Tohei je napisao/la:
Jedna stvar mi nije jasna - obojica znate dosta vise od mene o ovoj temi, bez obzira kako je ko dosao do svog zakljucka, jel da? Odakle tolika potreba "da se bude u pravu"???
Za objektivnost teme, analizu teme "ko je u pravu" nije bitno. Ogradjujem se - opet ako je nesto interno izmedju vas dvojice u pitanju sa cime ja nisam upoznat.
.
Iskreno, meni je do finog komentiranja da svako kaze nesto tako da mogu pokupiti iz svega ono sto se moze nauciti a i ono sto treba odbaciti.
Sta se tice toga ko je u pravu meni je svejedno, samo kazem svoja iskustva, al recimo don Promatrac to ne prihvaca nego je onako kako on tvrdi,... pa ok neka bude tako,..
Nisi upoznat s time da smo ja i promatrac stari prijatelji koji smo se nekad ljepo druzili, izmjenjivali iskustva svaki dan fino pricali o znanju a sada se samo ljepo prcamo preko foruma. Druzili smo se mi ljepo sve do prije godinu mozda godinu i pol ,pa je onda promatrac izbrisao sve kontakte prema meni, iz cistog mira, zbog razloga koji meni nije poznat, meni to ne smeta, fakat mi je smjesno, njegova stvar.
Glumi velikog naguala koji tako kaznjava svoje ucenike valjda,...
Najbolje od svega je to sto on mene danas vidi onakvog kakav sam nekad bio prije 16 godina. Bio sam opako samovazan, privlacio pozornost, neodgovoran,...ima jos hrpa toga nemogu se sjetiti popis bi bio dug. Al, ko u to vrijeme to nije bio takav.