Sada je: ned maj 04, 2025 2:07 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1194 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 60  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Umetnost Sanjanja
PostPostano: pon jan 04, 2010 7:01 pm 
Moderator

Tohei, Tolteq nije doživio to o čem ti pričaš, ali se mora goropaditi tu jer ne smije netko doživjeti ono što on nije. Tipičan Narcis.

Doživljavao sam nešto kao što si i ti, redovito se to sešavalo u zoni između sna i jave.
Pojavljivalo mi se nešto u sobi ko teška crna sjena, iako crno nije opis za to.
Taman kad sam se htio razbuditi do kraja da se branim, već mi se našla na leđima i stiskala me ko slon i umalo da nisam krepao od tog nekoliko puta.

Jednom kad sam bio u toj situaciji sam se sjetio da sam vjerovatno brži od te sjene, pa sam zbrisao u smjeru kud me gurala i zaobilazno se vratio u normalan položaj.
Poslije tog manevra se to sa sjenom nije desilo.

To sve je bilo popračeno fenomenom zaustavljanja vremena, to mi je bio znak za uzbunu da je već nešto tu i usro sam se od straha redovito.

Kasnije sam naučio nekako dežurati oko sebe od tih sranja. Ne znam kako, možda sam postao jači, možda su odustali jer me više ne mogu baš nešto uplašiti na taj način.

Neka novija saznanja mi pokazuju i da sam bio otiman u vezi sa ti zaustavljanjima vremena.
Dovoljno sam svjestan da znam da je vrijeme stalo, ali nisam dovoljno svjestan da se sjeti svega što se je eventualno dešavalo.
Tako da nemoj se opuštati, ne pristaj na to da je tu super. Nedaj se dokle god si svjestan.

Vrh

PostPostano: pon jan 04, 2010 7:35 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Tohei, Tolteq nije doživio to o čem ti pričaš

Ne ?! :rofl

Ok, ajmo reci da ono kaj sam ja reko nije tako, ako to tebi odgovara da ja nisam u pravu, neka bude tako.

Tohei, skini ovu knjigu, pisao ju je covjek koji je svoj zivot posvetio ITI, izvan tjelesnim iskustvima. Unutra ti pisu i ljepo su ti objasnjeni svi ovi simptomi koje si opisao.
Kad procitas, javi se, i reci nam jel to bilo to.
http://www.4shared.com/file/75090306/ef32ddd6/Robert_Peterson__Izvan_tjelesna_iskustva.html

Promatrač, procitaj ju i ti, naucit ces puno o energetskom tijelu samo u drugacijem kontekstu.

:thumbup:

ps. Jer to znaci da cu samo za Sjenka paliti rostilj? :rofl

:-)

Vrh

PostPostano: pon jan 04, 2010 7:38 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Neka novija saznanja mi pokazuju i da sam bio otiman u vezi sa ti zaustavljanjima vremena.

joooj,.. :rofl :rofl :rofl oteli te, :rofl ko ? kola za ludnicu ? pa si im uspio pobjeci nazat na forum,.. :rofl

Naj zanimljivije je bas to da ljudi koji nisu svjesni sta im se zbilo ITIje i dozivljavaju, prepricavaju ko otmice,..vanzemaljaca, recimo,..il crnie sjene,.. al nista od toga, samo se vracaju svojoj prirodi, svome svjetlosnom tjelu, jajetu,... budi bez brige promatrac,..nitko te ne otima, ludi su za tobom... :rofl

Kaj mislis otmu te pa te skeniraju pa kad uspostave dijagnozu i pomisle si da su svi ljudi na planeti ko ti,... :rofl uuf ubacili bi u hiper turbo i pobjegli iz ove galaksije glavom bez obzira... :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

Vrh

PostPostano: pon jan 04, 2010 7:49 pm 
Moderator

Tolteq, što ti uopće radiš na ovakvom forumu ako ti je sve ludo i sprdnja?
Sa tobom se ni ne treba manipulirati da budeš ovca, sam se održavaš u tom stanju.
Ti se prepusti, dobit ćeš dobaj auto da voziš u snu i sve će biti supej.

Vrh

PostPostano: pon jan 04, 2010 7:59 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Tolteq, što ti uopće radiš na ovakvom forumu ako ti je sve ludo i sprdnja?
Sa tobom se ni ne treba manipulirati da budeš ovca, sam se održavaš u tom stanju.
Ti se prepusti, dobit ćeš dobaj auto da voziš u snu i sve će biti supej.

Pa nemogu ozbilnjo pricati kad me nasmijavas svojim postovima... :rofl

Vrh

PostPostano: pon jan 04, 2010 8:19 pm 
Moderator

Samo se smij.

Umjetno izazvan ITI sa svrhom manipulacije je mnogo češći fenomen od prirodnog ili svojevoljnog.

Već se vidi koliko svjetliš od raznih stvari koje te manipuliraju. Svjetliš ko betlehem od stranih instalacija. :)
:love3:

I sve je lijepo i sve je za pet dok se malo ne osvjestiš. Daju ti lizaljku i ti si sretan, voziš porše i smiješ se. :twisted: I kažeš da je to sanjanje i moć.
Možda si si gledao ruke na volanu!?
:notworthy:

Kad se malo osvjestiš da vidiš što ti rade (ako za života), onda slijedi ono što nije smiješno.

Vrh

PostPostano: pon jan 04, 2010 9:40 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Samo se smij.

Umjetno izazvan ITI sa svrhom manipulacije je mnogo češći fenomen od prirodnog ili svojevoljnog.

Već se vidi koliko svjetliš od raznih stvari koje te manipuliraju. Svjetliš ko betlehem od stranih instalacija. :)
:love3:

I sve je lijepo i sve je za pet dok se malo ne osvjestiš. Daju ti lizaljku i ti si sretan, voziš porše i smiješ se. :twisted: I kažeš da je to sanjanje i moć.
Možda si si gledao ruke na volanu!?
:notworthy:

Kad se malo osvjestiš da vidiš što ti rade (ako za života), onda slijedi ono što nije smiješno.

:rofl :rofl :rofl :rofl aj sad reci da nije smjesno,.. jooj :rofl :rofl :rofl :rofl

Vidoviti Promatrac u akciji,.... fenomenalno ja sam kak si uvjeren u svoja sranja,.. :rofl :rofl

Al ok, ako ti kazes da je tako, onda je, nemam nista protiv,... :rofl

Vrh

PostPostano: pon jan 04, 2010 9:52 pm 
Moderator

Izvrsno!

Znaš, ratnici nemaju bezveze taj naziv. Ratuju za svoju svijest, a svijest biva nemilosrdno napadana čim se počne razvijati.
Ako si samozadovoljan i sve ti je super, to mora da te netko samo tako zajebava, ko beba zvečku.

Nije da ratnici samo da idu u "ITI" i sanjaju lijepe obične snove ko bebe koje neko vozi u kolicima po ulici.

Vrh

PostPostano: pon jan 04, 2010 9:59 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Izvrsno!

Znaš, ratnici nemaju bezveze taj naziv. Ratuju za svoju svijest, a svijest biva nemilosrdno napadana čim se počne razvijati.
Ako si samozadovoljan i sve ti je super, to mora da te netko samo tako zajebava, ko beba zvečku.

Nije da ratnici samo da idu u "ITI" i sanjaju lijepe obične snove ko bebe koje neko vozi u kolicima po ulici.

Ma kako ti kazes, samozadovoljan sam, bas mi je drago da je bar neko postao vidovit...to je ljep dar,..

Ma vidoviti Milan, ja mala beba za tebe,.. :mrgreen:

Aj brate, nazovi novu-tv, i reci da si ti zesca spika od vidovitog Milana, pa da nasmijes naciju, da nisu svi skupa vise u depri,... :lol:

Vrh

PostPostano: pon jan 04, 2010 10:17 pm 
Moderator

Pa ta spika iz zadnjeg posta ti je u knjigama, nisam ja to izumio, samo sam otkrio da ispada tako.

Vrh

PostPostano: pon jan 04, 2010 10:37 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:

Pa, mislis sigurno na to, ..
Pa nego kako drugacije, to je sve ok,..

Nego zanimljiva i super smjesna su mi tvoja samouvjerenja, ako ti nesto tvrdis nemozes ni malo biti fluidan, ni malo te ne zanima nicija druga strana,...

Energetsko tijelo jedna velika i bitna stavka u ucenju, svjesnost u snovima isto tako,.. al ti se ne posvecujes tome kolko vidim nego se bavis vise nekakvim bakracima koji te plase i ne pustaju te dalje,..tolko se bojis njih da od tog straha ne vidis dalje,...
tim svojim strahom ih jos vise navlacis na sebe,... sjeti se don Juanovih rijeci da se oni hrane tvojim strahom,... a da strah nema nikakvu vrijednost, puka bezvezarija,..

..a kaj cu ti ja,...

:roll:

Vrh

PostPostano: pon jan 04, 2010 10:39 pm 
Početnik

Ok, hvala obojici na doprinosu! Ne bih voleo da se moje ukljucivanje u temu pretvori u raspravu izmedju vas dvojice a na to mi lici za sada....osim ukoliko to nije neka vasa interna fora u pitanju...taj deo sa prozivanjem.
Doziveo sam vas za sada kao neke ljude koji mogu razumeti sta me muci i posavetovati me svojim iskustvom ili znanjem. Ako vam smetam u toj medjusobnoj prozivci sklonicu se - nikakav problem.
Jedna stvar mi nije jasna - obojica znate dosta vise od mene o ovoj temi, bez obzira kako je ko dosao do svog zakljucka, jel da? Odakle tolika potreba "da se bude u pravu"???
Za objektivnost teme, analizu teme "ko je u pravu" nije bitno. Ogradjujem se - opet ako je nesto interno izmedju vas dvojice u pitanju sa cime ja nisam upoznat.
Kolicina znanja i iskustva kod vas se opasno sukobljava sa tim stavom "nisi u pravu - ja sam u pravu". Zar to nije nesto od gomile zamki za onoga koji napreduje, "biti u pravu"?

Knjiga na koju ste me uputili vezana za ITI je skinuta i odstampana - tako da cu je sada poceti da citam. Zanima me ta perspektiva.
Sto se mog pitanja tice shvatio sam dve stvari :
1. TO sto mi dolazi u tim posebnim stanjima je cuvar, strano bice, neko ko me "vuce" nazad na moje ustaljeno mesto jer sam nekako uspeo da se odmaknem od njega a ne bih smeo jer mi nije dozvoljeno - da odem sa datog mi mesta.
2. TO sto me jako preplasi kada se pojavi je moje energetsko telo koje se budi i prestravljeno je okolinom u kojoj se budi. Treba da sam srecan i bezbrizan.

E sad laicki cu da kazem da su ova dva zakljucka apsolutno suprotna - i dalje sam na istom, raskrsnici na kojoj se pitam "...i gde sad". Jasno mi je (bar tako mislim) da na koju god stranu da odem to je jednosmerna ulica....nema nazad ili gresim.

Opet laicki...podosta se oslanjam u zivotu na neki osecaj iz stomaka, predosecaj je precizniji izraz. Ne mislim na sesto culo vec na neku vrstu naslucivanja. Recimo zivotinjski instikt. Tako sam i dosao do knjiga CC i onoga sto sam "naslutio" citajuci ta slova.
Dalje - kada se desava ta "poseta" ono sto me preplavi je takodje zivotinjski strah. Zasto?
Ako je moje energetsko telo TO koje se budi i izlazi da istrazuje zar ne bi trebalo da kao kod deteta ono bude radoznalo i ljubopitljivo a ne prestravljeno? Jer ne zna jos cega treba da se plasi?
Ako je pak TO nesto strano i strasno sto pokusava da me napadne potpuno mi je logicno zasto se oduzmem. Priroda je cela takva - nesto jede nesto drugo...ali sve se jede, a ne sve se voli - instiktivno i prirodno se sve jede (ogoljeno od moralizacije) zar ne?
Ono sto mene jebe u celoj prici je da sa tim ludackim strahom osecam i neku vrstu satisfakcije - kao da sam napravio nesto cudesno, virnuo gde ne treba.
Mozda cete se nasmejati obojica opasno i bice mi drago da sam nekoga uveselio a mozda cete se i cuditi mojim glupim slovima. Kako god da bude, ajde da bude svrsishodno.
Veliki pozdrav za obojicu!

P.S. Zasto na ovoj temi nema apsolutno nikoga vise????? Mislio sam da ce postova biti toliko da nikada necu uspeti da procitam sve....mozda ne iskustva ali bar misljenja...tuzno ali istinito.

Vrh

PostPostano: pon jan 04, 2010 10:52 pm 
Moderator

Pa sve si si sam odgovorio, opet sve ostaje na tebi da tražiš.
Znam da se svaki uvid u neko znanje koje bi te moglo probuditi osvjestiti - briše.
Pamćenje ti se može pobrisati tako da ti ostane samo to što si rekao, satisfakcija da si vidio što je "zabranjeno".
Znači možda si vidio tajne svijeta, ali te se čekalo u zasjedi da te se pobriše. Tvoje tijelo se sjeća čeg se treba bojati, ali razum to ne može protumačiti jer je pomno pobrisan.

Već to što imaš takva iskustva znači da imaš potencijala da vidiš svašta, zato te i napadaju i plaše.

Ima jedan stadij iza kojeg možeš sjećanja spremati u pokretima skupne točke. Tu ti ne mogu bog zna što. Ali to nije dio normalnog ljudskog načina postojanja, treba biti svjesniji.
Onda ostane svašta da vidiš iako ti pobrišu normalna sjećanja.

Vrh

PostPostano: pon jan 04, 2010 11:05 pm 
Član foruma

Tohei je napisao/la:
Jedna stvar mi nije jasna - obojica znate dosta vise od mene o ovoj temi, bez obzira kako je ko dosao do svog zakljucka, jel da? Odakle tolika potreba "da se bude u pravu"???
Za objektivnost teme, analizu teme "ko je u pravu" nije bitno. Ogradjujem se - opet ako je nesto interno izmedju vas dvojice u pitanju sa cime ja nisam upoznat.
.

Iskreno, meni je do finog komentiranja da svako kaze nesto tako da mogu pokupiti iz svega ono sto se moze nauciti a i ono sto treba odbaciti.

Sta se tice toga ko je u pravu meni je svejedno, samo kazem svoja iskustva, al recimo don Promatrac to ne prihvaca nego je onako kako on tvrdi,... pa ok neka bude tako,.. :mrgreen:

Nisi upoznat s time da smo ja i promatrac stari prijatelji koji smo se nekad ljepo druzili, izmjenjivali iskustva svaki dan fino pricali o znanju a sada se samo ljepo prcamo preko foruma. Druzili smo se mi ljepo sve do prije godinu mozda godinu i pol ,pa je onda promatrac izbrisao sve kontakte prema meni, iz cistog mira, zbog razloga koji meni nije poznat, meni to ne smeta, fakat mi je smjesno, njegova stvar. :rofl
Glumi velikog naguala koji tako kaznjava svoje ucenike valjda,... :rofl

Najbolje od svega je to sto on mene danas vidi onakvog kakav sam nekad bio prije 16 godina. Bio sam opako samovazan, privlacio pozornost, neodgovoran,...ima jos hrpa toga nemogu se sjetiti popis bi bio dug. Al, ko u to vrijeme to nije bio takav.

Zadnja izmjena: tolteq; pon jan 04, 2010 11:16 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: pon jan 04, 2010 11:11 pm 
Početnik

Hvala na odgovoru ali to bi znacilo da ne treba ni traziti nista jer ukoliko se nadje nece biti upamceno. Ovakav odgovor potire i zelju za napredovanjem van uobicajenih stvari koje se nude. Jebiga...znaci li to da ne postoje neki uokvireni napori da se slomije takvo delovanje?
Ceo ovaj sajt sa zabranjenim temama se svodi na puko prepricavanje razlicitih misljenja i dokazivanje sopstvenih stavova bez osvrta na delovanje?
Sve sto sam procitao do sada se svodi na "ja ovo, pa ja ono, pa ja sam... a ti si...itd."
Ne mislim na ovaj post vec sve sto je vezano za tematiku Carlosa Castanede i njegovih spisa. Nijedna rasprava nije otisla dalje od toga sta je ko. Ne postoji nista vezano za "sta bi trebalo uraditi i zasto"? Iskljucivo poredjenje sa drugim izvorima ali samo u domenu pobijanja prethodnog ili potvrdjivanja istog. Nema ukrstanja ili nadopunjavanja tahnika u cilju napredka ili oslobadjanja od cega vec smo zarobljeni i usmereni.
Stalker jeste zapoceo ovu temu, citao sam i da je naglo zaokrenuo na stranu vere i Boga. Koliko sam uvideo masa ga je razapela i ismejavala zbog toga. Dokazivala kako laze ili kako je kontradiktoran. Zasto? Zar se nije trebalo pozabaviti time zasto se to desilo i da li se moze izbeci? Gde je on sam zapeo i upao u toliko duboko uverenje o Bogu? Sta se desilo?
Mozda se moze desiti i nekom ako ne i svim ostalim prakticarima tens-a? Niko ne haje ili je dobro sto ce biti pogodnih subjekata za smejanje....sistem dobro poznat svima SAMO DA KOMSIJI CRKNE KRAVA pa makar ni ja nemao svoju nikada zbog toga.
Sve sto je okarakterisano kao delovanje strane instalacije je sveprisutno u slovima svakog od koga sam citao da je nesto pisao....a verovatno i u mojim slovima...da.
Zar to zaista niko ne vidi, nece da vidi ili sam ja istripovao sve te svtari?

Vrh

PostPostano: pon jan 04, 2010 11:15 pm 
Početnik

tolteq je napisao/la:
Tohei je napisao/la:
.

Iskreno, meni je do finog komentiranja da svako kaze nesto tako da mogu pokupiti iz svega ono sto se moze nauciti a i ono sto treba odbaciti.

Sta se tice toga ko je u pravu meni je svejedno, samo kazem svoja iskustva, al recimo don Promatrac to ne prihvaca nego je onako kako on tvrdi,... pa ok neka bude tako,.. :mrgreen:

Nisi upoznat s time da smo ja i promatrac stari prijatelji koji smo se nekad ljepo druzili, izmjenjivali iskustva svaki dan fino pricali o znanju a sada se samo ljepo prcamo preko foruma. Druzili smo se mi ljepo sve do prije godinu mozda godinu i pol ,pa je onda promatrac izbrisao sve kontakte prema meni, iz cistog mira, zbog razloga koji meni nije poznat, meni to ne smeta, fakat mi je smjesno, njegova stvar. :rofl
Glumi velikog naguala koji tako kaznjava svoje ucenike valjda,... :rofl

Najbolje od svega je to sto on mene danas vidi onakvog kakav sam nekad bio prije 16 godina. Bio sam opako samovazan, privlacio pozornost, neodgovoran,...ima jos hrpa toga nemogu se sjetiti popis bi bio dug. Al, ko u to vrijeme to nije bio.

Vrh

PostPostano: pon jan 04, 2010 11:18 pm 
Početnik

nesto nisam dobro uradio ...nema mojih slova!
Da ne kucam ponovo...u kratkim crtama - mislim da treba postovati odluku bilo koje strane i da ne treba da se pitas zasto. Nije vazno. Ako zelis da podrzis njegovu odluku nema veze zasto je prekinuo kontakt. Tvoj deo slobodnog izbora je taj. Nadam se da ne zvucim kao da pametujem....
Od obojice mi je korisno da saznam nesto sto ne znam i meni licno ne smeta taj vas interni deo sa prozivkama. Pozdrav za obojicu!

Vrh

PostPostano: pon jan 04, 2010 11:25 pm 
Moderator

Tolteq, ja sam čovjeku lijepo odgovorio na post ne spominjući tebe.
Što ti sad hoćeš dalje?
Ja sam sam za sebe, nemam nikakve učenike, imam ljude sa kojima izmjenjujem iskustva.
Sa tobom jednostavno nemam želju izmjenjivati iskustva iz razloga koje ovdje ne želim iznostiti jer bi se sve pretvorilo u santa-barbaru.

A Tohei, ja sam iznio svoje mišljenje o tome što se događa. Istina je takva kakva jest, izgleda da gola istina može biti jako bolna.
Viđenje je jebeno gola istina i strašna stvar ako se mene pita. Mnogi vidovnjaci su samo nestali, odustali od života pošto su vidjeli. Zašto? :) Otkrij ako želiš!

Postojanje se samo po sebi predivna i veličanstvena stvar, to je baza i u tome treba crpiti razloge za nastaviti. Osjeti svoje postojanje, životnu silu koja drži na okupu tvoje sastavne dijelove, tvoju sveukupnost, to je kundalini i seže daleko van granica poimanja razuma.
A ovo što je sad ružno će ti kasnije biti smiješno, ili ni to.

Vrh

PostPostano: pon jan 04, 2010 11:28 pm 
Član foruma

Tohei je napisao/la:
Ako zelis da podrzis njegovu odluku nema veze zasto je prekinuo kontakt. Tvoj deo slobodnog izbora je taj. Nadam se da ne zvucim kao da pametujem....
....meni licno ne smeta taj vas interni deo sa prozivkama.

Iskreno, boli me k.. za njegovu odluku,.. :rofl

Ne ne pametujes, isto je tako na isti nacin je sterao ljude sa svojeg foruma,...

Njegova je filozofija da se sve mora reci na forumu,...

...tako da taj interni dio ni nemoze biti interni vec na zalost mora biti javni,... :rofl

Vrh

PostPostano: pon jan 04, 2010 11:33 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Tolteq, ja sam čovjeku lijepo odgovorio na post ne spominjući tebe.
Što ti sad hoćeš dalje?

Pa ja sam covjeku ljepo odgovorio ono sto ga je zanimalo,...na zalost bio si u talonu,..

Pa kaj na vidis da je Sanader izbacen iz grupe jer je sam htio dalje... :rofl :rofl :rofl

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1194 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 60  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.