Gordan je napisao/la:
Imas ovdje velicine.
http://www.spicediscounters.com/linkcapsules.html i ovdje
http://www.erowid.org/archive/rhodium/pdf/gelcap.sizechart.pdfSize Zero ima ove dimenzije: 21.7 mm duljina, 7.6 mm promjer, 708,738078 miligrama
Puno hvala na informaciji, to je ono sto mi treba. Dakle, doza bi bila svakako negdje oko pola grama, ili malo vise. Da se ne pretjeruje. Sto je odgovor na moje pitanje.
E sada, tebe zanima da li je nekome pomoglo. Ovo je kako je to bilo sa mnom, tema je zivlja, dosta ima i napada, ali ako te zanima, pogledaj:
http://www.forum.hr/showthread.php?t=412447Ja sam taj link vec dao. Ima dosta ljudi koji su se javili, ali svakako da nema dovoljno, tj. ja bih volio da ih je vise, puno vise. Najcesci sindrom koji ja znam, ljudima je ili neugodno sto su bolesni, ili im je neugodno sto se lijece alternativnom metodom, da valjda netko ne bi pomislio da su cudaci, sto li. Dobro, ja to ne mislim, pa ne mogu znati sto je to s njima i zasto, ali ti mogu reci da prema onom sto znam iz osobnog iskustva, ima jos ljudi kojima je pomoglo. Recimo, moj otac je imao atipicni konjuktivitis, koji je dobio za vrijeme pregleda ociju, cekao je zbog straha 3 dana da pocne s MMSom, sto je imalo za posljedicu da je lijecenje trajalo 12 dana (mjesto 4-5 tjedana kako je doktorica u hitnoj prognozirala). Ja sam siguran da bi trajalo puno krace da je poceo uzimati MMS odmah, prvi dan nakon pocetka konjuktivitisa, ali znas kako je, strah i sumnja su odgodila uzimanje.
Inace, to stalno pricam, MMS moze ubiti patogene. A fizicka ostecenja, to ce morati sanirati tijelo, tempom koji to moze.
Ti kazes da nisi imao rezultata kod gripe. Pa, tu imas vise problema. Ako si lijecio samo gripu, nju ustvari neces brzo izlijeciti dok ti je tijelo puno patogena. Zato sto MMS ne razlikuje patogene i ti ne mozes lijeciti samo gripu. Ti moras ubijati sve patogene redom. Dakle, MMS ne moze ubijati samo ono sto ti zelis maknuti. On ubija sve patogene koji su u tvom tijelu. I naravno, dok ih ubija se i trosi.
Kao posljedica toga, ti imas dojam da se nisi izlijecio od gripe. Inace, koju si metodu primjenio? Onu iz knjige, do 3. izdanja, ili pak onu koju nazivam sto cesce po manje? Ova druga je daleko superiornija, kako sto se tice herxheimera, tako i sto daje puno brze rezultate, pogotovo kod virusnih oboljenja.
I moras znati da sasvim drugacije izgleda kada si cist i kada onda krenes lijeciti gripu ili bilo sto drugo. Kao sto ces vidjeti na temi o MMSu na forum.hr-u, ja se lijecim 2 dana. Prvi dan je "zesci", zato sto se tada borim s patogenima. Drugi dan, to je zato sto zelim biti siguran da sam sve pobio. Jedanput sam uzimao MMS zesce samo prvi dan. Nakon toga sam dva dana bio miran, te su se opet vratili simptomi bolesti. Naravno, morao sam ponoviti ciscenje, nesto je prezivjelo. U svakom slucaju, kako uzimam dva dana zesce, jos nista nije prezivjelo u treci dan. Ali opet, i to mozda moze biti individualno, pa ne mogu tvrditi da ce tako biti bas sa svima. Ali sa mnom jeste tako.