Gordan je napisao/la:
alf je napisao/la:
...Međutim snimila sam iznad Zagorja zid. Ne znam da li je riječ o naoblaci koja je sad i nad nama ili ne? ...
...Iznad Zagorja naoblaka...

to se iznad Zagorja digla para od pretvaranja mošta u vino
Nego, ja sam Zagorec i viđam često isprepletene chemtrailse, pogotovo u predvecer kada buljim u sunce. Većinom idu iz smjera Slovenije, jednom sam ih izbrojao oko 20. Skoro da su prekrili sunce.
72 kontaminirana kg cjepiva sezonske gripe koja je distribuirao Baxter slucajno su otkrivena u Češkoj i to slučajno kada se našla razborita duša koja je provjerila cjepivo na lasicama, a koje su ubrzo umrle. Da je cjepivo prošlo kuda je bila namijenjeno, da li bi gledali situaciju koja je sada u Ukrajini, a ovo sada je samo odgođena proba?
Ukrajinski predsjednik aludira na to da je virus svinjske gripe mutirao i da su u Ukrajinu 'došla' 3 virusa istovremeno, i zbog toga toliko smrtnost.
Međutim, iz foruma koje sam čitao dolaze strašne informacije - ukrajinski doktori kažu da smrtnost (kao u Ukrajini) koja nastupa nakon 2-3 dana ne moze nastati od virusa svinjske gripe. Okarakterizirali su pluća kao 'melted lungs', temp. se popela do 55 C.
Smatram da je Ukrajina prijelomnica za daljnje sprovođenje elitskih nauma, i to je razlog što mainstream mediji ne pokrivaju ovu vijest. U 'The Sun'-u sam jedino našao da je Ukrajina dosta pogodena svinjskom gripom i da se zatvaraju škole.
Zašto je baš Ukrajina pogodna za ubacivanje virusa?? Možda jer se bliže izbori (analogija sa Iranom i svim umjetno izazvanim prosvjedima), možda jer ima loš zdravstevni sustav - lijekovi se nabavljaju teško, možda jer je Ukrajina jedna od najvećih europskih država koja graniči sa čak 7 zemalja i ima približno 47 milijuna stanovnika? Izdvojio bih granicu sa Rusijom jer je Ameri uvijek imaju na oku.
I baš je bilo pogodno vrijeme da Obama proglasi national state emergency, ali još uvijek mi nije jasno čemu tolki bojkot mainstream medija.
Navodno se sličan virus ovome u Ukrajini pojavio u nekom selu u Kini, podigla se velika prašina na jedan dan, mediji opet šutjeli.
Izgleda da će David Icke uskoro posvjedočiti o ustanovi izgrađenoj u njegovom susjedstvu, jedino, hoće li u nju oni koji se opiru cijepljenju ili će biti samo bazna stanica za 'usputno' cijepljenje.
Mislio sam da će Europa biti pametnija i da će virusom htjeti pokoriti prvenstveno Kinu, izgleda da ovdje neće neki biti 'jednakiji od jednakih' (Orwel).
BBC-jev dokumentarac prikazan prije koji dan na HRT-u je bio očekivan. Iznenadilo me jedino kaj su otvoreno govorili o Guillain–Barré syndrome, a paralizirana žena još kaže: 'Da su mi rekli da je cjepivo štetno, ne bih se nikad cjepila.' Oh oh!!
Dotakli su se Australije, u vrijeme snimanja dokumentarca gripa je baš imala svoj vrhunac, pa su bili neki roditelji čija djeca su se cjepila a stalno su nešto bolesna. Da, 2+2=???
Ajd za kraj jedna prigodna:
[youtube]http://www.youtube.com/watch%3Fv%3Dtbt_PuVAVTU[/youtube]