promatrač je napisao/la:
Počeo sa subminimal i kao dragan pedišić izludio i stalkera.... kojeg sad opet čita i voli.
Zanimljiv jr taj stalker, jel? Ja sam se u cijelu ovu priču uključio kasnije i bio sam informiran od raznih ljudi odavde privatnim ili javnim kanalima slučajno ili namjerno dosta o tom čovjeku i o njegovom putu. Izgleda da je on prešao jednu fazu, od omiljenosti do potpunog antagonizma, što je na forumu na kome se okuplljaju ratnici, ili kvazi ratnici vrlo zanimljivo. Meni se je on oduvijek sviđao. Uvijek sam se ljude trudio gledat komplementarno. Njihove prednosti i mane u izdvojenom procesu. Ne treba čovjeka crnit ako ti se neke njegove strane ili razmišljanja ne sviđaju. Moraš imat hrabrosti uzet od njega ono dobro, ma kakav on bio. Čak je i Hitler, opet se vraćamo na njega ali kao primjer je izvrstan, imao dobrih strana. Bio je državnik, izrazito karizmatični vođa, patriota i borac za bolju budućnost, nije li? Grozne stvari koje je radio je pravdao s time da treba malo, 50-100 godina patit da bi se uživalo 1000 godina mira i blagostanja. Tko ne bi prihvatio takvu ponudu? Ko bi ga mogao krivit za to? Ali opet, bio je jedno od najgroznijih bića u ljudskoj povijesti. Koje je orkestriralo istrebljenje jednog cijelog naroda. Mi nemožmo pojmit obime tog zlodjela u svojim glavama. To je za nas previše strašno i nepojmiljivo. Al se svejedno dogodilo. I onda, koja je strana prava i točna? Obje su. Ili ne samo obje možda i njih stotina. Možda i bezbroj. Sigurno bezbroj. Ako ste gledali izvrstan njemački film o posljednim danima možete uhvatit djelić te tragedije i tog ludila, neovisno, nepristrano i iskreno. Pogledajte film ako niste.
http://www.imdb.com/title/tt0363163/Jeben je.
promatrač je napisao/la:
Taj čovjek voli napadati na privatnost i kad to radi meni, onda i ja kopam, ne po privatnosti nego po letačkom umu, kojeg naravno koristim i ja.
Ne bi ti htio proturiječit i ne bi ga htio ohrabrivat no on je uglavnom lagan, neopterećen i sebe shvaća ne previše ozbiljno što se za tebe ne bi moglo reć. To si težak, zahtjevan i misliš da radiš za dobrobit drugih, što je samo po sebi sranje, ako me razumiješ. U cijeloj priči koliko sam ja mogao vidjet ti si taj koji inicira stvar i sukob i zato sam se obratio tebi, a ne njemu. Ti mu zamjeraš, ljutiš se, bijesniš i misliš da je on u kurcu. Što je sranje, sranje, sranje sranje. Sjeti se priče o lavu. Lav je hrđav (volim ove srpske prijevode, smiješni su

na pozitivan način naravno) i on nema pravo da nas slijedi. Toltek nema pravo da priča sranja. Lav je možda najrđaviji lav s ovu stranu Rio grandea. Toltek je možda najveći glupan na internetu. No carlos je i to ne uzalud poučen da su jedino važne akcije nasuprot lava i to u akcijama njegovih direktnih prijetnji. Ako te ganja bjež. Ako te ne ganja, nije bitno. Cijela priča nema smisla.
promatrač je napisao/la:
No itekako imamo dodirne točke privatno i još ćemo se vjerovatno htio ili ne družiti na neki način.
Dakle novi izazov za tvoju osobnost. Oćeš popizdit ili češ ga dočekat hladnokrvno?
promatrač je napisao/la:
A znaš ja bi zbilja htio raspravljati na forumu o onim stvarima o kojima sam sa njim pokušao. To sigurno neće biti u tonu ko sa njim.
Onda predstavi svoj ton odma.