Emmet je napisao/la:
Ono što nije dobro je što sad padaju eritrociti. Što je tome uzrok, ne znam. Predviđaju da će trebati transfuziju krvi, no meni nije jasno zar on ne bi trebao u tom slučaju pokazivati simptome anemičnosti, bezvoljnosti...
Ako ima netko stručniji da ovo prokomentira, neka...
Eh, ja nisam strucan, bar ne u medicinskom smislu te rijeci (studirao sasvim druge stvari, elektrotehniku).
Ali, prvo, ako je pas po svim vanjskim znacima ok, sve bolje i bolje (citaj, jede, igra se, ne pokazuje znakove bolova, ne moram ja to sada pricati, zar ne), onda je vjerojatno zaista sve bolje i bolje. Sami eritrociti sluze da se prenosi kisik. A bez kisika bi on definitivno pokazivao znakove zamora, misici bi ostajali bez kisika koji je potreban za proizvodnju energije, opcenito, on bi doslovno pocinjao gusiti se, biti sve slabiji i slabiji, ili ja bar to tako zamisljam, kao netko tko nije strucan. Ako tih znakova nema, a prema postu ih nema, onda doslovno treba cekati i vidjeti sto ce biti.
Ako je i nastalo neko fizicko ostecenje, nazalost, tu se mogu uraditi samo neke stvari. Ja bih savjetovao glinu, srebro i bioenergiju. To su stvari koje mogu (koliko ja znam) pomoci popravku fizickih ostecenja, kada se naravno daju svi ostali hranjivi sastojci (vitamini, minerali, EMK (esencijalne masne kiseline) i slicno...). Na kraju krajeva, sve to i tako treba pomagati psu da se oporavi, a pravi "majstor" je ustvari organizam samog psa (covjeka, bilo kojeg drugog zivog bica). Bioenergija ipak moze i neke stvari koje spadaju van toga, tj. pojacati popravak na stanicnom nivou, a i vjerojatno na nekim drugim, nauci jos nepoznatim (ili barem nepriznatim) nivoima.
Moj savjet je da pratis stanje psa, kakva je njegova fizicka aktivnost, raspolozenje i slicno. Ako su ti znaci ok, pa na kraju krajeva, onda mozda njegov organizam i funkcionira sve efikasnije, pa mozda i ne treba toliko eritrocita.

Tko to zna. Sam MMS, koliko je meni poznato, ne unistava takve stvari, ili ja funkcioniram bez eritrocita (sto isto ne znam, nisam isao vaditi krv vec dugo vremena

).
Ajmo mi vidjeti kako ce se pas ponasati, a i da vidimo kako ce izgledati nalazi (ako ce se tebi dati nas i dalje informirati, na cemu bih ti bio zahvalan) kroz vrijeme. Znas, ovo je jos uvijek tehnologija na rubu.