angelspring
Citat:
...prvo - nisam ništa mjenjala samo sam citirala...
LAŽ- citirala si samo dio mog posta, izvukla stvari iz konteksta i potpuno izokrenula znacenje onoga sta sam napisao. To sam i dokazao u prethodnom postu na koji sad nemas ni jedan protuargument.
Citat:
drugo: ne možeš me posrat i ocekivat da necu reagirat jer hocu...jer nedozvoljavam da se netko prema meni tako ponaša, tako da vjeruj mi sadržaj tvojih postova više nisu bili interesantni za citanje vec su mi poslužili za dokaz tvoje gluposti i kao sredstvo protunapada...
Nitko te nije "posrao" nego sam ukazao na ocite nelogicnosti kod tvojih postova, te argumnetirao svoje, a cinjenica da se osjecas posrano je tvoj problem.
Citat:
...a ovo što izvodimo je cista krada energije, ali ja se volim
igrati tako, tako da si mi pružio zadovoljstvo možemo mi nastavit ovako ako hoceš...nema beda ...
Dobro si primijetila i priznala da krades energiju, tako da ljudi vide s kim imaju posla. Meni odvojit 5 minuta za odgovorit na tvoje gluposti nije nikakav problem ni gubitak energije. Bitno da je parazit pokazan.
Citat:
...al jedna stvar nek bude jasna...smatram tebe kao dio sebe i
sve ono što mi se ne svida smatram kao dijelove sebe na kojima
trebam poraditi...
Dovraga, u tom slucaju imas gomilu posla, nije lako biti u tvojoj kozi.
Citat:
ako se povodiš za Ickeom i ostalim razbijacima Matrixa onda
malo razmisli što oni pokušavaju reci : ti si sve i sve je u tebi bezgranican
si samo trebaš razbiti ljusku u kojoj si ukalupljen...Bog je u tebi ne vani , ne gore, ne u crkvi, u TEBI je kreator svega što jest...
Icke pruza puno siru sliku svega ovog, navodeci kako se manipulira energijom odnosno ljudima. Zato "Boga" ne trazim, vec nastojim vidjeti energetsku stvarnost.
Citat:
razbi svoja ograničenja i ne zamaraj se glupostima kao što je
krađa energije ispala iz čistog mentaliteta žrtve kojima ''oni zločesti'' najlakše manipuliraju nama..
Pa da, za parazita je logicno da negira kradju energije kako bi je mogao neometano - krasti.
Citat:
jer ćeš jednog dana završit na psihijatriji boreći se sa paranoidnom shizofrenijom...
Znam da bi to voljela, jer bi to znacilo da ste me ti i tvoje parazitske kolege uspjele pozderat, odnosno da me je matrix uspio asimilirat, ali takav scenarij neces vidjet.
Citat:
...ovaj ce me! onaj ce me! pa šta ako hoce, daj mu...neka se
nasladuje...ti kao ''osoba s dušom'' ionako imaš bezgranicno mnogo energije, samo to trebaš spoznati
Pogresno, jer svaka "osoba s dušom" ima na raspolaganju samo
ogranicenu kolicinu energije potrebnu za shvacanje stvarnosti
i oslobadjanje. Upravo zato ne mogu dopustit da me paraziti
zderu. Ispricavam se matrixu i parazitima na toj neugodnosti.