Sada je: pet maj 09, 2025 12:49 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 529 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 27  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Organski Portali
PostPostano: uto jan 05, 2010 9:42 pm 
Član foruma

Pozdrav Teja

Organski Portali jesu prelaz i oni samo mogu da napreduju pored onih koji imaju Dušu, ali, problem je što su Organski Portali pokoreni od 4d entiteta koji ih koriste za prehrambene i druge svrhe, i ne samo da su oni pokoreni već i velika većina onih sa Dušom. Jedna bitna konstatacija, ti banditi 4-d ops nas u velikoj meri bede oružjem čovekolikosti O. Portala. koje koriste kao cevovode za izvlačenje duševne energije od onih koji je imaju.

Mnogo mrtvih ljudi kao da živi, i oni su kao senke ukopani razornim delovanjem entiteta kojima je imperativ da ljudska farma uvek bude popunjena i istraumirana, i uvek spremna za klanje...

Na žalost, Organski Portali su izgubili svoji prirodnu funkciju, oni ne mogu biti rehabilitovani ako su u isto vreme i pokoreni i služe kao oružje protiv Duša...

Ceo ovaj svet je njihov, cela arhitektura, konzumacija, robotizovanost, grupna svest fundamentalističkih aspekata i drugo... Da ne spominjem psihopate i druge koji deluju kroz O.Portale, i koji od njih prave psihopate....

Njima njihov svet, nama naš, a sa ovima iz 4-d ops tek ćemo da se razračunamo, naravno, na njihovom terenu kada dostignemo taj varijabilno eterično materijalni svet....

ORGANSKI PORTAL

Čulna životinjska svest,
odvojena napreduje
iz totema vrste,
prelazi ka ličnoj osobenosti
i ljudskom otelotvorenju.

U njoj još nije rođena duša,
svoju moć uzima
od onih koji je imaju
da bi napravila sopstvenu repliku.
Izmešana rasa,
nikada ne znaš ko je ko,
da li je neko od voljenih
ili je i ona jedna od njih!?!

Nemaju grižu savesti
niti damare suptilne svesti
koja traži Istinu,
ona je portal zle moći
i za nju sišu energiju
od onih koji imaju bit!

Vrh

PostPostano: pon jan 25, 2010 5:46 pm 
Član foruma

http://www.net.hr/zdravlje/page/2010/01/25/0294006.html

Svo naše znanje, koje je tek informacija, može biti vrijedno ili bezvrijedno. Upijajući ga poput spužve, možemo ga lako ponavljati i pričati o njemu logično i uvjerljivo, bez da razumijemo išta o njemu.

Vrh

PostPostano: pon jan 25, 2010 6:02 pm 
Član foruma

Citat:
http://www.net.hr/zdravlje/page/2010/01/25/0294006.html

pročitao sam negdje, možda i na ovom forumu, da je čeoni dio mozga zadnji koji se razvije, i da je tu centar za odgovorno ponašanje. tako bi se taj članak mogao protumačiti i kao da imati neutemeljeno visoko mišljenje o sebi, znači ponašati se neodgovorno.

Vrh

PostPostano: ned feb 14, 2010 1:19 am 
Član foruma

Zanima me da li neko zna , kakva je mogucnost, da smo negde u trecem veku p.n.e. ziveli u svetu koji je bio pod vladavinom nekoga kome je bila bitna samo moc, i u kom je ljubav bila najveci greh.Mozda malo cudno pitanje, imala sam neke snove, i bilo bi mi poprilicno sve jasnije,ako bi neko mogao da mi da pravi odgovor, :glasses7:

Vrh

PostPostano: ned feb 14, 2010 2:29 am 
Član foruma

Velika mogucnost, ljubav je oduvek bila (relativno) jevtina roba, roba za siroke mase...

Vrh

PostPostano: ned feb 14, 2010 11:51 am 
Član foruma

Upravo suprotno od toga.taj san mi je bio inkarnacijski, i tu mi lezi rešenje svega.Ne mogu da odredim vreme a ni smisao svega o čemu se raspravlja ovde, jer mi se čini da se u to vreme u kom sam kao živela, dešavalo nešto o čemu mi pojma nemamo.Akcenat je bio apsolutnoj zabrani slučajnog, kao sada, zaljubljivanja i odabiranja bica koje ćemo voleti.Sve je bilo pod kontrolom dotičnog koji je bio vladar, a bio je cilj da svi osetimo samo tu njegovu moc, da imamo samo taj osećaj i umesto ljubavi.Ja sam u toj priči bila nekog višeg ranga, i pripadala sam njemu, neznam ni kako ni zašto, jer ga nisam videla, ali sam prekršila to glavno pravilo, i bila kaznjena,za primer narodu, kako prođu oni koji to prekrše.Bitna je samo moć, naravno njegova nad celom populacijom.Bila sam obučena kao u srednjem veku .Ali je sve bilo drugačije od sadašnjeg poimanja srednjeg veka, a ja imam utisak da, je dešavanje bilo mnogo ranije.Lokacija zamka tog skota je primorje, mislim negde oko Dubrovnika.Možda da ga zaboravim, kao Merlin i veštica.
P.S. I ovaj post sam malo oslobodila od licnog pritiska kao i sledeci.
Necu vise, obecavam :blob: :glasses7:

Zadnja izmjena: deniza; uto feb 16, 2010 12:51 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: ned feb 14, 2010 10:18 pm 
Administrator

Citat:
negde u trecem veku p.n.e. ziveli u svetu koji je bio pod vladavinom nekoga kome je bila bitna samo moc, i u kom je ljubav bila najveci greh.

Pa, s obzirom na današnje okruženje - tako je i danas! Jasno, pravo značenje riječi "ljubav", a ne pogrešnu interpretaciju u smislu "zaljubljivanja", što i nema neke veze sa ljubavi...

Imamo temu o ljubavi na forumu, pa o tome bi dalje mogli tamo.

Što se tiče moćnih organskih portala iz "prošlosti"... vjerojatno smo svi doživjeli ciklus kad smo to osjetili na svojoj koži. Lekcije se tako uče. Kako živimo u hiperdimenzionalnom svemiru, spajamo se sa svojim doživljajima iz drugih života, prostora/vremena... pa to često kroz san proživljavamo i na ovom planu ( heh, isprogramirane barijere su sve tanje i tanje !?!? ).

Ako se želiš osloboditi tiranije iz prošlosti, pođi na regresiju, info o tome ima isto tu negdje na forumu... ili bar pročitaj Lazareva, Michael Newtona i slično, pa će ti puno toga biti jasnije. U biti - to ti je skidanje blokada koje si sam/sama zadaš u svojim profilima učenja.

Ali, probaj saznati da to i nije neki sadašnji 4D OPS entitet koji ti tako preko snova, uzima energiju, prerušavajući se u tvojeg nekadašnjeg tiranina... i to je moguće, zar ne? Krađa energije nije rijetkost u današnje vrijeme... ima o tome isto na forumu...

Nedaj se iskorištavati, u tome je bit.

:mrgreen: :wink:

Vrh

PostPostano: ned feb 14, 2010 11:25 pm 
Član foruma

deniza je napisao/la:
...Akcenat je bio apsolutnoj zabrani slučajnog, kao sada, zaljubljivanja i odabiranja bica koje ćemo voleti.Sve je bilo pod kontrolom dotičnog koji je bio vladar, a bio je cilj da svi osetimo samo tu njegovu moc, da imamo samo taj osećaj i umesto ljubavi...

TERRA SPISI :
Citat:
...Vrativši se u Agrikulturni Centar na ERIDU, prince EA potraži zvijeri u Vrtu gdje su se hranile. Našavši osamljenu nekolicinu, priđe im.
Pažljivo planiranje i precizan raspored razmnožavanja dozvoljavali su parenje samo određenim zvijerima i isključivo pod strogim nadzorom. Nijedna zvijer nije se mogla razmnožavati bez odobrenja „Gospodara Riječi“ (eng.- the Lord of the Word), rezultati su mogli biti katastrofalni.
No u Vrtu je princ EA upoznao zvijer s jednostavnim užitkom...užitkom spontanog, nenadgledanog seksa. ...

Citat:
deniza je napisao/la:
negde u trecem veku p.n.e. ziveli u svetu koji je bio pod vladavinom nekoga kome je bila bitna samo moc, i u kom je ljubav bila najveci greh.

A, da nije bilo još ranije?

Vrh

PostPostano: pon feb 15, 2010 1:47 pm 
Član foruma

Bilo je mnogo ranije,mnogo,mnogo ranije.Ipak neke stvari moram zakljuciti sama, pa zato smo i u ovoj zivotnoj skoli.
Imam ja puno kreativnosti u sebi, ali i volim da skratim, malo taj put trazenja odgovora po toj temi.
Izmenila sam malo, ovaj post,jer sam se suvise zalaufala u private, to ja malo pobrkam :roll:
ali ko razume, shvatice.
Pozdrav :glasses7: :read:

Vrh

PostPostano: sub feb 27, 2010 11:32 am 
Član foruma

TERRA SPISI :
Citat:
...Vrativši se u Agrikulturni Centar na ERIDU, prince EA potraži zvijeri u Vrtu gdje su se hranile. Našavši osamljenu nekolicinu, priđe im.
Pažljivo planiranje i precizan raspored razmnožavanja dozvoljavali su parenje samo određenim zvijerima i isključivo pod strogim nadzorom. Nijedna zvijer nije se mogla razmnožavati bez odobrenja „Gospodara Riječi“ (eng.- the Lord of the Word), rezultati su mogli biti katastrofalni.
No u Vrtu je princ EA upoznao zvijer s jednostavnim užitkom...užitkom spontanog, nenadgledanog seksa. ...

Mene ovo vise potseca, na planiranje brakova kod kineza, na osnovu horoskopa, npr. sa zenama koje su rodjene u godini vatrenog konja se izbegavala zenidba.
Procitala sam spise, istina, volim takve stvari da citam, ali smorio me je deo ratovanja na pocetku, tako da sam ih na silu procitala, negde mi se prekinula nit.
mislim da tu ima dosta simbolike, ali to sto sam primetila je da su zaista malo suve. :glasses7:

Vrh

PostPostano: sub mar 06, 2010 5:12 pm 
Član foruma

di je sad taj tekst?

Vrh

PostPostano: ned mar 07, 2010 1:19 pm 
Moderator

Tomo K je napisao/la:
di je sad taj tekst?

deniza je napisao/la:
TERRA SPISI : ("klikni" na ovo)

Citat:
...Vrativši se u Agrikulturni Centar na ERIDU, prince EA (...)

:love3:

Vrh

Naslov: Organski Portali - "druga smrt"
PostPostano: ned mar 07, 2010 4:42 pm 
Molio bi da me netko uputi na temu ili više informacija o pojmu "druga smrt". Još uvijek istražujem C's tekstove i ovaj pojam vezan za organske portale mi nije razumljiv. Ako OP-ovi nemaju individualnu dušu koja ne može ponovno reinkarnirati, već su spojeni na neki "bazen" duša (ili neku kolektivnu "dušu") ne razumjem zašto druga smrt nakon prve nakon koje pretpostavljam isto tako prvo završavaju u 5.densitetu. Zašto trebaju ponovno umrijeti, odnosno tko/što ponovno umire? Što se događa u "međuvremenu"? Zašto im je potrebno to "vrijeme"?

Ispričavam se ako tražene informacije postoje u ovoj temi, search mi nije vratio ništa smisleno, a odogovora ima previše da bi ih sve ispočetka (barem zasada) čitao.

Vrh

PostPostano: ned mar 07, 2010 6:20 pm 
Administrator

Pa možda je stvar da umire samo materijalno tijelo... e sad... koliko ti je tijela potrebno da bi naučio lekcije koje su potrebne u 3. denzitetu? Sad... iamo ti individualnu dušu ili ne... svejedno... Organski portali možda "pune" kolektivnu svijest sa svojim doživljajima, a možda je to i potrebno sve "na početku" inkarnacija na 3. nivou. Ili, recimo, više kao lakši prijelaz iz 2D u 3D... faza prilagodbe?!?

Između inkarnacija... ima puno "varijanti", ali nekako knjiga Putovanje Duša ( Newton ) opisuje nešto slično tome... sad... bilo to sve izmanipulirano ili ne... vidjet ćemo vjerojatno tek kad dođemo na nivo 6... jednog dana... hehe!

Vrh

PostPostano: ned mar 07, 2010 8:02 pm 
Jack987 je napisao/la:
Pa možda je stvar da umire samo materijalno tijelo... e sad... koliko ti je tijela potrebno da bi naučio lekcije koje su potrebne u 3. denzitetu? Sad... iamo ti individualnu dušu ili ne... svejedno... Organski portali možda "pune" kolektivnu svijest sa svojim doživljajima, a možda je to i potrebno sve "na početku" inkarnacija na 3. nivou. Ili, recimo, više kao lakši prijelaz iz 2D u 3D... faza prilagodbe?!?

Razumio sam to s prvom smrću u kojoj umire fizičko tijelo. Razmišljam da li bi onda "druga smrt" označavala i konačno spajanje "bestjelesnog dijela" (spiritualno-eteričkom tijelo?) OP-a s "bazenom duša" kojem je pripadalo?
Jack987 je napisao/la:
Između inkarnacija... ima puno "varijanti", ali nekako knjiga Putovanje Duša ( Newton ) opisuje nešto slično tome... sad... bilo to sve izmanipulirano ili ne... vidjet ćemo vjerojatno tek kad dođemo na nivo 6... jednog dana... hehe!

Da, proučavao sam Newtona, ali njegovo prvo moguće ograničenje je nepercipiranje densiteta kao takvih iako prenosi priče iz 5.densiteta ne nazivajući ga tako. Ok, ja sam polazim od pretpostavke da densiteti kakvi su postavljeni od Ra i C's zaista postoje. Newton, mislim i da ne zna o OP-ovima tako da mi sve u svemu nije puno pomogao. Ako se ne varam on stalno opisuje iskustva pojedinih duša (što znači da nisu OP-ovi ili on nije imao "sreću" naletjeti na OP-ove, što mi se čini malo vjerovatnim, ili iz nekog razloga ne želi pričati).

Vrh

PostPostano: ned mar 07, 2010 11:31 pm 
Administrator

Citat:
Razmišljam da li bi onda "druga smrt" označavala i konačno spajanje "bestjelesnog dijela" (spiritualno-eteričkom tijelo?) OP-a s "bazenom duša" kojem je pripadalo?

Možda smo svi, bili pojedine duše ili organski portali - cijelo vrijeme dok smo ovdje u 3D u materijalnim tijalima - spojeni sa "bazenom" kolektivne svijesti... dakle, mi šaljemo informacije u bazen/kolektivnu svijest cijelo vrijeme, kako doživljavamo sve stvari koje proživljavamo u životima u 3D. Nekako kao slanje "paketa iskustava i doživljenih varijacija" na sve ovozemaljske aktivnosti, nekako te vibracije koje proizvedemo - da ih očitavamo iz 5D ( bilo to prirodna povezanost, bilo to pomoću neke super-5D-tehnologije ) i tako punimo "bazen" kolektivne svijesti novim informacijama.

E sad, druga je priča da li mi, kao antene, razumijemo signale koje šaljemo... jer recimo antena odašiljača nekog TV predajnika ne mora "razumjeti" sadržaj koji odašilje u eter... baš kako i mi i naša ograničena 3D svijest ne mora razumjeti i objasniti "doživljene signale" koje šaljemo u eter i/ili u kolektivnu svijest.

Sad, možda je razlika u odašiljanju OP-a i "adamca" ta što "adamac" šalje neke nove sadržaje, a OP-i šalju uniformirane i šablonske podatke koji se jako puno puta ponavljaju ( recimo npr. jedan događaj je za "adamca" fenomenalno iskustvo povezano s mnogim stvarima iz života, npr. kao umjetnička slika, a za OP-a je isti događaj izazvao samo "još jedan događaj na kojem sam gledao predmet koji ima svoj broj u katalogu i vrijedi samo 100 dolara, koliko bih dao za njega" ) . Dakle, razlika je u percepciji i doživljaju.

Vjerojatno su signali adamičnih ljudi relativno bogatiji, kompleksniji i sadržajniji, bilo da se radi o negativnom ili pozitivnom iskustvu.

Eh sad... kad bi znali točno... nebi vjerojatno bili ovdje u 3D.

Vrh

PostPostano: uto mar 09, 2010 10:42 am 
Hvala Jack još jednom, na drugom mjestu sam dobio smjer u kojem mogu nastaviti pručavati pa ga iznosim i ovdje za referencu drugima:
Citat:
U "Gnosis Book I", Borisa Mouravieffa, str. 144:

“In the language of the Tradition we call the decomposition of the Personality, with that of the personal ‘I’, the second Death.”

Inače taj pojam mi se vrti po glavi već neko vrijeme razmišljajući o informacijama vezano za iskustva svih onih koji su se podvrgli regresiji prošlih života gdje ispada da: ili su svi koji su se istoj podvrgli adamički ili moguće da su i preadamički imali sjećanja na prošle živote ali ne svoje nego su informacije dolazile iz grupne duše.
Isto tako interesatno mi je koliko je polemike oko toga postoji ili reinkarnacija ili ne i čini mi se da su i zagovornici i protivnici u pravu (moguće da i jedni i drugi govore ono što na neki način duboko u sebi osjećaju).

Vrh

PostPostano: sri mar 10, 2010 1:42 am 
Član foruma

prasimix je napisao/la:
Jack987 je napisao/la:

Razumio sam to s prvom smrću u kojoj umire fizičko tijelo. Razmišljam da li bi onda "druga smrt" označavala i konačno spajanje "bestjelesnog dijela" (spiritualno-eteričkom tijelo?) OP-a s "bazenom duša" kojem je pripadalo?

Mislim da bi se mozda mogla tako protumaciti "druga smrt" kada su u pitanju organski portali. Ako se dobro secam, njihova prirodna funkcija je bila ta da se delic "kolektivne duse" individualizuje i izgradi sebi vezu sa "visim centrima" odnosno "dusom", i to najpre preko mentalnih programa kojima su OP-ovi izlozeni u ljudskom telu, odnosno "licnosti", i naravno pod uticajem ljudi sa "dusom". S obzirom da je njihova prirodna funkcija promenjena, kao i mentalni programi/misaoni koncepti koji su sada u svojoj sustini entropicni i de-evolutivni, sadasnji organski portali vise nemaju mogucnost da izgrade sebi individualnu dusu, a i nemaju od koga da nauce kako se gradi "dusa", ali zato njihov deo "kolektivne duse" biva uoblicen iskljucivo i samo prema njihovoj licnosti dok su u fizickom telu. Pa onda kada umre telo, taj deo kolektivne duse/energije jos uvek ima odlike te licnosti, ali zbog toga sto se nije razvila individualna veza sa "visim ja/dusom", odnosno frekvencija je ostala ista kakva je i bila pre rodjenja u fizickom telu, ta "dusa" se vraca tamo gde i frekvencijski pripada, u taj tzv "bazen dusa", a licnost se raspada, jer i onako je samo skup automatizovanih programa bez sustinske slobodne volje, i to se mozda moze nazvati "druga smrt". A moguce je i da lupam.

Mozda se ceo proces moze porediti sa prelaskom zivotinja tj svesti drugog denziteta na visi nivo, s tim sto bi to bilo napredovanje a ne stagnacija kao kod OP-ova, i to se obicno desava kada zivotinja ima bliskih odnosa sa visom svescu tj ljudima, koji svojim delovanjem uticu na zivotinju na nacin na koji niko drugi ne utice na nju u prirodi i koji izlazi iz jednostavnih mentalnih/instiktivnih programa po kojima se zivotinja inace ponasa. Odnosno, kada neka 2D svest, npr pas dobija kroz ceo zivot individualnu paznju od coveka kakvu nikada ne bi mogao da dobije od drugih pasa, frekvencija njegove "duse/svesti" se menja i ona se nakon fizicke smrti ne moze vratiti u "bazen dusa" zivotinja jer to vise nije ta frekvencija, pa onda odlazi tamo gde takva frekvencija odgovara, odnosno u kolektivnu svest organskih portala, sto je u stvari prelazni oblik izmedju 2D i 3D.

Citat:
Isto tako interesatno mi je koliko je polemike oko toga postoji ili reinkarnacija ili ne i čini mi se da su i zagovornici i protivnici u pravu (moguće da i jedni i drugi govore ono što na neki način duboko u sebi osjećaju).

Lepo receno. :mrgreen: :)

Vrh

PostPostano: sri mar 10, 2010 9:27 am 
Aragorn je napisao/la:
S obzirom da je njihova prirodna funkcija promenjena, kao i mentalni programi/misaoni koncepti koji su sada u svojoj sustini entropicni i de-evolutivni, sadasnji organski portali vise nemaju mogucnost da izgrade sebi individualnu dusu, a i nemaju od koga da nauce kako se gradi "dusa", ali zato njihov deo "kolektivne duse" biva uoblicen iskljucivo i samo prema njihovoj licnosti dok su u fizickom telu.

Čitava stvar oko OP-ova mi je još vrlo nejasna, ok, C's nisam do kraja proučio (work in progress) a nedostaje mi još i "samo" Mouravieff, no ako sam dobro ulovio C's mislim da spominju negdje da su oni neka vrsta neuspjelog eksperimenta, nešto što je ostalo između 2. i 3. densiteta, što mi sugerira postojanje "sive zone" u densitetima, jer takva ne postoji u mapi denisteta koju je ponudila Laura (ok, moguće da je ista samo radna verzija).
Nisam razumio ovo što si rekao da je njihova prirodna funkcija promjenjana: od koga, kada? Jel to dio "pada" ili neuspjele tranzicije iz 2 u 3D na način da su ostali u 3D ali bez razvoja individualne duše?

Vrh

PostPostano: sri mar 10, 2010 4:07 pm 
Član foruma

prasimix je napisao/la:
Aragorn je napisao/la:
S obzirom da je njihova prirodna funkcija promenjena, kao i mentalni programi/misaoni koncepti koji su sada u svojoj sustini entropicni i de-evolutivni, sadasnji organski portali vise nemaju mogucnost da izgrade sebi individualnu dusu, a i nemaju od koga da nauce kako se gradi "dusa", ali zato njihov deo "kolektivne duse" biva uoblicen iskljucivo i samo prema njihovoj licnosti dok su u fizickom telu.

Čitava stvar oko OP-ova mi je još vrlo nejasna, ok, C's nisam do kraja proučio (work in progress) a nedostaje mi još i "samo" Mouravieff, no ako sam dobro ulovio C's mislim da spominju negdje da su oni neka vrsta neuspjelog eksperimenta, nešto što je ostalo između 2. i 3. densiteta, što mi sugerira postojanje "sive zone" u densitetima, jer takva ne postoji u mapi denisteta koju je ponudila Laura (ok, moguće da je ista samo radna verzija).
Nisam razumio ovo što si rekao da je njihova prirodna funkcija promjenjana: od koga, kada? Jel to dio "pada" ili neuspjele tranzicije iz 2 u 3D na način da su ostali u 3D ali bez razvoja individualne duše?

Mislim da danasnji organski portali nisu neuspeli eksperiment, nego su u stvari uzurpirana i zloupotrebljena zivotna forma od strane 4D OPS entiteta, istih onih koji su i "osakatili" ljudsku vrstu. Njihova prvobitna prirodna funkcija je bila da sluze kao portal za transfer/transformaciju svesti drugog denziteta u treci, otprilike kao neki prelazni oblik, i to u interakciji sa 3D svescu tj. ljudima koji imaju razvijenu vezu sa "visim centrima" tj. "dusu". Oni su pod uticajem "ljudi sa dusom" imali mogucnost da "nauce" kako se gradi "dusa" odnosno veza sa visim centrima, i da na taj nacin povise i individualizuju svoju frekvenciju i postanu "individualna jedinica svesti" i odvoje se od "kolektivne duse". Takvu funkciju su navodno imali pre "pada" covecanstva, i kada je genetika ljudskih bica bila znatno drugacija, pa samim tim i organskih portala. Sada navodno vise nemaju mogucnost za evolutivno napredovanje, nego izmedju ostalog sluze kao portali za transfer energije koju proizvode ljudi sa dusom na 4D, gde ta energija sluzi kao hrana 4D OPS entitetima. Iz istog razloga danasnji OP mogu posluziti i da bi potencirali, izazvali i stimulisali onu frekvenciju medju ljudima sa dusom koja proizvodi odgovarajucu energiju za 4D OPS entitete.

Sto se tice podele izmedju denziteta, ona ima svoje granice, ali one nisu bas toliko jasne. Ipak navodno postoje i razne "sive zone" kao i "medjudenzitetske" varijante cak i u okviru istog denziteta, sto je negde i logicno jer 'denzitet' oznacava "nivo svesnosti". Na primer, na 2D postoje zivotinje koju su jako inteligentne kao sto su npr kitovi ili delfini, ali ima i onih koje se ne mogu porediti sa njima kao sto su npr insekti. Ili na primer, nekada su ljudska bica pre tzv "pada" bila kvazi-cetvrti denzitet, sto je bilo neka vrsta visokog treceg ali sa mnogim "sposobnostima" cetvrtog, dok su danas obicni 3D.

Naravno, sve ovo je najbolje uzeti kao "radnu hipotezu" jer u sustini nemamo dovoljno znanja da bi mogli biti sigurni.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 529 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 27  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.