Sada je: sub maj 03, 2025 5:30 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1957 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 98  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Koloidno srebro - lijek za preko 650 bolesti
PostPostano: pon mar 01, 2010 1:17 am 
Član foruma

Zahvaljujem na odgovoru Silverione :occasion5:
Ja sam nabavio pola litre za probu, po cijeni 120 kn.
Mislim da cijena nije petjeranana ako je preparat kvalitan. Jer nemam afiniteta
prema sam svoj majstor radovima, a nisam ni dovoljno teh. potkovan za takve stvari.

@ Sovac, mislim da malo pretjeruješ u procjeni vrijednosti tuđeg rada.
Nije stvar u cijeni nabave sirovine i tehnološkom postupku u izradi preparata.
Puno parametara ulazi u formiranje cijene, a svakako stanje na tržištu, odnosno ponuda i tražnja jedan od bitnih.
Ja nisam čuo da se još netko bavi legalno takvim poslom.
A da ne spominjem koliko farmaceutski otrovi kostaju, a cijena izrade im je tisuću puta manja od cijene koštanja.

Vrh

PostPostano: pon mar 01, 2010 2:34 pm 
Član foruma

Zlatko, dijete zlatno o čemu ti?
Ako nije stvar u tehnološko-sirovinskom postupku, u čemu je onda?
Litra full kvalitetne destilirane je ca. 30 kn (a možda i manje jer onaj tko kupuje na veće količine ima i popust) / elektrode su ajmo reći ca.100 kn (možda koju kunu više-manje) i to ih kupuješ samo jednom. Struja možda? - zanemarivo. Uređaj možda? Ok, on je skuplji ali pobogu pa moraš s nečim proizvoditi. Nećeš gurnuti prste u vodu. Dakle ....? Opravdava li to navedenih 300 kn po litri na koje sam se osvrnuo?

Dalje, koji to parametri ulaze u formiranju cijene od tih famoznih 300 kn po litri a koje spominješ? Nemam ja ništa protiv toga da netko profesionalno radi otopinu za ljude koji su slabije tehnički potkovani ali sam protiv deranja tih istih po novčaniku jer se zna da će skrušeno dati i zadnju banku za lijek.

Osim toga nisi čuo da se netko bavi legalno izradom te otopine .... ok .... nisi čuo ... a zar misliš da je i ovo legalno? Ako si već toliko zapeo za legalnost - provjeri obrtni certifikat koju Feniks treba posjedovati za legalnu proizvodnju a na kojem piše "obrt za izradu srebrne otopine u te i te svrhe" (ili tako nešto sličnoga). Feniks može posjedovati samo neki papir od neke udruge koja opet nema pravo ovlastiti ih za takvo što. Zna se tko i kako odobrava ovakve stvari a da se to svrsta u legalno. Stoga - pusti legalnost.

I da - nemoj spominjati farmaceutske otrove jer o njima sada i ovdje nije riječ.
Njih tu ne miješaj jer samo nepotrebno odvode diskusiju u drugom smijeru a samo služi kao poštapalica onima koji nemaju što pametnije usporediti. Time nas nisi ničim prosvijetlio jer već svi o tome dovoljno znamo čim smo ovdje.
[-X

Vrh

PostPostano: pon mar 01, 2010 4:24 pm 
Član foruma

Sovac je napisao/la:
I da - nemoj spominjati farmaceutske otrove jer o njima sada i ovdje nije riječ.
Njih tu ne miješaj jer samo nepotrebno odvode diskusiju u drugom smijeru a samo služi kao poštapalica onima koji nemaju što pametnije usporediti. Time nas nisi ničim prosvijetlio jer već svi o tome dovoljno znamo čim smo ovdje.
[-X

Spomenuo sam farmaceutske otrove jer slučajno radim u toj branši pa dobro znam kako se formiraju cijene preparata. Dakle ja sam u gornjem postu dao osvrt na formiranje cijena. Niti ti niti bilo tko ne može procjenjivati tuđi posao i bagatelizarati ga zbog toga što ti se ne sviđa cijene koštanja. Cijena je zbroj određenih faktora i stvar je onog tko je formira. Na nama je izbor, kupiti ili ne.
A što se tiče prosvijetljenja i toga da ti dovoljno znaš, meni je vjeruj mi jako drago to čuti.
Jedino mi nije jasno kakve veze ima ova tema s prosvjetljenjem.

Vrh

PostPostano: pon mar 01, 2010 10:24 pm 
Član foruma

zlatko je napisao/la:
Dakle ja sam u gornjem postu dao osvrt na formiranje cijena. Niti ti niti bilo tko ne može procjenjivati tuđi posao i bagatelizarati ga zbog toga što ti se ne sviđa cijene koštanja.

Ako ne može, zašto ti to onda radiš?
Osim toga - može.
Jer ako nas 2 izrađujemo potpuno isti proizvod i ja ga naplaćujem 1000 kn a ti ga naplaćuješ 500 kn, čovjek s pravom može reći da je kod mene taj isti proizvod nepotrebno duplo skuplji.
Boli njega papak što ja imam 14 marži i raznoraznih dodatnih troškova, kako ti to nazivaš - parametara.
Očito je da sam onda JA taj koji muljam narod i nabijam cijene. Možda čak i nisam muljator nego jednako pošten kao i ti ali sam tada svakako nesposoban organizirati posao da ta cijena ne bude tolika jer ako si ti mogao ..... kapiraš? Ok.
E vidiš, zbog toga meni nije jasno zašto Feniks otopina košta 300 kn, a jednako dobra na drugom mjestu košta duplo manje.
Ostaju dakle samo dvije mogućnosti :
- ili masno naplaćuju
- ili su to sve nesposobni organizirati da su im cijene pristupačnije

No ipak mislim da će prva mogućnost preživjeti čak i radikalnu reorganizaciju.

zlatko je napisao/la:
Jedino mi nije jasno kakve veze ima ova tema s prosvjetljenjem.

Ima onoliko koliko i tvoja komparacija.

Vrh

PostPostano: pon mar 01, 2010 10:50 pm 
Početnik

Sovac je napisao/la:
Silverion, ne lupaj gluposti !
Kakva industrijska špijunaža ako proizvod odneseš na analizu??!!
:shock:

Znači sve ustanove koje se bave bilo kakvom analitikom onoga što konzumiramo (pa i osim toga) su
špijuni i špijunske organizacije.
Zna se što su špijuni, zna se što je špijunaža a što analitika.
:shock:
Nadam se da ne ovladavaš izradom srebrne otopine kao što ovladavaš navedenim pojmovima.
(Ne kupovao ja od tebe niti orasa !)
:roll:
I ne pretjeruj s pohvalama proizvoda koji ne poznaješ ili ga nisi koristio jer u protivnom ćemo posumnjati da si
dio Feniksa a znaš (ili ne znaš) kako na takve gledamo.
:evil:
Tekstove iz kojih si ti učio nisu njeni.
Malo prosurfaj pa ćeš naći identične na nekoliko stranih jezika.
Neću stavljati kljun u vatru ali mi je malo glupavo povjerovati da su njezini tekstovi prevedeni na sve te jezike.
Obrnuti proces mi je vjerojatniji.
:read:

A i ovih 300 kn za litru je samo psihološka stvar.
Nabili su iznos nečega što ne košta niti četvrtinu od toga.
S tako svemirskom cijenom žele u čovjeku izazvati osjećaj da ako je nešto tako skupo - ma oš-neš mora biti kvalitetno.
E pa plati taj osjećaj.
Za takve bi trebalo dići cijenu i na 1000 kn po čaši.

Sovac, prvo smanji negativnu energiju u sebi, ne kači se na svaku riječ, tu smo večina pozitivno
usmjereni, za pomoć široj društvenoj zajednici.
Feniks, SilverStar, se barem potrudila da znanje koje je stekla na raznim forumima, uz vlastito
iskustvo, nesebično podijeli sa svima.
Nisam dio "Feniks grupe", već konkurencija. A i muško - gentleman.
Imam profesionalnu opremu, u koju sam uložio puno novaca, prvenstveno zbog potreba moje
obitelji.
Od 30-tak litara, koje sam dosada proizveo, 90% sam poklonio ljudima koji su smatrali da im bi
koristilo.
Svi moji korisnici su jako zadovoljni, a jedan je pobijedio i zločudnu bolest (na veliko čuđenje
liječnika na kontroli i to za samo 2 tjedna, kada više nisu bile vidljive dvije kvržice u grlu, koje su do tada krvarile).
Zbog toga sam jako sretan. Nije sve u novcu! Dokle got ću moći dijeliti svoju "vodicu", to ću i
raditi, a kad neću to financijski moći izdržat, onda ću naplaćivati troškove proizvodnje.
A to ti je:
Boca, tamna, 500 ml + čep + etiketa + deklaracija + plastična žlica + baždarena čašica + tiskani letak A-4 (obostrani) + 30 ml bočica sa raspršivačem (napunjena).
Redestiliranu vodu sam proizvodim ( 7h za 4l RV) - 800W/h potrošnja.
SilverGen ne potroši puno struje, kao ni magnetska mješalica.
Ne buljim u to sve skupa 7 sati, ali svakih pola sata mjerim. Usput radim svoj posao. Ne svaki dan, jer nemam toliko narudžba.
I sad ti meni reci da bi tih pola litre trbalo koštati najviše 30 kn !!!
Da imaš žicu po 100 kn (ja imam pločice po 280 kn), baterije i kupiš dest. vodu (ne redest!), mazneš flšu od pive u bircu, to ti je 30 kn, a gdje ti je čep, etiketa i sve ono što sam nabrojao.

Molim cijenjene forumaše, da ovo ne smatraju samoreklamom, jer kao što sam rekao ja NE PRODAJEM KOLOIDNO SREBRO, JA GA POKLANJAM !

Kome got treba neka mi javi na mail ili pp, rado ću pomoći.

ZDRAVI BILI !!

Vrh

PostPostano: uto mar 02, 2010 3:28 pm 
Član foruma

SilverIon ....

1. Nije to negativna energija nego objektivno sagledavanje iznešenih podataka

2. Da, hvatam se za svaku riječ jer tema nije literarni - esejski osvrt nego tehnički podaci

3. E vidiš, to je sada korektno što si naveo da je ona prenijela tekstove a ne da su njezini

4. Pohvalno je od tebe na pomoći ljudima, no eto, kako ti možeš dijeliti besplatno a ona naplaćivati 300 kn? Niti ti moraš davati besplatno ali niti ona derati 300 kn.

5. Gledam pomno ali ne pronalazim gdje sam naveo da otopina košta 30 kn

6. Navodiš deklaraciju. Kakvu deklaraciju?

7. Navodiš tiskani letak. Kakv letak?

8. Plastična žlica .... baždarena čašica .... dobije li se to i od Feniksa za 300 kn? Ne vjerujem da je to presudna stvar. Osim toga imaš i žličice i baždarene čašice čak na 0,18 u V-Prometu. Velika količina - cijena na količinu - ekstremno povoljno.

9. Elektrode si kupio jednom. Ne kupuješ ih za svaki prces elektrolize ponovo.

10. To što ti ambalažiraš na takav način, to je tvoja volja. Možeš staviti i zlatni čep pa naplatiti i 500 kn. A možeš staviti i pluteni. Etiketa se vrlo jednostavno isprinta na lasercu. 100 samoljepljivih listova A4 košta 70 kn, što je 0,7 kn po listu. Na jedan list mogu stati do 10 čisto solidnih etiketa dimenzija 100x50 mm. Znači 0,07 kn ili ti ga 7 lipa po etiketi. Svakih 10 etiketa povisuju cijenu za 5 lipa zbog tonera.
Dakle u konačnici, 100 etiketa (računajući i toner) iznose 7,5 kn.

11. Nisam se niti dotakao tebe kao niti tvoje proizvodnje nego sam reagirao na dezac-ovu navedenu cijenu od 300 kn, te Zlatkove komentare. Ne znam zašto si se TI osjetio prozvanim osim što si naveo neke nebulozne stvari poput toga da kupnjom otopine i analizom iste činiš industrijsku špijunažu. Kao i to da su oni tekstovi - njezini.
Nisu.

12. Kako god štitim takve stvari, tako bih se bilo gdje zauzeo i za tebe (a i svakoga) u cilju obrane tvoga autorskog djela.
8)

Vrh

PostPostano: sri mar 03, 2010 9:49 am 
Početnik

Sovac je napisao/la:
SilverIon ....

1. Nije to negativna energija nego objektivno sagledavanje iznešenih podataka

2. Da, hvatam se za svaku riječ jer tema nije literarni - esejski osvrt nego tehnički podaci

3. E vidiš, to je sada korektno što si naveo da je ona prenijela tekstove a ne da su njezini

4. Pohvalno je od tebe na pomoći ljudima, no eto, kako ti možeš dijeliti besplatno a ona naplaćivati 300 kn? Niti ti moraš davati besplatno ali niti ona derati 300 kn.

5. Gledam pomno ali ne pronalazim gdje sam naveo da otopina košta 30 kn

6. Navodiš deklaraciju. Kakvu deklaraciju?

7. Navodiš tiskani letak. Kakv letak?

8. Plastična žlica .... baždarena čašica .... dobije li se to i od Feniksa za 300 kn? Ne vjerujem da je to presudna stvar. Osim toga imaš i žličice i baždarene čašice čak na 0,18 u V-Prometu. Velika količina - cijena na količinu - ekstremno povoljno.

9. Elektrode si kupio jednom. Ne kupuješ ih za svaki prces elektrolize ponovo.

10. To što ti ambalažiraš na takav način, to je tvoja volja. Možeš staviti i zlatni čep pa naplatiti i 500 kn. A možeš staviti i pluteni. Etiketa se vrlo jednostavno isprinta na lasercu. 100 samoljepljivih listova A4 košta 70 kn, što je 0,7 kn po listu. Na jedan list mogu stati do 10 čisto solidnih etiketa dimenzija 100x50 mm. Znači 0,07 kn ili ti ga 7 lipa po etiketi. Svakih 10 etiketa povisuju cijenu za 5 lipa zbog tonera.
Dakle u konačnici, 100 etiketa (računajući i toner) iznose 7,5 kn.

11. Nisam se niti dotakao tebe kao niti tvoje proizvodnje nego sam reagirao na dezac-ovu navedenu cijenu od 300 kn, te Zlatkove komentare. Ne znam zašto si se TI osjetio prozvanim osim što si naveo neke nebulozne stvari poput toga da kupnjom otopine i analizom iste činiš industrijsku špijunažu. Kao i to da su oni tekstovi - njezini.
Nisu.

12. Kako god štitim takve stvari, tako bih se bilo gdje zauzeo i za tebe (a i svakoga) u cilju obrane tvoga autorskog djela.
8)

OK, Sovac
Da ne ulazimo u daljnje analize, poštujem tvoju revnost, ali se ne slažem sa svime što si izrekao. Jer neka je tvoja kalkulacija točna, ipak sav materijali i sama proizvodnja ne pada s
neba - treba još uložiti energiju i vrijeme, a to se zove rad. Entuzijazam i humanost su vrline, koje koštaju nosioca istih (opet vremena i energije). Negdje mora biti granica volonterstva.

I na kraju, a vezano za moj posljednji post: dragi forumaši bilo je za očekivati puno više upita za besplatni primjerak CS-a. U dvadesetak upita svi ste predložili plačanje, iako sam napisao da
poklanjam. Neki od vas su mi jednostavno ugurali 100 kn. Hvala!

Da zaključim, jer sve drugo bi bilo reklamiranje samoga sebe, forumaši su sami odlučili da 500 ml CS-a košta 100 kn. Ja ću još razmisliti, o cijeni, kada za to dođe vrijeme.

ZDRAVI BILI !!

Vrh

PostPostano: sri mar 03, 2010 2:39 pm 
Član foruma

MOLIM SVE FORUMAŠE koji su SilverIonu ugurali tih 100 kn, odnosno koji su odlučili da 500 ml otopine plaćaju 100 kn, neka mi se kratko jave sa PP-om !

Vrh

PostPostano: sri mar 03, 2010 5:47 pm 
Početnik

Sovac je napisao/la:
MOLIM SVE FORUMAŠE koji su SilverIonu ugurali tih 100 kn, odnosno koji su odlučili da 500 ml otopine plaćaju 100 kn, neka mi se kratko jave sa PP-om !

MOLIM MODERATORE I ADMINISTRATORE da zaštite sve forumaše, koji su mi ugurali lovu, od policajca Sovca, jer kak je krenul, nebu dobro.
Ima pravo s doskoćicom, ali u njegovom slučaju on je katastrofa bez kraja!

Do daljnjega (odgovora Mod. i Admin.) ne sudjelujem na ovom forumu.

ZDRAVI BILI !!, naravno i ti Sovac, iako sam skeptičan u tvom slućaju.

Vrh

PostPostano: sri mar 03, 2010 7:54 pm 
Član foruma

Da ... reakcija je TOČNO onakva kakva je i bila za očekivati.
Barem da marketinški trik nije bio baš toliko proziran.

Pozdrav i tebi te svako dobro i zdravlje također.
Sretno!
:hello2:

Vrh

PostPostano: ned mar 07, 2010 11:14 pm 
Administrator

Moralna pitanja naplate nekih lijekova ili pomoći - ostavit ćemo za neka druga mjesta i vremena, a ovdje ćemo nastaviti sa tehničkim pitanjima "srebrne vode"...

Reklamiranje ili ne, ponekad čak informacija o nekom proizvodu na nekom forumu može nekome pomoći ( u bilo kojem smislu, kupljeno to ili ne, dijeljeno ii ne... svejedno ) - bitno je to da pomogne nekome.

Inače, gdje je razlika između informacije i reklame... neću sada ulaziti u te beskonačne debate, ali generalno, nema nekog komercijalnog reklamiranja na forumu. Iako sam i sam dao link na firmu gdje se može kupiti srebro u Zagrebu - iako nemam nikakve veze sa vlasnicima te firme. Dao sam to samo kao informaciju da ljudi mogu lakše naći mjesto gdje to ima za kupiti. Moglo bi se na to gledati i kao reklamiranje... pa tu onda nema neke fiksne granice između reklamiranja i davanja informacije lokacije jednog izvora ( nečega, u ovom slučaju srebra ).

Ako netko ima saznanja gdje bi ga mogli dobiti džabe - neka stavi link! Bio bih mu zahvalan! Haha, tko ima toliko novca i srca da tako radi - baš me zanima!

Uglavnom, dilemu o naplati robe/usluga ostavljamo pro-davatelju tih roba/usluga. Neka on odluči kako će i što će. Hoće li netko reći da je jeftin, skup ili jednostavno budala što dijeli - to je na ljudima koji to sve gledaju. I kako znamo - svaka roba ima svog kupca, bez obzira na cijenu. I "biti najskuplji" ponekad ima svoju filozofiju i uspjeh - sve to ovisi o idejnom začetniku tog projekta i posla koji bi se odvijao na taj način.

Ako netko želi prodavati litru koloidnog srebra za 1 kunu - neka prodaje.
Ako netko želi prodavati litru koloidnog srebra za 10 kuna - neka prodaje.
Ako netko želi prodavati litru koloidnog srebra za 100 kuna - neka prodaje.

... itd.

Ako netko želi pokloniti litru koloidnog srebra - neka pokloni.

Kupac uvijek može odrediti da li može/hoće dati određenu cifru za taj proizvod, ili neće/ne može... slobodna volja!

I kraj priče!!!

I sad molim uvažene članove na konstruktivne daljnje rasprave, a cimalice ostavite za neka druga vremena i mjesta. Puno hvala!

:mrgreen: :wink:

Vrh

PostPostano: pon mar 08, 2010 12:26 pm 
Član foruma

Apsolutno se slažem sa ovim što je napisao Jack. Poznat sam ovdje, kao protivnik reklamiranja i neopravdano visokih cijena. Ovo pišem kao informaciju onim ljudima koji ovu temu čitaju ne samo zato da bi proizvodili srebro, već zato jer trebaju pomoć oko nabave istog. Neću uvijeno, iz posta u post, ići do objave cijene tog srebra. Biti ću direktan. Dakle, u Zagrebu možete kupiti litru srebra po cijeni od 80kn po litri. Kvaliteta je potpuno ista, ako ne i bolja od onih "vrhunskih" proizvoda od 200 ili 300kn/l. Tko želi, neka donese neko skupo srebro, pa ćemo izvršiti usporedbu. Osim toga, to srebro naručuju ljudi iz cijele RH. Radi se o ljudima koji naručuju ponovno ili pak po preporuci, nakon što su se uvjerili u kvalitetu. Jedina reklama su korisnici. I tako već dvije godine.
Ponavljam po stoti put: nemojte nasjedati na priče da nečije srebro mora biti skupo jer se ubijaju od posla, jer imaju uređaje koji su trebali biti korišteni na američkim institutima (pitam se zašto i nisu, već su eto ipak stigli u Hrvatsku). A kad ih zamolite za sliku tog famoznog CS generatora, pogađate, dobit' ćete je - nikad. Pišem ovo iz vlastitog iskustva. Ako niste uspjeli vidjeti, davno sam u svojim postovima naveo da sam počeo sam raditi srebro, ponukan cijenom srebra, meni posebno drage gđe Feniks :mrgreen: . Njezino srebro mi je poslužilo kao referenca. Uložio sam 2000kn i dobio srebro iste kvalitete. A to možete i vi.
P.S.
Ako nabavljate srebro, prosurfajte malo i po drugim forumima. Naći ćete velik broj trgovaca. U pravilu, njihovo korisničko ime sadrži riječi poput "ag", "aqua", "silver" itd. To je zato da bi ih potencijalni kupci lakše zamijetili. Naročito u tražilicama. Iako u prvim postovima sudjeluju u raspravi, vrlo brzo će izaći sa nekim oblikom ponude. Neznam zašto se skrivaju. Reci, brate mili: "Ja prodajem, po toliko i toliko". Ili ćeš napraviti posao ili ćeš dobiti permaban. Ali si bar iskren i ja ti mogu vjerovati.
Sve ih kontaktirajte. Pravilo je i to da će svi reći kako upravo oni rade najbolje srebro i zato mora biti takva cijena. No, ipak će biti i jeftinijeg, a iste kvalitete.

Eto, nisam dugo pisao, a onda - roman. Nije mi žao ako će ove informacije pomoći nekome. Sad znate i neke druge cijene, a vi ćete sami odlučiti što ćete i koliko platiti.
A ukoliko želite sami raditi srebro, javite mi se, pa ću vas drage volje uputiti u sve.

Lijep pozdrav svima, pa i njima...

Vrh

PostPostano: pon mar 08, 2010 4:05 pm 
Član foruma

E TAKO !
TO se zove korektnost.
Na takav način bi to trebalo funkcionirati.

Idemo dalje s temom vezano za tehniku i tehnologiju izrade.
:wink:

Vrh

PostPostano: uto mar 09, 2010 10:19 am 
Početnik

dezaco je napisao/la:
Apsolutno se slažem sa ovim što je napisao Jack. Poznat sam ovdje, kao protivnik reklamiranja i neopravdano visokih cijena. Ovo pišem kao informaciju onim ljudima koji ovu temu čitaju ne samo zato da bi proizvodili srebro, već zato jer trebaju pomoć oko nabave istog. Neću uvijeno, iz posta u post, ići do objave cijene tog srebra. Biti ću direktan. Dakle, u Zagrebu možete kupiti litru srebra po cijeni od 80kn po litri. Kvaliteta je potpuno ista, ako ne i bolja od onih "vrhunskih" proizvoda od 200 ili 300kn/l. Tko želi, neka donese neko skupo srebro, pa ćemo izvršiti usporedbu. Osim toga, to srebro naručuju ljudi iz cijele RH. Radi se o ljudima koji naručuju ponovno ili pak po preporuci, nakon što su se uvjerili u kvalitetu. Jedina reklama su korisnici. I tako već dvije godine.
Ponavljam po stoti put: nemojte nasjedati na priče da nečije srebro mora biti skupo jer se ubijaju od posla, jer imaju uređaje koji su trebali biti korišteni na američkim institutima (pitam se zašto i nisu, već su eto ipak stigli u Hrvatsku). A kad ih zamolite za sliku tog famoznog CS generatora, pogađate, dobit' ćete je - nikad. Pišem ovo iz vlastitog iskustva. Ako niste uspjeli vidjeti, davno sam u svojim postovima naveo da sam počeo sam raditi srebro, ponukan cijenom srebra, meni posebno drage gđe Feniks :mrgreen: . Njezino srebro mi je poslužilo kao referenca. Uložio sam 2000kn i dobio srebro iste kvalitete. A to možete i vi.
P.S.
Ako nabavljate srebro, prosurfajte malo i po drugim forumima. Naći ćete velik broj trgovaca. U pravilu, njihovo korisničko ime sadrži riječi poput "ag", "aqua", "silver" itd. To je zato da bi ih potencijalni kupci lakše zamijetili. Naročito u tražilicama. Iako u prvim postovima sudjeluju u raspravi, vrlo brzo će izaći sa nekim oblikom ponude. Neznam zašto se skrivaju. Reci, brate mili: "Ja prodajem, po toliko i toliko". Ili ćeš napraviti posao ili ćeš dobiti permaban. Ali si bar iskren i ja ti mogu vjerovati.
Sve ih kontaktirajte. Pravilo je i to da će svi reći kako upravo oni rade najbolje srebro i zato mora biti takva cijena. No, ipak će biti i jeftinijeg, a iste kvalitete.

Eto, nisam dugo pisao, a onda - roman. Nije mi žao ako će ove informacije pomoći nekome. Sad znate i neke druge cijene, a vi ćete sami odlučiti što ćete i koliko platiti.
A ukoliko želite sami raditi srebro, javite mi se, pa ću vas drage volje uputiti u sve.

Lijep pozdrav svima, pa i njima...

Niz navedenih neistina i poluistina, smatram neznanjem , a ne toliko zločom!
Kako to da ti je Fenix referenca, pa si onda napravio ili pronašao istu, ako ne i bolju kvalitetu CS-a i to po 4 puta manjoj cijeni!?
Kako si to dokučio, mjerenjem, analizom u za to specijaliziranom labosu, ili onako odoka!
Samo ja znam što je i koliko u mojoj otopini, a i gore nevedeni labosi.
Izmjera preciznim PWT uređajem, uz koverziju, govori o TDS-u koloida u ppm-ima. Nikako nemožeš znati koliko je ppm-a bila voda na početku procesa, pa ni tako nemožeš znati koliko je stvarno ppm-a srebrnih iona.
Ako kupuješ vodu (aqua purificata, dest., redest.) pokušaj ju izmjeriti, ako imaš čime. Ako i nađeš vodu ispod 4 ppm-a, biti će skupa.
Niti ja ne volim reklamu, ali smatram da nemogu šutjeti ako imam što za ponuditi. Sada kada sam potpuno opremljen, znam da je najvažnije u proizvodnji imati svoju redestiliranu vodu i to ispod 1 ppm, mjeriti preciznim PWT metrom, uz malu struju (1/2 od dopuštene za cm2 površine elektrode) i uz mješenje. Moj proizvod se zove Silverion, a nikako se nemože zvati
kalcijion, kako bih nazvao sve proizvode iz nekontrolirane kućne radinosti.

Divide et impera, je tvoj stav. Sad si nas već i podijelio na Vas i Nas (gulikože, nepoštene, odmetnike itd..)
Ako je već tako, zahvaljujem se na nepovjerenju, jer tebi argumenti ništa ne znaće.
Svoje poštenje stalno iskazujem, argumrntirano, pazeći da se pri tome ne reklamiram. Ovo malo što sam naveo će tebe (i Sovca, dežurnog moralistu na svim forumima) opet navesti na teoriju o samoreklamiranju, a vidim da već huškaš na dodjelu permabana.
Nikada se neću pomiriti sa neargumentiranim napadima, pogotovo ne onih koji minimaliziraju
kvalitetu, a promoviraju šarlatanstvo.

ZDRAVI BILI !!! SVI!!!

Vrh

PostPostano: uto mar 09, 2010 4:29 pm 
Član foruma

ooooooo di si silveru?
Pa nije te "duuuugo" bilo !
:rofl

Koliko ja vidim, ova je rasprava na ovu temu završena, no ti i dalje pimplaš ljude a tražiš kak ti "zaštitu od moderatora".
Pazi fakat da ne bi bila dezac-ova slutnja o permabanu.

Uzgred ... još mi se NITKO nije javio na PM u vezi onih 100 kn.
Mislim da to dovoljno govori o tvojoj "traženosti".
:^o

Gle ... aj promijeni nick i dođi kao ok čovjek i pridruži se zajednici.
S ovim i na ovaj način si fakat usr*o do kraja i šefa i stanicu i 300 m pruge.

Ili barem pusti ljude neka nastave temu ne zagađujući ju svojim biserima i
samoreklamama u kvazi-samaritanskom stilu.

:mrgreen:

Vrh

PostPostano: uto mar 09, 2010 5:56 pm 
Početnik

Sovac je napisao/la:
ooooooo di si silveru?
Pa nije te "duuuugo" bilo !
:rofl

Koliko ja vidim, ova je rasprava na ovu temu završena, no ti i dalje pimplaš ljude a tražiš kak ti "zaštitu od moderatora".
Pazi fakat da ne bi bila dezac-ova slutnja o permabanu.

Uzgred ... još mi se NITKO nije javio na PM u vezi onih 100 kn.
Mislim da to dovoljno govori o tvojoj "traženosti".
:^o

Gle ... aj promijeni nick i dođi kao ok čovjek i pridruži se zajednici.
S ovim i na ovaj način si fakat usr*o do kraja i šefa i stanicu i 300 m pruge.

Ili barem pusti ljude neka nastave temu ne zagađujući ju svojim biserima i
samoreklamama u kvazi-samaritanskom stilu.

:mrgreen:

Gle, (to je tvoj stil, novokomponovanog kvartovskog frajera, novopečenog građanina), nisam se javio zbog tebe, ti si za mene ono što sam i napisao, već da bih polemizirao s dezacom.
Ne apeliram na moderatore, nego na tvoju bahatost, ne računajući insenuacije o mogućem
permabanu. Sasva mi je svejedno, hoću li ili ne biti na forumu, na kojem su tipovi kao ti i tebi slični, a sve iz svoje iskompleksirane dokonosti, vječni kontraši pod zastavom brižnosti. Ja vjerujem u LJUDE, i siguran sam da jako dobro savladavaju tvoje umotvorine, koje ne vode nikuda.
Kada bi imali suptilnu vagu s dva kraka, na jednom ti (vi), na drugom ja (mi), da li znaš, imaš li iskusyva, spoznaje, koja bi strana prevagnula!?
.......... Naravno tvoja!!!
Zato i dalje vodim ovu besmislenu komunikaciju, u stvari treniram daktilografiju.
U svakom zlu, neko dobro.
Nikada neću biti "pridruženi člam", takvi ne nude ništa. Ja imam što za ponuditi, za to ću se i boriti.

Molim moderatore, admonistratore , da se očituju jednim, ili dva permabana, kako bi forum i dalje nesmetano služio zamišljenoj temi, a ne prepucavanju jedne budale sa drugom.
Iako imam visoko mišljenje o Sovcu, nisam ni ja ništ lošiji!!!

ZDRAVI BILI!!

Vrh

PostPostano: uto mar 09, 2010 9:05 pm 
Član foruma

dezaco je napisao/la:
Biti ću direktan. Dakle, u Zagrebu možete kupiti litru srebra po cijeni od 80kn po litri. Kvaliteta je potpuno ista, ako ne i bolja od onih "vrhunskih" proizvoda od 200 ili 300kn

Bio bih ti zahvalan dezaco da mi na pp dostaviš adresu na kojoj bih mogao kupiti litru po cijeni od 80 kn.
poz

Vrh

PostPostano: uto mar 09, 2010 11:06 pm 
Administrator

Dečki, aj da se ne svađate tu na forumu... jer zbilja ovako samo smanjujete kvalitetu foruma ( ma kakva ona sad to bila u odnosu na druge ). Možete se naći negdje u nečijoj "garaži" i odmjeriti "snage" tako da svatko tamo napravi svoju "litru" i svi zajedno gledajte jedni druge kako radite i na kraju izmjerite dobivene kvalitete koloidnog srebra. I to je to.

Nabavite tri medalje: srebrnu, aluminijsku i željeznu.

Prvi dobiva srebrnu ( nemojte ju kasnije iskorisiti za izradu koloidnog srebra, jer tko zna kakav je stvarni sastav ) - ali čisto - simbolički!
Drugi dobiva aluminijsku, iako sličnog izgleda kao i srebrna... ipak, možda bi mogla koristiti za nekakvo hladilo na nekom elektroničkom sklopu u samogradnji!
Treći dobiva željeznu, nije ni ona loša, iako kroz neko vrijeme zahtjeva šmirglanje i farbanje, da ne zahrđa. Može se igrati s njom i pomoću magneta, ponekad veseli!

Hehehe... ajde, napravite natjecanje pa tamo vidite koji je bolji/ekonomičniji/brži/... ili štogod. Tako se radi MREŽNIM radom i prihvaća se izazov da se bude "lošiji" od svojeg kolege, a i brzo svi naučite iz toga dosta lekcija ( koje su doduše ovako malo skrivene, ali... ipak... ). I kad sve bude gotovo, svečano podijeljene medalje i sve to... odete u najbližu birtiju i popijete svi zajedno par piva!!! I tamo možete čak i dogovoriti zajednički budući biznis - jer se svi dosta kužite u izradu srebrne vode, pa samo malo doradite ekonomska pitanja, reklamiranje, plasiranje na tržište... itd.
:occasion5:
Tko zna... možda će to biti najbolja firma za izradu srebrne vodice na našim prostorima, a kako izgleda... sve je više i više bolesnih... pa.. eto vam svima ideja!!! Zajedno možete sve, a ako se međusobno podbadate i šaljete si negativnu energiju - nakon nekog vremena ni 100 litara srebra vam neće pomoći. Fora i je u tome da svi naučimo ZAJEDNO radti i podijeliti međusobno naša saznanja ( o bilo čemu ).

I točka. Nema više svađanja jer će biti zaključano/zbanirano ili štogod već...

:evil3:

:occasion5: :mrgreen: :wink:

Vrh

PostPostano: sri mar 10, 2010 2:20 am 
Član foruma

Ne, ne treba gubiti živce jer naši postovi i previše govore o nama samima.
BTW, ovaj Jackov prijedlog mi se jako sviđa:
Jack987 je napisao/la:
... ajde, napravite natjecanje ...

Naravno, mi nećemo raditi natjecanje jer mi se osobno gade spike tipa: ja sam najpametniji, ja radim najbolje itd. Pozivam sve koji su u Zagrebu ili nisu, a mogu doći, da se nađemo. Neka svatko uzme sa sobom uzorak srebra koje je sam proizveo, pa ćemo usporediti i izmjeniti iskustva. Neka mi zainteresirani, na PM pošalju poruku sa brojem telefona. Znam da vam to sada izgleda komplicirano, ali se sve može kad se hoće. Tvrdim da bi takav susret bio izuzetno koristan, a shvatiti ćete i zašto litra vrlo kvalitetnog srebra može biti jeftina.

P.S.
Spremam se napraviti film o tome kako ja radim srebro. Tamo ćete vidjeti koju opremu koristim i kakvo srebro dobijem. Sve će biti popraćeno komentarima i detaljno objašnjeno. Trebam za to malo više vremena jer hoću da postupak bude vrlo detaljno i kvalitetno prikazan. Pa neka svi rade svoje srebro, kvalitetno i jeftino...
:occasion5:

Vrh

PostPostano: sri mar 10, 2010 9:58 am 
Član foruma

Pozdrav svima.Pošto su neki likovi napali DEZACA,moram se umješati.DEZACO je jedan ok čovjek,koji je spreman pomoći u svakom trenutku i na bilo koji način,savjetom ,praksom,pa i besplatnim srebrom i svime što može nekome pomoći u rješavanju poteškoća.Ovo govorim iz iskustva,jer kad god mi je trebala pomoć,Dezaco nije žalio svoje vrijeme da bi me uputio ili osobno odveo gdje treba,na čemu sam mu neizmjerno zahvalan.Morate priznati da to u danjašnje vrijeme nije baš čest slučaj.Prema tome,prije nego počnete pljuvati po bilo kome,malo se raspitajte tko je to.Još samo veliki pozdrav za Dezaca.Ajd uzdravlje.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1957 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 98  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.