Java je napisao/la:
Mind of Scourge je napisao/la:
Depopulacija vakcinacijom deluje kao dobra prilika za smanjenje "prekobrojnih", ali ostaje čuveno pitanje - a koliko je to dobro za biznis!?
Pa pitanje je kako se gleda na biznis. Očigledno misliš na biznis (x) ovih naših

a da bi se jednačina rješila treba uvesti još jednu nepoznatu jedinicu (y), biznis komšija sa gornjeg sprata

Nameće se rješenje otprilike ovako, svrha x+y je generisanje ogromne, ogromne, ogromne količine negativne energije a oružje iz njihovog arsenala je vakcinacija + ratovi + manipulacije i sl. Naš odgovor je informacija (putem maila) + rad na sebi (znanje=ljubav=svjetlost).Izgleda da im ne ide baš onako kako su zamislili ti

, a da bi ih još više ''izgladnjeli ''bilo bi lijepo pogurati malo informacije o vakcinaciji...''šalji dalje'' mailovima

Jao mrzim jednačine sa dve i više nepoznatih
Pa ako su te komšije odozgore stalno gladne onda to komplikuje stvari
ALI mislim da je u čitavoj priči njihova najpodlija zamka DOBROVOLJNA vakcinacija, tj. onaj ko se svojom voljom vakciniše ustvari ne bi bio žrtva pokvarenih komšija, nego sopstvene gluposti i neinformisanosti, dok bi u slučaju eventualne tužbe žrtve (kada žrtva dospe na peti nivo iliti Bogu na istinu što se kaže), advokati tih komšija sa četvrtog sprata bi mahali ugovorom o zoni SLOBODNE VOLJE

odnosno da njihovi klijenti nisu ništa krivi jer je nesrećna žrtva svojom voljom primila vakcinu, a što su se stvari posle iskomlikovale i sve se završilo tragično na kraju - e to je već STATISTIKA, kao što onomad lepo reče drug Staljin
Tako da ispada da je zaista znanje najbolja zaštita, pa još ako ZNAMO onu jednačinu što si naveo, pa u slučaju bilo kakvog narušenja zdravlja sa potpunom SVESNOŠĆU-ZNANJEM-VEROM u sebi izgovaramo "
moćima reči svetlost me leči" bolest odlazi i bez antibiotika, nego su dovoljni "obični" prirodni lekovi, uglavnom već skoro zaboravljeni, pored svih tih "efikasnijih" farmaceutskih preparata.
[Inače zašto baš reči, pa zato što reči kada se izgovore predstavljaju mehanički talas neke vibracije - učestanosti, a kada ih registrujemo svojim slučnim aparatom te iste reči se pretvaraju u elektromagnetni talas - nervni impuls u našem mozgu, odnosno SVETLOST = EM talas određene učestanosti]. Ali srećom nađe se još poneki lekar koji i pored agenata farmako kompanija, umesto preporučenih lekova, rađe uputi pacijenta u biljnu apoteku i dade neki dobar savet.
Naravno, ne bih ovo pisao a da već nisam iskusio na sopstvenoj koži oba pristupa lečenju i lično se uverio koliko je zvanični način lečenja sa gomilom hemikalija pogrešan.
Evo ukratko:
Poslednjih desetak godina sam od 3 do 6 puta godišnje obolevao od što kakvih što virusnih što bakterijskih infekcija i upala grla, sinusa i puća. Terapije su uvek bile manje-više iste - gomila antibiotika, a u slučaju teže upale i gomila injekcija
Taman posle neke od tih terapija čim se oporavim i budem manje-više zdrav mesec, dva ili eventualno tri, opet sve ispočetka
Tako vremenom mi je bilo 100 % jasno da mi niko od tih lekara neće izlečiti UZROK bolesti nego samo POSLEDICU i tako ko zna dokle. Ali srećom pored tih njhovih lekova sve sam više počeo da koristim i čajeve, što kakve kapi, dodatne vitamine, kreme, inhalacije, jer mi je jednostavno više postalo mrsko da idem lekarima. Konačno kada sam krajem prošle godine zaglavio sa vrlo jakom upalom grla i nešto duže od mesec dana pio što kakve antibiotike svaki dan sve mi se smučilo. Tako da kada sam se opet razboleo u martu ove godine, prvo što sam odlučio da ne idem lekaru, jer već sam tačno znao o čemu se radi (a i bio sam u sred ispitnog roka kao i obično kad se razbolim), ali i što je najbitnije čime lečiti, a da to nisu antibiotici i ostale što kakve tablete. I posle dve nedelje, čajeva, inhalacija, kapi propolisa u kašiki meda i naravno nešto malo znanja koje se u međuvremenu akumuliralo

izlečih se potpuno sam! Tako da od početka ove godine nisam video lekare i osećam se odlično, nije me čak ni glava ni jednom zabolela - samo da kucnem tri puta u drvo
I još jedna zanimljivost, pošto sam do sada obišao gomile lekara i na primeru tableta za grlo, ko je imao "sreću" da ih koristi znaće, čuvene Neo Angin i Streptils, neki lekari su mi preporučivali jedne, a neki druge opravdavajući da one suprotne imaju neke nus-efekte, kao loše su za želudac i tako to, ali ono što je najzanimljivije koje su dobre a koje loše tablete, zavisilo je od toga od koje kompanije logo krasi blokče za ispisivanje lekova koji nisu na recept, na stolu dotičnog lekara
A lek koji je neuporedivo bolji od ova oba zajedno i nus efekti su sve sami pozitivni je 20 kapi trideseto-procentnog rastvora propolisa u jednoj kašiki meda i posle kad god sam osetio da me počinje boleti grlo samo uzmem ovo par puta dnevno 2-3 dana i ništa od upale, a trenutno mi više ni to ne treba!
Eto mislo sam kratko pa ispade dugačko, ali još jednu "sitnicu" da pomenem, pri svemu ovome bitan je i manje-više konstantan osećaj zahvalnosti što smo zdravi, ali ni prema kome/čemu, nego jednostavan osećaj zahvalnosti i pozitivan pristup i tu i tamo da pomenemo, čisto preventivno da nas moćima reči svetlost leči - a i šta bi drugo ako smo već kako neki kažu bića svetlosti