prasimix je napisao/la:
To je moje mišljenje o manevriranju peacemakera i kako on uzima za pravo da diže "kvalitetne" teme tako i ja uzimam za pravo da na iste reagiram kako reagiram i u tom svjetlu sam i završio prethodni post.
Ok,a što misliš o temi kao takvoj i o tome da je "stvoren" jedan svijet viritualnih osoba sa kojima se mi ljudi poistuvjećujemo,a da to neznamo i da imamo čak i šanse,možda,na neki način izbjeći navodne izmišljene kosekvence sistema u kojem živimo.
Recimo,meni osobno je interesantno da iako osobno nisam u minusu na bankovnom računu,ja kao državljanin RH sam u dugu od neki 100 tisuća kuna (ako se dobro sjećam vijesti) i što je najgore taj dug raste.Da ne pričam o tek rođenoj djeci koja su također dužnici bankam,a samo zbog toga jer su se rodili u ovoj državi.
Dakle,zar nebi bilo dobro saznati ako to zaista mora biti tako ili su nas namagarčili.Zar nebi bilo dobro znati i saznati postoji li neko legitimno pravo koje se odnosi na čovjeka kao takvog.Zar nije dobro poznavati mehanizam kojim nas se kontrolira od banaka ili država?Jer,mada su vlasnici tih banaka ili država samo psihopate,lutke viših realiteta,zar nije dobro poznavati njihov jezik?
Mada na kraju krajeva,ako nas se požele riješiti neće brinuti o tome koliko je sredstvo legitimno.

Revolucije,revolucije,...,pogledaj recimo slučaj Islanda i sad Grčke gdje je Island odbio plaćati svoje dugvanje (na koji način?),dok će grci svoj plaćati,a zapravo NEmoraju!?Jeli to stvarno ili zajebancija?Može li svaki čovjek iskoristiti pravo neplaćanja kazne za nešto što on nije uradio ili dao pristanak?
Možda jest peacemaker na nekoj misliji,ali u ovom trenutku mi je ovo veoma interesantno zbog mogućnosti da će se,možda,i nama nešto slično događati.