anunaki83 je napisao/la:
Zanimljivo,dobar ti je tekst

Ja mislim da nam se najaci strah,tj strah od smrti ugradjuje po rodjenju,u trenutku kada beba zaplace zbog promene sredine kad se rodi.To je kao prva smrta,a svaki strah je mala smrt.
Što se tiče straha od smrti, današnja populacija ljudi na smrt gleda i sa strahom a i sa nekom vrstom oslobođenja od odgovornosti za počinjena djela.
Masa ljudi misli ma ko ga j... bio ja loš ili dobar isto mi se piše svejedno ću umrijeti pa udri radi i što smije i nesmije, misleći pritom da će smrću tijela jednostavno sve nestati a sa time i njihova djela neznajući da moraju pobrati ono posijano.
Takvom načinu razmišljanja uveliko pogoduje akademsko obrazovanje koje nas uči da je čovjek mesnati robot i ništa više od toga, da je čovjek remek djelo prirode te da nepostoji ništa savršenije od njega samog, a da stvar bude gora da smo na vrhu hranidbenog lanca, kakve li utopije.
Smrt tijela je za iti malo prosvjetljeniju dušu čin oslobođenja, to je kao da vas netko pušta na slobodu nakon stoljećnog tamnovanja.
Daleko veća patnja je utjelovljenje duše, to je kao da vas kao slobodna i neograničena bića zatvore u kontejner sa par rupica kroz koje doživljavate vanjski svijet. Jednom riječju grozno iskustvo. Mnoge duše koje se moraju utjeloviti to čine nerado jer znaju šta ih tamo čeka, ali dug se mora odraditi kad tad.
Stoga ja na smrt gledam više sa radošću, jer kad stvarno bolje izanaliziram stvari čovjek nema za čim žaliti kad napusti tijelo, smrt najteže pada onima koji su vezani za plodove svoga rada, njima je i sama pomisao na smrt noćna mora.
Ako želimo prijeći u drugi denzitet nasmijemo biti vezani apsolutno za ništa iz ovoga realiteta, u protivnom ćemo se morati ponovo reciklirati (reinkarnirati) natrag. Naši dušmani to jako dobro znaju, oni na taj način mogu zarobiti nebrojeno puno duša koje im uzastopnim rađanjem obezbjeđuju stalan izvor hrane.
Zašto je populacija ljudi na planeti ovoliko brojna upravo zbog gore navedenog, duše koje napuste fizička tijela umjesto da idu na višu razinu i tako napreduju one su jednostavno zaglavile u 3d i iznova se recikliraju a pored toga pristižu i novopridošle koje dolaze po prvi put. Jednom riječju je nastao hrkljuš koji se mora riješiti na nepopularan način, pa daj zamislite da se ljudi nastve množiti ovim tempom za dvadeset ili pedeset godina pojeli bi se međusobno.
Naš planet može nastaniti do devet milijardi ljudi sve više od toga vodi u propast, čak sam negdje pročitao da će se ta brojka približno ostvariti oko 2012 godine i tad nastupa reset pa sve iznova.
Meni osobno neće bit žao ljudi sa velikim egom, takvi čine gotovo 90 posto populacije i upravo su oni najodgovorniji za ovakav kaos koji vlada. Svatko hoće da bude Bog ili da se igra Boga neznajući pritom koliko su glupi i bezobrazzni nemareći za posljedice onoga što čine. Takvi ne zaslužuju da gaze po ovom prekrasnom planetu trujući ga pritom.
Jednostavno ili neka shvate ili neka pate, sami biraju sve je škola.