Sada je: uto maj 06, 2025 2:37 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 846 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 43  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: VIRUSI
PostPostano: ned nov 22, 2009 1:54 am 
Član foruma

collector je napisao/la:
Ja se nisam razbolio, a bio sam nonstop bio uz nju thi 2 tjedna. Povremeno me znalo stezati u grlu, ali držao sam se svoje doze od 3x8kapi dnevno (ili 2x ovisi kak stignem).

Pa, ja sada nesto ubijam, drugi dan na MMSu (kada to kazem, mislim na zestoko uzimanje MMSa, svaki sat po 6 kapi), herx me i sada muci... Nesto malo zilavije nego inace, morati cu i sutra uzimati pojacano...

Moze biti i svinjska, ali u svakom slucaju, sto god bilo, veselo umire posto mi je muka.

Sto se tice HCVa, kao sto je bandolero rekao, kod virusa je puno bitnije konstantno imanje klor dioksida u krvi, nego velike doze. S virusima postupas drugacije. I zato je najbolje uzimati sto cesce po manje. Dakle, svaki sat, ako je ikako moguce. Do kraja, dok ne prestane herx. Tek tada mozemo pricati o uspjesnosti ili ne MMSa. I svakako bih ja to malo i pojacao sa srebrom. Neka se nada... A i ima i drugih koristi od srebra...

Vrh

Naslov: Re: MMS - Miracle Mineral Supplement
PostPostano: pon nov 23, 2009 8:13 am 
Početnik

Malo kasnim sa odgovorom...
Počeo sam sa 1 kapi svaka 2-3 sata, i povečavao na taj način do maksimalne doze koja iznosi (ako sam dobro zračunao) 15 kapi za psa koji ima nešto manje od 30 kg. Naime, težina mu varira dosta, iako sad sve manje.
Posebne mučnine kod psa nisam primjetio. Budući je bio dosta loše kad smo počeli, prvih tjedan dana ponašao se više manje isto. U ovih dva tjedna koliko ga lječimo MMS-om, samo je jednom povratio, i to kad smo drugi dan bili na maksimalnoj dozi, nakon toga više nikakvih problema nije bilo.
Danas, nakon tjedan tada na maksimalnojh dozi uočene su neke promjene. Pas je u 99% vremena jako dobro raspoložen, ima apetit (još kakav), nema nikakvih problema sa probavom (prije su ga mučili proljvi i zbog toga je često bio u opasnosti da dehidrira), imao je jak zadah iz usta i znatno je gubio dlaku. Sada više praktički nema niti jedan od ovih problema.
Budući su sve to simptomi otkazivanja bubrega, bnekako se sramežljivo nadam da će mu islijedeći nalazi krvi i urina pkazati da je tome tako, da mu je zaista bolje.
Što se samog konzumiranja MMS-a tiče, ukoliko je žedan, bez problema ga popije sam, čak mi se čini da mu je okusom zanimljiv, jer ga svaki put njuška sa zanimanjem, a ne sa gađenjem. Kad ga neće sam popiti, onda mu ga bez problema dam sa špricom, ali to je dosta rijetko, uglavnom ga pije sam.
Eto, ako mislite da u nečemu griješim, javite.
Na pretrage ćemo vjerojatno ovaj tjedan.
Pozdrav.

Vrh

PostPostano: uto nov 24, 2009 3:32 am 
Član foruma

Emmet je napisao/la:
Počeo sam sa 1 kapi svaka 2-3 sata, i povečavao na taj način do maksimalne doze koja iznosi (ako sam dobro zračunao) 15 kapi za psa koji ima nešto manje od 30 kg. Naime, težina mu varira dosta, iako sad sve manje.

Nemas ukupne maksimalne doze, vec imas maksimalnu dozu odjedanput... Kada ides na 2x dnevno, za njega bi to bilo oko 9 kapi odjednom... Pa bi onda maksimalna dnevna bila 8, ako bi to tako gledao...

No, kada ides na uzimanje sto cesce po manje, onda bi to bilo 3 kapi odjednom, ali svaki sat. Pa onda ako uzmemo da bi psu uspio dati cca 10-12 puta dnevno, ukupna dnevna bi bila 30-36.

No, ono sto je tu bitno, glavno da je psu bolje. Ocito je problem uzrokovao patogen, njemu je sada bolje (ocito, cim se javlja apetit i ostali znaci poboljsanja stanja), a i trebati ce mozda nesto malo vremena dok mu se tijelo potpuno ne sredi. No, to ce isto biti, bez brige budi. Ako bude nekih problema, onda bih predlozio srebro, ono je sposobno ubrzati fizicki oporavak tijela.

I da, zadah iz usta, to je uvijek zbog losih bakterija. Kada se one maknu, makne se i zadah. Ne samo kod pasa... :)

Vrh

PostPostano: uto nov 24, 2009 7:45 am 
Početnik

Hvala na savjetima. Nadam se da je i tebi bolje.

Vrh

PostPostano: sri nov 25, 2009 4:18 am 
Član foruma

Emmet je napisao/la:
Nadam se da je i tebi bolje.

Glede Crohna, da, puno bolje... Skoro da nemam nikakvih problema (ima nesto sitno, ali ipak, fizicka ostecenja su fizicka ostecenja...).

A ovog neceg sto sam imao prije neki dan (moguce i svinjska, ali nisam kontrolirao, samo ubijao), pa i to je sada platilo glavom. :)

Vrh

PostPostano: sub nov 28, 2009 10:43 pm 
Početnik

Pozdrav svima...

E,ovako..koristim MMS od 12.11. točnije od te večeri pošto sam tad prvi puta popio 2 kapi...dizao sam svaki dan za jednu kap osim na 6-oj kad sam 6 kapi ponovio dva dana za redom zbog mučnina..moram napomenuti da MMS uzimam 3x dnevno, znači ujutro,popodne i navecer!
Došao sam do 3x 14 kapi kad sam ponovno osjetio jaku mučninu, sljedeći dan sam uzeo 7x6 kapi i sve je bilo ok..
Da ne duljim previše, šta sad? Dal da se vratim na 3x15 kapi nekoliko dana ili da nastavim sa, recimo, 7x6 još nekoliko dana pa onda na održavanje? Možda neka druga kombinacija?

Za info, ono što sam želio da mi MMS riješi to je i napravljeno! :)

Vrh

PostPostano: ned nov 29, 2009 12:06 am 
Član foruma

gogoxxx je napisao/la:
Za info, ono što sam želio da mi MMS riješi to je i napravljeno! :)

Odlicna vijest. :)

Sto se tice koliko uzimati, MMS je najbolje uzimati dok se ne ocisti potpuno od patogena. A to znaci, kada se moze uzimati bez mucnine i veca doza (recimo 15 kapi, pa za jos sat vremena 15 kapi). Kada se dode do toga, onda se treba uzimati jos bar tjedan dana, da se pobiju i oni zaostali patogeni.

Razlog za ovih jos bar tjedan dana (a moze i dva, a i vise) je taj sto mucninu (herxheimerova reakcija) izaziva prevelika kolicina ubijenih patogena, prevelika za tijelo da ju se oslobodi u jedinici vremena. Sto znaci, kada uzmete MMS i nemate mucninu, to ne znaci da ne ubijate patogene. To ustvari znaci da ih ubijate manje od kolicine koja bi izazvala mucninu...

I zato, posto nemamo mjere koliko se ubija tocno, ubija se jos jedno vrijeme "na slijepo".

I onda se ide na odrzavanje cistoce, ako se zeli.

Vrh

PostPostano: ned nov 29, 2009 11:31 am 
Početnik

Pozdrav.

Evo još malo iskustva u lječenju psa koji navodno pati od kroničnog zatajenja bubrega (službena dijagnoza). Nalaze krvi smo napravili u petak (nepuna 3 tjedna korištenja MMS-a). Nalazi Uree i Kreatina, koji su više manje konstantno rasli dok je pas bio u stacionaru na infuziji su pali i to bitno. Od zadnjih nalaza s početka terapije MMS-om vrijednosti su se prepolovile, što je odlično. Također, pada mu količina proteina koju gubi mokraćom, što je prije raslo, i što je bilo kritično za njegovo stanje. Pretpostavke su bile da će zbog tog povećanja gubljenja proteina ustvari i umrijeti...
Ono što nije dobro je što sad padaju eritrociti. Što je tome uzrok, ne znam. Predviđaju da će trebati transfuziju krvi, no meni nije jasno zar on ne bi trebao u tom slučaju pokazivati simptome anemičnosti, bezvoljnosti...
Ako ima netko stručniji da ovo prokomentira, neka...
Pas se inače ponaša fenomenalno, tako da smo jako blizu odluke da više niti ne idemo kod veterinara, jer on ne pokazuje nikakve simptome. Jede, pije, veseo je i razigran, uredno mokri i ima urednu stolicu... Jedino zašto dvojim ići li ne, je ustvari i medicinska potvrda djelovanja MMS-a. Vidjet ćemo.

Vrh

PostPostano: ned nov 29, 2009 1:39 pm 
Član foruma

nisam stručnjak ali sam našao skoro isti slučaj kao kod tvog psa.
"kidneys are responsilve for the production of eritropoetin" je ključna rečenica zašto se ne proizvode crvena krva zrnca. ako neznaš engleski imaš google translate.
nadam se da će pomoći.
http://popre.net/forum/viewtopic.php?p=157384&sid=3e2bfc006ebc89f821dc39a538f70d28

pozdrav!

Vrh

PostPostano: ned nov 29, 2009 11:12 pm 
Početnik

Alan_SP je napisao/la:
Sto se tice koliko uzimati, MMS je najbolje uzimati dok se ne ocisti potpuno od patogena. A to znaci, kada se moze uzimati bez mucnine i veca doza (recimo 15 kapi, pa za jos sat vremena 15 kapi).

Znači, ukoliko sam dobro razumio, teoretski mogu uzimat 15 kapi svakih sat vremena bez ikakvih posljedica (izuzmimo hexa iz toga) i to , ajde recimo, 10x dnevno što bi ukupno iznosilo 150 kapi na dan?

Vrh

PostPostano: ned nov 29, 2009 11:23 pm 
Početnik

Emmet je napisao/la:
Ono što nije dobro je što sad padaju eritrociti. Što je tome uzrok, ne znam. Predviđaju da će trebati transfuziju krvi, no meni nije jasno zar on ne bi trebao u tom slučaju pokazivati simptome anemičnosti, bezvoljnosti...
Pas se inače ponaša fenomenalno, tako da smo jako blizu odluke da više niti ne idemo kod veterinara, jer on ne pokazuje nikakve simptome. Jede, pije, veseo je i razigran, uredno mokri i ima urednu stolicu... Jedino zašto dvojim ići li ne, je ustvari i medicinska potvrda djelovanja MMS-a. Vidjet ćemo.

Nisam osobno taj 'stručnjak' al' je 'bolja polovica' doktor veterine, stoga, ukoliko je došlo do zatajenja bubrega, zakazali su i nekakvi 'nefroni' (valjda sam dobro upamtio riječ)...i jedini način je dijaliza ili transplatacija ali one se ne rade kod životinja...nažalost, to bi po dijagnozi bilo fizičko oštećenje kod kojeg MMS ne može ništa napraviti...
Za nadati se da su ti 'nefroni' još uvijek u funkciji ili da je dijagnoza kriva...

Vrh

PostPostano: uto dec 01, 2009 3:46 am 
Član foruma

gogoxxx je napisao/la:
Znači, ukoliko sam dobro razumio, teoretski mogu uzimat 15 kapi svakih sat vremena bez ikakvih posljedica (izuzmimo hexa iz toga) i to , ajde recimo, 10x dnevno što bi ukupno iznosilo 150 kapi na dan?

Ustvari, to se vise odnosilo na testiranje, da li jos imas patogena u sebi u toj kolicini da bi dobio herxa. Cisto da vidis, imas li ih ili ne.

Sto se tice maksimalne doze za uzimanje svaki sat, to bi bilo 6 kapi. To je ono sto ja uzimam kada nesto poberem (mislim da sam recimo vec pobio i svinjsku gripu, ali eto, ne mogu dokazati...) i od cega mi je prilicno muka. E sad, teoretski bi trebalo biti sigurno i 150 kapi u toku dana, iako neki moji proracuni pricaju o sigurnih 100tinjak kapi 16-17x po 6 kapi, sto odgovara bas svaki sat koliko si budan, pod pretpostavkom da si budan 16 sati (sto znaci tocno 17 uzimanja).

Mislim da i ovakvo uzimanje koje ti spominjes jeste sigurno, ali ne znam da li je to netko zaista i uzimao u tolikim kolicinama. Mislim da je Humble spominjao (to sada ne znam, trebao bi netko pogledati u knjizi, kome se da) da je on uzimao 3ml 3x dnevno, sto znaci 9x17 kapi u toku dana, sto je pak 153 u jednom danu, a uzima se 3x po 51 kap.

Ali za ovu tvrdnju bi trebalo pogledati u knjizi, lako moguce da sam i zaboravio (ne bih se cudio...).

Dakle, ja bih ipak isao na 6 kapi po uzimanju, kada se ide na svaki sat.

15 kapi, pa za sat vremena jos 15 kapi je vise kao test, koji se radi jednokratno i drugo uzimanje je samo ako nema herxa.

Vrh

PostPostano: uto dec 01, 2009 3:55 am 
Član foruma

Emmet je napisao/la:

Eh, ja nisam strucan, bar ne u medicinskom smislu te rijeci (studirao sasvim druge stvari, elektrotehniku).

Ali, prvo, ako je pas po svim vanjskim znacima ok, sve bolje i bolje (citaj, jede, igra se, ne pokazuje znakove bolova, ne moram ja to sada pricati, zar ne), onda je vjerojatno zaista sve bolje i bolje. Sami eritrociti sluze da se prenosi kisik. A bez kisika bi on definitivno pokazivao znakove zamora, misici bi ostajali bez kisika koji je potreban za proizvodnju energije, opcenito, on bi doslovno pocinjao gusiti se, biti sve slabiji i slabiji, ili ja bar to tako zamisljam, kao netko tko nije strucan. Ako tih znakova nema, a prema postu ih nema, onda doslovno treba cekati i vidjeti sto ce biti.

Ako je i nastalo neko fizicko ostecenje, nazalost, tu se mogu uraditi samo neke stvari. Ja bih savjetovao glinu, srebro i bioenergiju. To su stvari koje mogu (koliko ja znam) pomoci popravku fizickih ostecenja, kada se naravno daju svi ostali hranjivi sastojci (vitamini, minerali, EMK (esencijalne masne kiseline) i slicno...). Na kraju krajeva, sve to i tako treba pomagati psu da se oporavi, a pravi "majstor" je ustvari organizam samog psa (covjeka, bilo kojeg drugog zivog bica). Bioenergija ipak moze i neke stvari koje spadaju van toga, tj. pojacati popravak na stanicnom nivou, a i vjerojatno na nekim drugim, nauci jos nepoznatim (ili barem nepriznatim) nivoima.

Moj savjet je da pratis stanje psa, kakva je njegova fizicka aktivnost, raspolozenje i slicno. Ako su ti znaci ok, pa na kraju krajeva, onda mozda njegov organizam i funkcionira sve efikasnije, pa mozda i ne treba toliko eritrocita. :) Tko to zna. Sam MMS, koliko je meni poznato, ne unistava takve stvari, ili ja funkcioniram bez eritrocita (sto isto ne znam, nisam isao vaditi krv vec dugo vremena :) ).

Ajmo mi vidjeti kako ce se pas ponasati, a i da vidimo kako ce izgledati nalazi (ako ce se tebi dati nas i dalje informirati, na cemu bih ti bio zahvalan) kroz vrijeme. Znas, ovo je jos uvijek tehnologija na rubu. :)

Vrh

PostPostano: uto dec 01, 2009 10:44 am 
Početnik

Emmet je napisao/la:

evo ovako probat ću ti objasniti što se sada događa u organizmu tvog psa...možda sam malo stručnija od muža jer sam doktor veterine... :)
naime imali smo isti slučaj jedne bernardinke....kronično zatajenje bubrega je jedna pritajena bolest kod koje nema nikakvih simptoma oboljenja dok bolest kao takva nije uzela previše maha...uzroci istome leže u virusnim , bakterijskim najčešće leptospira ali i genetskim predispozicijama...iz tvojih postova ne mogu razaznati uzrok ali na žalost pad eritrocita je očiti pokazatelj da je funkcija bubrega kao takva nepovratno uništena...ovisno o uzroku mogu biti uništene bubrežne stanice ili nefroni, bubrežni tubuli ili glomeruli i da sada ne nabrajam a posljedica toga je nemogućnost bubrega da stvara jedan bitan hormon ERITROPOETIN koji je odgovoran za sintezu eritrocita,e zato pada broj eritrocita....
s druge strane transfuzija krvi ne bi previše pomogla samo produljila sve skupa....postoji jedna skupa metoda da se psu daje intravenozno hormon eritropoetin koji koliko znam treba naručiti izvana i poprilično je skup a vjerojatnost da pomogne je jako mala...iako postoji...
zaključak: tvom psu je najvjerojatnije bilo bolje jer su uništeni neki patogeni mikroorganizmi koji si izazivali opću slabost ali na žalost kako je proces kroničan a u prilog tome ide i pad eritrocita MMS tu neće pomoći...ovo poboljšanje je na žalost samo privremeno jer će eritrocitopenija ili manjak eritrocita uzeti danak tako što će organizam "upasti" u trajnu hipoksiju iliti manjak kisika....otežano disanje, nakupljanje tekućine u organizmu, slabit će srce i malo po malo će se gasiti....nadam se da sam barem malo razjasnila...

Vrh

PostPostano: uto dec 01, 2009 2:01 pm 
Početnik

Hvala. Nije obečavajuće, ali još uvijek se nadamo da je čudo moguće. Javim se sa daljnjim razvojem situacije.
Inače, kako ti kao veterinar, što je blisko medicini, gledaš na MMS? Koja su tvoja razmišljanja?

Vrh

PostPostano: uto dec 01, 2009 5:44 pm 
Početnik

Emmet je napisao/la:
Hvala. Nije obečavajuće, ali još uvijek se nadamo da je čudo moguće. Javim se sa daljnjim razvojem situacije.
Inače, kako ti kao veterinar, što je blisko medicini, gledaš na MMS? Koja su tvoja razmišljanja?

da na žalost, nije pozitivan ishod ali zaboravila sam ti reći da bi bilo dobro da nastaviš s davanjem MMS-a jer će i imunitet slabiti psu pa će se sve lijepiti na njega i bilo bi k svemu dobro da pas jede posebnu hranu prilagođenu bubrežnim bolesnicima imaš gotove za kupiti ili kuhati bez soli s vrlo malo bjelančevina te davati čim manje tekućine da se ne opterećuju bubrezi...inače voljela bih čuti ishod i tijek pogotovo što je u mojim slučajevima zatajenja bolest brzo napredovala i samim time smrtni ishod a sad možda ti uspiješ produžiti tijek bolesti s MMS-om....
što se pak tiče mog gledišta na MMS ja ipak imam dozu skepse što je vjerojatno posljedica i onog što sam ipak pet šest godina studirala i što i kako su me tamo učili da razmišljam...
činjenica je da zapravo nisu nikakve znanstvene studije rađene o tom preparatu a znamo i zašto...ali isto tako ja bih voljela primjenjivati u vlastitoj praksi MMS što je zakonski nemoguće...po meni se sve svodi na to da ako MMS liječi sve što neki lijekovi ne mogu ili zamjenjuje neke skupe lijekove onda nema zarade ako me razumiješ...e zato je zakonski između ostalog nemoguća primjena istog...ali da je moj pas bolestan sigurno bi probala s tim...jer sam i inače pobornik alternativne medicine...
mnogi lijekovi koliko pomažu u otklanjanju nekog oboljenja ili nekog mikroorganizma toliko otvaraju put drugim oboljenjima ide se zapravo na to da se gleda manja šteta...pa tako i u liječenju tumora npr. kemoterapije i zračenja uništavaju cijelokupni organizam posebno imunološki sustav ali se ide na to da se produžuje život što je manja "šteta" od smrtnog ishoda, i definitivno da postoji interes farmakološke industrije u tome da se ne sazna za MMS i da se ne rade nikakve studije s tim preparatom...eto to je moje skromno mišljenje...

Vrh

PostPostano: uto dec 01, 2009 8:01 pm 
Član foruma

Tvoje "skromno" - nečija disertacija.
:wink:

Vrh

PostPostano: sri dec 02, 2009 4:10 am 
Član foruma

Emmet je napisao/la:

Ali, daj mu probaj davati i srebro. Ono bi svakako moglo pomoci oko stvaranja maticnih stanica (barem ako pitas nekog alternativca kao sto sam ja), pa se i bubrezi onda mogu popraviti. Takoder bi i glina mogla pomoci, daj mu da pije vodu s glinom, i to bi mogao piti, dok pretpostavljam da stavljanje obloga od gline nije bas tako zgodno, ali oralno bi mogao uzimati.

I za kraj, ako znas nekog bioenergeticara koji bi se htio s psom pozabaviti, bioenergija moze uciniti cuda.

A i znas, cak i po ovom sto citam, bolest ide nepovratno prema kraju zivota psa zato sto su patogeni i dalje prisutni u zivotinji kada ju se lijeci standardnim tretmanima koji su nemocni pred velikom kolicinom patogena. Drugim rijecima, zivotinja ima sve slabiju funkciju bubrega i patogene u sebi. Ali, u ovom tvom slucaju, ipak su barem patogeni maknuti iz price, pa je moguce da se ipak organizam psa, sada kada ga patogeni vise ne pritiscu i fizicki oporavi. Na kraju krajeva, jedini lijecnik kojeg imamo jeste nase tijelo. Sve drugo je samo ispomoc nasem tijelu. Pa i MMS, on ustvari samo mice patogene, a onda se tijelo samo popravlja.

Zato ja mislim da nade ima. A ti voli svog psa, salju mu dobru energiju i ljubav, to i jeste bioenergija. I nadaj se da ce ozdraviti. I ne odustaj od njega.

Vrh

PostPostano: sri dec 02, 2009 12:57 pm 
Početnik

Interesuje me dali postoji kakva reportaža iz hrvatske ili neki članak,koji bi potvrdio da su svjedočanstva o izlječenju Chronove i artritisa MMS-om istinita?

Vrh

PostPostano: čet dec 03, 2009 6:50 am 
Član foruma

niki je napisao/la:
Interesuje me dali postoji kakva reportaža iz hrvatske ili neki članak,koji bi potvrdio da su svjedočanstva o izlječenju Chronove i artritisa MMS-om istinita?

Pa, ako mi ne vjerujes na rijec, ona niti nema smisla da se kunem da govorim istinu. :) Samim tim, ili ces vjerovati, ili ces vjerovati nekoj reportazi u kojoj netko isto tako moze lagati. :)

Moram priznati da ne shvacam bas to, da bi vjerovala nekom novinaru, koju slusa nekog sto taj govori... Evo, malo offtopic, ali je dobar primjer. Sada je u Hrvatskoj izborna utrka za predsjednika... I onda gledam razne spodobe (da ipak budem malo ontopic) Hebrang prica stvarno svasta, a o njegovom povjerenju u Hrvatsko zdravstvo dok je on bio ministar puno vise govore njegova djela, pa se otisao lijeciti van Hrvatske kada je bio bolestan. A inace, tada je bio ministar zdravstva i cijelo vrijeme je hvalio Hrvatsko zdravstvo... I sada, ta osoba govori na TVu (a i u novinama, ma svugdje) razne stvari. I zasto mu vjerovati?

Moje je misljenje, ili vjerujes, ili ne vjerujes. Prijatelji koji znaju da sam bio bolestan i sada me vide, uglavnom ne uzimaju MMS. Sto ne znaci da negiraju to da mi je bolje, vec jednostavno, MMS jos uvijek nije lijek koji bi oni primjenili. A opet, s druge strane, neki ljudi preko neta, samo citajuci sto pisem su poceli uzimati MMS i ozdravili... Ali, to ja samo zelim reci, stvari su relativne, sve ovisi o tome u sto ti zelis vjerovati.

Ja ti samo imam reci, probaj pa vidi. Mozda se iznenadis...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 846 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 43  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.