Sada je: pon maj 05, 2025 1:53 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: 22.12.2012. - Kraj vremena i ovog ciklusa
PostPostano: sub jan 30, 2010 6:15 pm 
Član foruma

@ decak :angel4:

Uvijek sam se pitao na koga se najvise loze ovi indigo iliti svetleci klinci i sad mi ti dade odgovor: Eckhart Tolle

Hvala ti na tom prosvjetljenju :angel4:

:love3:

Vrh

PostPostano: sub jan 30, 2010 10:34 pm 
Član foruma

cocco bill je napisao/la:

Uvijek sam se pitao na koga se najvise loze ovi indigo iliti svetleci klinci i sad mi ti dade odgovor: Eckhart Tolle

Ma loze se na koga kod stignu, sustina je u tome da se loze na ono sto im stvara ugodu, podize ego, vibrira na njihovoj OPS frekvenciji. A "oni gore" ih pritiskaju ko gumbice na tastaturi, izgleda smo opet pod napadom samoproklamovanih "svesnih i svetlecih", koji hoce da nas "spasu, nauce, oslobode" i slicno. A cinjenica je da su tu da nam podmecu klipove u tockove, cega naravno nisu svesni.

Vrh

PostPostano: ned jan 31, 2010 12:00 am 
Član foruma

Arbitrium Liberum je napisao/la:
cocco bill je napisao/la:

Ma loze se na koga kod stignu, sustina je u tome da se loze na ono sto im stvara ugodu, podize ego, vibrira na njihovoj OPS frekvenciji. A "oni gore" ih pritiskaju ko gumbice na tastaturi, izgleda smo opet pod napadom samoproklamovanih "svesnih i svetlecih", koji hoce da nas "spasu, nauce, oslobode" i slicno. A cinjenica je da su tu da nam podmecu klipove u tockove, cega naravno nisu svesni.

Dragi moji nepoznati prijatelji,

Ako ste ovim postovima mislili na mene, imam za Vas radosnu vest.

Iako nemam pojma šta su to "indigo svetleći klinci" i na šta se "lože" i ne želim nikoga da "spasim, naučim, oslobodim i sl." jer svako može jedino sam sebe spasiti a ne pada mi ni na kraj pameti "da podmećem klipove u točkove" svesno ili nesvesno, obaveštavam Vas da je ovo moj zadnji post na ovom forumu, tako da možete slobodno nastaviti da mirno spavate u vašem paranoičnom i sumnjičavom svetu. Oprostite na uznemiravanju. Radujte se!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plovio neki čovek morem sam u svom čamcu, kad, iznenada nastupi velika oluja i uprkos njegovoj žestokoj borbi, čamac je potonuo i on se našao u talasima, sam i bespomoćan usred oluje i divljih talasa.

Videvši da je gotov, a budući da je bio vernik, čovek zavapi Bogu da ga spasi iz te velike nevolje, čvrsto ubeđen da će ga njegov Gospod spasiti.

Posle kraćeg vremena, pojavi se veliki brod i na sreću, ljudi ga spaziše kako se bori sa besnim talasima i baciše mu konopac sa pojasom za spasavanje.

Ali on im povika:

"Bežite od mene nevernici i sluge groznih gmazovskih OPS vladara iz 4D! Znam ja ko ste vi, vi ćete me uzeti na brod i seckati me i od mene napraviti deset upola s lukom u pola somuna! Ja čekam da me moj OPD Bog spasi!"

Ljudi sa broda su ga molili ali ovaj nikako nije hteo prihvatiti pojas. Pošto je oluja bila velika a i brod je morao nastaviti dalje, oni su ga ostavili.

Jadnik se batrgao i borio s pobesnelim talasima još kraće vreme a onda se udavio i otišao Bogu na istinu.

Kada je stao pred lice Jedinoga, taj čovek je sav uzrujan i ljut upitao stvoritelja:

"Pa dobro Gospode moj, ceo život sam ti se molio, pisao po forumima, napadao one koji su protiv tebe, služio ti na sve načine, a ti, a ti tako! Zašto me nisi spasio iz one oluje kad sam te zvao? "

A Jedini mu odgovori:

"Pa zar ti nisam poslao brod i na njemu ljude koji su ti dobacili pojas za spasavanje?"

:hello2:

Vrh

PostPostano: ned jan 31, 2010 1:33 am 
Član foruma

Dečak je napisao/la:

Dragi moji nepoznati prijatelji,

Ako ste ovim postovima mislili na mene, imam za Vas radosnu vest.

Iako nemam pojma šta su to "indigo svetleći klinci" i na šta se "lože" i ne želim nikoga da "spasim, naučim, oslobodim i sl." jer svako može jedino sam sebe spasiti a ne pada mi ni na kraj pameti "da podmećem klipove u točkove" svesno ili nesvesno, obaveštavam Vas da je ovo moj zadnji post na ovom forumu, tako da možete slobodno nastaviti da mirno spavate u vašem paranoičnom i sumnjičavom svetu. Oprostite na uznemiravanju. Radujte se!

Ajde i to da vidimo . . .

Vrh

PostPostano: ned jan 31, 2010 11:09 am 
Član foruma

Ajde ljudi nemojte biti nervozni.

Decace nemoj odlaziti.

Vrh

PostPostano: ned jan 31, 2010 11:42 am 
Član foruma

Dečak je napisao/la:

"Pa dobro Gospode moj, ceo život sam ti se molio, pisao po forumima, napadao one koji su protiv tebe, služio ti na sve načine, a ti, a ti tako! Zašto me nisi spasio iz one oluje kad sam te zvao? "

A Jedini mu odgovori:

"Pa zar ti nisam poslao brod i na njemu ljude koji su ti dobacili pojas za spasavanje?"

Decko, iz svega sto se do sada desavalo na ovo forumu, a ima veze sa tobom, mozemo mnogo nauciti, a za tebe, to bi moglo biti zlatno iskustvo.

Vrh

PostPostano: ned jan 31, 2010 8:05 pm 
Početnik

sigma je napisao/la:
Decko, iz svega sto se do sada desavalo na ovo forumu, a ima veze sa tobom, mozemo mnogo nauciti, a za tebe, to bi moglo biti zlatno iskustvo.

ja bih još dodao...hvala što si odlučio da smo vrijedni dijeljenja tvojih saznanja s nama

Vrh

PostPostano: ned jan 31, 2010 9:31 pm 
Član foruma

Bas me zanima da li će netko novi kada se pojavi na forumu uopće probati napisati koju riječ poslije ovoga... Bravo ekipa, sigurno mislite kako ste sad postigli nešto korisno u univerzumu. Ovo je stvarno bilo bildanje ega. Bas mi je krivo sto sam to isto napisao decku.

Vrh

PostPostano: ned jan 31, 2010 9:45 pm 
isključen/a

nogard:
Citat:
Bas me zanima da li će netko novi kada se pojavi na forumu uopće probati napisati koju riječ poslije ovoga... Bravo ekipa, sigurno mislite kako ste sad postigli nešto korisno u univerzumu. Ovo je stvarno bilo bildanje ega. Bas mi je krivo sto sam to isto napisao decku.

Drugar, ako je ovo poteklo iz dubine tvoga bića, a trebalo bi da jeste, onda si već nešto savladao - to samo upotrebi u sledećim odnosima sa svojom braćom - ljudima. Pozdrav.

Vrh

PostPostano: ned jan 31, 2010 10:17 pm 
Član foruma

ako ste čitali "alkemijsko vjenčanje cristiana rozenkreuza", tamo ima jedna vaga sa sedam utega.

Vrh

PostPostano: ned jan 31, 2010 11:47 pm 
Član foruma

Meni stvarno nije jasno, u cemu je problem??

Samo mu se vratilo ono sto je projektovao. Ako se nekom obracas na prijatan nacin, postujuci to da i on ima svoj stav, koji se moze razlikovati od tvoga, ako ga uvazavas kao ljudsko bice, on ce to osetiti, tako da nema razloga da i on ne bude uljudan prema tebi.

I mnogo kvalitetniji ljudi su otisli odavde. I to zato jer im je u jednom momentu pukao film, pa su malo krenuli da vredjaju. Da li su slucajno tada, iz ko zna kojih razloga, bili osetljiviji, ili nesto slicno... ne znam, ali odose. Preka narav udruzena sa nipodastavanjem drugih, nikada na dobro nije izasla.

Novi ljudi ce dolaziti i pisace. Svakom iole razumnom coveku je jasno o cemu se ovde radilo.

Zadnja izmjena: sigma; ned jan 31, 2010 11:48 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: ned jan 31, 2010 11:48 pm 
Član foruma

nogard je napisao/la:

Uvek ce se pojavljivati ljudi koji ce pisati svasta. Ne radi se o egu, postoji nesto i vaznije od ega i obracanja paznje na ego. To se zove pravac. Vise nema vremena za zezanje sa ezima (mnozina od ego?) Ko je sta uradio, uradio je, mislim da je vaznije odrzati pravac, naravno, uvek su tu "Decaci" koji ce to pokusavati da onemoguce.

"Onemogucavanje" odnosno skretanje sa pravca odnosno puta se i radi tako kao sto je "Decak" radio, po principu: "to je to isto, samo malo drugacije" to malo drugacije kasnije postane vise drugacije. Ustvari nema veze sa egom, pricu o egu malevolentni likovi jako dobro iskoriscavaju zato sto se toga svi boje.

Mislim da je dovoljno jednom procitati, bez neke dublje analize da se vidi da nema pojma o cemu prica, da spiku o egu zloupotrebljava, a dosta govori i ceo ton postova.

Vrh

PostPostano: pon feb 01, 2010 8:48 am 
Član foruma

Dobra mi je analogija ovog problema iz Gospodara prstena, kada je Gandalf imao osjećaj da Gollum ima neku ulogu u rješavanju problema. Na kraju se ispostavilo da koliko god to biće bilo "on the dark side" bez njega nikad ne bi uspjeli uništiti prsten.
Iz dezinformacija se može puno naučiti ako je filter ispravan.

Za Golluma sam se stalno nadao da će izvući iz zagrljaja tame. Takav sam po prirodi, i najvećem neprijatelju bih dao još jednu priliku. Mnogi mi govore da sam lakovjeran, no moj je stav da nemam pravo nikome suditi.

Nego, što mislite o ovom zakretanju magnetnih polova? da li je to taj kraj? kako se priblizavamo ravnini galaksije izgleda da ce se stvarno zamijeniti polovo i to jako brzo.
vele da će zbog toga oslabiti Zemljin štit od solarnih zračenja. ako je tako onda smo pečeni. vjerojatno bi milijarde ljudi stradale... 20% možda preživi (do you feel lucky? :mrgreen: )

:love12:

Vrh

PostPostano: pon feb 01, 2010 1:14 pm 
Član foruma

I do not smoke lacky :mrgreen:

Chika Schuman http://www.highdesertshaman.com/Schuman_Resonance.html
Magnetni polovi slabe, sto je merljivo i na terenu...

Vrh

PostPostano: pon feb 01, 2010 1:22 pm 
Administrator

Interesantan intervju s Patrick-om Geryl-om (čiju teoriju o cikličnim zamjenama polova od kojih se sljedeća navodno treba desiti u decembru 2012. g. podržava i Clif High, koji radi one web bot analize):

...

Vrh

PostPostano: pon feb 01, 2010 2:59 pm 
Član foruma

nogard je napisao/la:
vele da će zbog toga oslabiti Zemljin štit od solarnih zračenja. ako je tako onda smo pečeni. vjerojatno bi milijarde ljudi stradale... 20% možda preživi (do you feel lucky? :mrgreen: )

ja isto mislim da OVAKVO čovječanstvo jednostavno provocira sudbinu gotovo totalnog uništenja.
mislim, pogledajte malo oko sebe, i zapitajte se u svojoj nutrini kakve su šanse da sa sadašnjim smjerom izbjegnemo katastrofu!?
jako, jako male! zanemarivo male!

nogard, mislim da je tvojih 20% preoptimistično!!!

Vrh

PostPostano: pon feb 01, 2010 3:29 pm 
Član foruma

aamon je napisao/la:
nogard je napisao/la:

ja isto mislim da OVAKVO čovječanstvo jednostavno provocira sudbinu gotovo totalnog uništenja.
mislim, pogledajte malo oko sebe, i zapitajte se u svojoj nutrini kakve su šanse da sa sadašnjim smjerom izbjegnemo katastrofu!?
jako, jako male! zanemarivo male!

nogard, mislim da je tvojih 20% preoptimistično!!!

Tih 20% sam naveo jer mi je u sjećanju da su Bildenberzi na jednom od svojih mitinga govorili o istrebljenju 80% populacije. Ne mogu se sjetiti više informacija. Možda im je u planu bila neka njihova genijalna metoda, a ovo ih je iznenadilo.

Meni je isto puno 20%, gdje su još i oluje, hladnoće i vručine (ako bi došlo do tog crnog scenarija) i na koncu još dok ljudi pokažu kakve mogu biti zvjeri jedni prema drugima... #-o

Vrh

PostPostano: pon feb 01, 2010 5:10 pm 
Član foruma

Ma ako nas ne reduciraju "DE-Bildenberzi! u onoj mjeri koliko bi htjeli, to će sigurno poći za rukom prirodnom ciklusu koji nas očekuje 2012-te!

Al da budem iskren, ovakva civilizacija ionako nije zavrijedila opstati!

Sve se toliko izopačilo da mi je ponekad muka, i koliko vidim, sve skupa ima tendenciju samo još goreg razaranja...

Vjerujem da je to ustvari normalno, jer prvo moraš srušit ono šta ne valja da bi izgradio kako valja.

Tako da poslije svih strahota koje su još pred nama, onoj šačici ljudi koji prežive ovaj Pakao, više NIKADA neće past na pamet ponovit isto!

A znašto to vjerujem?

Zato što vjerujem da naša DNK sve pamti, a ovakvu krvavu lekciju oni koji budu živjeli u Novom Dobu neće htjet ponavljat, jer za to ionako neće bit potrebe, a niti će zbog druge frekvencije biti moguće!

Zato nam svima na putu prema našoj Budućnosti od srca želim HAPPY END!

Vrh

PostPostano: pon feb 01, 2010 10:48 pm 
Član foruma

Aand, welcome to new star(t)! (I hope so ... I want to believe... etc... etc...)

(ako se sam ne banujem, banujte me slobodno)

Vrh

PostPostano: pon feb 01, 2010 11:17 pm 
Član foruma

Da "dolijem" dobrih želja na temu.... i ja se nadam da ćemo sve ovako nesavršeni i dezorjentisani preživjeti to famozno poravnanje.
Da li ste gledali ovaj film i šta mislite o njemu?

http://dokumentarci.net/Nostradamus+2012-693.htm

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.