Molim Mikana plagijatora (niko bitan) da promjeni lokaciju uz svoj doista sad, napokon točan nick, neka ne sramoti Zagreb grad (imamo mi dovoljno svojih bolesnih Mikana da nas sramote, njega ne trebamo). U protivnom će biti upitan njegov dolazak u Zagreb na snimanje emisije NRZ.
bad.ass je napisao/la:
Ako uhvatis vremena skeniraj ju i baci link ovdje. Ili mozda ima vec na internetu u (pdf?) nekom formatu?
Kako će vam ubaciti link kad nema veze s tom knjigom, radi se o prijevodu knjige "Living on Sunlight", koju imate u originalu na internetu u pdf-u. U cijelu priču oko objave knjige se uključio prije 15-estak dana, kad je izdavačku kuću Esotheria upozorio na pogreške u najavi knjige. Naknadno su dogovorili da Mikan napiše predgovor prijevodu i naveli Mikana kao priređivača.
niko bitan je napisao/la:
Ljudi uzeti neku knjigu nekog autora i prevesti bez da otkupite autorska prava, u ovom slucaju ID "Esoteria" je krivicno delo i kaznjava se krivicnim zakonom. Ja u tome ne zelim da ucestvujem i hocu svoju karmu da sacuvam cistom.
Zaprepaštena sam da se i karma spominje. Za očekivati je da se zakune da je on napisao knjigu koja je u najavi.
1.Verzija najave knjige:SOLARNA JOGA
Hira Ratan Manek
Živeći od sunčeve svetlosti (Nauka i umetnost piljenja u sunce)
Gledajući u izlazeće ili zalazeće sunce svakoga dana i produžavajući gledanje po 15 sekundi dnevno do ukupno 42 minuta, možete potpuno odbaciti ishranu, izlečiti do kraja života sve bolesti i produžiti životni vek.
Autor je proveo 5 godina pod naučnim nadzorom živeči samo od sunčeve svetlosti, dokazujući drevnu nauku joge i potvrđujući i savremene slučajeve prevazilaženja fizičkih zakona.
Priključite se sve brojnijoj skupini Sangejzera u Novom Sadu, Beogradu i drugim gradovima Srbije, jer se pokret i kod nas širi neverovatnom brzinom!
Obim: 150 strana
U roku britva osvanula je,2.Verzija najave knjige:SOLARNA JOGA - Živeći od sunčeve svetlosti
(Nauka i umetnost piljenja u sunce)
Priredio Miroslav Kiš cybermikan
Gledajući u izlazeće ili zalazeće sunce svakoga dana i produžavajući gledanje po 10 sekundi dnevno do ukupno 45 minuta, možete potpuno odbaciti ishranu, izlečiti do kraja života sve bolesti i produžiti životni vek.
Hira Ratan Manek, po čijem sistemu je napisana knjiga, proveo je više godina pod naučnim nadzorom živeči samo od sunčeve svetlosti, dokazujući drevnu nauku joge i potvrđujući i savremene slučajeve prevazilaženja fizičkih zakona.
Priključite se sve brojnijoj skupini Sangejzera u Novom Sadu, Beogradu i drugim gradovima Srbije i Balkana, jer se pokret i kod nas širi neverovatnom brzinom!
Obim: 150 strana
Nakon svega zaključujem da je Mikan najveće ruglo među sungazerima.
Postjedujem još dokaza o Mikanovim manipulacijama i lažima (prijepisku s HRM i Vinom Parmar, vlasnikom Esotherie, te Esotheriinim distributerom za Hrvatsku).
Ne bih vas htjela opterećivati, ako netko ima želju doznati više javite mi se na:
luditokmak@gmail.com .