Sovac je napisao/la:
Silverion, ne lupaj gluposti !
Kakva industrijska špijunaža ako proizvod odneseš na analizu??!!
Znači sve ustanove koje se bave bilo kakvom analitikom onoga što konzumiramo (pa i osim toga) su
špijuni i špijunske organizacije.
Zna se što su špijuni, zna se što je špijunaža a što analitika.
Nadam se da ne ovladavaš izradom srebrne otopine kao što ovladavaš navedenim pojmovima.
(Ne kupovao ja od tebe niti orasa !)
I ne pretjeruj s pohvalama proizvoda koji ne poznaješ ili ga nisi koristio jer u protivnom ćemo posumnjati da si
dio Feniksa a znaš (ili ne znaš) kako na takve gledamo.
Tekstove iz kojih si ti učio nisu njeni.
Malo prosurfaj pa ćeš naći identične na nekoliko stranih jezika.
Neću stavljati kljun u vatru ali mi je malo glupavo povjerovati da su njezini tekstovi prevedeni na sve te jezike.
Obrnuti proces mi je vjerojatniji.

A i ovih 300 kn za litru je samo psihološka stvar.
Nabili su iznos nečega što ne košta niti četvrtinu od toga.
S tako svemirskom cijenom žele u čovjeku izazvati osjećaj da ako je nešto tako skupo - ma oš-neš mora biti kvalitetno.
E pa plati taj osjećaj.
Za takve bi trebalo dići cijenu i na 1000 kn po čaši.
Sovac, prvo smanji negativnu energiju u sebi, ne kači se na svaku riječ, tu smo večina pozitivno
usmjereni, za pomoć široj društvenoj zajednici.
Feniks, SilverStar, se barem potrudila da znanje koje je stekla na raznim forumima, uz vlastito
iskustvo, nesebično podijeli sa svima.
Nisam dio "Feniks grupe", već konkurencija. A i muško - gentleman.
Imam profesionalnu opremu, u koju sam uložio puno novaca, prvenstveno zbog potreba moje
obitelji.
Od 30-tak litara, koje sam dosada proizveo, 90% sam poklonio ljudima koji su smatrali da im bi
koristilo.
Svi moji korisnici su jako zadovoljni, a jedan je pobijedio i zločudnu bolest (na veliko čuđenje
liječnika na kontroli i to za samo 2 tjedna, kada više nisu bile vidljive dvije kvržice u grlu, koje su do tada krvarile).
Zbog toga sam jako sretan. Nije sve u novcu! Dokle got ću moći dijeliti svoju "vodicu", to ću i
raditi, a kad neću to financijski moći izdržat, onda ću naplaćivati troškove proizvodnje.
A to ti je:
Boca, tamna, 500 ml + čep + etiketa + deklaracija + plastična žlica + baždarena čašica + tiskani letak A-4 (obostrani) + 30 ml bočica sa raspršivačem (napunjena).
Redestiliranu vodu sam proizvodim ( 7h za 4l RV) - 800W/h potrošnja.
SilverGen ne potroši puno struje, kao ni magnetska mješalica.
Ne buljim u to sve skupa 7 sati, ali svakih pola sata mjerim. Usput radim svoj posao. Ne svaki dan, jer nemam toliko narudžba.
I sad ti meni reci da bi tih pola litre trbalo koštati najviše 30 kn !!!
Da imaš žicu po 100 kn (ja imam pločice po 280 kn), baterije i kupiš dest. vodu (ne redest!), mazneš flšu od pive u bircu, to ti je 30 kn, a gdje ti je čep, etiketa i sve ono što sam nabrojao.
Molim cijenjene forumaše, da ovo ne smatraju samoreklamom, jer kao što sam rekao ja NE PRODAJEM KOLOIDNO SREBRO, JA GA POKLANJAM !
Kome got treba neka mi javi na mail ili pp, rado ću pomoći.
ZDRAVI BILI !!