Arbitrium Liberum je napisao/la:
cocco bill je napisao/la:
@ decak
Uvijek sam se pitao na koga se najvise loze ovi indigo iliti svetleci klinci i sad mi ti dade odgovor: Eckhart Tolle
Hvala ti na tom prosvjetljenju

Ma loze se na koga kod stignu, sustina je u tome da se loze na ono sto im stvara ugodu, podize ego, vibrira na njihovoj OPS frekvenciji. A "oni gore" ih pritiskaju ko gumbice na tastaturi, izgleda smo opet pod napadom samoproklamovanih "svesnih i svetlecih", koji hoce da nas "spasu, nauce, oslobode" i slicno. A cinjenica je da su tu da nam podmecu klipove u tockove, cega naravno nisu svesni.
Dragi moji nepoznati prijatelji,
Ako ste ovim postovima mislili na mene, imam za Vas radosnu vest.
Iako nemam pojma šta su to "indigo svetleći klinci" i na šta se "lože" i ne želim nikoga da "spasim, naučim, oslobodim i sl." jer svako može jedino sam sebe spasiti a ne pada mi ni na kraj pameti "da podmećem klipove u točkove" svesno ili nesvesno, obaveštavam Vas da je ovo moj zadnji post na ovom forumu, tako da možete slobodno nastaviti da mirno spavate u vašem paranoičnom i sumnjičavom svetu. Oprostite na uznemiravanju. Radujte se!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Plovio neki čovek morem sam u svom čamcu, kad, iznenada nastupi velika oluja i uprkos njegovoj žestokoj borbi, čamac je potonuo i on se našao u talasima, sam i bespomoćan usred oluje i divljih talasa.
Videvši da je gotov, a budući da je bio vernik, čovek zavapi Bogu da ga spasi iz te velike nevolje, čvrsto ubeđen da će ga njegov Gospod spasiti.
Posle kraćeg vremena, pojavi se veliki brod i na sreću, ljudi ga spaziše kako se bori sa besnim talasima i baciše mu konopac sa pojasom za spasavanje.
Ali on im povika:
"Bežite od mene nevernici i sluge groznih gmazovskih OPS vladara iz 4D! Znam ja ko ste vi, vi ćete me uzeti na brod i seckati me i od mene napraviti deset upola s lukom u pola somuna! Ja čekam da me moj OPD Bog spasi!"
Ljudi sa broda su ga molili ali ovaj nikako nije hteo prihvatiti pojas. Pošto je oluja bila velika a i brod je morao nastaviti dalje, oni su ga ostavili.
Jadnik se batrgao i borio s pobesnelim talasima još kraće vreme a onda se udavio i otišao Bogu na istinu.
Kada je stao pred lice Jedinoga, taj čovek je sav uzrujan i ljut upitao stvoritelja:
"Pa dobro Gospode moj, ceo život sam ti se molio, pisao po forumima, napadao one koji su protiv tebe, služio ti na sve načine, a ti, a ti tako! Zašto me nisi spasio iz one oluje kad sam te zvao? "
A Jedini mu odgovori:
"Pa zar ti nisam poslao brod i na njemu ljude koji su ti dobacili pojas za spasavanje?"