Čitam malo svoje postove po forumu i prispitujem sebe ako se je nešto promijenilo u meni.Jesam li učinio neki pomak prema.....nečemu,......nekamo???
Iskreno govoreći,mislim da jesam.Što me tjera da tako mislim,ego,najstariji od programa ili neki drugi noviji program?
Strah koji osječam jest ogroman!!!Strah da nisam dovoljno jak!!!Strah da se po ničemu ne razlikujem od drugih kapljica u slapu!!!
Taj osječaj straha koji jedva mogu da izdržim mi na neki čudan način daje snagu,ali mi na žalost nedaje nikakvu garanciju na uspjeh mojih poduhvata.
I makoliko god da sam svjestan svojih prošlih iskustava(što moram i na koji način prolaziti neko iskustvo)ništa mi ne daje garanciju fizičkog uspjeha,ali mi ta iskustva daju garanciju duhovnog uspjeha,što me valjda tješi i na taj mi način očito strah daje snagu.
Hm,ovaj zadnji dio teksta sam napisao sa suzama u očima,i sad ga čitajuči mislim da sam opisao pretvorbu negativne u pozitivnu energiju.
Hm zanimljivo,ipak lažem li ja to sam sebi?
Mislim da lažem,jer nije uvijek tako,nekad me strah jednostavno pregazi i mislim da je rezultat u gubicima i pobjedama izjednačen.Pa kako to?Kako je to moguće?
U ovom mi trenutku na um pada Borg iz "Zvjezdanih Staza".Znate ono da on/i prilagođavaju svoje štitiove nakon prvih nekoliko napada i nakon toga oružjem kojim ste ih do sad mogli ubiti više ne valja.
Jedina stvar koja mi je na umu poslije ovakve interpretacije predatora/mentalnih programa jest jedno veliko SRA..E!!!
Jesu li pod to kasiopejci smatrali kad su rekli da je dovolno da budemo 51% OPD?
Jer ako jest tako tad barem postoji NADA.
Al što me nepušta na miru da se ipak ne prepustim togu događaja koji se događaju u mojoj okolini,što me tjera da ja mislim da vidim "pravu stvar",istinu?
Gnostika,pogotovo Moravjeva i Guruđijev,sve to tako dobro opisuju da na intelektualnoj razini sve to jako dobro shvaćam,al očito ,ono što je najgore,jest da to sve trebam proći/naučiti "dušom i tijelom".
Ah,...bemti,nevolim to kad sam sebi dajem odgovore na vlastita pitanja,možda bi bilo bolje da vodim dnevnik nego da oduzimam mjesto na forumu

.
Eh,mentalni programi.........nemožeš s njima............,a nemožeš ni bez njih.