Sada je: pon maj 05, 2025 11:07 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1194 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 60  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Umetnost Sanjanja
PostPostano: čet feb 04, 2010 10:58 pm 
Član foruma

lone_bird je napisao/la:
Ne znam ništa o čakrama. Mislim, znam nešto teorije no nemam nikakvih direktnih uvida ni prakse tako da je takvo znanje jalovo i beskorisno. Čakre su vjerovatno način na koji je ustrojeno naše energetsko ili kojeveć tijelo.Jel ti može konkretno znanje o njima pomoći? Jel dobro poznavat nacrt motora u svome autu? Pa u redu, da nije loše i ne može škodit svakako, no mislim da ipak treba znat dobro vozit ako misliš doć na svoj cilj. Hoću reći da šamanske tehnike puta ratništva, besprijekornosti, unutnje tišine, rekapitulacije i tensegritiyja rade snažno i direktno i zapravo su sve što čovjeku na putu samospoznaje treba. Doduše možda umjesto ovog "čovjeku" trebam umetnuti "meni" jer nismo svi isti.

lone bird, cakre se spominju i u toltetskom znanju, u knjizi tensegriti se spominju, don juan ih zove vitalni centri ili vrtlozi na energetskom tjelu.

usput sam htjeo ispricati jedno iskustvo u vezi snova.
prije nekoliko god. u javi sam isao s prijateljicom na bazene, oboje nismo bili prije na tom mjestu, isli smo pjeske i bio je dalek put do tamo, napravili smo pauzu ispod nekog drveta, tu je poceo prvi znak da nesto nije u redu, dok smo sjedili ispod drveta je tocno iznad nasih glava bila vrana koja je na totalno cudan nacin pravila zvukove, znao sam da su bili usmjereni na mene ali nisam znao zasto, kod prvog cudnog zvuka od vrane sam se poceo smijati jer je zvuk bio totalno neobican i uopce nije pasao vranama, kao da je htjela nesto reci takav je bio zvuk, kad sam se nasmijao odmah sam se i izvinio u sebi. kad smo dosli na bazene, smo prvo trazili dobro mjesto za sjesti, ja sam predlozio da sjedenemo tamo kod nekog stabla i dok sam tamo sjedio osjetio sam se neugodno i stalno sam se okretao i imao osjecaj da me svi posmatraju, nakon nekoliko minuta je prijeteljica rekla da joj je ovo mjesto za sjedit bezveze i tako smo sjeli na jedno drugo mjesto koje je ona spontano predlozila. e u tom momentu kad sam ja sjeo na to mjesto tako je dosao i slatki umor, totalno mi se spavalo i nisam dugo sjedio vec sam legao i oci su mi se zaklapale. mislio sam se kako da sad tu spavam a ona mi je dosla u posjetu, pogledao sam da vidim sta ona radi pokraj mene a ona je isto imala zatvorene oci i tad sam si rekao super bar nemoram da se borim protiv ovog slatkog umora. odmah kad sam zaspao sam imao veoma jasan san i sto je bilo veoma grozno je da sam odmah morao na to da mislim odkale sam dosao i imao sam malu sliku od mjesta odakle sam dosao i ta sika je bila sve manja i manja i tako sam imao paniku da cu zaboraviti kako da se vratim nazad i svu snagu sam koncetrirao na to da se vratim i uspijo sam se vratiti i u tom mometnu kad sam dosao u javu tad sam i zaboravio gdje sam to bio u snu. jos dva puta sam zaspao i imao sam opet takav san gdje sam zaboravljao od kuda sam dosao, kod treceg sna mi je bilo najgore jer sam sanjao da sam opet djete u svojem djetinstvu, i tu sam se osjecao sigurno i najveca opasnost je bila jer sam primjetio da mi je zaborav bio ogroman i skoro sam zaboravio da lezim na bazenima, i tad sam kao lud se drzao tog malog sjecanja od bazena i sva sreca vratio sam se nazad i bio sam toliko uzbudjen da sam se i digao, nisam vise htjeo da tu lezim, u tom momentu se je i prijateljica probudila i rekla mi je da je isto imala tri veoma snazna sna, zapravo tri razlicita mjesta gdje je bila, ali ona je znala da je to san i da negdje drugdje spava.

pitao sam se da sam zaboravio naprimjer u trecem snu da to sanjam onda bi ostao u svojem djetinstvu, i pitao sam se dali bi onda sam ovom starijom svjesnosti i znanjem, dali bi s time prozivio opet svoje djetinstvo i mladost do momenta dok nejdem na bazene, dok sam razmisljao o tome mi je doslo snazna misao da bi bio izgubljen, tako nesto kao mrtav, ali neznam tocno sta bi bilo da sam prihvatio taj san kao svoju stvarnost.

Vrh

PostPostano: pet feb 05, 2010 2:43 pm 
Član foruma

imam i ja problema sa gubitkom memorije u sanjanju, a bome se cak odrazava i u javi. Svaki put kad sanjam svjesno zaboravim sve PINove koje imam od kartica! Ne kuzim kako to uspijem, cak ako sam taj dan isla kupit nesto ako odspavam popodne cim se probudim neznam ga vise! Inace mi se to prije nije desavalo nego mi se pocelo desavat od kako su me prije par godina dok sam tako isla iz sna u san, kao neki likovi u crnim odjelima zarobili u neku tvrdjavu i tako par puta sam ih srela, i sjecam se da se u snu nisam mogla sjetit tko sam ali sam znala da sanjam i da me nemogu zadrzat... onda mi se to pocelo odrazavat na javu, par puta sam se probudila u krevetu da mi je trebalo par min da shvatim kako se zovem, tko sam i gdje se nalazim... tad su pomalo prestali lucidni... sad ih imam tu i tamo, no prije sam ih imala svaki ili svaki drugi dan. Neki dan isto, meditirala i slucajno zaspem na 15 min (izgubjena svijest), i probudi me decko i uplasila sam ga se nisam mogla prepoznat tko je nit gdje se ja nalazim, neke 1-2 min.

"Ljudi koji mrze to su najpre glupaci, zatim kukavice, ali nikad heroji." def. Hater = a person that simply cannot be happy for another person's success. So rather than be happy they make a point of exposing a flaw in that person.

Vrh

PostPostano: ned feb 07, 2010 1:57 pm 
Član foruma

Vrane vidjam cesto na javi i posmatranje istih me smiruje nekako im se divim sa strahopostovanjem i osjecam ih.
Na mjestima di je nemoguce da budu ja ih srecem ako ne skupinu bar jednu uvijek.

Kaj se tice sanjanja budan sam u snovima.
Prije dvije godine su mi se iz jakih realnih nesvjesnih snova pretvorili u svjesne snove, sanjanje.
Nemam vise nesvjesnih snova da ih nemogu kontrolirati tamo sam isto kao i ovdje mada sam tragac a ne sanjac.

Vrh

PostPostano: pon feb 08, 2010 4:41 pm 
Član foruma

evo jos jedan primjer te histerične muske energije ...

viewtopic.php?f=7&t=2687&p=82096#p82096

jelda da je zanimljivo kako se kace na mene? :lol:

mozda bi mogli otvorit zasebnu temu pa da malo prostudiramo na Don Huanom nacin? :mrgreen:

"Ljudi koji mrze to su najpre glupaci, zatim kukavice, ali nikad heroji." def. Hater = a person that simply cannot be happy for another person's success. So rather than be happy they make a point of exposing a flaw in that person.

Vrh

PostPostano: pon feb 08, 2010 5:37 pm 
Član foruma

Alcy1 je napisao/la:

mozda bi mogli otvorit zasebnu temu pa da malo prostudiramo na Don Huanom nacin? :mrgreen:

Kakve ovo veze ima sa "Umetnoscu Sanjanja"?

Vrh

PostPostano: pon feb 08, 2010 5:39 pm 
Član foruma

Arbitrium Liberum je napisao/la:
Alcy1 je napisao/la:

mozda ona sanja (ili bi bar woljela) da se kace na nju? :mrgreen:

Vrh

PostPostano: pon feb 08, 2010 5:46 pm 
Član foruma

bad.ass je napisao/la:
Arbitrium Liberum je napisao/la:
Alcy1 je napisao/la:

mozda ona sanja (ili bi bar woljela) da se kace na nju? :mrgreen:

Ja sam siguran da bi to volela. Secam se koliko je kukala dok je bila Sjemenka kad je decko pobegao od nje (dal bese Twin Flame, tako nesto #-o ).

Video covek s kim ima posla i noga . . . :mrgreen:

Sjemenko, idi mantraj malo da te prodje bes :angel4:

Evo i "Decak" joj je tu, sada ce da je brani :mrgreen:
ili je to ipak samo opet ona :roll:

Vrh

PostPostano: pon feb 08, 2010 6:58 pm 
Član foruma

Arbitrium Liberum zaboravio si promjenit nick opet u silnoj extazi da me jos malo omalovazavas :lol:

Vrh

PostPostano: pon feb 08, 2010 7:10 pm 
Član foruma

nego Arbitrium Liberum ja tebi zbilja zelim pomoci, pa mi reci kako da to ucinim. Dali bi se osjecao bolje da kazem za sebe sama da sam ruzna, nitko me nece, glupa i luda? Jel ces onda se osjecati bolje i prestati skakati na svaki post koji napisem? Ako ti to pomaze mogu ja to stavit u svoj potpis. Jel zelis mozda oprost neki od mene da ti dam? Utjehu? Nerazumijem ti ja taj tvoj nacin komunikacije. Zasto se osjecas toliko ugrozenim pokraj mene? Zbog cega je u tebi takav bijes i mrznja? Na koji nacin ja uzrokujem da se aktivira to u tebi? Na koga te posjecam u zivotu?

Vrh

PostPostano: pon feb 08, 2010 7:18 pm 
Početnik

Alcy1 je napisao/la:

"histericna muska energija" :rotfl:

ovdje se radi o cistoj projekciji, odnosno njenoj histericnoj zensko energiji. da u pravu ste, razlog je sto mentalno poremecena kakva jest, jednostavno NE MOZE imat decka.

svi su je bivsi koristili samo kratkotrajno, jer su vidjeli s kim imaju posla. cak i onaj sto joj je napravio dijete je pobjegao od nje :rotfl:

uglavnom je hvatala naivne balavce. ali zadnju godinu se bacila na hvatanje ozenjenih (promatrac, kalki), medjutim i to je zavrsilo krahom po nju.

i zato molim, budite obzirni jer je ozbiljno seksualno frustrirana. nemojte je dodatno ljutit, jer bi vam mogla zaprijetit sudom :rotfl:

Vrh

PostPostano: pon feb 08, 2010 7:28 pm 
Član foruma

evo ih na hrpici :mrgreen: da ih vidite :) o cemu pricam

Promatrac daj pozovi zenu da vidi ovaj fenomen sto mi se desava sa vremena na vrijeme :mrgreen:

Iskreno meni oni djeluju mentalno potpuno jednaki. Cak isti nacin izrazavanja.

znaci ovo su zajednicke karakteristike:
- omalovazavanje i ispoljavanje bijesa
- spominjanje neke imaginarne prošlosti ("znas ti sta si ucinila")
- ti si takva, onakva, nevaljas, luda si, Frigidna si lezba ili si drolja (extremiteti)

skoro da osjetim kako placu od bijesa koji su nakupljeni u ovim postovima...

e sad kad bi rekli u cemu je problem, zasto se tako ponasaju prema meni, rijesili bi problem. Sumnjam da i vama je ugodno biti u takvom mentalnom stanju decki (ili decko)...

Znaci recite mi kako vam ja mogu pomoci da si pomognete? :)

Vrh

PostPostano: pon feb 08, 2010 7:53 pm 
Moderator

:mrgreen: To sa Sjemenkom i njenim Stalkerima je nešto čudno.
Ima tu nešto više od spleta okolnosti, previše nepoznatih ljudi koji je ne poznaju nimalo, "slučajno" načne temu.
Tu je očito neka viša shema u pitanju.

Brakovi se sastavljaju, raspadaju, nalaze se novi ljudi, žive zajedno .... to je toliko tipično i svakodnevno za večinu ljudi. Oni koji nisu sa nikim, neka nisu, imaju svoje razloge... ko zna što.

Ne kužim zašto se o tome mora pisati ko o novom svjetskom čudu i optuživati, to je oduvjek bila manje ili više skrivena svakodnevica.

Zadnja izmjena: promatrač; pon feb 08, 2010 8:01 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: pon feb 08, 2010 7:58 pm 
Član foruma

Nebi bilo lose privatne spke staviti preselit na neko drugo mjesto ipak se ovdje treba pricati samo o sanjanju.

Vrh

PostPostano: pon feb 08, 2010 8:03 pm 
Član foruma

white deer je napisao/la:
Nebi bilo lose privatne spke staviti preselit na neko drugo mjesto ipak se ovdje treba pricati samo o sanjanju.

Lijepo rečeno, ali teško je tražiti od ljudi da poneseni žarom svoje samovažnosti i vlastite interpretacije shvate da ovo možda i nije mjesto za raspravljati o svojim vlastitim problemima.

Što se Sjemenke i njenih novih priljepaka tiče, želim im sve najbolje u rješavanju njihovih nepostojećih razmirica a i da nauče sanjati, ipak je ovo tema o snanjanju :)

Vrh

PostPostano: pon feb 08, 2010 8:08 pm 
Član foruma

a sorry ljudi, bio mi je zanimljiv fenomen pa sam zeljela podijelit sa vama da vidim na koji nacin vi vidite ovu situaciju.

budemo o sanjanju onda :angel4:

Vrh

PostPostano: pon feb 08, 2010 8:24 pm 
Član foruma

pratim nesto cesce owu temu u zadnje wrijeme i bas se pitam zasto je gospodjica Alcy1 imala potrebu da, kako ona kaze, "histericnu musku energiju" prebaci u owu temu koja nema ama bas nikakwe weze sa Umjetnoscu Sanjanja? :-k

:love3:

Vrh

PostPostano: pon feb 08, 2010 8:35 pm 
Član foruma

onda je bas i ne pratis, jer je bilo rijeci o njoj. U principu nas nekoliko se tu poznamo i vec smo razgovarali o tome, no i lone bird se ukljucio sa komentarom o njoj, pa sam samo ukazala na primjer...

no ne budimo oftopic

Vrh

PostPostano: pon feb 08, 2010 9:38 pm 
Član foruma

onda te molim da me proswjetlis :love3: i ukazes na te postowe koji su mi zbog tko zna kojih razloga, prosli neopazeno, a obuhvacaju 'histericnu musku energiju'. hwala unaprijed...

:love12:

Vrh

PostPostano: pon feb 08, 2010 9:39 pm 
Član foruma

:D pa pogledaj cijelu 28 stranicu

Vrh

PostPostano: pon feb 08, 2010 9:50 pm 
Član foruma

eh alcy, alcy. ne gine mi poslije owog "optuznica" kako si pronasla jos jednog histericara, ali ja na 28. strani ne widim nigdje histericnu musku energiju. jesi li promislila da je to mozda swe subjektiwan dojam twog holografskog uma ili da si mozda ti ta koja je histericna? :-k

:love12:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1194 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 60  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.