Sada je: ned maj 11, 2025 4:11 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: 22.12.2012. - Kraj vremena i ovog ciklusa
PostPostano: čet jun 25, 2009 4:13 pm 
Administrator

Možda su neki koristili brojeve kao STUPNJEVE cijelog kružnog kretanja planete, a ne dane? Nešto je bilo o broju 360 u onom predavanju ( dokumentarcu ) Mayan Calendar comes North... samo se sad ne sjećam... #-o

:-k :-k :-k

:mrgreen: :wink:

Vrh

PostPostano: čet jun 25, 2009 4:29 pm 
Ma nisam pomjesao vec sam krivo to postavio, thanks na ovome, ipak onda stoji 2012 jer sam sada i ja tokom citanja skuzio da se radi o 2012 godini ipak. No stoji da ulazimo u zadnji ciklus 21.12.2011 godine koji traje 260 dana. Mozes to naci na netu na vise mjesta samo se moram sjetit di sve a i David Wilcock ili tako nesto ti govori bas o tome. No u 2 stvari sam siguran, 21.12.2011 i 260 dana te da 21.12.2012 nema ama bas nikakvog smisla jer to je po nasem racunanju a valjda se ta zadnja godina u njihovim spisama bazira na 260 dana ciklusu. Pogledajsi David Willcock

Vrh

PostPostano: čet jun 25, 2009 4:55 pm 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
Možda su neki koristili brojeve kao STUPNJEVE cijelog kružnog kretanja planete, a ne dane? Nešto je bilo o broju 360 u onom predavanju ( dokumentarcu ) Mayan Calendar comes North... samo se sad ne sjećam... #-o

:-k :-k :-k

1 k'in = 1 dan

1 Winal = 20 K'in (ili ti 20 dana)

1 Tun = 18 Winal = 360 K'in (ili pak 360 dana - najpribliznije nasoj godini, ipak nesto vise od 5 dana krace)

1 K'atun = 20 Tun = 360 Winal = 7200 K'in (ili 7200 dana sto je priblizno nasih 19,4 godina)

1 B'ak'tum = 20 K'atun = 400 Tun = 7200 Winal = 144000 K'in (ili 144000 dana sto je priblizno 394,3 nase godine)

Vrijeme mozemo predstaviti ovako:

B'ak'tum - K'atum - Tun - Winal - K'in

Danas, 25 Jun 2009 je dakle

12 - 19 - 16 - 8 - 5

Do kraja velikog ciklusa dakle imamo : 3 Tun, 10 Winal i 15 K'ina ili ti (3 x 360) + (10 x 18) + (15 * 1) = 1275 dana sto kad dodas na danasnji datum je 21. Decembar 2012-te godine.

Vrh

PostPostano: čet jun 25, 2009 4:58 pm 
Član foruma

Samo jos da dodam da ne vjerujem da ce se ista znacajno desiti na taj datum. Moje je misljenje da na taj dan Majanski kalendar ponovo startuje sa pocetka, te da ce poslije 5000+ godina doci opet do tog kraja velikog ciklusa. Ipak zvuci super da se taj kraj velikog ciklusa desava za naseg zivota. :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Vrh

Naslov: Re: I am Legend kao paradox?
PostPostano: pet jun 26, 2009 12:41 pm 
Administrator

noxten je napisao/la:
Pozdrav svima sa galaksije. Veceras dok sam gledao film zvan I am Legend dobio sam jednu generalnu na pocetku inspiraciju koja se nakon svega pretvorila u moguce saznanje.
Tekst koji slijedi, u koliko je vec negdje iznesen ispricavam se, nisam vidio no eto barem ce te imat jos jednu verziju jer ce sigurno bit unikatna :) That's what matter right :D

Krecem sa plejadama. Za one koji ne znaju za Donosioce svitanja = pledijce eto linkica od kud se moze startat ( no svi to vec znaju al just in case ):
http://www.val.hr/index.php?option=com_ ... Itemid=110

U jednoj od 'clanaka' il ti ga sesija nisam tocno siguran gdje napisali su nesto stila "vi ne zelite znati sta ce se desit. Da saznate, vecina vas bi odlucila vec sada otici ca". U to vrijeme kada sam citao rekao sam si bio tipa u 3 materine, pa sta nije dovoljno sto ce nas armagedon kojeg god oblika zabit? Sta moze biti nesto gadnije od toga. Onda sam si bio rekao ma garant misle na nekakve vanzemaljce i novu majku boziju koja ce 'krocit' opet po ko zna koji puta. Naravno to bi volio dozivjet da se tome u facu lijepo nasmijem i kazem bravo, super za tebe.

No nije poanta u tome vec stvarno sam si rekao ma koji drek ce se onda zapravo desit. Sta moze biti sjebanije il ti ga gore jel od toga i tako krece ovo moje sto sam skuzio.

Za one koji ne znaju, u masu filmova krenuvsi od matrix-a postoji brdo subliminarnih poruka di nam pokazuju kako se stanje razvija i ka cemu sve krece. Tako ima Terminator mislim dio 2 di pise na mostu nakon one exlozije dal watch out 09/11/01 ili samo 09/11/01 no poanta je ta da se je tog datuma desilo to sto se desilo, famozni twinsi i njihovo spektakularno rusenje. Iz tog razloga jer na neki nacin cinjenice govore da u nekim odredjenim filmovima tu i tamo postoje takve stvari di nas 'obavjestavaju' o jednom od slijedecih koraka.

I am Legend za one koji ne znaju, film je o jednom covijeku i psu koji su prezivjeli nakon sto je izbila pandemija mutacije koja je ljude pretvarala u zombije. Desilo se to na nacin da je doktorica sva sretna dosla na televiziju te je sa voditeljicom iznjela novo saznanje da je uspjela naci lijek protiv raka. Naravno ljudi su se masovno prijavljivali i desilo se to da je u startu dostatan dio ljudi umro od tog 'lijeka' no na kraju svega desilo se da je odredjeni broj ljudi uspio mutirat u zombije. Tako da je na kraju govoreci u prvom licu glavnog lika on ostao sam sa svojim psom. Doduse neki dijelovi su cak i dramasti pa film nije bas da je sretan no definitivno je za pogledat.

Film kao i svaki drugi dakle no sjedimo ja i cura i komentiramo mi sad taj film, ne znam zbog cega sam ja dosao do te ideje no mislim da je ovo jedna od onih stvari koje definitivno treba svrstat kao 'mogucnost' toga oko 2012 godine.

Sada da vam dam malo malenih usporedbi...

Usporedba 1
U filmu se rak prikazuje kao bolest.
U nasoj stvarnosti svinjska gripa se prikazuje kao bolest.

Usporedba 2
U filmu izbila je pandemija.
U nasoj stvarnosti izbila je pandemija

Usporedba 3
U filmu, 2009 godine pronasli su cijepivo.
Ah ti vraga, eto i mi smo pronasli u stvarnosti cijepivo protiv svinjske gripe 2009 godine.

Usporedba 4
Cijepivo koje su nasli u filmu, pocelo je ubijat ljude a ne lijecit. Dakle neki, nimalo maleni postotak je umro.
U nasoj stvarnosti e tu sam se nasao sa problemom i kad mi cura dodje i kaze kako je u Nexus-u procitala kako i nase cijepivo UBIJA.

Eto cak quota sa dnevnik.hr-a
Citat:
cjepivo ubija više ljudi nego sama gripa, pitanje je vremena kada će se neki nezavisni medij (ako takvi uopće postoje) odvažit napisat tako nešto. naravno da će autor članka dobit otkaz, ali to je cijena koju bih ja odmah platio samo da ljudi znaju što se stavlja u cjepivo. Neki sastojci:
In addition to the viral and bacterial RNA or DNA that is part of the vaccines, here are the fillers: aluminum hydroxide, aluminum phosphate, ammonium sulfate, amphotericin B, animal tissues: pig blood, horse blood, rabbit brain, dog kidney, monkey kidney, chick embryo, chicken egg, duck egg, calf (bovine) serum, betapropiolactone, fetal bovine serum, formaldehyde,formalin, gelatin, glycerol, human diploid cells (originating from human aborted fetal tissue), hydrolized gelatin,monosodium glutamate (MSG), neomycin, neomycin sulfate, phenol red indicator, phenoxyethanol (antifreeze), potassium diphosphate, potassium monophosphate, polymyxin B, polysorbate 20, polysorbate 80, porcine (pig) pancreatic hydrolysate of casein, residual MRC5 proteins, sorbitol, sucrose,thimerosal (mercury),tri(n)butylphosp hate, VERO cells, a continuous line of monkey kidney cells, washed sheep red blood cells.

A što Tamiflue ako nuspojave može prouzročit:
"Adverse drug reactions include: nausea, vomiting, diarrhea, abdominal pain, and headache - rarer reactions include hepatitis and liver disorder, rash, severe allergic reactions, and Stephen-Johnson Syndrome (often fatal detachment of skin)... other ADRs reported in post-marketing surveillance including: toxic epidermal necrolysis (skin falling off), irregular heartbeat, seizure, confusion, abnormal behavior, inability to walk, convulsion, loss of consciousness, hallucination, aggravation of diabetes, and haemorrhagic colitis (digestive disorders)."

Kao što dekidejan kaže, nema cjepiva za svinjsku gripu jer treba proći barem 6 mjeseci da se cjepivo razvije. zalihe Tamiflua su ostale još od ptičje gripe, sada se kontrolom medija napuhavaju najprije 160 mrtvih u Meksiku da se naruče i prodaju ogromne količine Tamiflue, sada kada su ljekarne ostale bez Tamiflua kažu da je usvari umrlo 10 ljudi od svinjske gripe što je manja stopa smrtnosti od obične gripe.

Za početak pitajte svog doktora jel se on cjepi protiv obične gripe.

Usporedba 5
U filmu tada izbija generalan kaos di se malo prikazuje kako se sta desavalo di se glavni glumac trudi razrijesit taj problem.
Kod nas u stvarnosti, jos uvjek traje 2009 godina pa ne mozemo napravit usporedbu. Ono sto se moze dat kao naslutit je da se i mi borimo razrijesit taj problem sad samo fali ova karika.

No takodjer postoji jos jedna zapanjujuca cinjenica.

Usporedba 6
Mayanski kalendar, ulazi u finalnu odnosno zavrsnu godinu otprilike 21-24.12.2011
Kako se u ovom, nasem predvidjajucem slucaju ne gleda Seljacki tj. zemljin kalendar koji traje 365 dana, gleda se drugi kalendar koji traje 260 dana tocno.

U filmu CIJEPIVO PRAVO pronadjeno je datuma : 9 septembra 2012 di navode kako od tog momenta krecu zivjet sa boljim, vecim ciljem i krecu OPET RENOVIRAT citavu civilizaciju IZ POCETKA.

Ljudi, majanski kalendar ZAVRSAVA izmedju 06-09. Septembra 2012 godine kada se govori kako necemo vise koristit novac. Tehnologija ce biti odbacena, regenerirat cemo se opet i startat hebemu iz pocetka sve a ne 21.12.2012 godine sto je cisto krivi izracun datuma.

Sad se ja pitam koji s oprostenjem KURAC je ovo i na koji faking nacin da se ovo prezentira opcenito.
Ovo su samo cinjenice. Fale 2 karike tj. sta ce se desit ove godine a i pocetkom slijedece.... No vec je receno kako 3 svjetski rat bi trebao startat ove godine ( sto defakto ovo sa Sjevernom Korejom smrdi ) no znamo da sigurno nece se desit 3 svjetski rat jer ljudi nisu idioti. 2 je ipak bilo dosta. 3 pa i ovcama je previse dakle neki drugi klinac bi se trebao desit.

Ni sam nisam siguran al sam ovo odlucio podijelit sa vama. Samo se nadam da nam ovo pledijci nisu htjeli rec kao mogucnost... Ako je, stvarno su dobro rekli to sto su rekli da bi momentalno otisao u 3 materine ca odovuda lol.

Nadam se da nije bilo dosadno :D

EDITED
---------------------------------------------------------------------------------
Da dodam tocni izracun.

mktime( 00, 00, 00, 12, 21+260, 2011 ); ispadne 06.09.2012
mktime( 00, 00, 00, 12, 24+260, 2011 ); ispadne 09.09.2012

Dali bi nekom ovi brojevi mogli sta znacit?
20:49 ( vrijeme kada je u filmu pronadjen )
20:52 ( vrijeme kada je predan za siru upotrebu )
tako barem oni kazu approx u filmu lol :)

Prvi ispadne ako se ide zbrajat 15 sto je 1+5 = 6
Drugi ispadne 9 sto mi nema neke logike osim astro broja.

Isto tako sta nije negdje vec bilo receno kad se je pricalo oko smaka svijeta da ce jako malo ljudi prezivjet, samo 'izabrani' i da u koliko prezive da ce ih trazit i htjet ubit.?!
Ovo postaje komicno lol.

Neko ideja?

p.s. znam da sam malo zabrijao no bas mi je ovo bilo potrebno :D

Nešto me je ova vijest asocirala na Noxtenovu poruku:

Charges filed against WHO and UN for Bioterrorism and Intent to Commit Mass Murder

Činjenica jeste da nešto gadno smrdi u vezi s ovom vakcinom!

(Ovo će uskoro biti prevedeno)

Pozdrav

Vrh

PostPostano: pet jun 26, 2009 2:41 pm 
Član foruma

sto se blizi 2012 godina to su snovi jaci i otrkivjau se neke tajne iz daleke proslosti...otrkiva se dosta toga o sebi...medjutim uvjek postoje ljudi koji su rodjeni da podmazuju masine i koji debelog stomaka ustaju iz dana u dan iz kreveta i idu na svoj mizerni poso ili slicno...takvih ce biti i u samom cvatu 2012 i njima ce to biti samo jos jedna godina...dok ce ovima malo duhovno produhovljenima i prosvijetljenima to biti kao woodstock 6otih... psiholoski govoreci naravno.Recimo 2011 ce biti zanimljiva ...11.11.2011 akceleracija i uskladjenje tu vec ubrzava i vidjece se promjene.prosta kimatika,nista vise nista manje.

Vrh

PostPostano: pet jun 26, 2009 2:50 pm 
Član foruma

MissLove je napisao/la:
Jack987 je napisao/la:

Uostalom, što mislite, kako bi trebala izgledati pojava KRIŽANJA REALITETA?

E i onda, ako ne ovo prije, ili skupa s ovim prije, da će naše oči moći vidjeti nove boje, izvan ultraljubičaste ili izvan infracrvene... sad :? možda u oba smjera titranja olitiga vibriranja, a možda samo izvan ultraljubičaste jer bi trebali preći u (ili bi nama trebalo doći) područje manje gustoće, a u manjoj gustoći bi sve trebalo lakše vibrirat jer je manji otpor.

8) :lol: :angel4:

vjerovao ili ne ali ovo mi je objasnjeno bilo u snu ima mozda duze od godinu dana...bas ovako nekako ...u rijecima da se te boje vise nece vidjati samo na zemljinim polovima

Vrh

PostPostano: pet jun 26, 2009 2:54 pm 
Član foruma

noxten je napisao/la:
dexteron je napisao/la:
Pozdrav,
Jedni su koji nisu skuzili da je to oko apokalipse bullshit

jel znas ti sta znaci apokalipsa?

Vrh

PostPostano: pet jun 26, 2009 3:08 pm 
Član foruma

nocty je napisao/la:

Sigurno ne ono sto je nekad znacilo... :wink:

Vrh

PostPostano: pet jun 26, 2009 3:22 pm 
Član foruma

e pa bas je to sto je nekad znacilo ,grci su zvali neku deku apokalipsom koja je pokrivala neki predmet.Ko god misli da apokalipsa znaci unistenje i armagedon vara se...a apokalpisa ce biti,itekako i dabome :)

Vrh

PostPostano: sub jun 27, 2009 6:59 am 
Moderator

Moja prijateljica je jučer izjavila da će 2011 napokon njene patnje biti gotove, te da će tad biti slobodna, da će njene lekcije, rast i razvoj napokon završiti te da sva težina njenog života i breme koje nosi kao neko izuzetno inteligentan, duhovan a mogu reći da je ona iz mog ugla gledanja skora pa cijela osoba. Ovo što je ona izjavila je meni vrlo interesntna izjava. Nije upoznata sa teorijom o 2012...

Citat:
pa bas je to sto je nekad znacilo ,grci su zvali neku deku apokalipsom koja je pokrivala neki predmet.

čuo sam za takvo značenje riječi apokalipsa, plahta ili čaršaf kojim se pokriva neki predmet. Intresantan mi je i naš izraz smak svijeta. Smak kao pomak, pomjeranje, klizanje...mada meni tako zvuči... :-k

Vrh

PostPostano: ned jun 28, 2009 12:21 am 
Član foruma

its a great time to be alive :glasses7:

Vrh

PostPostano: pon jun 29, 2009 6:20 pm 
Član foruma

Apokalipsa je znacila 'dizanje vela' (sala/pregace) prije nego sto je uz revelation poistovjecena sa unistenjem svijeta.

Vrh

PostPostano: pon jun 29, 2009 6:52 pm 
Moderator

Citat:
Apokalipsa je znacila 'dizanje vela' (sala/pregace) prije nego sto je uz revelation poistovjecena sa unistenjem svijeta.

Tačno.
Otkrovenje/ otkrivanje
Vreme kada skriveno postaje vidljivo.

Rekla bih da smo u sred apokalipse. :glasses7:

Vrh

PostPostano: pon jun 29, 2009 7:51 pm 
Početnik

nocty je napisao/la:
noxten je napisao/la:
dexteron je napisao/la:
Pozdrav,
Jedni su koji nisu skuzili da je to oko apokalipse bullshit

Pa sam film o 2012 ti kaze sta znaci, bar pogledas trailer ne sumnjam da nisi pa vidis kako Holivud vidi tu 'vasu' godinu.
A kako objasnjavate brutalnost tih vasih Maya, valjda znate njihovo divljastvo prema samima sebi i sta su sve radili - ili je to bila neka vrsta prosvjetljenja kojom je i prosvjetljen ovaj nas Zapadni svijet [-X

Vrh

PostPostano: pon jun 29, 2009 8:11 pm 
Član foruma

dexteron je napisao/la:
Pa sam film o 2012 ti kaze sta znaci, bar pogledas trailer ne sumnjam da nisi pa vidis kako Holivud vidi tu 'vasu' godinu.
A kako objasnjavate brutalnost tih vasih Maya, valjda znate njihovo divljastvo prema samima sebi i sta su sve radili - ili je to bila neka vrsta prosvjetljenja kojom je i prosvjetljen ovaj nas Zapadni svijet [-X

Mislim da je nocty pitao za drugo znacenje, ne to sto Hollywood i vjerske knjige propagiraju.

Nego, sitnica koja me bode u oci je 'vasu'?! Zasto 'nasu' i tko smo to 'mi' a tko ste 'vi'??

Posto su Maje takodje 'nase', interesuje me sta te interesuje konkretno u vezi toga kakve su bile Maje. :lol: :P

Vrh

PostPostano: pon jun 29, 2009 8:12 pm 
dexteron je napisao/la:

Film 2012 je dizajniran da napravi jos vece debile od ljudi odnosno da ih jos vise prestrasi. Bit ce ga zabavno gledat i kidat se od smijeha. A sto se tice holivuda, to smo svi mi vec ustanovili da je nesto tamo krivo i da to ne stima.

A ovo oko vasih i nasih maja. Dali si ti recimo slucajno znao da ljudi od 1960 godine, a smatram da si i ti medju njima se uglavnom radjaju sa 3 ili vise DNA lanaca otvorenih i to je znanstveno dokazano. To bi znacilo da vecinom svi koji su se rodili nakon 1960 a mozda i prije nisu ljudi tj. homosapiens tj. covijek ili kako god vise. Mi nismo isti ko ljudi stariji recimo od 1960 u smislu evolucije a danasnja dijeca takodjer nisu ista ni kao mi. Danas je jako puno rasa entiteta ovdje prezentirano u ljudskom obliku i vecina je od prvobitnih homosapiens-a doslovno vanzemaljac. Vecina nas zapravo i jesu vanzemaljci u pravom smislu rijeci kako to 3D prezentira ( premda znamo da vanzemaljci ne postoje i da je to bullshit ).

Trazit trunke u Mayama nema ti smisla. Pogledaj prvo sebe i saznaj tko si ti pa onda gledaj tko su maye i dal je istina ono sto su oni rekli. Vecina nas nista od toga ne shvaca ozbiljno. Samo oni koji nisu bas svjesni nekakvih stvari shvacaju Maye ozbiljno. Napravi jedan maleni preokret u citavoj povijesti od kad su maye napisale prorocanstva i citav tok se mijenja al bas citav! Koliko god da su one bile tocne, toliko god ne mora to nista znacit jer prorocanstva su varijabilna. Ono sto je poanta maya je da ti sam sebe pitas sada i ovaj momenat tko si ti a ne da njih cekas i njihova prorocanstva i ne znam sta. Zivjet u buducnosti je debilizam kao i u proslosti. Ponavljam, poanta maya je da ti sam progledas a ne da cekas 2012 godinu.

SuperFrog je napisao/la:
dexteron je napisao/la:

Mislim da je nocty pitao za drugo znacenje, ne to sto Hollywood i vjerske knjige propagiraju.

Nego, sitnica koja me bode u oci je 'vasu'?! Zasto 'nasu' i tko smo to 'mi' a tko ste 'vi'??

Posto su Maje takodje 'nase', interesuje me sta te interesuje konkretno u vezi toga kakve su bile Maje. :lol: :P

tocno u sridu :D

Vrh

PostPostano: pon jun 29, 2009 8:33 pm 
Član foruma

Citat:
Dali si ti recimo slucajno znao da ljudi od 1960 godine, a smatram da si i ti medju njima se uglavnom radjaju sa 3 ili vise DNA lanaca otvorenih i to je znanstveno dokazano.

bi li mogao dat neku informaciju više o otvorenim dna lancima.

Vrh

PostPostano: pon jun 29, 2009 8:55 pm 
MonteChristo je napisao/la:
Citat:
Dali si ti recimo slucajno znao da ljudi od 1960 godine, a smatram da si i ti medju njima se uglavnom radjaju sa 3 ili vise DNA lanaca otvorenih i to je znanstveno dokazano.

bi li mogao dat neku informaciju više o otvorenim dna lancima.

Uh. U sridu. Da ti iskreno kazem neam blage vise linkova no znam da ih ima puna kapa. Pogledaj si slijedece. Google video i probaj surfat po video fajlovima sto se tice sl. keyworda
New people DNA
New DNA chains
Indigo people DNA
3rd DNA chain

I naci ces believe me :)

Vrh

PostPostano: uto jun 30, 2009 12:19 pm 
Član foruma

još samo malo , još samo malo . Suicide clock je 5 do 12 valjda ću izdržati još par godina

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2319 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.