UrosZlo je napisao/la:
Zanima me posto sam procitao vec pored da ne bi trebalo da se pusi, pije alkohol, droga, fast food itd, pored toga izbegavati i meso? Hm, posto sam ja inace sportista moram unositi odredjeni unos proteina (i to naravno iz mesa, uglavno je to belo meso, pilece), dali ce to onda uticati na efekat urina kad ga budem konzumirao?

Urinoterapija se ne sme kombinitari sa sportskim suplementima, tipa proteina, aminokiselina, kreatina, tribulusa,...
Zapravo može, ali ja se ne bi usudio da to prvi probam
Inače imam loša iskustva sa tribulusom iako ga nisam uzimao skupa sa urinoterapijom, Ko bi želio takav kormonski disbalans...
No ti bi mogo biti zamorče ako to želiš

Pa javiti iskustva
Ja na primer ne bih uzimao ni veštačke vitamine iako ih tamo na članku savetujeu u vreme urinoterapije, proba sam, i vitamini B jako jako izoštravaju okus urina, postaje koseliji i štipa jako, a i miris mu je jak.
Meso i urinoterapija ne idu zacelo. Mada ja sam jeo, ali može se naći neki sistem. Jedeš meso sa puno zeleniša i tako neutraliziraš kiselinu koju stvara meso, i poboljšavaš okus baš puno. Čak je i bolji neg samo kad povrće jedeš jer je tad jako lužan, kao da piješ rastvor sode bikarbone ili tako nešta.
Kad je mlični priizvodi u pitanju, zapravo samo mleko i to đta svežije, onda nema ama baš nikakvog zakišeljavanja urina, bar kod mene.
Ja sam sada na puno sirove hrane. Našo sam da su mi potrebni elektroliti, tako da moram malo soliti, kad-kad i malo više, jer ne mogu kupiti sve šta je potrebno za dobru sirovu raznovrsnu prehranu pa zato, Bar mislim tako.
Za ovo pijenje urina kroz nos šta sam opisao, a šta je opisao i Pantelija, pa vidite. Ja negde pročitao da se ujutru pije urin kroz nos, ali pije, znači guta. Ja jednom probao, prinesem nos čaši, i ne jako nego blago, povučem, i krene velika količina te ja to popijem, znači umesto na usta, popijem svež urin na nos. Ne uvek, par puta nedeljno, i deluje, dišem punim plućima, sve je čisto. I taj miris vazduha, kao da osećam ponaosob miris dušika i kisika, a i osetljiviji mi je nos, kao da mogu bolje i lakše da osetim mirise koji potiču iz daleka i bolje da ih razlikujem.
Za razblaživanjem urina ja nemam nikakve potreba i ne bih to radio. Kad jedeš puno svežeg voća i povrća, piješ dosta vode, urin se već razblaži u tvom telu, niti je oštrog mirisa niti ukusa, čak je prijatnof mirisa i ukusa, na te salate koje si pojeo. Možeš počet tako što ćeš za zadnji obrok uveče pojesti porciju jagoda, krastavac, zelenu salatu... bez začina, samo opereš i pojedeš. To i da ne menjaš način prehrane bit će ti ok, i moći ćeš da izjutra popiješ taj urin kroz nos, nekih 100ml =1dL, ili koliko želiš i možeš.
To je moje iskustvo.
Vidim da je dobro i za koleno. I mene kad-kad boli, i strašno mi škripi, desno, i još neki zglobovi. Ja sam samo pio i ponekad utrljvao u te zglobove, no, problem je još tu. Pre nekoliko godina jednu čitavi godinu sam pio urin, i s vremena na vreme utrljvao. Ali ništa. Zapravo dođe do poboljšanja ali ne i isceljenja. Evo sad, kao i Kalista, već oko 60 dana sam ponovo na urinoterapiji i uglavnom presnoj hrani. Kad mi se završe obaveze u školi, planiram post na urinu vodi od nedelju dana. Tad ću se potpuno koncentrirati na potpuno isceljenje pa ćemo videti. Malo se bojim. Sretao sam ljude koji su se otrovali urinom. Pripisivao sam to njihovom strahu i psihičkoj nespremnosti ali i stvarima koje su pri tom unosili u telo. Jako je bitna puna svest, jer se inače urin kod ljudi taloži u zglobovima i uništava ih. Mislim ne na one koji piju urin, nego obične ljude, verovatno radi njihovog načina prehrane. Jednom sam postio na urinu i vodi 2 dana, jako mi je lupalo srce i bolelo me u grudima. Ali bio sam prinuđen da radim tada, i to težak posao. Sada se želim koncentrirati jako, i uložiti puno mentalne energije u smeru isceljenja. Tako da ću videti kako će to proći. Sve u svemu, bićemo u kontaktu.
Šta se peruti tiše, još mi nije pomoglo. ali se smanjila. Vidi ćemo za još neko vreme.
Greetings