Ono što mi intuicija kaže je da je to frekvencija na kojoj vibrira naša energija.
To je recimo frekvencija naše svijesti i onda, gdje god na energetskom tijelu dovedemo frekvenciju naše svijesti, tamo će se naša svijest i oporaviti, razviti (recimo tamo gdje je pomješana sa stranom sviješću).
Dobar primjer za objasniti tu vibraciju i ono što se desilo ljudskom rodu bi bila recimo priča o memoriji kakvu imamo u kompjutorima, to radi na principu samorefleksije.
Taj komad hardvera radi na određenom rasponu frekvencija, gleda sam sebe i non stop prepisuje podatke da bi se održali (podsjeća na naše održavanje svijeta tako da non stop blebečemo iznutra) i čim se ta frekvencija izgubi, memorija se izbriše i onda može netko opet pokrenuti neku sličnu frekvenciju i ubaciti svoje podatke, program (strana svijest).
A kako se strana svijest hrani? Pa opet ima primjer, recimo elektro magnetska indukcija.
Mi vibriramo, oni dođu kraj nas i pod utjecajem naše energije i oni vibriraju i tako dobivaju energiju, a mi osjećamo mnogo veći teret postojanja na račun tih parazita.
Na tom principu radi svaki trafo, elektromotor.... sva elekroprivreda.
Frekvencija naše el. mreže je 50Hz, a frekvencija vibrirajuće sile je na nekom drugom planu isto neka u nekim drugim jedinicama i predstavlja naš energetski potpis, vjerovatno je toliko visoka da je u području svjetlosti kao vibracije, ako ta usporedba uopće ima smisla.
Frekvencija naših parazita mora da je neki harmonik naše frekvecije da bi priča imala smisla. Čak vjerujem da su nas prepravili na harmonik njihove frekvencije da bi bili dobri za hranu... što bi se oni mijenjali zbog nas....