Sada je: pet maj 02, 2025 2:11 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 226  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re:
PostPostano: čet okt 08, 2009 2:25 am 
Član foruma

STALKER je napisao/la:
Nia je napisala:
Citat:
Don Huan govori o vibracionoj sili.

Ako pažljivo čitaš knjigu “Aktivna Strana Beskraja” (poglavlje “Senke od Blata”), videćeš da je vibraciona sila jedina sila koja nas može efikasno zaštiti od grabljivaca. Vibraciona sila se doživljava kao strujanje u celom telu, nešto kao kad mačka prede...pr,prr,prrrr. Evo ti jedan primer iz mog iskustva. Jednog jutra, veoma rano, ušao sam u autobus koji me je vozio na posao. Bilo je veoma hladno. Seo sam na sedište do prozora. Vozač je startovao motor i ostavio ga da se zagreje. Bio sam jos pospan i dremljiv i naslonio sam glavu na staklo. Ceo autobus je podrhtavao i vibrirao od rada motora. Onako dremajući, primetio sam da moje telo vibrira u skladu sa autobusom. Čim sam na to usmerio pažnju, doživeo sam izvanredan osećaj telesne prijatnosti, zadovoljstva i opustenosti. Budući da sam u to vreme već zapoceo sa magijskim pokretima, taj događaj me je zapravo spontano doveo do svesti o vibracionoj sili!
Tada je moje telo shvatilo i posle toga mi je bilo potrebno samo da usmerim totalnu pažnju na celokupno fizičko telo, naravno, u što većoj unutarnjoj tišini, tražeći tu vibraciju i posle kraćeg vremena, ona bi se pojavila. Tek tada sam shvatio šta znači “zgrabiti” vibracionu silu i kontrolisati je, kako to Kastanedi kaže don Huan u napred navedenoj knjizi. Za sve ovo je potrebno skupiti mnogo energije pomocu magijskih pokreta da bi postalo praksa...…

Jer zna neko nesto vise o toj sili ?

Cini mi se da ju don huan nije opisivao u knjizi vec ju je samo spomenuo i da je se treba docepati ?

Sve mi to lici na ono kad se covjek odvaja enegetsko od fizickog tjela, tu se desavaju velike vibracije, sve jace i jace, moguce da je to ta sila ? Ili ?

Ovo u autobusu je moguce, kad se uslo u san da se ona pojavila jer se tjelo pocelo odvajati, da bi se to dogodilo u javi skupna bi trebala biti u polozaju sanjanja !

:glasses7:

:-)

Vrh

Naslov: Re: Generalna diskusija
PostPostano: ned okt 11, 2009 11:12 am 
Član foruma

akcija/ reakcija pizda materina

ne možeš pljesnuti dlanovima čovjeku ispred očiju i ako trepne... "aha trepnuo si, ti nijesi ratnik"
treptanje se dešava na instiktivnom nivou i to je u redu. problem nastaje kada i druge stvari koje nijesu u domenu instikata rješava naš automatski pilot na "instiktivan način" dok mi duboko spavamo. to je uvijek reakcija
akcija, po svojem spoljašnjem izgledu ne mora da se razlikuje od re-akcije. jedina razlika je što je u akciji uključeno naše istinsko ja, dakle- prisutni smo

važno/ nevažno i pizda materina

"nekontolisana ludost" = djelovanje sa pozicija ega = reakcija
kontrolisana ludost = djelovanje kao sa pozicija ega ali sa sviješću da su sve stvari jednake pa prema tome nevažne pa prema tome je i svako djelovanje uzaludno = don huan
don huan = ...alo... ima li ođe iđe ikoga
[-X

Vrh

PostPostano: ned okt 11, 2009 12:10 pm 
Moderator

Sviđa mi se koncept sa pizdama materinama. :angel4:
Sa tim je rečeno puno o ovom svijetu.

Vrh

PostPostano: ned okt 11, 2009 2:10 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Sviđa mi se koncept sa pizdama materinama. :angel4:
Sa tim je rečeno puno o ovom svijetu.

da
a možda i o slobodnoj volji i mogućnosti /slobodi/ izbora
kao što reče jedan kastanedin lik :notworthy: :
"Moguce je nastojati, valjano nastojati cak i kad znamo da je ono sto cinimo uzaludno rece, smjeskajuci se. Ali prvo moramo znati da su nasi postupci uzaludni, a onda nastaviti kao da to ne znamo. To je kontrolirana ludost."... /xaxaxa... odličan izbor :thumbup:/

samo u tom slučaju će nam se možda ukazati minimalna šansa i mogućnost da izaberemo da se "osjećamo sretnim"
sve ovo odavno znamo a opet se ovdje naganjamo čiji je veći
loš izbor

Vrh

PostPostano: ned okt 11, 2009 2:55 pm 
Moderator

kriger je napisao/la:
"Moguce je nastojati, valjano nastojati cak i kad znamo da je ono sto cinimo uzaludno rece, smjeskajuci se. Ali prvo moramo znati da su nasi postupci uzaludni, a onda nastaviti kao da to ne znamo. To je kontrolirana ludost."... /xaxaxa... odličan izbor :thumbup:/
samo u tom slučaju će nam se možda ukazati minimalna šansa i mogućnost da izaberemo da se "osjećamo sretnim"
sve ovo odavno znamo a opet se ovdje naganjamo čiji je veći
loš izbor

To je moć :) držati svoj svijet u rukama dokle god je potrebno, iako je farsa.
Ispustiti sve pičke materine iz ruku pa ih prigrliti opet i preuzeti odgovornost da se bude luđak.
I još gore da je svijet totalno i nepredvidivo lud i da je nekakva kontrola samo privid u prividnom svijetu koji nas ipak stvarno lupa po glavi.

Vrh

Naslov: Re: Re:
PostPostano: ned okt 11, 2009 9:35 pm 
Član foruma

Kada se vidi ljudsko bi­će, izjavio je, ono se opaža kao konglomerat energetskih polja koja se drže zajedno pod utjecajem najzagonetnije sile u svemiru - veziv­ne, zgrušavajuće, vibracijske sile koja drži energetska polja na oku­pu u kohezivnoj jedinici. Potom je
objasnio da je nagual osobit vrač u svakoj generaciji, kojega drugi vračevi mogu vidjeti, ali ne kao po­jedinačnu svijetleću kuglu, nego kao skup dviju svijetlećih kugla ko­je su spojene tako da jedna ide preko druge. »To obilježje dvojnosti«, nastavi, »omogućuje nagualu da izvodi radnje koje su prilično teške za prosječnog vrača. Primjerice, nagual dobro poznaje silu koja nas drži na okupu kao kohezivnu jedinicu.

............................

Otkrit ću ti jednu od najčudesnijih tajni vraća­nja. Opisat ću ti otkriće za koje je vračevima
trebalo tisuće godina da ga potvrde i učvrste.« Pogledao me je i zlurado se
osmjehnuo. »Letačev um nestaje za­uvijek«, reče »ako se vrač uspije dočepati vibracijske sile koja nas dr­ži na okupu kao konglomerat energetskih polja. Uspije li vrač odr­žati taj pritisak dovoljno dugo, letačev će um doživjeti poraz i nesta­ti. A to je upravo ono što ćeš ti učiniti - zadržati energiju koja te drži na okupu.«

Vrh

PostPostano: pon okt 12, 2009 10:10 am 
Član foruma

Da, ali zato onda postoji fenomen zvan 21.12.2012??

Vrh

PostPostano: pon okt 12, 2009 11:36 am 
Član foruma

Gargamel je napisao/la:

I kaj bi pjesnik s time stel reci ?! :shock:

Vrh

PostPostano: pon okt 12, 2009 11:49 am 
Član foruma

Citat:

Zato da bismo udruzili nameru,jer ne radi se samo o pomeranju skupne tacke Zemlje,vec i Suncevog sistema i Mlecnog Puta.

Vrh

PostPostano: pon okt 12, 2009 3:03 pm 
Član foruma

Lee Marvin je napisao/la:
Citat:

Zato da bismo udruzili nameru,jer ne radi se samo o pomeranju skupne tacke Zemlje,vec i Suncevog sistema i Mlecnog Puta.

Ajd nam malo ispricaj o tome, bas bih to volio cuti iz tvoga kuta gledanja.

:thumbup:

Vrh

Naslov: Re: Re:
PostPostano: pon okt 12, 2009 3:17 pm 
Član foruma

Citat:
Potom jeobjasnio da je nagual osobit vrač u svakoj generaciji, kojega drugi vračevi mogu vidjeti, ali ne kao po­jedinačnu svijetleću kuglu, nego kao skup dviju svijetlećih kugla ko­je su spojene tako da jedna ide preko druge. »To obilježje dvojnosti«, nastavi, »omogućuje nagualu da izvodi radnje koje su prilično teške za prosječnog vrača. Primjerice, nagual dobro poznaje silu koja nas drži na okupu kao kohezivnu jedinicu.

Iz nekog mog iskustva, ako je to tocno, ona vibracija koja se pojavljuje i pojacava postepeno u onom trenutku kad se en.tjelo odvaja od fizickog.
Jer to ta vibraciska sila? Cini mi se da bi to moglo biti to ?!
Kad se ono odvoji, ne osjeca se nista negativno sa cim bi se letaci mogli hraniti.Nama ljutnje, bjesa, mrznje, nema nikakvih negativnih osjecaja samo ogromna ljubav, ljepota neka, tesko za objasniti dok se ne osjeti taj osjecaj jer ga ovdje nema.

Jer ima jos ko takvih iskustva sa vibracionom silom?

E sad postoji i vibracioni prenos....
On se nasmejao:
“Pa, oni nas ne jedu doslovno, ono što čine je
 vibracioni prenos. Svesnost je energija i oni mogu da se priljube uz nas. Po svojoj prirodi oni su uvek gladni, a mi s druge strane izlučujemo svetlost i posledica tog prilepljivanja može biti opisana kao energetska otimačina.”  

Vrh

PostPostano: pon okt 12, 2009 6:28 pm 
Član foruma

čini mi se da je vibracijska sila isto što i prana, chi, te, sveti duh, orgon i sila iz star warsa...

Vrh

PostPostano: pon okt 12, 2009 7:14 pm 
Član foruma

extranoize je napisao/la:
čini mi se da je vibracijska sila isto što i prana, chi, te, sveti duh, orgon i sila iz star warsa...

Nebi bilo lose da ju opises malo, kak djeluje, i to... daj malo vise, ako znas nekaj..

:thumbup:

Vrh

PostPostano: uto okt 13, 2009 8:46 pm 
Član foruma

kako djeluje? pa ne znam, to je bilo više teoretsko zapažanje. al palo mi je nešto na pamet...
možda je to onaj instinkt samoodržanja (opstanka) koji imaju sva bića. kad nam je život u opasnosti, učinit ćemo sve da se spasimo...to je želja za životom, ljubav prema postojanju...
ta sila, štogod bila, prožima sve što postoji, samo je mi nismo svjesni...

Vrh

PostPostano: sri okt 14, 2009 12:19 am 
Moderator

Ono što mi intuicija kaže je da je to frekvencija na kojoj vibrira naša energija.
To je recimo frekvencija naše svijesti i onda, gdje god na energetskom tijelu dovedemo frekvenciju naše svijesti, tamo će se naša svijest i oporaviti, razviti (recimo tamo gdje je pomješana sa stranom sviješću).

Dobar primjer za objasniti tu vibraciju i ono što se desilo ljudskom rodu bi bila recimo priča o memoriji kakvu imamo u kompjutorima, to radi na principu samorefleksije.
Taj komad hardvera radi na određenom rasponu frekvencija, gleda sam sebe i non stop prepisuje podatke da bi se održali (podsjeća na naše održavanje svijeta tako da non stop blebečemo iznutra) i čim se ta frekvencija izgubi, memorija se izbriše i onda može netko opet pokrenuti neku sličnu frekvenciju i ubaciti svoje podatke, program (strana svijest).

A kako se strana svijest hrani? Pa opet ima primjer, recimo elektro magnetska indukcija.
Mi vibriramo, oni dođu kraj nas i pod utjecajem naše energije i oni vibriraju i tako dobivaju energiju, a mi osjećamo mnogo veći teret postojanja na račun tih parazita.
Na tom principu radi svaki trafo, elektromotor.... sva elekroprivreda.
Frekvencija naše el. mreže je 50Hz, a frekvencija vibrirajuće sile je na nekom drugom planu isto neka u nekim drugim jedinicama i predstavlja naš energetski potpis, vjerovatno je toliko visoka da je u području svjetlosti kao vibracije, ako ta usporedba uopće ima smisla.

Frekvencija naših parazita mora da je neki harmonik naše frekvecije da bi priča imala smisla. Čak vjerujem da su nas prepravili na harmonik njihove frekvencije da bi bili dobri za hranu... što bi se oni mijenjali zbog nas.... :twisted:

Vrh

PostPostano: sri okt 14, 2009 3:50 pm 
Član foruma

Ja sam vibraciju osjetio pri izlazu iz tijela, jer to ta vibraciona sila ili nije neznam,
al nekako mi sve vuce na to da je to ta sila jer kad prestane ta vibracija onda energetsko tjelo postane materijalno, jaje, svjetlost, nije vise ovdje nego tamo, prelazeci kroz tu vibraciju se dolazi do onog tamo i sve ovo na neki materijalni cvrst nacin nestaje a opet je tu. Sama vibracija pocinje sa sasvim laganim tokom koji fino pase, ljep osjecaj, pa se pojacava sve jace i jace. Cijelim tokom je ljep osjecaj, topao, ugodan.

Don Huan je rekao da se te sile trebamo dokopati da bi sjebali letace.
Nekoliko puta sam bio u tom vibracionom stanju do kojeg sam dosao namjeravanje te vibracije a da nisam izisao iz tjela, jednostavno samo sam se drmuckao, ko na onoj stolici za masazu :)

Pa rekoh, ako je jos netko to osjetio bilo bi ljepo da napise svoje iskustvo.

Vrh

PostPostano: sri okt 14, 2009 4:03 pm 
Moderator

To u biti i je moje iskustvo te sile iz sanjanja, samo treba proći neko vrijeme da se nađe odgovarajuće tumačenje.
Bilo je bum, tras, tres udarac, koji se osjeti kad skupna točka nacentrira drugu grupu zračenja.
Bio sam ko neki elektricitet i materijalnog svijeta nije bilo, bio sam u neku ruku skupna točka. Te silnice vibracijske sile izlaze iz područja ispod pupka i obuhvaćaju cijelu čahuru od vrha do dna.
Dalje mi je palo na "pamet" da probam obuhvatiti nekog drugog, i krenulo je to, osjetio sam da je izašao debeli snop iz mene od ispod pupka, obuhvatio sam drugu osobu sa time i sve je vibriralo. Zatim sam se povukao i nastavio normalan san.
To je bilo davno i ima tu negdje i post na metafizici, ako nije tema obrisana.

Evo još što sam našao po forumu pa poveži, izgleda da su ipak neke teme obrisane:
viewtopic.php?f=7&t=1119&p=63565&hilit=vibraciona#p63565
viewtopic.php?f=7&t=1347&p=57363&hilit=vibraciona#p57363
viewtopic.php?f=16&t=348&p=46210&hilit=vibraciona#p46210
viewtopic.php?f=16&t=1647&p=42663&hilit=vibraciona#p42663

Vrh

PostPostano: sri okt 14, 2009 5:14 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
To u biti i je moje iskustvo te sile iz sanjanja, samo treba proći neko vrijeme da se nađe odgovarajuće tumačenje.http://galaksija.info/forum/viewtopic.p ... ona#p42663

Znaci onda je najbolje raditi na tome, da nam prejde u rutinu i da nam postane jos poznatija ta sila nego sto je.

Jednostavno ovog na linku sa pleksusom i orlom se vise ni ne sjecam, hm, cini mi se da bi opet trebalo doci u to stanje.

Vrh

PostPostano: sri okt 14, 2009 5:32 pm 
Moderator

tolteq je napisao/la:
Jednostavno ovog na linku sa pleksusom i orlom se vise ni ne sjecam, hm, cini mi se da bi opet trebalo doci u to stanje.

To nije ni poželjno da se sjetiš, to sa pleksusom koliko za sad znam nije dobro. To je netko vjerovatno varao sa vizijama i krao energiju.

Vrh

PostPostano: sri okt 14, 2009 6:18 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
tolteq je napisao/la:
To nije ni poželjno da se sjetiš, to sa pleksusom koliko za sad znam nije dobro. To je netko vjerovatno varao sa vizijama i krao energiju.

Ma nisu bile vizije osjecalo se fizicki, moguce da je i bila kradja energije jer u tom trenu sam osjecao bjes, ljutnju , lazi i jos neke osjecaje od drugih ljudi kojih se ne sjecam.

Uglavnom, jedva sam cekao da nestane tog osjecaja a sa druge strane mi je bilo drago jer sam osjecao druge ljude i kroz te osjecaje mi nisu mogli lagati.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 226  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.