Citat:
P: Kako se zoveš?
O: Mucpeor.
P: Da li si sa druge planete?
O: Vanzemaljac, iz vaše perspektive, da.
P: Kako se zove vaša grupa?
O: Corsas.
P: Od kuda ste?
O: Kasiopeja ( sazvježđe ).
P: Gdje je to?
O: Blizu Oriona.
Znaci imaju Ime? Imajuci na umu da mi smo jedina vrsta na ovoj planeti koja se identifikuje preko imena nije li malo cudno da
neka bica iz viseg nivoa svesti jos uvek nisu prevazisla potrebu identifikacijom imenima. To vazi i za sve njihove kostelacije planete itd.
Ah da to je da bih nama bilo lakse.. "Razumeti".
Citat:
P: Možete li nam reći kakva je vaša okolina?
O: Prekomplicirano zasad.
P: Pa dajte nam neki pogled na njega.
O: Što je pogled?
Sta? Odjednom ne razume sta je to pogled. Sobzirom da je razumeo mnogo kompleksnija pitanja i to bice "Zna" mnogo o nama kako to
da mu nije jasno sada ovo pitanje? I pogotovo zasto neke stvari postaju odjednom "Prekomplicirane" za objasnjenje? Da se taj "Prekomplicirano"
ne koristi mozda kao paravan od mogucih pogresnih izjava gde bi buduca otkrica mogla da demantuju odgovor i ceo transkript?
"Zasad" stoji za: cekajte da budemo sigurni sta pricamo pa ce mo vam reci. Naravno stvari koje se vise ne mogu potvrditi sa sigurnoscu kao sve
njihove price o Hristu i datumima mogu tu lupati koliko im je volja.
Citat:
P: Koji je planet opisan u nekoliko knjiga kao pustinja s velikim paucima s nogama velikim kao trupci drveta?
O: Uzuli.
P: Da li je netko od nas bio ikad otet od strane velikih paukova?
O: Nitko nije.
P: Zašto su onda ljudi vidjeli taj planet?
O: To je jedan planet od ZR 4.
P: Što je ZR 4?
O: Zeta Reticuli 4. Tamo su 7 planeta. Četvrti planet.
"pustinja s velikim paucima s nogama velikim kao trupci drveta"!!! ... "Zeta Reticuli 4" .. pitanje je sada na vama:
Da li su star trek i naucna fantastika namerno stvorena da prikriju istinu o svim tim stvorenjima, ili da je to holiwoodsko
visedecenijsko krojenje ljudskog mentalita da se navikne na ideju nove religije (Ove) gde ideja boga kao svemocnog se
zamenjuje sa Entitetima visih denziteta i vanzemaljcima koji su nas stvorili.
Stvaranje nove globalne religije je u toku.. a new age nije ta.
Citat:
P: S kojom ste vi grupom?
O: Federacija. Između mnogih.
Znaci koliko god napredni isti su ko mi. Imaju federacije, unije i sta, god gde bice kao individuo nema mira od celokupne zajednice
koja zahteva od njega da bude deo sistema. Potrazite malo pojam "Federacija" sta znaci a bice viseg nivoa koje kaze Federacija bez
dodatnog objasnjenja valjda smatra pod "Federacijom" isto sto i mi.
Citat:
P: Da li ima bilo koji način da spriječimo otmice od strane Orionaca?
O: Ne.
P: Zašto?
O: To bi utjecalo na univerzalni zakon o slobodnoj volji i opredjeljenju prema sebi.
P: Ali mi ne želimo da nas se otima. Možemo li o zaustaviti?
O: Ne baš. Oni imaju više moći od vas.
P: Onda zašto nam vi ne možete pomoći?
O: Umješali bi se u prirodan napredak vaše rase kao i njihove. Židovi su nas već zvali da ih spasimo i nismo mogli. I starosjedioci vaše zemlje su nas zvali i nismo ih mogli spasiti od vaše rase; ne možemo ni ovo zaustaviti. To je prirodan napredak, vidite?
"Umješali bi se u prirodan napredak vaše rase kao i njihove"?
Zasto onda uopste komuniciraju sa nama? Ne remete li nam i tako nas prirodni tok evolucije? Zasto nas informiraju o "Istini" i situaciji kada to ne bi trebalo. Zasto uopste pricaju sve samo nekoj maloj skupini ljudu koja bi trebal preneti svo to znanje na druge. Zar to ne bi bilo remecenje nase evolucije?
Ovde bi dodao jednu kratku pricu koju sam dobio preko maila:
LEPTIR
Jednoga dana , pojavio se maleni otvor na cauri. Covek je sedeo i gledao kako se leptir nekoliko sati muci da bi izvukao svoje slabasno telo kroz taj maleni otvor. Onda je leptir prestao da se pomera. Cinilo se da ne moze dalje. Zato je covek odlucio da pomogne leptiru: uzeo je makaze i rasekao cauru.
Leptir je sa lakocom izasao ali je imao krhko telo i smezurana krila.
Covek je nastavio da posmatra leptira, ocekujuci da ce svakog trenutka krila otvoriti , povecati i rasiriti, kako bi podrzala leptirovo telo i osnazila ga. Medjutim, nista se nije dogodilo! Leptir je ceo svoj zivot proveo puzeci okolo sa slabasnim telom i nerazvijenim krilima. Nikada nije poleteo.
Covek uprkos svojoj ljubaznosti i dobrim namerama nije razumeo da je poteskoce kroz koje je leptir morao proci izlazeci iz caure osmislio Bog, kako bi krv iz tela leptira potekla u krila i kad se oslobodi caure da bude spreman da leti.
Ako neko sad pomisli:" Pa eto zasto nam oni ne mogu pomici" onda je stvarno ....(Necu dalje da ne bih vredjao).
Citat:
P: Za što koriste našu energiju i tijela?
O: Da kreiraju novu rasu. Njihova izumire.
P: Dakle, oni samo uzmu ljude i ubiju ih,i što onda naprave?
O: Razrežu ih.
P: Da li umru?
O: Maksimalna količina energije i materije se desi za vrijeme tog načina tranzicije.
P: Drugim rječima, kažete da im polagana i bolna smrt omogućuje najviše onoga što žele? To je totalno bolesno.
O: Pitali ste za istinu. Vi kažete da je to bolesno, ali to je skoro krajnji oblik opredjeljenja prema sebi ( OPS ).
Ovo je tehnika zastrasivanja od strane nepoznatog. Stim se ubedjeni ljudi u to nece odvajati od celokupnog nadmetnutog "Znanja" da ne
bi rizikovali da budu "Svareni" od Zlih bica. Ko ovde nije jos povezao stvar kao sa samo jos jednom drugacijom manipulativnom idejom
kao sto je do sada bio Pakao i Raj i kazna neposlusnih na "Znanje" onda nek pocne sad rasmotriti tu mogucnost.
Citat:
P: Gdje je nabavio taj novac?
O: Boca Raton.
P: Kako ga je pribavio?
O: Lukava investicija.
........................................
P: Da li je to posao koji bi trebala prihvatiti ili da se koncentrira na marketing?
O: Ima nekoliko mogućnosti.
P: Da li će moći nešto napraviti u marketingu?
O: Vrlo vjerojatno.
P: Da li da prihvati posao ili koncentrira na marketing?
O: Kombinira.
Obratite paznju na celi ovaj idiotski razgovor. Znaci bice vise svesti sugerise kako da neka osoba postupi u okviru naseg bolesnog drustva.
Jos gore od svega u pitanju je marketing. Sta je marketing nego manipulacija? Marketing je lazirati, pumpati, predstaviti neki produkt u
boljem svetlu za masu. Sama istina Produkta i da bukvalno ne postoji jedan jedini industrijski produkt koji ne steti coveku na neki nacin
zar nije cudno da joj Vanzemaljac Ne govori nista u vezi toga da je totalno skrenuka spameti.Zasto? Jednostavno.
Ova religija je potrebna ljudima koji ce obavljati poslove u okviru sistema i samo za njega... nesto kao mravi.
Tim omogucava da svi delovi sistema (ljudi) obavljaju svoje funkcije a da se ne odalje od opsteg pojma religije to jest sicanje znanja i svesti.
To znanje i svest naravno im sam sistem nudi.
Potrebno je da sve funkcionise, da robovi ostanu mali ali da misle da su slobodni, pametni i veliki ... veliki kao bog.
Tehnioke porobljavanja "lancima" su se vekovima pokazale inefikasne. Manipulacijom preko religije je dostigla svoju odredjenu funkcionalnost
ali ne potpunu. Uvek je bio veliki problem kako porobiti celo svet ali istovremeno drza tiga pod kontrolom.
Visevekovnim studiranjem materije doslo je do mozda napokon idealnog resenja.
Citat:
P: Da li su oni nešto napravili da bi izazvali emocionalni krah kod njega?
O: Oni to uvijek čine.
Ne... niste vi nikada potpuno krivi.. krivi su oni krivi su drugi pod njihovim uticajem, prokleti nevernici i prenosioci negativne energije tih entiteta.
Govori vam kao ne treba nikada da skrenete sa "puta".
Sretan put
Citat:
P: Možete li biti precizniji?
O: Prestani voljeti toliko novac.
S obzirom da je novac zapravo samo jedno nase psihocko stanje i da realno ne postoji sem u materijalnom obliku nekih sarenih papirica
zasto se toliko uzviseno bice ne izjasni malo bolje.
"Prestani voljeti toliko novac." izjava je vesto zamaskiran nacin da se sacuva sistem vrednosti koji trenutno eliti omogucava moc.
Ko je razumeo razumeo je.
Citat:
P: Tko je bio Isus od Nazaretha?
O: Napredan duh.
............................
P: Koja je bila "zvijezda" koja je pokazivala prorocima...
O: Svemirski brod.
P: Koja vrsta svemirskog broda?
O: Matični.
Sad da ne navodim sve izjave naseg "svetoga necega" u vezi Isusa. Ovde se zapravo pravi prelaz koji ce biti prihvatljiv za veci deo mase. Prelaz na
ideju da je Isus u stvari nevanzemaljsko bice itd. Prica se nadovezuje na Isusa jer ima mnogo logika prepravljenih ovde bas is biblije. Istina koje vesto
maskiraju celu manipulaciju.
Citat:
P: Da li "isisavaju" moje emocije?
O: Da.
P: Da li je to za naše dobro?
O: Ne.
P: Da li su oni "loši momci" koji to rade?
P: Ima li načina da nekako "odspojimo" ta isisavanja energije?
O: Zadržite kanaliziranje i meditirajte.
P: Što može kanaliziranje učiniti da prekinemo to isisavanje?
O: Informira.
Opet se vracamo na neodredjeno znanje i informaciju. Podrazumevajuci kao sve ovo istinitom informacijom ostale ce se dopuniti .. recimo citajuci.
Kako ce mo onda sa odredjenim zabacenim plemenima po Amazonu i drugim koji nemaju pristup "nasem Zanju". Oni su prepusteni isisavanju
energije? Da ih necemo mozda naterati da "Znaju" da bi spasili njih i i nas samih od sirenja negativne energije neznanja?Mozda vam je promaklo to da vecina negativne energije je uvek bila nasa iz civilizovanih predela punih znanja. Ako malo potrazite ili pogledate
okolo videcete da ljudi pripadnici "zabacenih plemena" imaju vecu gostoljubivist od bilo koga na ovoj strani. Hooliwood je ucino njih na vase oci da
izgledaju kao divljaci. Kako to da zive u mnogo pozitivnijem svetlu od nas a nemaju svo to "Znanje"?
Citat:
P: Ima li neke specijalne snage ili naprednog u molitvi u ime Isusa?
P: Dakle, ako on nije umro i oslobodio svoj duh na zemaljskom planu ( nivou ), kako je dao on tu snagu?
O: Oni koji mole idu k njemu.
P: I što on radi kad čuje molitve onih koji mole?
O: Određuje njihovu potrebu u odnosu na pozadinu individualnog duševnog razvoja.
P: Kažete da kada se osoba moli Isusu, da on radi neku vrstu izbora, da li je to točno?
Molim vas ne prelazite u krajnosti gluposti. Mada je glupost beskrajna.
Ovde ima isto posebno objasnjenje mada sam se vise smorio.
Citat:
P: Da li Lizzardi planiraju preuzeti našu planetu?
P: Da li planiraju spustiti se i to napraviti otvoreno?
O: Blizu.
P: Da li koriste stvari kao posjedovanje formi mračnih energija da bi imali kontrolu?
P: Koje ostale grupe imaju za saveznike?
O: Orionce.
P: Koliko je članova u toj Orion/Lizzard grupi?
O: 16.
P: Tko su dobri momci? Vi kažete da su Kasiopejci dobri momci. Tko još?
O: Pleiadeans ( Pledijci ) i mnogi drugi.
P: Koliko?
O: 16.
P: Da li su strane jednake ( balansirane )?
Znaci Lizardi Orijonci se bore jednakoim snagama protiv federacije i to sve samo za nas. Da li je iko uocio ovde
totalni manjak pomene prorode. Znaci mi smo ipak visa rasa od ostaloga na ovoj planeti.. Pa da naravno.
Citat:
O: Lažna osobnost mora umrijeti da bi se otkrilo svoje srce.
P: (D) Dobro, kako se mogu pomaknuti u tom pravcu?
O: To se ne može učiniti ako si sam. Ti znaš proceduru prilično dobro, samo si malo sramežljiv na početku.
"To se ne može učiniti ako si sam" ah ma nemoj! Znaci ako ja necu da imam posla sa svima vama necu se pomaknuti u pravom pravicu?
Konformizam, istomisljenje, histericno verovanje neke zajednicke ideje... one prave ce me osloboditi?
Nije li ovo samo nacin drzanja svih ovca na okupu?
..............
Ima tu mnogo toga a da sad uzmem svaku recenicu da objasnjavam ne pada mi na pamet. Proveo sam i suvise vremena gubeci se u
ove gluposti u mesto da naucim recimo kako da gajim steviju ili nesto u vezi biljaka i prorode uopste.
Sad cu da vam dam jedno licno prorocanstvo: (Ne mora niko da mi veruje i bolje ...bice vas manje na kraju a ja se veoma slazem sa tom idejom
da ves trebamo filtrirati)
Narednih godina.. Kada .. Neodredjeno..

, vlada i javni mediji ce iscenirati i kao priznati prisutnost vanzemaljaca. To ce biti javno i razvuci ce
se odredjeno vreme dok ti vanzemaljci kobajage ne odu. Ta bica necete nikada videti naravno. Sve ce biti jedna velika sarena laza medija.
Cilj? Stvaranje nove Religije...
Sve ce se kockice poklopiti. Naravno taj puzle je vec odavno napravljen. Promena religije nije brz proces.
Vanzemaljci.. Neidintifikovani leteci objekti, sve ce se potvrditi na jedno. Proces izrade nove generacije je zapoceo vec decenijama.
Mada pocetna ideja nije bila ta.. to je bio samo nacin skrivanja vojnih tajni. Sve jedno je evoluiralo u ideju danasnjice.
To ce biti cista medijska kampania ubedjivanja mase u lazi. Bice tu i "Izjava Vanzemaljaca"... A znate sa cime ce se te izjave poklopiti i
dalje u medijima forsirati?
Nova religija ce se postepeno lepiti na um ljudi koji preko raznih predhodnih izvora kao Kasiopejski Transkripti.. ce naci odgovore za sve.
Obratite paznju na holiwoodsku ulogu u svemu tome...
Dobrodosli u novi Globalni svet gde necete naci mira od zaludjenih budala... Jebiga moramo svi pratiti postavljeni sablon ako se hocemo
"Osloboditi"...
Meni je zao kako nisu mene stavili kao rukovodeci organ manipulacije masama... Kako bi vam jb*o Majku... ubedio bi vas da je univerzum stvorem kao eskrement jednog bozanskog bica...

Stvarno steta, zahvalite se bogu sto ja ne rukovodim ovim svetom.