Sada je: sub jul 05, 2025 12:44 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 946 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 48  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: "Svinjska gripa" (Virus A/H1N1)
PostPostano: čet nov 05, 2009 1:03 pm 
Član foruma

pokušavam saviti fotke naoblake! i da jutros mi kaže susjeda kakao joj je poznanica iz Istre rekla kako su jučer cijepili cijelu školu u Istri u jednom gradu, protiv gripe - bez pitanja. Protiv obične gripe! Provjeravam informaciju!

Ne mogu staviti fotke, šaljem Gakaksiji!

Vrh

PostPostano: čet nov 05, 2009 1:04 pm 
Član foruma

sorry na offtopic, ali u vezi web-bota i danasnjeg datuma

November 5, 2009 - George Ure has revealed that they have predicted a major event on November 5th, possibly war between 5 different nations.

Vrh

PostPostano: čet nov 05, 2009 1:13 pm 
Član foruma

Htjela sam još nešto reći. Naime već dugo razmišljam o krvi i DNK! Činjenica je da se s tim najviše "radi" na područjima znanstvenih ispitivanja. Isto je tako činjenica da bez obzira što je dokazano da transfuzija nije potrebna, već je uspješno može nadomjestiti boravak u baro- komori, to nikada kao terapija u slučajevima težih krvarenja nije korišteno. Nadalje, nekako smo svi vezani za more, morsku vodu, pa postoje teorije kako ona ima isti sastav poput ljudske krvi. Ako je tome tako, a rađena su ispitivanja, ne mogu se sjetiti tko je svom psu "izvadio" svu krv i nadomjestio je slanom vodom, a pas preživio, mene sve to jako interesira. Zašto to pišem. Pa zato što sam ovih dana pisala o terapiji sodom bikarbonom! Nekako stalno mislim da nam to može pomoći. I tako razmišljajući, kad mozak radi sto na sat, jutros mi padne na pamet serija "Kapelski kresovi" koju sam gledala kao dijete. Radnja 2.sv. rat. I čega nisu imali: soli! To su skupo plaćali! Nisam istraživala povijesne podatke, jer eto, kažem to mi je jutros palo na pamet. A kad mi nešto takvo samo doleti u sjećanje, obično se pokaže važnim. Eto, samo sam to htjela podijeliti s vama.

I da, što se cjepljenja tiče, tko kaže da već u ovom za običnu gripu koje je krenulo nema onoga čega se ljudi boje u onome za svinjsku gripu!
:blob:

Vrh

PostPostano: čet nov 05, 2009 1:19 pm 
Član foruma

@alf, vidi cinjenicu 1 i 5

slika

Vrh

PostPostano: čet nov 05, 2009 1:21 pm 
Administrator

Gordan je napisao/la:

November 5, 2009 - George Ure has revealed that they have predicted a major event on November 5th, possibly war between 5 different nations.

Web-bot analizu je radio Clif High. U navedenom tekstu, kao i u orginalnim Alta Izvještajima koji su dostupni na "galaksija download-u", može se jasno vidjeti (dakle, svojim očima) da nikakvo "izbijanje rata između 5 država" nije pomenuto, nego je taj datum vezan za početak pada američkog dolara.

Pozdrav

Vrh

PostPostano: čet nov 05, 2009 1:21 pm 
Član foruma

Hvala! Gledam! :shock:

Vrh

PostPostano: čet nov 05, 2009 1:38 pm 
Administrator

alf je napisao/la:
pokušavam saviti fotke naoblake! i da jutros mi kaže susjeda kakao joj je poznanica iz Istre rekla kako su jučer cijepili cijelu školu u Istri u jednom gradu, protiv gripe - bez pitanja. Protiv obične gripe! Provjeravam informaciju!

Ne mogu staviti fotke, šaljem Galaksiji!

Mislim da trebamo uzeti u obzir i činjenicu da je naoblaka prilično često, samo - naoblaka.

slika

...

Vrh

PostPostano: čet nov 05, 2009 1:39 pm 
Moderator

alf je napisao/la:
Htjela sam još nešto reći. Naime već dugo razmišljam o krvi i DNK! Činjenica je da se s tim najviše "radi" na područjima znanstvenih ispitivanja. Isto je tako činjenica da bez obzira što je dokazano da transfuzija nije potrebna, već je uspješno može nadomjestiti boravak u baro- komori, to nikada kao terapija u slučajevima težih krvarenja nije korišteno. Nadalje, nekako smo svi vezani za more, morsku vodu, pa postoje teorije kako ona ima isti sastav poput ljudske krvi. Ako je tome tako, a rađena su ispitivanja, ne mogu se sjetiti tko je svom psu "izvadio" svu krv i nadomjestio je slanom vodom, a pas preživio, mene sve to jako interesira. Zašto to pišem. Pa zato što sam ovih dana pisala o terapiji sodom bikarbonom! Nekako stalno mislim da nam to može pomoći. I tako razmišljajući, kad mozak radi sto na sat, jutros mi padne na pamet serija "Kapelski kresovi" koju sam gledala kao dijete. Radnja 2.sv. rat. I čega nisu imali: soli! To su skupo plaćali! Nisam istraživala povijesne podatke, jer eto, kažem to mi je jutros palo na pamet. A kad mi nešto takvo samo doleti u sjećanje, obično se pokaže važnim. Eto, samo sam to htjela podijeliti s vama.

I da, što se cjepljenja tiče, tko kaže da već u ovom za običnu gripu koje je krenulo nema onoga čega se ljudi boje u onome za svinjsku gripu!
:blob:

Evo opet sinhrocitet na djelu...ovaj post sam danas primio od prijatelja, a govori, bar u jednom svom dijelu, o nečem sličnom:

Citat:
Spriječite svinjsku gripu - savjeti

Dr. Vinay Goyal, svjetski autoritet na području nuklearne medicine s više od 20 godina iskustva podijelio je nekoliko efikasnih uputa o kojima se nedovoljno govori.

Savjeti dr. Vinaya izuzetno su korisni s obzirom na prirodu globalne epidemije u kojoj je jednostavno nemoguće spriječiti doticaj s virusom H1N1.
Koje god mjere opreza poduzmete, vrlo ćete vjerojatno ipak doći u kontakt s virusom.
Sam kontakt nije toliki problem - veći je problem spriječiti ga da oživi u tijelu i učini nas bolesnima.

Vrata na koja virus ulazi u naše tijelo su nosnice i usta.
Dok ste još uvijek zdravi i nemate nikakvih simptoma infekcije H1N1 virusom, kako biste spriječili njegovu aktivnost i pojavu simptoma i razvoj sekundarnih infekcija, možete poduzeti neke izuzetno jednostavne korake o kojima se ne govori dovoljno u službenim uputama.
Korisnost preventive naglašava se, nažalost, puno manje od "korisnosti" pravovremenog liječenja Tamifluom.

Dakle:

1. Često perite ruke (o tome se dovoljno govori, ali nije na odmet ponoviti).

2. Hands-free pristup. To jest, suzdržite se napasti da dirate bilo koji dio lica.
Pokušajte što manje ruke prinositi licu (naravno osim kad jedete, perete se ili spavate).

3. Promućkajte u ustima i grgljajte dva puta dnevno toplu vodu u koju ste stavili malo soli.
Naime, virusu H1N1 treba dva do tri dana od prvotne infekcije grla ili nosa da zaživi u tijelu i počne pokazivati karakteristične simptome.
Obično grgljanje stvarno može spriječiti razvoj bolesti.
Taj postupak sa slanom vodom imat će jednak učinak na zdravog pojedinca kao što će Tamiflu imati na bolesnoga.
Nemojte podcjenjivati ovaj jednostavan, jeftin i moćan način prevencije bolesti.

4. Slično kao što to treba činiti s ustima, čistite barem jednom svakoga dana nosnice s otopinom tople slane vode.
Ne morate biti vješti kao praktikanti Yoge kojima je ovaj postupak rutina, ali snažno ispuhavanje nosa i brisanje (tj. struganje) obje nosnice smotuljcima vate koje ste umočili u slanu vodu lako je učiniti i vrlo je učinkovito.

5. Dajte poticaj prirodnom imunitetu hranom koja je bogata C vitaminom.
Prvenstveno se to odnosi na citrično voće.
Ako uzimate C vitamin u tabletama, pazite da uzimate onaj pripravak koji ima cinka kako bi poboljšali apsorpciju.

6. Pijte što veće količine toplih napitaka (čajeva, kave, kakaa).
Pijenje toplih napitaka ima jednak učinak kao i grgljanje, samo u suprotnom smjeru.
Ono ispire živuće viruse iz grla u želudac gdje ne mogu preživjeti i učiniti nas bolesnima.

Datum objave: 26. listopad 2009.

Zadnja izmjena: vjetar; čet nov 05, 2009 1:50 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: čet nov 05, 2009 1:41 pm 
Član foruma

galaksija je napisao/la:
Gordan je napisao/la:

Web-bot analizu je radio Clif High. U navedenom tekstu, kao i u orginalnim Alta Izvještajima koji su dostupni na "galaksija download-u", može se jasno vidjeti (dakle, svojim očima) da nikakvo "izbijanje rata između 5 država" nije pomenuto, nego je taj datum vezan za početak pada američkog dolara.

Pozdrav
ne nalazim...moze link...inace na vise izvora se to spominje (10 dana od 25.10. ):

# 2009/10/25 : A big crisis is kicked off. It could be that
Israel bombs Iran, or that Swine Flu goes into a level
of extreme lethality. 10 days later, in relation to this
crisis, the Obama administration will be thrown into
chaos. When Israel bombs Iran, they'll use a nuclear-
tipped bunker buster that will hit something
unforeseen underground. As a result, a radioactive
cloud will form that will pollute and sicken Southeast
Asia. This will cause much of the world to turn
against Israel.

Vrh

PostPostano: čet nov 05, 2009 1:50 pm 
Član foruma

vjetre :love9: baš dobro da si to stavio, da ne pomislim kako ludim! Ja sam, oprostite svi, upravo dobila na sve one prije navedene simptome od 4 dana jaki proljev! Nekako se tome veselim, jer mislim možda se "čistim"!
Sad sam bila na drugim stranicama, barem pokušala, na hrv. forum o svinjskoj gripi se ne može! Od jutros javlja grešku!
Ali na drugom vijesti kako je BIH uvezla dodatne doze cjepiva, a u Italiji je jučer tokom samo nekoliko sati umrlo 6 ljudi. Pitam se, pitam, kod njih je počelo cijepljenje!
I hvala Galaksija, ovo nije bila fotka za ovaj topic, ali kad se nekako sve povezalo! Kao da jedno ne isključuje drugo.
Javim čim saznam za informaciju o onoj školi, međutim mislimda bi trebali, svi mi koji imamo djecu, reći im da "pobjegnu" - markiraju iz škole ako ih dođu cjepiti!

javim se s novim informacijama!
:love6:

Vrh

PostPostano: čet nov 05, 2009 2:02 pm 
Administrator

Gordan je napisao/la:

ne nalazim...moze link...inace na vise izvora se to spominje (10 dana od 25.10. )

Čini se da su ih sklonili sa rapidshare?! U svakom slučaju, stavio sam ih privremeno ovdje:

A-izvještaj-1

A-izvještaj-2

Tekst: Pogled u budućnost

Pozdrav

Vrh

PostPostano: čet nov 05, 2009 2:13 pm 
Administrator

Ako je ova vijest tačna, dakle "Baxterove vakcine sadrže živi virus", onda je onaj Moshe (sa prethodne stranice) bio 100% u pravu.

Citat:
A lorry transporting swine flu vaccines in Austria crashed and investigators examining the packages at the scene of the accident found that the vaccines had live viruses, according to an unconfirmed report.

Baxter is the only pharmaceutical company delivering "swine flu" vaccines in Austria

LINK

Pozdrav

Vrh

PostPostano: čet nov 05, 2009 2:15 pm 
Član foruma

Danas se na ovoj temi pravo zakuhalo, postovi padaju kao lišće s drveća. :roll:
Evo jedini predsjednik na svijetu koji ima muda reći istinu. Izvor sa svinjske gripe.
http://tinyurl.com/yh4p9za

Vrh

PostPostano: čet nov 05, 2009 2:30 pm 
Član foruma

Austria to vaccinate all citizens against A/H1N1

VIENNA, Nov. 4. Austria will vaccinate all its citizens against A/H1N1 starting from next Monday, media reports said Wednesday.

The nationwide preparatory work for vaccination is now in full swing. The Key targets of vaccination are these high-risk groups, such as children, the elderly and pregnant women.

In the capital city of Vienna, the social insurance institutions and the city government has set up 21 vaccination stations. In Salzburg, a north state of Austria, in addition to the capital city Salzburg, several important regional cities also have set up vaccination stations.

In Vorarlberg, a west state of Austria, residents have been asked to contact their family doctors for taking vaccination. The number of new cases in this state has been growing rapidly over the past two days, increasing from 38 in the evening of November 3to 45 at noon of November 4.

In the states of Carinthia, Styria and Burgenland, the government and medical agencies are conducting a large-scale vaccination preparation. Some clinics will also offer vaccination services.

The situation of A/H1N1 influenza is not optimistic in Austria. The number of new patients increases every day. Austrian health experts admit that the A/H1N1 “virus has already penetrated the country.”

http://www.prisonplanet.com/austria-to-vaccinate-all-citizens-against-ah1n1.html

Vrh

PostPostano: čet nov 05, 2009 3:51 pm 
Član foruma

galaksija je napisao/la:
alf je napisao/la:

Ne mogu staviti fotke, šaljem Galaksiji!

Mislim da trebamo uzeti u obzir i činjenicu da je naoblaka prilično često, samo - naoblaka.

slika

...

Ruku na srce, stvarno lici na obican oblacni front, koji je evo stigao do Beograda izgleda. A opisani simptomi sa tom temperaturom i prolivom lice na tzv. "stomacni grip", ja ga imam par puta godisnje, iako nisam merilo za povisenu temperaturu, meni je uvek 37,2.

Jedna zanimljivost: na Kosovu je do sinoc registrovana 1 (jedna) zarazena osoba, i to u srpskoj kosovskoj mitrovici. Iz ostalog Albanskog ostalog vecinskog dela Kosova jedva da je u maju bilo nesto izvestaja, sada nista. Mozda "atmosfera" nije prijemciva? Ne gleda se televizija toliko?

Bas da vidimo sta ce nasi balkanski psihopate da smisle za nas :mrgreen: (boze mi oprosti, palo mi u trenutku na pamet "jedva cekam")

Vrh

PostPostano: čet nov 05, 2009 4:14 pm 
Član foruma

Pa i rekla sam da je ili naoblaka ili nešto drugo. Naime, ne mislim da sam tako jako pametna niti sveznajuća! Dapače. Sve što sam do sada napisala služi samo razmjeni iskustava, jer da nije tako činila bih to za dobru lovu na nekim predavanjima. Dakle, ne širim paniku, moja greška ako sam pomislila da ovdje zalaze ljudi koji informacije primaju na način da ih sortiraju unutar sebe, a ne iz njih izvlače zaključke "za" i "protiv". Tako i ja kažem: ne znam da li je naoblaka! I ne znam da li je problem trbušne gripe. Nije uopće važno. Važno je samo da sam nešto podijelila s vama zato što ne želim da se bilo tko od vas preplaši ako se ovo njegovoj obitelji počne događati. I nema uopće sumnje da ću ozdraviti, pa čak i dalje snimati nebo, pa čak i biti toliko odvažna i luda i s puno ljubavi sve to s vama podijeliti. Galaksija će to sigurno objaviti!
A sad moram ići, vratiti ću se nakon što obavim nešto na mjestu na kojem sam uvijek Kraljica!

I ne ljutim se, smijem se!

I kamo sreće da smo ovime što ovih dana prolazimo, mi u mojoj obitelji stekli imunitet! To je jedino što imam za reći.

Alf :love5:

A da, ponovno radi forum za svinjsku gripu (Hrvatski), samo imaju pauzu između 4 ujutro i današnjeg popodneva u zabilježenim postovima!

Vrh

PostPostano: čet nov 05, 2009 5:18 pm 
Član foruma

Gordan je napisao/la:
alf je napisao/la:
...Međutim snimila sam iznad Zagorja zid. Ne znam da li je riječ o naoblaci koja je sad i nad nama ili ne? ...
...Iznad Zagorja naoblaka... :D

to se iznad Zagorja digla para od pretvaranja mošta u vino :lol:
Nego, ja sam Zagorec i viđam često isprepletene chemtrailse, pogotovo u predvecer kada buljim u sunce. Većinom idu iz smjera Slovenije, jednom sam ih izbrojao oko 20. Skoro da su prekrili sunce.

72 kontaminirana kg cjepiva sezonske gripe koja je distribuirao Baxter slucajno su otkrivena u Češkoj i to slučajno kada se našla razborita duša koja je provjerila cjepivo na lasicama, a koje su ubrzo umrle. Da je cjepivo prošlo kuda je bila namijenjeno, da li bi gledali situaciju koja je sada u Ukrajini, a ovo sada je samo odgođena proba?
Ukrajinski predsjednik aludira na to da je virus svinjske gripe mutirao i da su u Ukrajinu 'došla' 3 virusa istovremeno, i zbog toga toliko smrtnost.

Međutim, iz foruma koje sam čitao dolaze strašne informacije - ukrajinski doktori kažu da smrtnost (kao u Ukrajini) koja nastupa nakon 2-3 dana ne moze nastati od virusa svinjske gripe. Okarakterizirali su pluća kao 'melted lungs', temp. se popela do 55 C.
Smatram da je Ukrajina prijelomnica za daljnje sprovođenje elitskih nauma, i to je razlog što mainstream mediji ne pokrivaju ovu vijest. U 'The Sun'-u sam jedino našao da je Ukrajina dosta pogodena svinjskom gripom i da se zatvaraju škole.

Zašto je baš Ukrajina pogodna za ubacivanje virusa?? Možda jer se bliže izbori (analogija sa Iranom i svim umjetno izazvanim prosvjedima), možda jer ima loš zdravstevni sustav - lijekovi se nabavljaju teško, možda jer je Ukrajina jedna od najvećih europskih država koja graniči sa čak 7 zemalja i ima približno 47 milijuna stanovnika? Izdvojio bih granicu sa Rusijom jer je Ameri uvijek imaju na oku.
I baš je bilo pogodno vrijeme da Obama proglasi national state emergency, ali još uvijek mi nije jasno čemu tolki bojkot mainstream medija.
Navodno se sličan virus ovome u Ukrajini pojavio u nekom selu u Kini, podigla se velika prašina na jedan dan, mediji opet šutjeli.

Izgleda da će David Icke uskoro posvjedočiti o ustanovi izgrađenoj u njegovom susjedstvu, jedino, hoće li u nju oni koji se opiru cijepljenju ili će biti samo bazna stanica za 'usputno' cijepljenje.
Mislio sam da će Europa biti pametnija i da će virusom htjeti pokoriti prvenstveno Kinu, izgleda da ovdje neće neki biti 'jednakiji od jednakih' (Orwel).

BBC-jev dokumentarac prikazan prije koji dan na HRT-u je bio očekivan. Iznenadilo me jedino kaj su otvoreno govorili o Guillain–Barré syndrome, a paralizirana žena još kaže: 'Da su mi rekli da je cjepivo štetno, ne bih se nikad cjepila.' Oh oh!!
Dotakli su se Australije, u vrijeme snimanja dokumentarca gripa je baš imala svoj vrhunac, pa su bili neki roditelji čija djeca su se cjepila a stalno su nešto bolesna. Da, 2+2=???

Ajd za kraj jedna prigodna: :love11:
[youtube]http://www.youtube.com/watch%3Fv%3Dtbt_PuVAVTU[/youtube]

Vrh

PostPostano: čet nov 05, 2009 5:21 pm 
Član foruma

Mislim da ispravno embedam link, ne mogu, pa copy/paste.

http://www.youtube.com/watch%3Fv%3Dtbt_PuVAVTU

Vrh

PostPostano: čet nov 05, 2009 6:40 pm 
Član foruma

odličan videolog stanja u ukrajini.
ukratko:
-doktori sami smatraju da to nije gripa već biološko oružje jer lijekovi i cjepiva ne djeluju
-temperatura kod oboljelih u plućima doseže 55C
-nezna se točno šta je, nije nikakva gripa, niti antrax niti bilo što ljudi jednostavno umiru od zatajenja organa
-potvrđeno svega 11 slučajeva oboljelih od svinjske gripe

slika

-biološko oružje
http://rense.com/general88/bax.htm
-Joseph Moshe (MOSSAD Microbiologist)
http://www.unfictional.com/joseph-moshe ... e-westwood
-nepoznati virus u ukrajini
-svih šest mrtvih mladih ljudi imali su simptome teške upale pluća. Bolest počinje polako, a temperatura raste od 37,2 37,3 stupnjeva, blagi kašalj i bol u zglobovima. Nosni mukus se razvija drugi ili treći dan. Autopsija je pokazala da pluća bila natopljena krvlju,rekao je specijalist oblasti.
http://zik.com.ua/en/news/2009/10/29/202374
-poveznica chemtrailova i virusa gdje su samo male letjelice imaju dozvolu letjeti iznad gradova no iako službeno se sve negira na lokalnim forumima diljem ukrajine ljudi potvrđuju da ih male letjelice špricaju
http://translate.google.com/translate?p ... ry_state0=

Vrh

PostPostano: čet nov 05, 2009 6:52 pm 
Član foruma

ne znam da li je bilo

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 946 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 48  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.