Sjenko je napisao/la:
Onaj koji je iznio prvi gornje tvrdnje nije susjeda Štefica nego iskusni sanjač sa puno znanja i prakse. Nick mu je Dreamways. Ako znaš engleski pročitaj si sam njegov forum pa i sam prosudi
http://nagual.yuku.com/. Ne znam odakle ti to da su pokreti nastali pod utjecajem bilja moći, ali ako imaš iskustva sa drugim stanjima svijesti, a pogotovo sa stanjima koja su prouzrokovana biljkama moći, onda bi trebao znati da je interpretacija u tim stanjima relativna, ono što se dobije u njima je varljivo. Biljke moći korištene su samo za razbijanje glosova. Ako se dobro sjećam Juan je Carlosu rekao da su pokreti dobiveni u sanjanju. To je ono što je Carlos napisao, to ne znači da je on napisao istinu. Knjiga magični pokreti je napisana nakon što je Juan otišao. Osobno sam vidio izazivače smrti u sanjanju i vidio da oni imaju svoju verziju pokreta pa je lako moguće da su dali nama našu. Sjeti se da Juan nije volio izazivače smrti nit im je vjerovao, tko zna kakve je sve dogovore Carlos sklopio s njima kad je Juan otišao.
Ja nisam rekao da su pokreti loši, samo da nisu ono što se prikazuju, moguće je da su čovjeka izlječili, zašto ne, al to ne znači da znamo sve o njihovom utjecaju na naše tijelo i sve o njihovom porijeklu. Moja vjera u određenu tvrdnju nije temeljena na onome tko nešto kaže, niti na dokazu, jer dokaz proizlazi iz interpretacije koja je relativna, moja vjera u nešto proizlazi iz toga kako nešto rezonira u meni, ako uopće znaš što to znači

Gle, neznam ko je
http://nagual.yuku.com/ tak isto moremo napraviti forum i
http://nagual.stefica.com/ i taj dreamways je navodno onaj isti STALKER koji je brijal tu po forumima al posto tu nije dosta donacija prikupio morao se preseliti u svjet, ipak je unosnije.
To naravno nisu moje rijeci nego su isto rekla kazala spike, ljudi pricaju po forumima
E sad, za bile moci ti pise u knjigama, bas u tim istim knjigama, citaj uglavnom nisu iz sanjana bas ti je don Juan objasnio kastanedi da su iz njegove loze i iz promjenjenih stanja svjesti.
Heh, a zakaj bi YUKU napiso istinu a KARLOS kaj je to sve napisao nebi napisao istinu, razmisli malo, cini mi se da yuku samo zeli letjeti na njegovim ledjima i privuci pozornost.
Don Huan je rekao da je nagual Sebastijan tom bezimenom čoveku dao nadimak »stanar«, jer su oni napravili sporazum po kome je on dobijao energiju, tako reći smeštaj, azakupninu je plaćao u obliku usluga i znanja. »Da li je u toj razmeni neko ikad povređen?« upitao sam.
»Nijedan od naguala koji su sa njim razmenjivali energiju nije bio povređen«, odgovorio je. »Čovek se obavezao da će od naguala uzimati samo malo od viška energije, u zamenu za darove, neobične sposobnosti. Na primer, nagual Hulijan je dobio hod moći. Mogao jenjime da probudi ili uspava zračenje unutar svoje čahure kako bi po želji izgledao mlađi ili stariji.«
....
Don Huan je takođe rekao da je njegov dobrotvor bio uveren, a i on se u potpunosti slagao sa njim, da ono što se dešava tokom pozajmljivanja energije jeste da stari vrač pokreće skupnu tačku naguala da naglasi zračenja saveznika unutar čahure naguala. On tada i is-
korišćava veliki udar energije, koji proizvodi ona zračenja koja su se iznenada centrirala pošto su prethodno bila tako duboko usnula. Eto, to ti je iz "Unutarnjeg Ognja" zabiljeske koje je jos uvijek don Juan procitao i tek onda ih je Karlos mogao tiskati.
Po meni, izazivac smirti uzima samo onaj dio energije koji dobijes cim ugledas saveznika, onaj sus, koda te neko uplasi al nije plasenje na neki nacin a ta energija bi tako i tako otisla ko zan kud.
Bdw. pa di si do sada,kaj sutis, ja sam mislio da sam jedini sa Promatracem na forumu, pa neznamo sta raditi pa se iz dosade prcamo,... dobro doso, ukljuci se u sve ..
Pricaj nam tvoje dogadjaje sa izazivacem smrti, stvarno me zanima .. ja cini mi se ih nisam imo pa kad se sretnem s njim jedan dan ili ne, nebi bilo lose nesto zant od covjeka koji je to iskusio,..