjigu i posalji, ili si ninđa ili si minđa :occasion5:

E moj džabaludine, džaba pišeš. Biće da je minđa. Ninđu krase neke druge osobine.

Koliko je ovaj dječarac (''niko bitan'') svojom ''akcijom'' naštetio sanglajzingu osjetiće ostali sanglajzeri (oni koji se iskreno trude da prenesu svoja iskustva drugima), pa na kraju i taj dotični Hiro, osnivač pokreta.

Pozdrav.

Vrh

PostPostano: pon apr 26, 2010 1:59 pm 
Član foruma

Koliko ja znam najavljena je licna knjiga iste osobe koja izlazi u julu mesecu a koja je priredila ovu knjigu, da mu ne spominjem sad ime ovde jer je ono kao mac ognjeni za neke ovde.

Sto se tice autorskih prava pouzdano znam da je sve zakonski pokriveno i dobijeno... isto tako znam da i ko ih prekrsi to izdavacka kuca resava zakonom predvidjenim sredstvima. Ako mi ne vreujete pitajte Gospodina Vladimira Madica, iz "Esoterie"

:love3:

Slažem se da ne bi trebalo da kačimo ilegalno ono što se lako može naći legalno, a vredi.
I ja sam na svom sajtu samo stavio link za naručivanje.
Ionako u toj knjizi nema mnogo toga što već ovde nije rečeno, samo malo istorijskog pregleda sungazinga.

A za tvoju knjigu obećavamo da nećemo uopšte da je diramo. 8)

Vrh

PostPostano: pon apr 26, 2010 2:21 pm 
Početnik

Ne ja nisam onaj koji vi mislite da jesam :mrgreen: ali jesam na njegovom sajtu, chatu na skajpu i upucen sam u sve sto se radi i govori jer on nista ne krije od nas. Podrzavam njegov rad i dajem donacije za sirenje sungazinga a on to jako dobro radi. Pogledajte samo koliko je puta platio reklamu na fejsbuku, guglu itd. Za mene je on junak mog ucitelja i pravi primer u svemu, bolje se ugledajte na njega i imacete sta da naucite umesto sto sirite negativnu energiju.

Veliki pozdrav i zasluzeno postovanje za Panteliju jer je mnogo uradio za duhovnu zajednicu, podrzavam i njegov trud i rad.

Vrh

PostPostano: pon apr 26, 2010 3:12 pm 
Član foruma

Ne ja nisam onaj koji vi mislite da jesam

Dovoljno je bilo da vidim na 33-oj strani tvoju patentiranu rijec "benefiti", pa da znam sa kim imam posla:
Radeci sungazing trebas da uzivas u svakom trenutku i u svim benefitima koji dolaze sami po sebi

Ako laze koza, ne laze rog.

ali jesam na njegovom sajtu, chatu na skajpu i upucen sam u sve sto se radi i govori jer on nista ne krije od nas. Podrzavam njegov rad i dajem donacije za sirenje sungazinga a on to jako dobro radi. Pogledajte samo koliko je puta platio reklamu na fejsbuku, guglu itd. Za mene je on junak mog ucitelja i pravi primer u svemu, bolje se ugledajte na njega i imacete sta da naucite umesto sto sirite negativnu energiju.

Ovaj gore citirani tekst je toliko jeftin da ja ne mogu da vjerujem koliko si gluposti napisao i ostao ziv. Najblesavije od svega jest sto ti ustvari govoris o samom sebi! #-o

Cybermikane, moram biti vulgaran, ali vrijeme je da prerastes ovakva preseravanja.

LP

Vrh

PostPostano: pon apr 26, 2010 3:35 pm 
Početnik

Bad ass ti si bolestan idi leci se kada vec neces da te sunce izleci. Necu nista da ti demantujem jer cu biti gori od tebe samo cu kazati sledece jos jednom da ja nisam taj koga obasipas drvljem i kamenjem iz nekih svojih sebicnih razloga.

Pantelija i Cybermikane samo nastavite dalje u vasem radu. Ja vas podrzavam 100% u tome. Dajte ljudima znanje da i oni uzivaju u benefitima (rec koja je sire prihvacena i koju ne mora samo taj na koga aludirate da je upotrebljava) kao i mi.

Bolje se vi egoISTI pozabavite samima sobom jer vam reci govore sta ste i ko ste.

Vrh

PostPostano: pon apr 26, 2010 3:46 pm 
Član foruma

Neka bude da si ti neki njegov član illi pomagač, ali moraš da priznaš da reč "benefiti" ne koriste pismeni ljudi jer je to strana reč, a mi imamo svoje " dobrobiti" ili "koristi".
Hoću da kažem da obrazovani ljudi ne menjaju domaće reči za strane nepotrebno. Tome su skloni polupismeni i tako kvare jezik. To sam kibermikanu ranije prigovoro, ali njega nije bilo briga. Verovatno zato što se preziva Kiš pa njemu nije domaće isto što i nama.

Vrh

PostPostano: pon apr 26, 2010 4:28 pm 
Član foruma

Mikane, mnogo bolje bi se osecao, kad bi malko zacutao. Dao si lepe i korisne informacije koje ce nekoga dotaci. Sta bi vise? Upao si u vrzino kolo iz kojeg ces se samo cutanjem izvuci. Pa, kad umiris u sebi taj mejsiovski sindrom sirenja "svete reci", kad utisas tu euforicnu energiju, a ti- pamet u glavu, pa polako. Nece ti sungazing odraditi posao umesto tebe. Sunce moze mnogo toga da izleci, ali moramo i mi da saradjujemo.

:love9:

Vrh

PostPostano: pon apr 26, 2010 6:35 pm 
Član foruma

Nije on kibermikan. Samo mu pomaže. I pustite malo mikana neka radi kako zna, bar nešto radi.

Vrh

PostPostano: pon apr 26, 2010 7:06 pm 
Član foruma

mislio sam i ja komentirat,
al već ste sve ionako rekli! #-o

i šta sigma kaže - d o v o lj n o...

Vrh

PostPostano: pon apr 26, 2010 7:22 pm 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
Nije on kibermikan. Samo mu pomaže. I pustite malo mikana neka radi kako zna, bar nešto radi.

Za razliku od nas koji, jelte, nista ne radimo? :shock:

LP

Vrh

PostPostano: pon apr 26, 2010 9:52 pm 
Član foruma

Nisam mislio na vas, samo na njega, bar nešto radi kako zna i ume.

Vrh

PostPostano: pon apr 26, 2010 10:49 pm 
Moderator

Mudro zboriš Pantelija. "Mlađoj" sungazing (*) ekipi treba upravo takva podrška.

Sve najbolje.

((*)ili sunglajzing u mojoj interpretaciji :mrgreen: )

Vrh

PostPostano: uto apr 27, 2010 12:24 am 
Član foruma

Java je napisao/la:
"Mlađoj" sungazing (*) ekipi treba upravo takva podrška.

Slazem se. Nek' su im suncani dani! :love3:

Vrh

PostPostano: uto apr 27, 2010 4:30 am 
Početnik

Molim Mikana plagijatora (niko bitan) da promjeni lokaciju uz svoj doista sad, napokon točan nick, neka ne sramoti Zagreb grad (imamo mi dovoljno svojih bolesnih Mikana da nas sramote, njega ne trebamo). U protivnom će biti upitan njegov dolazak u Zagreb na snimanje emisije NRZ.

bad.ass je napisao/la:

Ako uhvatis vremena skeniraj ju i baci link ovdje. Ili mozda ima vec na internetu u (pdf?) nekom formatu?

Kako će vam ubaciti link kad nema veze s tom knjigom, radi se o prijevodu knjige "Living on Sunlight", koju imate u originalu na internetu u pdf-u. U cijelu priču oko objave knjige se uključio prije 15-estak dana, kad je izdavačku kuću Esotheria upozorio na pogreške u najavi knjige. Naknadno su dogovorili da Mikan napiše predgovor prijevodu i naveli Mikana kao priređivača.

Ljudi uzeti neku knjigu nekog autora i prevesti bez da otkupite autorska prava, u ovom slucaju ID "Esoteria" je krivicno delo i kaznjava se krivicnim zakonom. Ja u tome ne zelim da ucestvujem i hocu svoju karmu da sacuvam cistom.

Zaprepaštena sam da se i karma spominje. Za očekivati je da se zakune da je on napisao knjigu koja je u najavi.

1.Verzija najave knjige:
SOLARNA JOGA
Hira Ratan Manek

Živeći od sunčeve svetlosti (Nauka i umetnost piljenja u sunce)

Gledajući u izlazeće ili zalazeće sunce svakoga dana i produžavajući gledanje po 15 sekundi dnevno do ukupno 42 minuta, možete potpuno odbaciti ishranu, izlečiti do kraja života sve bolesti i produžiti životni vek.

Autor je proveo 5 godina pod naučnim nadzorom živeči samo od sunčeve svetlosti, dokazujući drevnu nauku joge i potvrđujući i savremene slučajeve prevazilaženja fizičkih zakona.

Priključite se sve brojnijoj skupini Sangejzera u Novom Sadu, Beogradu i drugim gradovima Srbije, jer se pokret i kod nas širi neverovatnom brzinom!

Obim: 150 strana

U roku britva osvanula je,

2.Verzija najave knjige:
SOLARNA JOGA - Živeći od sunčeve svetlosti
(Nauka i umetnost piljenja u sunce)
Priredio Miroslav Kiš cybermikan
Gledajući u izlazeće ili zalazeće sunce svakoga dana i produžavajući gledanje po 10 sekundi dnevno do ukupno 45 minuta, možete potpuno odbaciti ishranu, izlečiti do kraja života sve bolesti i produžiti životni vek.
Hira Ratan Manek, po čijem sistemu je napisana knjiga, proveo je više godina pod naučnim nadzorom živeči samo od sunčeve svetlosti, dokazujući drevnu nauku joge i potvrđujući i savremene slučajeve prevazilaženja fizičkih zakona.

Priključite se sve brojnijoj skupini Sangejzera u Novom Sadu, Beogradu i drugim gradovima Srbije i Balkana, jer se pokret i kod nas širi neverovatnom brzinom!
Obim: 150 strana

Nakon svega zaključujem da je Mikan najveće ruglo među sungazerima.

Postjedujem još dokaza o Mikanovim manipulacijama i lažima (prijepisku s HRM i Vinom Parmar, vlasnikom Esotherie, te Esotheriinim distributerom za Hrvatsku).
Ne bih vas htjela opterećivati, ako netko ima želju doznati više javite mi se na: luditokmak@gmail.com .

Vrh

PostPostano: uto apr 27, 2010 7:31 am 
Član foruma

no harm and no copy rights for translating the book since it is on me.. so dont worry about that. from my side you are given permission for the book. ok

Kao sto vidite dozvola od Hire je dobijena kao i za SVE ostalo... a u to ne treba da se mesate nego malo vise samo da gledate sebe i poradite na sebi. Gledajuci u nase greske necete videti svoje, gledajuci na nas ego necete videti svoj.

Koliko ja znam najavljena je licna knjiga iste osobe koja izlazi u julu mesecu a koja je priredila ovu knjigu, da mu ne spominjem sad ime ovde jer je ono kao mac ognjeni za neke ovde.

miki, miki, zakopavas se sve dublje i dublje u svojim lazima... :^o

Vrh

PostPostano: uto apr 27, 2010 1:29 pm 
Početnik

Demanti,

'Nik niko bitan' nije Cyber Mikan nego neko od njegovih sa chata koji je banovan bez ikakvog povoda.

Mikan je sprecio pogresne informacije koje su mogle izaci na vec pripremljenu knjigu za tisak i u katalogu iste.
Mikan je priredio knjigu zato sto je ista skinuta sa njegovog sajta od strane Ezoterije.
Ezoterija je htela da potpise HRM kao pisca,sto svi vi znate,sa pogresnim informacijama prakse .Sto bi bilo nedopustivo imati knjigu sa pogresnim informacijama i to sa Hirinim imenom.na sata je i sam Hira ostro reagovao i dao sva prava Mikanu da greske ispravi.
Mejlovi korespodencije postoje kao dokazi na Mikanovom sajtu na uvid. cybermikans@yahoo.com

Da Mikan nije reagovao imali bi knjigu sa Hirinim imenom(o cemu Hira pojma nije imao)sa pogresnim informacijama.
Kako vam se to svidja gospodjo Ludi tokmak i ostali?

Vina Parmar je dala pravo za prevodjenje njene e-knjige i navela da nema autorskih prava za nju sto se jasno vidi iz mejla korespodencije koji sledi.

Dear,
Yes, that is wonderful you want to translate "Living on Sunlight" to Russian. You have my permission. There is no copyright on the book because it is a free offering to the world by HRM and myself as the editor, so honoring that is appreciated. Do let me know when your book is published!
Many blessings,
Vina Parmar
Sacramento, California

* Vina je pobrkala Russiju sa Srbijom

Nevidim sta je Mikan lose uradio? Jedino sto je uradio ispravio je greske,spasao Hirino ime i ucenje od stetne deformacije.To sto se potpisao na knjigu je na insistiranje Ezoterije kao onaj koji ju je priredio i ucinio dostupnoj siroj javnosti a ne samo internet publici.Zbog cega su Hira i Vina odusevljeno dali svoj blagoslov(korespodencija postoji,crno na belo za sve koji zele da dobiju logove neka se jave na Mikanov majl gore naveden).

Da li vam je jasno koliki znacaj ce knjiga imati za ceo Balkan?I to sa Mikanovim imenom kao priredjivaca(koji to i jeste ,jer je ispravio greske i ucinio knjigu dostupnom)koje znaci mnogo jer bez Mikana svi vi bi imali knjigu sa totalno pogresnim informacijama i to sa Hirinim imenom.Da li ste to zeleli?
Imagine knjigu koju toliko cekate i svi oni koji uzivaju i praktikuju SG.Prva knjiga o SG na Balkanu.Zelite da je poklonite?A ono u knjizi informacije koje nemaju veze sa praksom i to sa Hirinim imenom na prvoj stranici kao atora.Lose,vrlo lose.A to je knjiga koja se cita,deli i ostaje dugo,dugo na policam.

Ludi tomhak i ostali uz sve postovanje vasoj strasti da raskrinkate plagijatore ovoga puta kucate na pogresna vrata.Zar Hirin i Vinin blagoslov nije dovoljan????
Nije mi jasno odkuda vam toliko mrznje,agresije,prostote i nemogucnosti sagledavanje sire slike.

Zapitajte se iskreno sta ste uradili da bi SG dosao do ljudi koji nemaju internet?Odgovor znate,ili?

Ako je neko nesto konkretno uradio i to cini vec godinu dana onda je to Mikan.Udjite mu na sajt i videcete.A da ne pricam o podrsci,odgovorima na pitanja,25 sati dnevno.

Jedino sto ostaje da se kaze jeste hvala Mikane.

Hira Ratan Manek dolazi u Novi Sad. Pre predavanja prva osoba koju ce posetiti i provesti vreme je Mikan.Da li vam to govori nesto?

Ne znam da li ce se to isto desiti i sa Ludim tomhakom i vama ostalima.

Shiva

Vrh

PostPostano: uto apr 27, 2010 3:02 pm 
Član foruma

ma miki...nije vise u pitanju tvoja knjiga kako ju predstavljas na svom siteu...u pitanju je tvoje opcenito patolosko laganje i pokusaj obmane ljudi, kradja energije, punjenje superega ovim itd... :^o

Zadnja izmjena: Gordan; uto apr 27, 2010 3:04 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: uto apr 27, 2010 3:04 pm 
Član foruma

@ Shiva:
Molio bih lijepo onda da vasa grupa skenira knjigu i proslijedi link kada ista ugleda svijetlo dana, na radost i dobrobit svih onih koji nisu u mogucnosti da je kupe, a sve u cilju sto pravilnijeg prakticiranja sungazinga.

LP

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 953 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 48  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.