Sada je: sub maj 03, 2025 4:00 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 226  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Generalna diskusija
PostPostano: čet nov 12, 2009 5:56 pm 
Član foruma

Citat:
Dobro, primirje! :love9: :love11:

Eto vidis, ti mislis da se neko svadi, a ja ne vidim nigdje nikakvu svadju,.. =D>

Citat:
Vidim da ne vidiš i dalje što čitaš, vidiš samo ono što ti je u glavi kao napad na tebe, jako malo onog van tvoje glave.
Ta ista barijera će te uvijek spriječiti da osjetiš nijemo znanje.
Ispada da se svađaš sam sa sobom, znači suprotno od tišine, imaš prekaotičan um.
Pročitaj ponovo kad zaboraviš, ako te bude volja.

Eto, poslusao sam te, procitao sam ponovo,..i ?!
Nevidim nista lose ili nerazumnjivo kaj sam rekao,.. :lol:
Prekaotican um,... :rofl :rofl :rofl jebote, sad si negdje o kaosima cito pa ti je sve kaos i svi smo kaoticni,.... :rofl

Ah, da,...letaci mi nedaju da vidim,.. :rofl ok,... !! :rofl

Citat:
E da, mene ove nabrojane biljke, čajevi ekstra napale, još više mislim na seks i onda me žena ispegla.

Pa nisi probao, fino ti umiri tjelo, pa tak i pimpaca,... :thumbup:

Idem izrekapitulirat sve ovo, pametnije mi je, moram se nekako spasiti od tebe, jer cu puci od smjeha.... trebo si bit komicar a ne na faks ici,... :rofl

Ziv ti meni bio 100 godina,... :occasion5: :thumbup:

:-)

Vrh

PostPostano: čet nov 12, 2009 6:54 pm 
Moderator

Pa ne znam, ja pričam o svojem viđenju slobode, a tebe i to napalo.
Odmah te napali izrazi ljenost i nerad. Jel imaš neke traume u vezi toga?

Dali znaš o kakvom sam ja neradu pričao, kad sam pričao? Moraš naći u knjigama o čemu pričam. To je izraz koji se u knjigama koristi za nešto sasvim drugačije od ljenosti.

Samo kužim, treba prvo pročitati knjige.
Nije ih dovoljno copy-paste na NAGUAL forum, nego baš treba pročitati.

Ono što mene smeta kod tebe je da u biti ne znaš ni osnovne izraze što znače, a dijeliš pamet okolo zajedno sa smajlićima ko neki vođa.
Onda i ono malo ljudi koji tek ulaze u to učenje misle da je Castaneda nešto totalno bezveze kad te čitaju. I tako jednostavno zaobiđu sve to u zabludi.

Vrh

PostPostano: čet nov 12, 2009 7:02 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:

Dali znaš o kakvom sam ja neradu pričao, kad sam pričao? Moraš naći u knjigama o čemu pričam. To je izraz koji se u knjigama koristi za nešto sasvim drugačije od ljenosti.

Ono što mene smeta kod tebe je da u biti ne znaš ni osnovne izraze što znače, a dijeliš pamet okolo zajedno sa smajlićima ko neki vođa.
Onda i ono malo ljudi koji tek ulaze u to učenje misle da je Castaneda nešto totalno bezveze kad te čitaju. I tako jednostavno zaobiđu sve to u zabludi.

Bla, bla,..

A nista, .. meni se vise neda pricati o tome, pre ljen sam za to, tako da ti dalje pricas sa nekim drugim o tome, pa da svima bude zanimljivo,... :notworthy:

A ti nebudi ljen i pocni raditi pokrete,... :occasion5:

Aj, letacki pozdrav, druze Tito,..!!!

:tongue:

Vrh

PostPostano: čet nov 12, 2009 7:15 pm 
Moderator

Ja ću raditi traganje, sanjanje i nerade.
Ti radi pokrete, ja neću, piše don Huan da pokreti nisu nužni. Druge tehnike su nužne.

I reci mi onda kako je to sa čajevima? Koliko izdržiš bez trošenja seksualne energije?
Ja izdržim po mjesec dana nekad bez ikakvih čajeva ili kemije, samo moram mrdati skupnu točku često.

Kako rjšavaš sa ženom to što ne želiš voditi ljubav sa njom?
Zapravo to bi trebao nju pitati jer ću inaće dobiti lažan odgovor. :)

Šalim se, neću je pitati, samo me zanima kako ide to sa čajevima i treba li uopće to "liječiti" na taj način.

Vrh

PostPostano: čet nov 12, 2009 7:39 pm 
Član foruma

Pa, kaj nisi skuzio da od mene neces dobiti vise nikakav odgovor ni lazan ni istinit !!!

Ti si veliko letacko smece kojem je cilj da sjebes ekipu na forumima, da se ne uci ispravno vec onako kako ti hoces. Pogle si svoj forum, svi su sretno dosli na njega i sve si ih fino sjebo, tako da vise niko nema zelju za ucenjem,... =D>

Tako da, sretno ti bilo, zelim ti puno srece u zivotu i svemu....

Razgovaraj dalje ima ih jos i lak su plen, vjerujem da ces uzivati,...

eh, da, da ne zaboravim za kraj: :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

Vrh

PostPostano: čet nov 12, 2009 7:45 pm 
Moderator

tolteq je napisao/la:
Pa, kaj nisi skuzio da od mene neces dobiti vise nikakav odgovor ni lazan ni istinit !!!

Ti si veliko letacko smece kojem je cilj da sjebes ekipu na forumima,

Tipično za tvoju tišinu, umjesto odgovora - distrakcije i uvrede. Ništavilo, kaos.... letački um podivljao.

:love3:

Vrh

PostPostano: čet nov 12, 2009 8:19 pm 
Moderator

I invazije na privatnost su tipične za letački um. Baš se pokazuješ na djelu.
Recimo ovo u tvom potpisu:
Citat:
Dojdite na letačke valove i izravno
isprobajte kako vas letači ližu:
http://www.wave-are-us.com

Designed by: Letač - Promatrač

Već sam i kreten i svašta, pa dobro, nikome ništa.

Osim toga si odabrao 5 "prijatelja" i bez njihovog pristanka ih stavio na sve news servere, sa imenom, prezimenom i adresom.
I to u lanac onih pisama gdje se šalju novčanice u koverti. Piramida neka.... baš me briga što je.

Da li trebaš još dokaza da si totalno van kontrole i ogrezao u tipičnom letačkom umu?
To ti je isto došlo u transu iz "nijemog znanja"?

Sebe naravno nisi stavio, što bi se ti izlagao kad imaš "prijatelje" pa možeš na njima eksperimentirati!
Tko je tu letač?

Vrh

PostPostano: čet nov 12, 2009 9:05 pm 
Član foruma

:tongue:

Vrh

PostPostano: čet nov 12, 2009 9:19 pm 
Član foruma

Koji je ultimativni cilj ratnika?

Vrh

PostPostano: čet nov 12, 2009 9:27 pm 
Moderator

Mislim da se ne zna što je to, dok se već ne desi.
Iako se ne zna što je to, oni to zovu sloboda.

Vrh

PostPostano: čet nov 12, 2009 9:31 pm 
Član foruma

postati tolteq,naravno
ima jedan na forumu moš njega pitat. :mrgreen:
šalim se naravno , samo se priključujem ozbiljnoj diskusiji na temu toltekov letač =D>

Vrh

PostPostano: pet nov 13, 2009 8:42 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:

Čitam vas dvojicu kako se natežete ovdje, ništa čudno tu nema da se razumijemo. Jedna savršeno ljudska priča i da se zbog takvih stvari ubija svi bi bili mrtvi. Vidim da stalno navlačiš i napastvuješ tog jadnog tolteka, dugo ga već napadaš u svakoj prilici, neznam koji su tvoji razlozi i motivacija no koji god da jesu - nisu dovoljno dobri. Ne ulazim sad u to koliko je on zbilja glup, osoran, neuk, nezreo, letački rob, bijednik i sve te grozne stvari skupa, možda i jest, no da i jest, on je sve to za sebe a ti si sve to ili nešto drugo opet za sebe. Između vas dvojice ne postoje nikakve dodirne točke. Vi ste svjetovi za sebe. Hoću reć da je bespredmetno pristupat ikome na takav način. Ma i da je toltek sami reinkarnirani hitler, tebe bi za to trebao apsolutno bolit kurac. U teoriji. Ulazim u rizik da će tvoja samovažnost ovo protumači kao mahanje crvenom krpom ali ću si priuštit da me za to nije briga, barem sad i barem večeras. To je stvar moje samovažnosti i njenih brijica, ne moj. Ona će likovat ako ti ovo shvatiš kako treba i pizdit ako ne shvatiš. Tvoj izazov neka bude da ovu poruku pročitaš na za tebe najbolji mogući način, kao poziv na buđenje recimo a moj recimo neka bude da uopće ne pročitam reply.
Kažeš tamo "ono što mene smeta je da ti nemaš pojma a razbacuješ se ..." Nek te to ne smeta. Ako on i jest budala, u što ne ulazim, tvoji su živci i energija previše dragocjeni da ih trošiš na ikoga a posebo na budalu. Glupost je neiskorjenjiva. Budala je na ovom svijetu milijarde. A ti si samo jedan. Prigovarat nekom nedostatak ratništva je kao ratovat za mir. Ili se jebat za nevinost. To je vrhunac ljudske ludosti i stvar koja apsolutno nema smisla. A mi ovdje ne radimo stvari koje nemaju smisla, ili se barem trudimo. Jer i malo je puno kad je uzalud.

Vrh

PostPostano: pet nov 13, 2009 10:48 pm 
Moderator

Ima tu cijela pozadina koju ti ne znaš, ovo je samo vrh sante. A i ne moraš znati.
Ja sam ga ispratio u ovakvom tonu samo u nekoliko navrata.
Ima tolteqa na svim stranama sa mnogo nickova koja ja sad ni ne bi znao nabrojiti.
Bezbroj je puta baniran sa ozbiljnih foruma, tu je bio sa mislim 5 nickova.

Počeo sa subminimal i kao dragan pedišić izludio i stalkera.... kojeg sad opet čita i voli.
I dalje ga je slijedio na njegov forum sa bezbroj nickova... to znam jer sam tamo bio moderator.... i opet ga nisam dirao.

Taj čovjek voli napadati na privatnost i kad to radi meni, onda i ja kopam, ne po privatnosti nego po letačkom umu, kojeg naravno koristim i ja.

Tako da on nije sam za sebe samo u takvom obliku, nego je uvijek na glavi nekome.

A u pravu si, ne treba trošiti energiju na njega.
No itekako imamo dodirne točke privatno i još ćemo se vjerovatno htio ili ne družiti na neki način.

A znaš ja bi zbilja htio raspravljati na forumu o onim stvarima o kojima sam sa njim pokušao. To sigurno neće biti u tonu ko sa njim. Ali jave se večinom samo navijači, ako me shvaćaš.

Ovaj podforum je ko ring, koji je većinom prazan, pa onda dođe dvoje troje i naprave neki oblik fajta. Svaki put netko drugi. To gledam ko na fenomen koji jest naporan, ali nešto ipak izađe poučno ako se ne mješaš emocionalno.

A zašto ne bi replayao na tvoj post, ne mislim se svađati s nikim osim s tolteqom. :)
To je zbilja bilo mahanje crvenom krpom jednom polovicom i ispričavam se ako je nekog to povrijedilo.

Vrh

PostPostano: sub nov 14, 2009 12:14 am 
Član foruma

promatrač je napisao/la:

Počeo sa subminimal i kao dragan pedišić izludio i stalkera.... kojeg sad opet čita i voli.

Zanimljiv jr taj stalker, jel? Ja sam se u cijelu ovu priču uključio kasnije i bio sam informiran od raznih ljudi odavde privatnim ili javnim kanalima slučajno ili namjerno dosta o tom čovjeku i o njegovom putu. Izgleda da je on prešao jednu fazu, od omiljenosti do potpunog antagonizma, što je na forumu na kome se okuplljaju ratnici, ili kvazi ratnici vrlo zanimljivo. Meni se je on oduvijek sviđao. Uvijek sam se ljude trudio gledat komplementarno. Njihove prednosti i mane u izdvojenom procesu. Ne treba čovjeka crnit ako ti se neke njegove strane ili razmišljanja ne sviđaju. Moraš imat hrabrosti uzet od njega ono dobro, ma kakav on bio. Čak je i Hitler, opet se vraćamo na njega ali kao primjer je izvrstan, imao dobrih strana. Bio je državnik, izrazito karizmatični vođa, patriota i borac za bolju budućnost, nije li? Grozne stvari koje je radio je pravdao s time da treba malo, 50-100 godina patit da bi se uživalo 1000 godina mira i blagostanja. Tko ne bi prihvatio takvu ponudu? Ko bi ga mogao krivit za to? Ali opet, bio je jedno od najgroznijih bića u ljudskoj povijesti. Koje je orkestriralo istrebljenje jednog cijelog naroda. Mi nemožmo pojmit obime tog zlodjela u svojim glavama. To je za nas previše strašno i nepojmiljivo. Al se svejedno dogodilo. I onda, koja je strana prava i točna? Obje su. Ili ne samo obje možda i njih stotina. Možda i bezbroj. Sigurno bezbroj. Ako ste gledali izvrstan njemački film o posljednim danima možete uhvatit djelić te tragedije i tog ludila, neovisno, nepristrano i iskreno. Pogledajte film ako niste. http://www.imdb.com/title/tt0363163/
Jeben je.

promatrač je napisao/la:

Taj čovjek voli napadati na privatnost i kad to radi meni, onda i ja kopam, ne po privatnosti nego po letačkom umu, kojeg naravno koristim i ja.

Ne bi ti htio proturiječit i ne bi ga htio ohrabrivat no on je uglavnom lagan, neopterećen i sebe shvaća ne previše ozbiljno što se za tebe ne bi moglo reć. To si težak, zahtjevan i misliš da radiš za dobrobit drugih, što je samo po sebi sranje, ako me razumiješ. U cijeloj priči koliko sam ja mogao vidjet ti si taj koji inicira stvar i sukob i zato sam se obratio tebi, a ne njemu. Ti mu zamjeraš, ljutiš se, bijesniš i misliš da je on u kurcu. Što je sranje, sranje, sranje sranje. Sjeti se priče o lavu. Lav je hrđav (volim ove srpske prijevode, smiješni su :) na pozitivan način naravno) i on nema pravo da nas slijedi. Toltek nema pravo da priča sranja. Lav je možda najrđaviji lav s ovu stranu Rio grandea. Toltek je možda najveći glupan na internetu. No carlos je i to ne uzalud poučen da su jedino važne akcije nasuprot lava i to u akcijama njegovih direktnih prijetnji. Ako te ganja bjež. Ako te ne ganja, nije bitno. Cijela priča nema smisla.

promatrač je napisao/la:
No itekako imamo dodirne točke privatno i još ćemo se vjerovatno htio ili ne družiti na neki način.

Dakle novi izazov za tvoju osobnost. Oćeš popizdit ili češ ga dočekat hladnokrvno?

promatrač je napisao/la:
A znaš ja bi zbilja htio raspravljati na forumu o onim stvarima o kojima sam sa njim pokušao. To sigurno neće biti u tonu ko sa njim.

Onda predstavi svoj ton odma.

Vrh

PostPostano: sub nov 14, 2009 12:34 am 
Moderator

A zašto misliš da ja mrzim stalkera, ako sam te dobro shvatio? Ja nikad nisam izrazio mržnju prema stalkeru, samo se ne slažem sa nekim stvarima koje je pričao. Poslije je i sam sve porekao i ispričao se svima.
To što sam ja ikad pričao o stalkeru se ne zove crnjenje. Nisam ja ovdje dovukao citate sa krstarice. Pogledaj bolje tko ga je dovukao i ko talasa po tome.

I tvoje žaljenje prema toltequ je zanimljivo. Zašto misliš da ga treba braniti i od čega?

Vrh

PostPostano: sub nov 14, 2009 12:51 am 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
A zašto misliš da ja mrzim stalkera, ako sam te dobro shvatio? Ja nikad nisam izrazio mržnju prema stalkeru, samo se ne slažem sa nekim stvarima koje je pričao.

Mržnja. Kako teška i kako apsolutno neratnička riječ. Nisam mislio to da ga mrziš. Ni na kraj pameti mi to nije bilo. A za neslaganje, naravno. teško je naći čovjeka ovdje koji se bar jednom nije slagao s onim što je stalker napravio ili tvrdio. Evo i ja se ne slažem s puno njegovih mišljenja. Ako je to bitno.

promatrač je napisao/la:

Poslije je i sam sve porekao i ispričao se svima.

Je li? Može li link kakav?

promatrač je napisao/la:
To što sam ja ikad pričao o stalkeru se ne zove crnjenje. Nisam ja ovdje dovukao citate sa krstarice. Pogledaj bolje tko ga je dovukao i ko talasa po tome.

Nisam uopće mislio na to niti sam mislio išta loše po tom pitanju. Zašto se tako braniš? Ako nemaš od čega?

promatrač je napisao/la:
I tvoje žaljenje prema toltequ je zanimljivo. Zašto misliš da ga treba braniti i od čega?

Nema to veze sa žaljenjem, no strah me ako ti to krenem objašnjavat da se gubi smisao cijele akcije. U našoj koverzaciji toltek je samo marginalni lik kojeg sam pominjao onako usput, iako je u stvarnosti on sasvim originalan lik. Obraćao sam se tebi a toltek je bio nebitni povod u konkretnom slučaju. Nemoj s njim više glavu razbijat. Ni sad ni inače. Ako možeš to.

Vrh

PostPostano: sub nov 14, 2009 1:05 am 
Moderator

Pa odgovaram ti na pitanja čovječe, ti pišeš o crnjenju stalkera, o hitleru....
Kako da ti odgovorim na post ako nije vezano za to što pišeš?
Ne shvaćam što bi po tebi bilo ne branjenje. Da ti pričaš o jednom a ja o drugom?
A tolteqa sam izostavio u zadnjem postu pa si ga ti opet isčupao.
Kažeš da je originalan lik. Što si mislio sa tim?

Evo imaš tu topic cijeli na ovom podforumu: viewtopic.php?f=16&t=2261

Vrh

PostPostano: sub nov 14, 2009 1:25 am 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Pa odgovaram ti na pitanja čovječe, ti pišeš o crnjenju stalkera, o hitleru....

Pitanja? Gdje si ti vidio pitanja? U biti u pravu si. Da, pišem o Hitleru, točno. O nekim nevezanim stvarima. Jer nevolim one aktualne, bitne. O crnjenju stalkera nisam pisao, o crnjenju stalkera si u biti pisao ti. Nije da je bitno previše. Glavno da imamo temu ze razgovor :-D

promatrač je napisao/la:
Kako da ti odgovorim na post ako nije vezano za to što pišeš?

Zašto misliš da sam tražio ili da mi treba tvoj odgovor u vezi bilo čega? Moj post je bio gesta, ne pitanje. Vjeruj mi ako si igdje isčitao pitanje ono je bilo retoričko. Zasad. Imaš neke zanimljive vizije no o tome ćemo drugi put.

promatrač je napisao/la:
Ne shvaćam što bi po tebi bilo ne branjenje. Da ti pričaš o jednom a ja o drugom?
A tolteqa sam izostavio u zadnjem postu pa si ga ti opet isčupao. Što si sad htio sa njim?

Ne bi htio ništa. Šta će meni tolteq ;-) Samo sam ga uzeo kao primjer.

promatrač je napisao/la:
Evo imaš tu topic cijeli na ovom podforumu: http://galaksija.info/forum/viewtopic.php?f=16&t=2261

Naravno. I čitao sam i sudjelovao tamo. Zanimlljiv thread u neku ruku.

Vrh

PostPostano: sub nov 14, 2009 1:46 am 
Moderator

Gle, pisao si o crnjenju, ako pak nisi onda pišeš totalno nepovezano:
Citat:
Zanimljiv jr taj stalker, jel? Ja sam se u cijelu ovu priču uključio kasnije i bio sam informiran od raznih ljudi odavde privatnim ili javnim kanalima slučajno ili namjerno dosta o tom čovjeku i o njegovom putu. Izgleda da je on prešao jednu fazu, od omiljenosti do potpunog antagonizma, što je na forumu na kome se okuplljaju ratnici, ili kvazi ratnici vrlo zanimljivo. Meni se je on oduvijek sviđao. Uvijek sam se ljude trudio gledat komplementarno. Njihove prednosti i mane u izdvojenom procesu. Ne treba čovjeka crnit ako ti se neke njegove strane ili razmišljanja ne sviđaju. Moraš imat hrabrosti uzet od njega ono dobro, ma kakav on bio. Čak je i Hitler, opet se vraćamo na njega ali kao primjer je izvrstan, imao dobrih strana. Bio je državnik, izrazito karizmatični vođa, patriota i borac za bolju budućnost, nije li? Grozne stvari koje je radio....

A pitanja, ok, mislio da forum služi za raspravu a ne tvoj vanjski monolog.
Znači ti možeš postaviti monolog i svi koji pokušaju nešto komentirati, to je tebi viška.
Oprosti čovjeće, ali ti si velemajstor samovažnosti.

Onda još o tvojoj pogubljenosti, najprije ne znaš gdje se spominje stalker sa krstarice, a kad ti se da link za koji si pitao onda.... "Naravno. I čitao sam i sudjelovao tamo..".
Ali i kažeš da me nisi ništa pitao.

To su neke naznake da ti je nos u nebesima.
Ja sam u komi, ali ti tek to trebaš otkriti.
Oprosti što sam ti odgovorio na post, neću više. Možeš nastaviti monolog bez da smetam.

Vrh

PostPostano: sub nov 14, 2009 1:55 am 
Član foruma

Citat:
Progledač says:

Citat:
A u pravu si, ne treba trošiti energiju na njega.

Bio bih jaaako zahvalan,.. :kiss: :thumbup:

Citat:

Jojjj, samo se nadaj,...al tesko, jako tesko da ce do toga doci,...
znas zasto ??? :

“Kada se idealni obrasci sretnu oni se sjedine. Osećanjaprivlačnosti među ljudskim bićima se mogu objasniti kaorezultat stapanja njihovih energetskih karakteristika. Običnoje takvo stapanje nepotpuno ali ponekad se dogodineočekivani i nepojmljivi talas simpatije ‐ vidovnjaci bi reklida je došlo do čina energetskog upotpunjavanja. ““Ratnici družine se sjedinjavaju na takav način da njihoviodnosi stvaraju najpovoljnije rezultate u smislu sticanja iakumuliranja moći.”“Teško je pronaći specifična svetlosna tela koja sudostupna za zadatak naguala; obično se nalaze tonali koji sudeformisani životom u svetu. Ali kada je nagual sposoban dasastavi svoju družinu, energija njegovih ratnika će se ujediniti.

Eto vidis, ti si razlicit tonal, razlicita energije od moje, ... zato i dolazi do svega ovoga,..
JOOOj, tocno znam sta je ovim receno, .... :mrgreen:

Bdw. samo nastavite, nisam vas htio smetati, ovo je bolje od filske veceri sa Jim Carrey-em.
:rofl :rofl

Necu vise, keve mi, izletilo mi je,... :occasion5:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 226  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.