Sada je: uto maj 06, 2025 8:00 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 846 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 43  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: MMS - Miracle Mineral Supplement
PostPostano: čet dec 03, 2009 11:20 am 
Početnik

Može svak pričat šta hoće,zato postoje službene informacije...To je ono kad pričaju sve najbolje o cijepivu,pa kad ih se pita koliko ih se cijepilo kod vas,a on kaže-JEDAN! -Jeste se cijepili vi i vaša djeca? NE :)))
To znači da kad postaviš upit toj bolnici u kojoj se liječio A.Z. iz knjige,ili za pacijenta koji više nema Chronovu a imao je,dobiješ službeni odgovor,nema tu vjerovanja...
I druge metode imaju nekih više-manje provjerljivih informacija. Pogotovo ako su nove...Kao što je Lepina stavio papire prije i poslije gladovanja... A ti govoriš da postoji nešto s čime si ti,bez muke,znoja i para,riješio Chronovu,a A.Z. iz Zagreba reumatoidni artritis! Pa to nisu male stvari!!! Neki dan je bila reportaža o liku koji pije mokraću,sa rezultatima koji nisu ni upola tako senzacionalni kao MMS. A da se za ovo nitko nije zainteresirao?? Pa ovo je revolucija u liječenju! Pazi,ljudi govore da je to otrov,i da je ovo zbog para! Ne možeš samo tako doć ljudima bez ikakvih papira,ičega,i očekivat da ti vjeruju..
Uglavnom,dali bi ti bio voljan da se o tom nešto kaže,da se napravi neka reportaža???Pa to je revolucija...Ili ako se može doći do A.Z. u Zagrebu?

Vrh

PostPostano: sub dec 05, 2009 4:25 am 
Član foruma

niki je napisao/la:
Ne možeš samo tako doć ljudima bez ikakvih papira,ičega,i očekivat da ti vjeruju..

Ja mogu. I iskreno receno, davno me prestalo muciti da li mi ljudi vjeruju ili ne. Neki ljudi ce mi vjerovati samo zato sto ja to kazem. Neki ljudi mi nece vjerovati, ma sto ja rekao, ma kome ja to rekao. I dalje se to svodi na vjerovanje...

Pored toga, kada smo kod Crohnove (moja bolest, moje zadovoljstvo...), trebala bi znati puno vise o toj bolesti, pa da shvatis kako si sada rekla nesto sto se moze opisati svakakvim rijecima, a ja cu upotrijebiti rijec neupucenost u bolest. Crohnova bolest se moze dijagnosticirati godinama. Doslovno se moze godinama traziti sto je covjeku, slati ga psihijatrima, jer se sumnja da simulira, jer eto, na slikama (rendgenskim, MRI, CAT i slicno) sve izgleda predivno, krvna slika moze, a i ne mora pokazivati upale (a to bas i nije znak da imas Crohna, ako imas upalu u tijelu...) i da sada ne duzim, recimo da je Crohnova bolest koja se jako tesko dijagnosticira. Ja sam imao nazalost nesrecu da se moja bolest lako dijagnosticirala i da nisam isao psihijatrima, jer sam imao fizicka ostecenja (zapamti fizicka ostecenja... poslije ce ti dobro doci, ako ces ikome pricati o MMSu) koja su bila sasvim lijepo vidljiva na rendgenskim slikama (a bila bi i na drugim, da je imalo smisla ici na te pretrage).

I sada, zasto su fizicka ostecenja interesantna? Zato sto netko tko nema ruku, jednostavno nema ruku. To vidis, ako pogledas. Pa i ja imam problema jos uvijek, bas zato sto su meni jako lako i brzo dijagnosticirali da se radi o Crohnu (iako sam ja godinama imao problema, ali eto, nije stislo bas tako jako da sam otisao doktorima). I sada da odem na rendgen, pogodi sto bi vidjeli? Ne bas da nemam ruku, ali bi vidjeli stenoze koje su bile prisutne i prije. Ne bas tako uske, ali sigurno su tu, osjecam ja jos neke probleme... Pa zatim imamo i gubitak crijevnih resica (opet pricamo o fizickom ostecenju) koji takoder utjece na zdravlje i slicno...

Crohnova bolest je upravo zato nezgodna za dokazati da ju imas i da ju nemas. Ali dobro, pustimo sada to...

Ajmo mi na RA (reumatoidni artritis), pa cemo ti opet ponoviti kljucnu rijec, fizicka ostecenja. Ako znas (a izgleda da ne znas) fizicka ostecenja koja nastaju su upravo to, fizicka ostecenja. Vecina bolova dolazi upravo zbog toga sto su zglobovi i kosti osteceni, iskrivljeni, nisu onakvi kakvi bi trebali biti...

Da malo citas o MMSu, mozda bi uocila pricu da MMS ubija patogene. Nista drugo. Samo ubije patogene. A fizicka ostecenja? Sto s njima? Njih tijelo i tako popravlja onako kako moze. Ako imas ranu, zdrava si osoba, onda ce ti rana zarasti bez problema, a ovisno o nekim faktorima, oziljak mozda i ne bude vidljiv, a opet, mozda i bude. Ovisi o tezini fizickog ostecenja, tj. rani. A ako nemas ruku, bez brige, ni s MMSom ti nova nece narasti.

Da jos jednom ponovim, MMS ubija patogene, a tijelo sanira fizicka ostecenja.

I to je sva mudrost. Ostalo, koristi od MMSa, pa to ovisi koliko rano pocnes. Recimo, zapustaj neku bolest ("lijecenjem" alopatskom medicinom jako lijepo zapustas bolest) i pusti da nastanu mnoga fizicka ostecenja. Nece ti MMS puno pomoci. A mozda i hoce, ovisno o prirodi fizickih ostecenja.

E sad, ajmo mi malo i o reportazama... Mozda ces vidjeti reportazu. Pa evo, u Na rubu znanosti je javno receno da MMS lijeci svinjsku gripu. I koloidno srebro, jasno. Pa imas i tu emisiju. A biti ce jos toga, sve vise i vise. Ali, da li ces ti tome povjerovati? Ne znam, znam samo da je lako sumnjati, ali je lako i vjerovati. Ovisno o tebi.

Vrh

PostPostano: ned dec 06, 2009 1:39 am 
Početnik

RA je isto tako upalni proces kao i Crohnova,nikakvo iskrivljenje,ni oštećenje...možda si pobrkao sa artritisom...

Ja te lijepo po seljački pitam jel ti karton čist otkad piješ MMS!! Nisu evidentirane nikakve upale,nisu ti izdavani ljekovi..pa ako to traje više od godinu valjda znači da si se izlječio,a bogami i artritis ,moja frendica bi smatrala da je ozdravila ako ne mora popit tabletu za bol manje od mjesec dana...

Da je malo bolje provjereno...mojoj frendici bi dobro došlo,ako je istina to je veliko,ako nije-malo se trujemo...
ništa,do daljneg...

Vrh

PostPostano: ned dec 06, 2009 5:26 am 
Član foruma

niki je napisao/la:
Ja te lijepo po seljački pitam jel ti karton čist otkad piješ MMS!! Nisu evidentirane nikakve upale,nisu ti izdavani ljekovi..pa ako to traje više od godinu valjda znači da si se izlječio,a bogami i artritis ,moja frendica bi smatrala da je ozdravila ako ne mora popit tabletu za bol manje od mjesec dana...

Ne znam o kakvom ti kartonu pricas, ali sam dobio permaban na forum.hr-u. :)

Inace, ne idem doktorima, ne vadim krv, nemam problema koje sam imao prije... Ne znam, ne razumijem neka tvoja pitanja... Da si citala sto pisem (i sto sam prije pisao na fhru), mozda bi ti postalo jasno da je moje odusevljenje MMSom utemeljeno mojim pozitivnim iskustvom s njime, ali dobro, mozda nisam bio dovoljno jasan, pa cu onda ponoviti jos jednom:

Ja jesam odusevljen MMSom.

Sada se igram i s MMS2. Upravo sam danas popio prvu kapsulu... O tome sam i detaljnije pisao...

Vrh

PostPostano: ned dec 06, 2009 10:54 am 
Početnik

Isuse,pa to je za čišćenje bazena!!!
pa odakle ti povjerenje da uzmeš tako nešto?? Jel ti nas zajebavaš?
To jedino da sam na samrti..
Ne znam šta ti je toliko čudno da neko traži prave dokaze,od nalaza do imena...pa ti propagiraš pijenje otrova za izlječenje,i to nešto što je nedavno smislio neki čičica i eksperimentirao na neukima...
Ja ne znam ko normalan bi to uzeo na nečiju riječ!
Sad i vjerujem da ti to sam uzimaš...činiš se dovoljno lud :))
sretno...valjda si nećeš naškodit...

Vrh

PostPostano: ned dec 06, 2009 2:43 pm 
Početnik

Alan_SP je napisao/la:

Sada se igram i s MMS2. Upravo sam danas popio prvu kapsulu......

Hmmm...volio bih čuti iskustva iz prve ruke...kako djeluje...mučnina možda?

Vrh

PostPostano: ned dec 06, 2009 3:52 pm 
Član foruma

niki je napisao/la:
Isuse,pa to je za čišćenje bazena!!!
pa odakle ti povjerenje da uzmeš tako nešto?? Jel ti nas zajebavaš?
To jedino da sam na samrti..
Ne znam šta ti je toliko čudno da neko traži prave dokaze,od nalaza do imena...pa ti propagiraš pijenje otrova za izlječenje,i to nešto što je nedavno smislio neki čičica i eksperimentirao na neukima...
Ja ne znam ko normalan bi to uzeo na nečiju riječ!
Sad i vjerujem da ti to sam uzimaš...činiš se dovoljno lud :))
sretno...valjda si nećeš naškodit...

Štogod da jesi ili nisi otrove ti stalno daju liječnici u obliku raznoraznih tableta/kapsula/itd. Prvo se raspitaj kako se ti otrovi rade pa komentiraj propagiranje nečega. OK?
A čovjek priča iz svog osobnog iskustva što se za tebe ne bi moglo reći.

Teachers leave the kids alone

Vrh

PostPostano: pon dec 07, 2009 1:47 am 
Član foruma

niki je napisao/la:
Jel ti nas zajebavaš?

Na prvo pitanje, odgovor je ne, ja se sa time ne salim.

A ono drugo sto tebe muci, dokazi... Kao sto sam vec napisao, ima ljudi koji ce nesto uzeti prvi, ima ljudi koji ce uzeti nesto zadnji. Nekada ce oni prvi proci bolje, a nekada losije... Ovisi o cemu se radi. Ja sam za sada prosao dobro s MMSom, pa se igram da vidim kako cu proci s MMS2. :) Ipak je to moje tijelo.

Ti ne moras nista uzeti, a i da te i pokusam tjerati na nesto, pogotovo ovako preko foruma, moj je savjet: Samo reci NE!!!

Vrh

PostPostano: pon dec 07, 2009 1:51 am 
Član foruma

gogoxxx je napisao/la:
Hmmm...volio bih čuti iskustva iz prve ruke...kako djeluje...mučnina možda?

Pa, na mom forumu imas detaljnije izvjestaje, slobodni.net pa ako te zanima, pogledaj... Danas sam uzeo drugu kapsulu, ovaj put sam zagrabio do vrha (ne bas toliko puno vise, mozda oko 20% vise). Moras uzeti u obzir da sam vec prije ocistio tijelo od patogena, pa ja bas i nisam mjerilo za nekog tko bi poceo uzimati MMS2 od nule, tj. kao prvo sredstvo za ubijanje svih patogena.

Nije bilo mucnine, nije bilo nekih gadnih stvari. Mozda i najbolje za MMSase, nema gadnog okusa. Nema nista takvog. Popijes kapsulu, kao sto vec pijes kapsulu, samo popijes ipak malo vise vode, ne da samo progutas.

Naravno, glavna napomena, to je nesto novo, pa ne bih se usudio tvrditi da je to sigurno kao MMS. Zato i testiram na sebi. :)

Vrh

PostPostano: pon dec 07, 2009 6:17 pm 
Član foruma

Šta je to MMS2?

Vrh

PostPostano: pon dec 07, 2009 6:24 pm 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
Šta je to MMS2?

Kalcijev hipoklorit u kapsulama

Vrh

PostPostano: pon dec 07, 2009 7:11 pm 
Početnik

Pantelija je napisao/la:
Šta je to MMS2?

http://jimhumble.biz/biz-mms2intro-eng.htm
:)

Vrh

PostPostano: pon dec 07, 2009 10:16 pm 
Član foruma

Može li da se napravi (i kako) ili mora da se naručuje?

Vrh

PostPostano: uto dec 08, 2009 4:05 am 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
Može li da se napravi (i kako) ili mora da se naručuje?

Pa, ako imas neku svoju tvornicu kemikalija, mozes. :) Mala sala, sorry.

Ustvari, to je nesto do cega relativno lako mozes doci. Idi po trgovinama koje drze opremu za bazene. I trazi sto cisci kalcijev hipoklorit. Onda moras ici po trgovinama koje bi imale kapsule.

Zatim samo punis kapsule i gutas. :) Ili pak kupis u kapsulama... Sto je tebi lakse. Kao sto mozes citati, ja jos uvijek ziv.

Vrh

PostPostano: uto dec 08, 2009 8:22 am 
Član foruma

Znači to je čist kalcijev hipoklorit i uzima se u malim količinama, oblika pilule.
Do koliko mg?
Kako deluje i šta radi u telu, da li isto ili jače od MMS?

Vrh

PostPostano: uto dec 08, 2009 10:42 am 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
Znači to je čist kalcijev hipoklorit i uzima se u malim količinama, oblika pilule.
Do koliko mg?
Kako deluje i šta radi u telu, da li isto ili jače od MMS?

Samo napuniš kapsulu veličine 0. Izgleda da je jači od klasičnog mms-a. Kalcijev hipoklorit u kontaktu s vodom, stvara hipokloričnu kiselinu. Evo citata iz knjige:
Ljudski imunološki sustav koristi hipokloričnu kiselinu za uništavanje svih vrsta patogenih tvari u tijelu, kao i mnogo čega drugog što ponekad treba uništiti. Na primjer, kad stanice-ubojice ostare i postanu istrošene, okreću se protiv tijela, a imunološki sustav prepoznaje problem i nastavlja uništavati istrošene stanice uz pomoć hipoklorične kiseline. Ta kiselina je vjerojatno najvažnija kiselina koju tijelo proizvodi kako bi održalo zdravlje. Mislim da ima sve kvalitete da je se naziva prirodnom. To je prirodno stvorena kiselina, jer je proizvodi ljudski imunološki sustav. Ne proizvodi se u nekakvom kemijskom postrojenju. Činjenica je da hipoklorična kiselina ubija većinu patogena u tijelu – pa čak i snažni parazit malarije, ako je prisutna dovoljna količina te kiseline.
Međutim, iz nekog razloga, majka priroda nije ljudskom tijelu dala sredstvo za proizvodnju dovoljno hipoklorične kiseline da ubije sve bolesti koje bi mogle ući u tijelo.

MMS2 ima nedostatak što nije široko primjenjiv, kao što je mms1. Sa njim ne možeš prati zube, prskati kožu itd. No, ako je vjerovati Humbleu, neki čovjek je riješio rak prostate sa 100 kapsula. Uzimao je 4 kapsule dnevno.

Vrh

PostPostano: uto dec 08, 2009 11:16 am 
Član foruma

Sad je mnogo jasnije, osim sledećeg:
Kapsule velilčine 0 - gde se nabavljaju i kada ih napunim sa tim prahom, kako se uzimaju, da li se gutaju cele kapsule ili samo prah iz njih? Ako su kapsule od plastike onda je ovo pitanje opravdano.
Kolika je maksimalna količina dnevno i prema telesnoj težini koja se sme uzimati?

Vrh

PostPostano: uto dec 08, 2009 1:43 pm 
Član foruma

Pa kapsule ti ne sluze za skladistenje vec za gutanje :)
Kapsule koje bi trebalo nabaviti su medicinske tj. one u koje se inace pakuju lekovi.
One su napravljene od posebne "plastike" koja se razgradjuje u stomaku.

Vrh

PostPostano: uto dec 08, 2009 3:55 pm 
Član foruma

Bilo bi zanimljivo da neko ispita tu "plastiku" da se vidi šta stvarno ima u njoj kad se tako lepo rastvara u stomaku a niko je ne deklariše i ne spominje.

Ne reče koja je najveća dnevna količina.

I to se uzima sa dosta vode, da li se prah meša sa vodom ili kapsule pa voda?

Vrh

PostPostano: sri dec 09, 2009 1:02 am 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
Bilo bi zanimljivo da neko ispita tu "plastiku" da se vidi šta stvarno ima u njoj kad se tako lepo rastvara u stomaku a niko je ne deklariše i ne spominje.

To su iste kapsule kakve piješ sa mnogim lijekovima

Citat:
Ne reče koja je najveća dnevna količina.

Sve je to poprilično novo, pa se neko precizno doziranje ni ne spominje za sada. No, napisao sam da je Humble spomenuo rješavanje karcinoma prostate, kad je čovjek pio 4 kapsule dnevno, u trajanju od 25 dana. U slučaju liječenja HIV-a, navedeno je ovo:
Nedavno smo utvrdili da kad se MMS (koji se sada naziva MMS1) daje ljudima koji boluju od HIV-a, on obično liječi sve njihove zdravstvene probleme vezane uz HIV, ali u nekim slučajevima ne liječi HIV. Korisniji je od lijekova koji se koriste kod HIV-a za liječenje HIV-a, ali samo ponekad a ne uvijek ubija virus HIV-a.
I tada se pojavljuje MMS2. Kad se uzima s MMS1, zajedno su dosad doveli do negativnih rezultata u krvi (u osnovi to znači do izlječenja) u mnogo slučajeva HIV-a. Ustvari, u svim slučajevima kad su zajedno uzimani MMS1 i 2 rezultati su bili negativni (bez znakova HIV-a). Zasad nemamo tisuća slučajeva, ali ćemo pripremiti potrebne studije slučajeva kad se osnuje Fondacija i institut za napredno proučavanje MMS-a. Ali, samo da vam damo ideju, protokol za HIV su bile tri aktivirane kapi MMS1 svaki sat najmanje 8 sati svakog dana, plus jedna kapsula MMS2 nulte veličine koja se uzima svaka dva sata osam sati dnevno – neprekidno tri tjedna, a tada se daje krv u laboratorij na ispitivanje. Najprije treba popiti 2 čaše vode s MMS2 kapsulom, a nakon toga slijedi uvijek jedna puna čaša vode sa svakom kapsulom. To doslovno znači da kad uzmeš prvu kapsulu u danu, sa njom popiješ ukupno 4 dcl vode, a sa svakom slijedećom u tom istom danu, popiješ 2 dcl.

Citat:
I to se uzima sa dosta vode, da li se prah meša sa vodom ili kapsule pa voda?

Možeš i jedno i drugo, ali je okus praha u vodi stvarno odvratan, pa je bolje popiti cijelu kapsulu

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 846 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 43  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.