Na početku pozdrav. Već dvije godine pratim Forum, nikad se nisam javljala,dosta sam naučila, oslobodila sebe mnogih okova, ma sve se to nadovezivalo , jer se sve te godine pitam i pitam, knjiški moljac od devete godine, ali očito je tek sad vrijeme da saznam. tek sam sad spremna.
interesantno, kad sam nekad bila pred zidom, često sam na forumu nailazila na odgovore, napr. nešto mi nije jasno, odem do neke teme, pregledavam forum, čitam stare teme, netko drugi je već prije postavio "moje" pitanje, slijede odgovori, a među njima nađem ono što mi treba, ali najvažnije zakačim se za jednu rečenicu ili mi samo bljesne neka misao, što me odvede tko zna gdje, upali se žarulja
ovih dana sam završila sa čitanjem "Sudbine duša", i danas naletim na ovo. Nisam još čitala "Akasha zapise", treba mi sve ovo što čitam u zadnje vrijeme malo odležati, ne znam ništa o ovoj ženi iz teksta, niti je reklamiram, ne zanima me predviđanje budućnosti, nego su mi interesantni neki navodi. o kraju ciklusa, što to zapravo znači laički rečeno, itd.
VEćina nas ovdje to svejedno i zna, ali žena je to jednostavno objasnila; što bi bio zapravo val. za čovjeka koji nema nikakvo predznanje o tome
nego, smatrate li da mi, kao što žena veli, sa ovih područja gdje većina ljudi želi da susjedu krepa krava, možemo postići napredak za sve podizanjem svijesti? Ne želim se uhvatiti toga što je rekla, jer imam svoje mišljenje o proročanstvima, nego, vidite li oko sebe, svatko u svojoj zemlji koja je svaka specifična na svoj način, u vezi ograničenja, dogme i ispiranja mozga, (ali opet, sve je to isto), napredak kod bližnjih ?
http://www.balansenergie.com/?strana=parapsihologijaIskreno, ja baš i ne (Hr), ali mi se sviđa što vidim puno ljudi ovdje. nešto se događa, počelo je i traje