Sada je: uto maj 06, 2025 4:22 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 596 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 30  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pon jun 08, 2009 11:40 pm 
Član foruma

metuzalem,
Nadam se da sam ti u potpunosti odgovorio na tvoja pitanja.
Ako si pažljivo pročitao sve što sam napisao mogao si shvatiti da je sve ono koje Primam iz Onostranog područja pozitivno - svakako za mene i moje najbliže.
Također u mojim objavama od prve stranice ove Igre... po meni nema nigdje negativiteta - osim ako ne smatraš da je Majka priroda (za koju svi mislioci-istraživaći kažu da je UMNA) negativna.
A ja upravo od te UMNE Majke prirode primam informacije - i to od one koja se nalazi U Svemu.
Dakle ona se nalazi i u Monadama gdje su spremljena mnoga saznanja od prije nekoliko hiljada godina, a koje Monade su SPREMIŠTA mojih Memorija koje su stvorene od mnogobrojnih spirita - koji na kraju krajeva iznose mojoj ovoživotnoj Materijalnoj svijesti mnoge informacije koje sam i koje ću iznositi na ovom forumu, ili u svojoj knjizi.
Jasno, ovu zadnju rečenicu teško da će tko u potpunosti razumjeti, i to zato jer ja još nisam objavio kompletnu informaciju o Ponavljanju (nazovi reinkarnaciju).
No pisati o Ponavljanju a ne objaviti kako je nastalo područje gdje se nalaze Monade (a nalaze se u memorijskim poljima koje tvore superstrune) po meni je u stvari promašaj.
Na kraju, znaj da ja u sve što objavljujem vjerujem - a da li ćeš ti i ostalih 6,5 milijardi ljudi u to vjerovati u to neću ulaziti.
Jest, priznajem, katkad moram izvršiti korekciju objavljenog, ali ta korekcija se ne odnosi na promjenu koja se tiče Esencije objavljenog.

Toliko tebi.

V je napisao/la:
Dodao bih pitanje za tombolu33.
Odnosno, za-molio bih te za pomoć.

Kako točno povezuješ superstrune i astrale?
Sedam astrala - sedam super-struna, matrica? Ili?
Superstrune su zapravo razvijeniji model struna koji
uključuje simetriju i samim time prikladnu "geo"(cosmo)metriju. Jeltako?
Radim jedan model u koji mi je sa kojim je skladno, više-manje sve što govoriš.
Zanima me slika gdje si povezao denzitete i kako to vežeš sa superstrunama/astralima. Naročito me zanimaju strune 4, 5 i 6 denziteta i naravno Nemesis matrica.

Hvala na radu svojemu,

Vladimir

Vladimire, na ovo ću pokušati da odgovorim sutra.

Vrh

Naslov: Re: Igra brojkama, slovima i slikama
PostPostano: čet jun 11, 2009 9:43 pm 
Početnik

Wow, tek sam do pola procitao (autobiografija) what a life!!!
evo poslao sam ti adresu na mail, idem dalje nastavit citat, super zanimljivo.

pozdraf!

Vrh

PostPostano: uto jun 16, 2009 11:28 pm 
Član foruma

(44398)

Kao što se vidi nisam ispunio obečanje da ću se Vladimiru javiti slijedeći dan i to iz razloga koji mnogi ljudi (naročito maloPonavljani) ne mogu da prihvate kao moguće.
Naime ja sam 8. 6. složio od kockica mozaik šta da uradim slijedeća dva dana, ali ubrzo nakon toga su se moje kockice raspršile da bi ubrzo poprimile drugi mozaik po kom sam jednostavno morao da se ponašam i da radim onako kako je, ne od mene, složen novi mozaik.
I tako sve do danas.
I to me potsjeti na onu narodnu: Čovjek snuje – a Bog određuje.
Inače, moram priznati da sam premoren od svega onog koje izlazi iz okvira Materijanih vrijednosti.
No neću da kukam jer koja je korist od toga.

Vladimir: Kako točno povezuješ superstrune i astrale?
Sedam astrala - sedam super-struna, matrica? Ili?
Superstrune su zapravo razvijeniji model struna koji
uključuje simetriju i samim time prikladnu "geo"(cosmo)metriju. Jeltako?
Radim jedan model u koji mi je sa kojim je skladno, više-manje sve što govoriš.
Zanima me slika gdje si povezao denzitete i kako to vežeš sa superstrunama/astralima. Naročito me zanimaju strune 4, 5 i 6 denziteta i naravno Nemesis matrica.

Kako vidim da te materija izuzetno interesira, a znam zašto, evo ti savršeno ''jasan'' odgovor.
Svakako da se ja ograđujem od istinitosti i neistinitosti onoga koje ću ti predočiti.
Sad, evo odgovora na tvoja pitanja i to samo u slikama koje bi tebi trebale reći sve.
Opis neću iznositi jer je predugačak.

Slika 1
slika

Slika 2
slika
Prostor formiran od Superstruna je Astral.

Slika 3
slika

Slika 4
slika

Slika 5
slika

Slika 6
slika

Ima ŠEST područja Superstruna (Astrala) + Matrica = Nemesis = Područje Stvoritelja = Sedmi Astral.

Pozdrav Vladimiru, istraživaču. :read:

Vrh

PostPostano: sri jun 17, 2009 12:36 am 
Član foruma

Tombola33či, vrijedni, Hvala iz duše, mnogo.

Rekao si slikama i više nego što bi ikada mogao rječima - dobar potez.
I dalje se sve poklapa sa mojim predviđanjima i umeđu vremenu sam (znači nekih tjedan i pol) danonoćno proučavao kvantnu fiziku i sada su mu strune jasnije. No, oni su se toliko
izkomplicirali, nadodavali, brisali itd. samo kako bi zadovoljili neku logiku koja im iz ograničenog znanja nedostaje. Treba imak malo više od nižeg intelektualnog centra, da bi se istraživao Sve - Mir.
Imam neke još nejasnoće s kojima te neću zamarat jer dolaze vjerojatno iz nepoznavanja tvoje teorije.
Sve u svemu je kozistentno, i ako smijem da kažem, ove modele prezentirane smatram jako visoko validnim.
Doduše, čistom igrom različitih pojmova, denziteti, astrali, strune, nastaje velika konfuzija, jer zapravo u teoriji Denziteti jesu drugačiji koncept koji opisuje nešto drugo, ali opet jako povezano sa astralima. Također, treba paziti da se ne mješa, stvaranje svega i materije i strukture stvaranja, i nivoa "udaljenosti" svesti od Boga. A u treću ruku postoje i astrali koji su uklopljeni u sve ovo. Iako, kada sve zavšim, vjerujem da će se i moji i tvoji modeli dosta poklapati...

Hvala mnogo na trudu...

Vladimir.

Vrh

PostPostano: pet jul 17, 2009 10:47 pm 
Početnik

Alo tombola, đesi nestao?

Vrh

PostPostano: ned aug 30, 2009 9:40 am 
Član foruma

75 dana od zadnjeg tombolinog posta...
:-k

Vrh

PostPostano: pon okt 26, 2009 6:36 pm 
Početnik

:-k

Vrh

PostPostano: uto okt 27, 2009 12:15 am 
Član foruma

upravo čudno...

Vrh

PostPostano: čet dec 24, 2009 9:32 pm 
Član foruma

Alzo dakle, već sam se duboko zabrinuo za tombolu33, štoviše priznajem da sam u glavi napisao duboko dirljiv i nadasve ganutljiv nekrolog ali zabadava....
iz teksta na;
http://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=36061
vidljivo je da je tombola33 živ i zdrav, posta svoje nametnuto s onostranog pod nickom, gle čuda, tombola333 i ponovo kreće ispočetka (posve neočekivano :rofl )...

E moj tombola, nisi izdržao, ufaćen si u postanju, a mogao si za života pročitat svoj nekrolog, nemaju mnogi tu prigodu....
:angel4: :rofl :hello2:

Vrh

PostPostano: čet jan 07, 2010 12:41 am 
Član foruma

(48024)

Eve me na malo, a možda - tko zna?

Kako je na magicusu SomeOne napisao kratki komentar slijedećeg sadržaja:
SomeOne 25.12.2009 00:25 h
Veliki pozdrav.
Želim da kažem da izuzetno cijenim informacije koje izlažete i da gorim od želje da čujem SVE!
Ispratio sam sva vaša izlaganja na forumu galaksije i znam da pojedini ljudi, između ostalog i ja, očekuju nastavak ili barem pozdrav. Međutim, pošto ste već sa izlaganjima nastavili (što sam evo jedva dočekao) ovdje i na vašem blogu ne želim da vas ovaj moj komentar omete u vašim daljnjim izlaganjima.
Ne tražim nikakva opravdanja za vaš "nestanak", samo bih volio bih da vaša izlaganja budu redovnija i obimnija, jer ovo isčekivanje me ubi...
Sve najbolje!

to sam odlučio da kopiram taj njegov komentar i da ga postam ovdje - kao i moj odgovor koji glasi:

SomeOne,
Moram priznati da si sa svojim komentarom malo "uzburkao" moju Materijalnu, dakle Fizičku svijest.
Stoga ću ti odgovoriti zašto sam "nestao" sa galaksije, zašto "šećem" od jednog do drugog foruma, zašto sam ovdje na magicusu, zašto otvaram blogove.
Jednostavno zato jer sve ovo koje znam trebalo bi da pročita velik broj ljudi na planeti, a ne stotinjak koliko ih čita na forumu galaksije ili monitoru.hr.
No, koliko ljudi uopće čita moja izlaganja ovdje na magicusu?
Možda vas troje, četvero, možda deset – no u svakom slučaju ništa više nego na mom blogu (oko 30).
Istina, moram priznati da je na galaksiji pratilo oko sto čitalaca, stoga kad završim sa tekstom na kojem sad radim, mislim da ću se opet vratiti na galaksiju.
No sad ću ti iznijeti gdje je kod mene problem.
Problem je u tome što ja ne mogu naći prevodioca na nizozemski, a još manje na engleski jezik.
Neki su pokušali, ali na kraju se je ispostavilo da to nije prevod koji bi zadovoljio redakciju koja bi htjela to objaviti.
Svakako, da imam dobar prevod nekih mojih tekstova mogao bih ih unovčiti.
Ovako, supruga i ja financiramo sami moje studije – koje se tiču vremena od Postanka svijeta pa do danas.
Prema tome, pisanje informacija do kojih sam došao tokom 21. god studiranja svega (nazovi) paranormalnoga ja moram staviti u drugi, šta više u treći plan, jer od nečeg se mora živjeti.
Dakle u prvi plan sam stavio slikarstvo i uramljivanje mojih slika.
Naročito sad kad imam dvije samostalne prodajne izložbe.
Sad, ako će te izložbe biti na računu suficitne, tad ću nastaviti s objavljivanjem tekstova.
U protivnom – odustati ću od svega - osim pisanja moje četvrte knjige (koja će na žalost biti gotova negdje pred sam dolazak "kraja".
U tom slučaju će ljudi ostati bez informacija – koje bi za mnoge značile izuzetno mnogo.

(Primjedba: Ovo je odgovor tebi na magicusu, dok ću tvoj komentar i ovaj odgovor uz tekst prvih stranica sa slikama koje će biti vezano za 2012. godinu objaviti na galaksiji).

I još primjedba: Tih nekoliko stranica i slike objaviti ću danas tokom dana.

Zadnja izmjena: tombola33; čet jan 07, 2010 12:56 am; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: čet jan 07, 2010 11:42 am 
Član foruma

(48056)

Evo, ispunjavam svoje obečanje.

ISTINA VEZANA ZA 21/22. 12. 2012.

I.
Kako mnogi znanstvenici a i neznanstvenici nude svoja saznanja vezana za datum iz naslova, to sam i ja odlučio da vas upoznam s nekim mojim saznanjima (do kojih sam došao nakon 21. godine istraživanja) koja mogu dati odgovor na pitanje zašto svakih 13.000 godina dolazi do većih klimatski promjena na Zemlji, a šta više i u prostoru Solarnog sistema.
Velik broj ljudi smatra da je čovjek kriv za stanje u kojem se je našla Zemlja.
Donekle i jeste, ali ne u tolikoj mjeri koliko mnogi iznose u svojim objavama.

Da se razumijemo, ja zasad nemam namjeru detaljno pisati o tome šta će se dešavati prije i poslije 2012., jer mnogi su već objavili svoje spoznaje i saznanja vezanih za tu godinu, već želim da iznesem svoju studiju koja je vezana za prelazak Sunca iz jedne strane galaktičke ravnine u drugu – što će se svakako, na svoj način, odraziti na kompletan Solarni sistem i svega koje će u tom momentu bivstvovati u tom Sistemu.
Da bi prelazak bolje shvatili pogledajte ovu sliku 1 (slobodni prikaz):

Periodični prikaz položaja kompletnog Sunčevog sistema u našoj Galaksiji

slika 1 slika

Dakle na slici se vidi da Sunce mijenja položaj iz jedne u drugu ravninu, posmatrajući ih prema središnjoj ravnini diska Galaksije.
Svakako moram navesti da teorija tih promjena nije nova, ali moja teorija se ne slaže ni sa jednom objavljenom teorijom od svih onih koje sam mogao naći na internetu.
Tako se na primjer ne slaže ni s teorijom koja je objavljena na ''the Proiect Horizon''.
Istina, po toj teoriji Solar sistem mijenja ravnine Galaksije - što je prikazano na slici 2 (koja se nalazi u sklopu http://www.youtube.com/watch?v=GUtPRyXgO0A)

slika 2 slika

No, po meni, kretanje Solarnog sistema koje je prikazano na slici 2 nema logičnu podlogu da se po prikazanom odvijaju kretanja s jedne strane na drugu od središnje ravnine Galaksije, jer nema tih sila koje bi mogle djelovati na Sistem da putuje kao što je prikazano na toj slici.
Također ni ova slika 3 koja je objavljena na jednom blogu ne odgovara stvarnosti:

slika 3 slika

Naime ne mijenjaju samo Zemlja i ostale planete u Solarnom sistemu ravnine Galaksije, već ravnine mijenja Sunce sa svojim planetama, zajedno s Kuiperovim pojasom.
No već i sami podaci koji se nalaze na crtežu pokazuju da se ovo ponuđeno od autora ne može prihvatiti kao ozbiljna teoretski moguća postavka.
Prema tome da vidimo kako se stvarno odvija prelazak.

Treba da znate da vanjska ''ljuštura'' (mnogima poznata kao Oortov oblak) ne mijenja središnju ravninu Mliječne staze, već se od prve faze stvaranja centar tog oblaka konstantno nalazi u središnjoj ravnini Galaksije.
Kako možda ima onih koji ne znaju da Solarni sistem s Kuiperovim pojasom nije kompletan Sunčev sistem, to treba da saznaju da taj kompletan Sistem tvore: Solarni sistem (dakle Sunce i pripadajuća mu nebeska tijela), Kuiperov pojas i Oortov oblak.
Prava dva sistema imaju formu diska, dok Oortov oblak ima oblik lopte.

Što se tiče Oortovog oblaka - 1950. godine je nizozemac Jan H. Oort iznio doktrinu, da oko našeg Solarnog sistema i Kuiperovog pojasa postoji sferni oblak (koji je po njemu dobio naziv Oortov oblak).
Postojanje tog oblaka je prihvatljivo.
Naročito meni koji sam postavio jednu novu teoriju Postanka ''svijeta'' - i to od momenta ''buđenja'' Majke prirode i Stvoritelja.
Naime ti Entiteti su zaslužni da je od pratvari ili pramaterije stvorena Prva trodimenzionalna, dakle materijalna čestica (Supstancija postanka) – nakon čega je ta čestica djelovala da se stvori Osnovna materijalna čestica koja zastupa Stvoritelja (vidi sliku 7) - koja je svojim kretanjem kroz ne-prostor djelovala da se u tom ne-prostoru stvore čestice antimaterije.
Od tih čestica je stvorena Prva crna rupa, a zatim druga – da bi od strane tih crnih rupa bila konstruktivno formirana Prva galaksija – i konačno, da bi u centru te galaksije bio formiran Prvi zvjezdani sistem - nakon čega su bili stvoreni uslovi da u tom sistemu dođe do Velikog praska-a – kada su stvorene čestice materije, koje su, usput, postale ''novi građevni materijal'' za crne rupe...
(Jasno, čitav ovaj proces će biti objavljen u knjizi na kojoj sada radim).
Što se tiče samog ne-prostora – taj ne-prostor ljudi nazivaju kozmos, svemir, univerzum...

Dakle po Oort-ovoj teoriji oko našeg Solarnog sistema postoji sferni oblak kometskih jezgri na udaljenosti od oko 50 000 *AJ od Sunca koji sadrži stotine milijarda potencijalnih kometa.
(Primjedba: *AJ je oznaka za astronomsku jedinicu (engl. Astronomical Unit, AU) koja je jednaka prosečnoj udaljenosti Zemlje od Sunca.
Danas prihvaćena mera za AJ je 149.597.870.691 metara (približno 150 miliona kilometara).
Dakle na slikama 4 i 5 možete vidjeti od jednog broja znanstvenika prihvaćenu ovu teoretsku pretpostavku kompletnog Sunčevog sistema.

slika 4 slika

slika 5 slika

No odmah vam moram reći da po mojim saznanjima to nije prava slika kompletnog Sistema.
Naime saznat ćete da se Solarni sistem ne nalazi u središtu Oortovog oblaka, kao što je to prikazano na slikama 4 i 5.

(Napomena: slika 5 je promijenjena 10. 1.
Slika koja je bila ranije postana se odnosi na pravi položaj Solarnog sistema u Oortovom oblaku.
Slika i opis te slike kasnije više)

Dakle i po meni taj taj sferni ''oblak'' postoji, koji je i formiran od strane dva energetska kanala (slika 6).
Ta dva energetska kanala su u stvari veoma važna jer njihova je uloga bila da se u prostoru ''0'' (prikazanoj na slici 6) stvori Solarni sistem s Kuiperovim prstenom, a po stvaranju materijalnih vrijednosti u tom prostoru, da se u Sistemu gravitacijskim silama održava balans pri kretanju planeta i ostalih ''nebeskih'' tijela, koja se nalaze u tom sistemu i koja su vezana za taj Sistem.
To i jeste razlog da su Solarni sistem i Kuiperov prsten izgrađeni u formi diska.

slika 6 slika

No, podatak koji je dat za udaljenost od oko 50 000 AJ od Sunca nije točan, i to iz razloga koji će biti vidljiv na slici (?) koja prikazuje moje viđenje kompletnog Sunčevog sistema.

Eto, to bi bio uvod u moju studiju, koja je vezana za kompletni Sunčev sistem, i za kretanje tog Sistema u galaksiji Mliječni put, odnosno Kumova slama.
Kažem da je taj Sistem izgrađen iz tog razloga što ni po kojoj zdravoj logici nije mogao da bude izgrađen igrom slučaja, odnosno da je nastao samoizgrađivanjem.

Zadnja izmjena: tombola33; ned jan 10, 2010 12:21 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: sub jan 09, 2010 2:37 pm 
Član foruma

(48112)

II.
Sad vas moram upoznati sa slijedećim.
Da bi mogli s razumijevanjem pratiti moju objavu u vezi 2012. godine to ću vam iznijeti tekst koji se nalazi na prvim stranicama moje knjige na kojoj radim, čiji radni naslov glasi TESTAMENT ZA NOVO DOBA / drugi dio.

PREDGOVOR
Kada sam započeo pisati ovu knjigu jedan prijatelj me je upitao: Možeš li mi reći kojoj vrsti ljudske populacije je namijenjena ista i u koju svrhu je pisana?
Moj odgovor je glasio: Knjiga je namijenjena svim onim ljudima koje interesiraju teze koje se tiču postanka svijeta i svega onog koje se u tom svijetu nalazi.
Također je namjenjena i onima koje zanima kako je stvorena i kako se ostvaruje duhovna povezanost čovjeka s vantjelesnim (alternativnim) područjima, astralima, čija se uloga osjeća u mnogo čemu kod razvoja čovjeka od njegovog rođenja pa do smrti.
Šta više, po mojim saznanjima, duhovna svijest vantjelesnog područja postaje aktivna još i prije njegovog rođenja.
I ta duhovna svijest vodi čovjeka kroz život od njegovog začeća - od rođenja – pa sve do smrti.
Dakle već iz ovog kratkog izlaganja mogli ste izvući zaključak o čemu će biti govora u ovoj knjizi.
Upravo radi toga vas želim navesti na to da treba da shvatite, da ono koje će biti napisano u ovoj knjizi treba da vam posluži isključivo kao vodić, a donošenje konačnog vlastitog zaključka u vezi pročitanog ostaje na vama samima.
Ta rečenica se odnosi i na to da ova knjiga nije napisana da nešto naučite.
Naime u ovoj su knjizi zastupljene razne teze, no iz nje ne možete ništa naučiti već vam ona treba poslužiti da vas vodi do vlastitog zaključka.
Dakle svaka ponuđena teza od moje strane vam nudi da nađete riješenje pojedinog predmeta, ali konačno riješenje mora biti vaše, a ne, zato jer sam sve to studirao dugi niz godina, povjerovati svemu onom koje sam ja napisao.
Da bi u potpunosti shvatili poruku koja se nalazi u iznešenoj rečenici iznijet ću vam ovaj primjer iz povijesti.
Aristotel, koji je i danas priznat kao jedan od najvećih filozofa, bezdiskutabilno je dokazivao da je Zemlja u centru i da se ne okreće oko osi.
I reputacija velikog filozofa držala je svijet u zabludi do kraja srednjeg vijeka.
I pitam vas: Da li treba da vas uvjeravam da je Aristotel uveliko pogriješio?
Znači sve što je Aristotel napisao ne zaslužuje da se nauči, već da čovjek koristi njegove postavke, da bi dogradio svoje.
Razmislite o ovome.

Sad da vas upoznam i s ovim koje se nalazi u knjizi.
...Znam da u mnogo toga koje će se naći u ovoj knjizi mnogi od vas neće vjerovati naročito ako kažem da sam do mnogih informacija došao na načine koji nisu uobičajeni kod studijsko-znanstvenih istraživanja.
To sam mogao ostvarivati jer ja sam, po mom poimanju, metafizičar – esoterik - kanal medij...
Kako je moj prijatelj, kojeg sam ranije naveo u stvari komentator tekstova koji se nalaze u ovoj knjizi, to mi je, pročitavši ovo moje, napisao:
“Nekad su termini u pisanju jako bitni jer djeluju različito na ljude. Pišete, da ste Vi esoterik, metafizičar... Ja bi na Vašem mjestu pisao da ste npr. znanstvenik, istraživač, metafizičar... Izbacio bi esoterik”...
Moj odgovor je glasio:
Iskreno, ako bih ja napisao da sam znanstvenik to bi bila fatalna greška, jer mi je poznato da veći broj znanstvenika nisu dovoljno duhovno odrasli da bi to što pišem okarakterizirali kao znanstveno djelo.
Uostalom, poznato ti je koje su reakcije većeg broja znanstvenika prema onim znanstvenicima čija istraživanja izlaze van znanstvenih granica.
Ukratko, sve doktrine tih znanstvenika su bili predmet izrugivanja od strane znanstvenika, jer po njima je mjerodavno samo znanje koje dolazi iz sadržaja vanjskog svijeta i može se verificirati.
Šta više, iste reakcije su pokazivali i na mnoge informacije koje su ulazile u okvire znanstvenih granica, no kako su iste tražile veće promjene kod dotad objavljenih znanstvenih dostignuća (koja su usput rećeno od kolega verificirana kao ispravna) to su nove informacije bile na neki načini onemogućene da ''ugledaju svijetlost dana''.
No danas je ipak malo drugačija situacija jer postoji Internet, što znanstvenike sprečava da neko ne objavi svoju doktrinu, koja može donekle ili uveliko promjeniti prihvaćene doktrine pojedinih znanstvenika koji uporno tvrde da je njihov izvještaj neprikosnovan.
Iz tog razloga ja ne mogu biti znanstvenik.
Osim toga ne mogu da budem znanstvenik jer znanstveno shvaćanje svijeta ne ostavlja prostor za vjeru u Boga Stvoritelja.
Jest, ja ne vjerujem u onog Boga kojeg nam nude religije, ali vjerujem u Stvoritelja čije postojanje je dokazivo a to znači i prihvatljivo.
No moram navesti da je dokazivo (automatski i prihvatljivo) samo u tom slučaju ako čitalac studiozno prouči iznešene koherentne interpretacije vezane za Stvoritelja, a koje će biti iznešene u ovoj knjizi.
Ipak, oni ljudi koji su strogom profesionalnom preokupacijom vezani za njihovu životnu koegzistenciju (na primjer svećenici) teško da će prihvatiti drugog Stvoritelja, do li onog kojeg oni protežiraju.
Jedno je sigurno.
Kad se za nekog kaže da je esoterik, velik broj ljudi odmah pomisli da se radi o čovjeku koji je svoje učenje i djelovanje podredio mistici.
Što se tiče mistike, mislim da većina od vas zna da je mistika sve ono što ne poznajemo, a što ne poznajemo to nas plaši i stvara blokade u čovjeku koje djeluju na kvalitetu života.
Svakako, nakon što pročitate knjigu uvidjet ćete da ja, kao uostalom i moji suradnici, razotkrivam "mistiku", što znači da za nas mistika ne postoji.
Naime, oni koji znaju da se pojam ezoterija odnosi na određene doktrine ili praktikovanje esoteričkog znanja tad znaju i to da se esoteričko znanje podrazumijeva onim koje je specijalizirano ili po samoj svoj prirodi napredno, te kao takvo dostupno samo jednom uskom krugu prosvjetljenih, upućenih, ili visoko obrazovanih ljudi.
Dakle slobodno se može prihvatiti ova definiciju za esoteriju:
Esoterija (grč. esoterikos, dakle ''unutarnji'', tajni...) je skup učenja i znanja koja se bave proučavanjem zakonitosti vidljivih i nevidljivih svjetova.
Prema ovom, esoterik je istraživač koji se je posvetio proučavanju bitnosti i suštine nekog učenja, koja padaju u okvire metafizike.
Sad da li će se istraživač opredijeliti da istražuje područje liječenja alternativnim putem, ili će istraživati predmete koji padaju u okultnu nauku (koja je obavijena misticizmom), ili će istraživati neki drugi predmet, to je već druga stvar.
Dakle, sve prethodno napisano mi daje slobodu da ostanem pri svom stavu da sam metafizičar – esoterik ...
No da li sam to, to prepuštam vama da donesete konačni vlastiti zaključak, svakako nakon što pročitate ovu knjigu.

Vrh

PostPostano: ned jan 10, 2010 12:39 pm 
Član foruma

(48169)

III.
Znajte, da bi tema koja je vezana za 2012-tu godinu poprimila ozbiljnost u izlaganju, to ću iznijeti neke dijelove iz moje objavljene knjige TESTAMENT ZA NOVO DOBA / I. dio.
Tekstovi za tu knjigu su nastali u razdoblju od 1988. do 1994. godine da bi bili štampani i da bi se našle u knjižarama 1999. godine.
...Svakako vam je poznato da su mnogi proroci predvidjeli dolazak "crnih dana" za civilizaciju XX. stoljeća.
No jeste li se ikad zapitali kako su ti ljudi uopće došli na ideju da ostave pisane Testamente u kojima se nazire veoma "crna perspektiva" za period koji nam dolazi.
Vjerovali ili ne, svi stari Testamenti su imali Određeni zadatak, a taj je, da ljudima koji će se naći na početku 21-vog stoljeća prenesu spoznaju da su stigli do Posljednje etape u svom razvoju.
Mnogi će čitaoci na ovo odmahnuti rukom i reći: Glupost!
Možda jeste - no brzo će se saznati da li je.

Kako znamo, na našoj Planeti bilo je mnogo civilizacija koje su "jednostavno" NESTALE.
Tako je po znanstvenoj postavci engleskog filozofa Bertranda Rasela dosad na Zemlji bila dvadeset i jedna civilizacija, od kojih većini ne znamo ni imena, a četrnaest je nestalo bez i najmanjeg traga o njihovom postojanju.
Sve te civilizacije nisu nestajale "preko noći" i u katastrofama kozmičkih razmjera, već su duže vrijeme nestajale s "planetarne scene".
Ako je već neka civilizacija i nestala nakon Velike katastrofe, tad se kraj te civilizacije dogodio u vrijeme Određenih promjena u galaktičnom sistemu.
Kad već govorimo o civilizaciji, tad moram pojedine čitaoce podsjetiti da, kad kažemo civilizacija tad mislimo na one grupe ljudi koje su podigle Znanost:
- na veoma visok nivo,
- koje su ostvarile visok stupanj kulture i
- koje nadmoćno dominiraju oružjem koje posjeduju.
Danas stanovnici SAD i nekih zemalja Europe (a u posljednje vrijeme i Istoka) ne kriju svoju nadmoć i superiornost u odnosu na mnoge narode Afrike, Južne Amerike, južnih i istočnih dijelova Europe.
Na žalost, sve ranije civilizacije na našoj planeti su dospjele do nivoa s kojeg se dalje više nije moglo, odnosno, kada je njihova znanost došla do limitirane granice koju postavlja Kozmički Um.
Nakon toga, te su civilizacije doživjele dekadenciju i degeneraciju, a neke, kao npr. civilizacija Atlantide, na kraju su nestale u katastrofama velikih razmjera.
No, i nakon Velikih katastrofa čovjek NIJE NESTAO, već je uz dekadenciju i degeneraciju, drastično smanjen broj ljudi na Zemlji...
...No evo nekih informacija koje su vazane za ''Kraj'':
- Već izvjesni broj godina vrši se Odbrojavanje nadolaska Velikih promjena za civilizaciju XXI. stoljeća.
- Od 1995. godine će PRIMJETNO dolaziti do još većeg Kaosa na čitavoj Planeti u kojem će (prema Vremenskoj Određenosti) doći do desetkovanja ADAMOVE rase, što je, uostalom, predviđeno od mnogih proroka.
(Primjedba: Adam i Eva nisu prvi smrtni ljudi od kojih se počeo razvijati ljudski rod na Zemlji. Na primjer, kod Atlantidžana, po predanju, Eunor i žena mu Leukipa bili su prvi smrtni ljudi koji su postali iz zemlje.
Dakle, Biblija i drugi Testamenti istog ili sličnog sadržaja gdje se spominju Adam i Eva su pisani SAMO za Određeno vremensko razdoblje koje se završava, po nekima 2012 godine – dok se po meni završetak može očekivati nedugo nakon 2023.).
- Od 1998. godine će započeti objavljivanje uloge svećenstva svih vjera, kao i zašto su pisani stari Testamenti (npr. Biblija, Talmud, Kur'an...)?
- Od 1996. godine će započeti period otkrivenja NEVJEROJATNIH OTKRIĆA vezanih za kozmos i čovjeka...
Već sam naveo da se sve što je vezano za kozmos odvija prema Programskoj Određenosti.
I upravo radi te Programske Određenosti, ovo je period kad u mnogim zemljama legalizirano izlaze na površinu: gramzljivost, perverzija, prostitucija, kriminal, uživanje droge, ubojstva, terorizam...
A glavni razlog što mnogo toga Negativnog postaje legalno je što je BROJ ljudi na Zemlji UVELIKO PREMAŠEN.
(Ovo se protivi učenju Moralne teologije).
I znajte!
Kako će početkom 21. st. na Zemlji živjeti preko 3,5 milijardi ljudi VIŠKA, to će biti razlog da će u vrijeme Velikih promjena, na razne načine (samouništenjem, u ratovima, u nesrećama, za vrijeme kataklističkih procesa) doći do drastičnog smanjenja broja stanovnika.
Sve u svemu, tijekom sljedećih dvadesetak godina MORA doći do VELIKIH PROMJENA!
A do tih Velikih promjena MORA doći i zbog jednog Kozmičkog zakona jer (VJEROVALI ILI NE?) SVAKI anorganski i organski Sistem u našoj galaksiji "podliježe" promjenama CIKLUSNOG RITMA.
(Ciklusni ritam kod živih bića nazivamo Bioritam).
Ciklusni ritam Utisnut je kao Memorija u Monadi Monada, odnosno u memorijskim poljima, dakle sistemu koji čini Kolektivnu svijest Sunčevog sistema – koja polja su ''utkana'' u astralima.
Kad dođe vrijeme Promjena, koje su Memorirane u Monadi Monada, SVE anorgansko i organsko u čitavom Sistemu (u našem slučaju u Sunčevom sistemu) MORA ih osjetiti "na svoj način".
Naime, u vrijeme Memorirane promijene dolazi do PROMJENE vibracija koje su prisutne U i OKO Svakog sistema koji se nalazi u Sunčevom sistemu.
(Primjedba: I čovjek je sistem).

Nastavak slijedi

Vrh

PostPostano: ned jan 10, 2010 11:41 pm 
Član foruma

To je svakako jedan od osnovnih razloga što će se na Zemlji povećati kataklistički procesi (ali neće doći do Totalne kataklizme) koji će rezultirati klimatske promjene, kao i promjenu magnetskih polova i dr.
(Po mojim informacijama bi najvjerojatnije trebalo da se ponovi malo ledeno doba – uz primjedbu: dao Bog da bude samo malo ledeno doba).
Sve to će djelovati na Sisteme živih bića (naročito inteligentnih) da će se kod njih manifestirati mnogi psihofizički problemi koji će ih "navoditi" na Samouništenje ili da Uništavaju.
I još ova informacija:
Svaka promjena Ciklusnog ritma u Sunčevom sistemu događa se svakih 2.160 godina.
(Te promjene se dešavaju ali se u Sistemu ne pokazuju kao neke izuzetno značajnije promjene).
A dešava se 12 Energetskih promjena Ciklusnog ritma, što čini ukupan Energetski ciklus od 25.920 godina.
No u središnjim periodima od 6.480 i 19.440 godina, na Zemlji se događaju OSJETNIJE promijene, dok svakih 12.960. i 25.920. VELIKE promijene.
- Tako, ne znam da li znate da je 1929. godine engleski istraživač Charls Leonard Vuli otkrio u Mezopotamiji ljudska naselja koja su nestala nakon Velikog potopa prije cca. 6.450 godina.
- A centralni dio Atlantide je nestao prije cca. 13.000 godina.
- Dalje, prije cca. 20.000 na Zemlji je vladalo ledeno doba.
Naime znanstveno je dokazano da je u tom vremenu 90% Yellowstone nacionalnog parka bilo pokriveno ledom.
Ipak, u to vrijeme čitava Planeta nije bila pod ledom.
- Konačno, šta je dešavalo prije 26.000 godina to možemo samo pretpostavljati, jer su u to vrijeme Solarni sistem i Kuiperov pojas prelazili s jedne na drugu stranu galaktičke ravnine.

Nastavak slijedi

Vrh

PostPostano: uto jan 12, 2010 4:58 pm 
Član foruma

(48279)

IV.
No evo još jedan kratki tekst iz knjige, koji bi mogao da vam bude interesantan prije nego se vratim na temu koja je vezana za 2012. godinu.
...Dakle, u knjizi na kojoj radim ću iznijeti saznanje o tome kako je nastala Supstancija postanka, koja je kod Postanja dobila trodimanzionalnu vrijednost.
Zatim ću iznijeti saznanje kako je došlo do Pojave prvog impulsa - nakon čega je došlo do prvog vida treperenja.
(Razmislite malo o ovoj informaciji iz tog razloga što vam mora postati jasno da prema svim logičkim zaključcima impuls kao ni treperenje ne ulaze u onu grupu pojmova koji postoje vječno).
Dakle posmatrajući prvi impuls kao pojavu, ista se je mogla jedino odraziti u nekoj vrijednosti koja ima obilježje materijalnog, odnosno koja ima obilježje materijalne stvarnosti – ili je možda još bolje reći: Ona vrijednost koja se pokazuje u tro- ili više-dimenzionalnosti, neovisno koliko su sitne mjere tih dimenzija.
Također ćete u ovoj knjizi saznati kako je došlo do pojave centripetalnog i centrifugalnog kretanja, zatim do pojave vrijednosti Pi (3,14) kao i vrijednosti Phi (Zlatnog reza)
Uz to ćete saznati kako su nastale strune (string's), a kako superstrune (superstring's) od kojih su stvarane fiksne energetske mreže u kojim su stvarana stalna magnetska polja (monade) koja služe da se u njima ostavljaju otisci svih vrsta memorija.
Svakako je interesantno znati da se u sve vrste memorija oslikavaju u monadama u vidu hologramske slike ili pisma...
I sve te strune, superstrune, dakle fiksne energetske mreže u kojim se nalaze magnetska polja gdje se ostavljaju sve vrste memorija, tvore vrijednosti koje znamo pod imenom astrali.
Usputno, saznat ćete da je (i) Sunčev sistem formiran ''uz pomoć'' astrala?
Također usputno, Sunčev sistem je formiran i uz pomoć dvije crne rupe.
Te dvije crne rupe u stvari stvaraju gravitacijske sile pod čijim se uticajem vrše kretanja nebeskih tijela koja se nalaze u Sunčevom sistemu.
No odmah moram iznijeti informaciju da u (nazovimo) kozmosu djeluju dvije vrste crnih rupa, na koji način se i kod njih pokazuje forma dualizma.
Naime, dok je uloga jednih da izgrađuju (centrifugalnom i centripetalnom silom), drugima je data uloga da razgrađuju (urušavanjem).
Svakako da ću kasnije u potpunosti iznijeti nove informacije o crnim rupama.

Eto, to bi bio uvod vezan za tekst u kojem se govori o kompletnom Sunčevom sistemu i datumu iz naslova.

Nastavak slijedi

Vrh

PostPostano: čet jan 21, 2010 11:43 pm 
Član foruma

(48402)

V.
U daljnjem tekstu vam moram napomenuti da u njemu neću iznositi kako je sve Postalo, već ću iznijeti informaciju kako je Stvoren kompletan Sunčev sistem, kao i konstruktivni prikaz slike tog Sistema iz kojeg se vidi zašto Solarni sistem s Kuiperovim pojasom prelazi iz jedne strane galaktičke ravnine u drugu..
Taj prelazak bi se trebao desiti 22/21.12. 2012. godine.
Napisao sam 22/21. iz tog razloga jer bi se prelazak trebao dešavati kad će na Istoku biti 22.12. dok će na Zapadu biti još 21.12.
No da se razumijemo.
Taj prelazak tog dana neće biti registriran s nekim izuzetnim tragičnim posljedicama po Zemlju i ljude, kao npr. udar neke ogromne komete koja bi uništila Zemlju.
Dakle ne dolazi u obzir da će doći kraj života na Zemlji.
Jest, prije i poslije prelaska će mnogo tragičnog biti uočljivo.
Iako, mnogo toga je uočljivo već i sada (početkom 2010-te), no ne toliko da bi te uočljivosti dovele sve ljude na Zemlji u stanje opće panike.
Jest, bit će učestalijih potresa, poplava, nailaska izrazito hladnih perioda u nekim predjelima Zemlje, kao i izrazito toplih perioda u drugim predjelima – ali ljudi neće nestati sa Zemlje.
Jedino, problem bi mogao naići od strane Tajanstvene ''planete X'', odnosno Nibru.
No o toj ''planeti'' sad neću pisati, jer u ovom momentu (sve dok vam ne izložim kako je postao kompletan Sunčev sistem) teško da bi prihvatili objavu, kao istinito moguću.
Napomena: Stavio sam planet pod navodnike jer po mojim informacijama Nibru nije planet.

Eto, mislim da vam je sad jasno zašto ja želim da ovu moju objavu čita veliki broj ljudi na Planeti.
Panike kod ljudi još nema.
Možda kod jednog malog broja ima, no ne u formi paničnog straha.
No sve nedaće koje se svakodnevno pokazuju na Planeti će uraditi svoje.
Uz to, mediji već čine, a učinit će još više – da bi panika polovinom 2012-te dosegla gornju točku, iako ne najvišu.
Najviša će biti kad dođe ''pet minuta do 12''

Vrh

PostPostano: sri jan 27, 2010 5:58 am 
Član foruma

(48515)

Izgleda da sam bio prepolagan u svom izvješću o malom ledenom dobu.
No možda vas nisam upoznao s tim da sam poslao prije nekog vremena nekim novinskim kućama da objave ovu vijest i razlog zašto će doći do ovog, ali te kuće nisu našle za shodno da to objave.
Svakako je razlog taj što se ja ne nalazim na razini prof. dr... kao ni na razini poznatih fizičara.

Stiže malo ledeno doba od 30 godina
Val arktičke hladnoće koji već nekoliko dana središnju i istočnu Europu drži okovanu ledom već je odnio četrdesetak života, a temperature se u Bugarskoj i Rumunjskoj spuštaju i do -34 stupnja. Mojib Latif, jedan od vodećih svjetskih klimatologa, kaže kako će sljedećih 30 godina trajati kratko ledeno doba poslije kojega se nastavlja globalno zagrijavanje i rast temperatura do ekstremnih vrijednosti. Prof. dr. Vladimir Paar, jedan od najpoznatijih hrvatskih fizičara, tvrdi da se za 20 godina, a najviše stotinu, može očekivati početak pravog ledenog doba. "Ledenjaci će prekriti Europu sve do Slovenije, ali ne i Hrvatsku. Posve je drukčije s razinom mora koja će pasti oko 140 metara... Istra će ostati na suhom. Prije će nalikovati na Hrvatsko zagorje nego na poluotok, a najsjevernija će točka Jadrana biti kraj Zadra", kaže Paar.
(objavljeno: Monitor.hr, Večernji, Jutarnji...)

No što je tu je.
Barem vas nekoliko desetaka koji pratite moje izvještaje neka bude u toku.
Oni koji će shvatiti ozbiljno moje daljnje poruke možda će se moći na svoj način i prema svojim mogućnostima pripremiti na nedaće koje, na žalost naše generacije, nailaze.

Nego sad bih postavio jedno pitanje vama koji dolazite da se "Igrate..." sa mnom.
Tu očekujem i odgovor od forumaša V.
Da li imate predstavu iz kog se razloga Sunce (svakako i Sunčev sistem) "šeće" s jedne galaktičke ravnine na drugu stranu - prolazeći tako kroz centralnu galaktičku ravninu.
Pomoći ću vam da to vidite vizualizirano.

slika

slika

Dakle očekujem da će se naći neko kod koga radi Treće oko.

Vrh

PostPostano: sri jan 27, 2010 8:40 am 
Moderator

tombola33 je napisao/la:
Da li imate predstavu iz kog se razloga Sunce (svakako i Sunčev sistem) "šeće" s jedne galaktičke ravnine na drugu stranu - prolazeći tako kroz centralnu galaktičku ravninu.

Možda zbog utjecaja Nemesisa (Drugog Sunca) ili Energetskog Centra?

Pozdrav!

Vrh

PostPostano: sri jan 27, 2010 3:32 pm 
Član foruma

tombola33 je napisao/la:

Zbog djelovanja četverokarakternih priroda...? #-o
Lupih... :P :oops:

Padaju mi na pamet zlatni rez i crne rupe.

Vrh

PostPostano: čet jan 28, 2010 5:49 pm 
Član foruma

Vrlo zanimljivi tekstovi gosp. tombola.
Nisam jos stigao sve procitati pa ne znam da li je mozda negdje zapisano.
Kako i da li mozemo saznati koliko je nasa dusa prosla reinkarnacija do sada.

Meni su neke od ovih stvari koje ste iznijeli bile vrlo logicne iako sam tek nedavno poceo citati vase postove.

Pozdrav i unaprijed hvala :thumbup:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 596 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 30  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.