Pozdrav svima sa galaksije. Veceras dok sam gledao film zvan I am Legend dobio sam jednu generalnu na pocetku inspiraciju koja se nakon svega pretvorila u moguce saznanje.
Tekst koji slijedi, u koliko je vec negdje iznesen ispricavam se, nisam vidio no eto barem ce te imat jos jednu verziju jer ce sigurno bit unikatna

That's what matter right

Krecem sa plejadama. Za one koji ne znaju za Donosioce svitanja = pledijce eto linkica od kud se moze startat ( no svi to vec znaju al just in case ):
http://www.val.hr/index.php?option=com_ ... Itemid=110U jednoj od 'clanaka' il ti ga sesija nisam tocno siguran gdje napisali su nesto stila "vi ne zelite znati sta ce se desit. Da saznate, vecina vas bi odlucila vec sada otici ca". U to vrijeme kada sam citao rekao sam si bio tipa u 3 materine, pa sta nije dovoljno sto ce nas armagedon kojeg god oblika zabit? Sta moze biti nesto gadnije od toga. Onda sam si bio rekao ma garant misle na nekakve vanzemaljce i novu majku boziju koja ce 'krocit' opet po ko zna koji puta. Naravno to bi volio dozivjet da se tome u facu lijepo nasmijem i kazem bravo, super za tebe.
No nije poanta u tome vec stvarno sam si rekao ma koji drek ce se onda zapravo desit. Sta moze biti sjebanije il ti ga gore jel od toga i tako krece ovo moje sto sam skuzio.
Za one koji ne znaju, u masu filmova krenuvsi od matrix-a postoji brdo subliminarnih poruka di nam pokazuju kako se stanje razvija i ka cemu sve krece. Tako ima Terminator mislim dio 2 di pise na mostu nakon one exlozije dal watch out 09/11/01 ili samo 09/11/01 no poanta je ta da se je tog datuma desilo to sto se desilo, famozni twinsi i njihovo spektakularno rusenje. Iz tog razloga jer na neki nacin cinjenice govore da u nekim odredjenim filmovima tu i tamo postoje takve stvari di nas 'obavjestavaju' o jednom od slijedecih koraka.
I am Legend za one koji ne znaju, film je o jednom covijeku i psu koji su prezivjeli nakon sto je izbila pandemija mutacije koja je ljude pretvarala u zombije. Desilo se to na nacin da je doktorica sva sretna dosla na televiziju te je sa voditeljicom iznjela novo saznanje da je uspjela naci lijek protiv raka. Naravno ljudi su se masovno prijavljivali i desilo se to da je u startu dostatan dio ljudi umro od tog 'lijeka' no na kraju svega desilo se da je odredjeni broj ljudi uspio mutirat u zombije. Tako da je na kraju govoreci u prvom licu glavnog lika on ostao sam sa svojim psom. Doduse neki dijelovi su cak i dramasti pa film nije bas da je sretan no definitivno je za pogledat.
Film kao i svaki drugi dakle no sjedimo ja i cura i komentiramo mi sad taj film, ne znam zbog cega sam ja dosao do te ideje no mislim da je ovo jedna od onih stvari koje definitivno treba svrstat kao 'mogucnost' toga oko 2012 godine.
Sada da vam dam malo malenih usporedbi...
Usporedba 1U filmu se rak prikazuje kao bolest.
U nasoj stvarnosti svinjska gripa se prikazuje kao bolest.
Usporedba 2U filmu izbila je pandemija.
U nasoj stvarnosti izbila je pandemija
Usporedba 3U filmu, 2009 godine pronasli su cijepivo.
Ah ti vraga, eto i mi smo pronasli u stvarnosti cijepivo protiv svinjske gripe 2009 godine.
Usporedba 4Cijepivo koje su nasli u filmu, pocelo je ubijat ljude a ne lijecit. Dakle neki, nimalo maleni postotak je umro.
U nasoj stvarnosti e tu sam se nasao sa problemom i kad mi cura dodje i kaze kako je u Nexus-u procitala kako i nase cijepivo UBIJA.
Eto cak quota sa dnevnik.hr-a
Citat:
cjepivo ubija više ljudi nego sama gripa, pitanje je vremena kada će se neki nezavisni medij (ako takvi uopće postoje) odvažit napisat tako nešto. naravno da će autor članka dobit otkaz, ali to je cijena koju bih ja odmah platio samo da ljudi znaju što se stavlja u cjepivo. Neki sastojci:
In addition to the viral and bacterial RNA or DNA that is part of the vaccines, here are the fillers: aluminum hydroxide, aluminum phosphate, ammonium sulfate, amphotericin B, animal tissues: pig blood, horse blood, rabbit brain, dog kidney, monkey kidney, chick embryo, chicken egg, duck egg, calf (bovine) serum, betapropiolactone, fetal bovine serum, formaldehyde,formalin, gelatin, glycerol, human diploid cells (originating from human aborted fetal tissue), hydrolized gelatin,monosodium glutamate (MSG), neomycin, neomycin sulfate, phenol red indicator, phenoxyethanol (antifreeze), potassium diphosphate, potassium monophosphate, polymyxin B, polysorbate 20, polysorbate 80, porcine (pig) pancreatic hydrolysate of casein, residual MRC5 proteins, sorbitol, sucrose,thimerosal (mercury),tri(n)butylphosp hate, VERO cells, a continuous line of monkey kidney cells, washed sheep red blood cells.
A što Tamiflue ako nuspojave može prouzročit:
"Adverse drug reactions include: nausea, vomiting, diarrhea, abdominal pain, and headache - rarer reactions include hepatitis and liver disorder, rash, severe allergic reactions, and Stephen-Johnson Syndrome (often fatal detachment of skin)... other ADRs reported in post-marketing surveillance including: toxic epidermal necrolysis (skin falling off), irregular heartbeat, seizure, confusion, abnormal behavior, inability to walk, convulsion, loss of consciousness, hallucination, aggravation of diabetes, and haemorrhagic colitis (digestive disorders)."
Kao što dekidejan kaže, nema cjepiva za svinjsku gripu jer treba proći barem 6 mjeseci da se cjepivo razvije. zalihe Tamiflua su ostale još od ptičje gripe, sada se kontrolom medija napuhavaju najprije 160 mrtvih u Meksiku da se naruče i prodaju ogromne količine Tamiflue, sada kada su ljekarne ostale bez Tamiflua kažu da je usvari umrlo 10 ljudi od svinjske gripe što je manja stopa smrtnosti od obične gripe.
Za početak pitajte svog doktora jel se on cjepi protiv obične gripe.
Usporedba 5U filmu tada izbija generalan kaos di se malo prikazuje kako se sta desavalo di se glavni glumac trudi razrijesit taj problem.
Kod nas u stvarnosti, jos uvjek traje 2009 godina pa ne mozemo napravit usporedbu. Ono sto se moze dat kao naslutit je da se i mi borimo razrijesit taj problem sad samo fali ova karika.
No takodjer postoji jos jedna zapanjujuca cinjenica.
Usporedba 6Mayanski kalendar, ulazi u finalnu odnosno zavrsnu godinu otprilike 21-24.12.2011
Kako se u ovom, nasem predvidjajucem slucaju ne gleda Seljacki tj. zemljin kalendar koji traje 365 dana, gleda se drugi kalendar koji traje 260 dana tocno.
U filmu CIJEPIVO PRAVO pronadjeno je datuma :
9 septembra 2012 di navode kako od tog momenta krecu zivjet sa boljim, vecim ciljem i krecu OPET RENOVIRAT citavu civilizaciju IZ POCETKA.
Ljudi,
majanski kalendar ZAVRSAVA izmedju 06-09. Septembra 2012 godine kada se govori kako necemo vise koristit novac. Tehnologija ce biti odbacena, regenerirat cemo se opet i startat hebemu iz pocetka sve a ne 21.12.2012 godine sto je cisto krivi izracun datuma.
Sad se ja pitam koji s oprostenjem KURAC je ovo i na koji faking nacin da se ovo prezentira opcenito.
Ovo su samo cinjenice. Fale 2 karike tj. sta ce se desit ove godine a i pocetkom slijedece.... No vec je receno kako 3 svjetski rat bi trebao startat ove godine ( sto defakto ovo sa Sjevernom Korejom smrdi ) no znamo da sigurno nece se desit 3 svjetski rat jer ljudi nisu idioti. 2 je ipak bilo dosta. 3 pa i ovcama je previse dakle neki drugi klinac bi se trebao desit.
Ni sam nisam siguran al sam ovo odlucio podijelit sa vama. Samo se nadam da nam ovo pledijci nisu htjeli rec kao mogucnost... Ako je, stvarno su dobro rekli to sto su rekli da bi momentalno otisao u 3 materine ca odovuda lol.
Nadam se da nije bilo dosadno

EDITED
---------------------------------------------------------------------------------
Da dodam tocni izracun.
mktime( 00, 00, 00, 12, 21+260, 2011 ); ispadne 06.09.2012
mktime( 00, 00, 00, 12, 24+260, 2011 ); ispadne 09.09.2012
Dali bi nekom ovi brojevi mogli sta znacit?
20:49 ( vrijeme kada je u filmu pronadjen )
20:52 ( vrijeme kada je predan za siru upotrebu )
tako barem oni kazu approx u filmu lol

Prvi ispadne ako se ide zbrajat 15 sto je 1+5 = 6
Drugi ispadne 9 sto mi nema neke logike osim astro broja.
Isto tako sta nije negdje vec bilo receno kad se je pricalo oko smaka svijeta da ce jako malo ljudi prezivjet, samo 'izabrani' i da u koliko prezive da ce ih trazit i htjet ubit.?!
Ovo postaje komicno lol.
Neko ideja?
p.s. znam da sam malo zabrijao no bas mi je ovo bilo potrebno