Sada je: uto maj 06, 2025 4:10 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 850 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 43  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Urinoterapija
PostPostano: čet jun 25, 2009 8:10 am 
Član foruma

zbog čega bi pila - pa ovako - zasad i ne bi (planiram bebu i možda već i jesam trudna pa onda ipak ne bih riskirala i experimentirala) a inače nisam bolesna i nemam nikakvih tegoba no pomalo sam kako da kažem "alternativno zdravstveni freak" i volim koristiti sve zdrave a čudne stvari (gotovo redovito pijem zelene kašaste sokove- zeleno od mrkve, cikle, raštike, peršin, neke korove...), a ovo s urinom bih možda ubuduće isprobala jer sam već davno čula za pozitivna svojstva (dakle može i kao prevencija).
Dakle zanima ma kak to vi trošite i kak ste prebrodili miris, okus, moguće povraćanje....

Vrh

PostPostano: čet jun 25, 2009 8:33 am 
Član foruma

Artemida je napisao/la:
zbog čega bi pila - pa ovako - zasad i ne bi (planiram bebu i možda već i jesam trudna pa onda ipak ne bih riskirala i experimentirala) a inače nisam bolesna i nemam nikakvih tegoba no pomalo sam kako da kažem "alternativno zdravstveni freak" i volim koristiti sve zdrave a čudne stvari (gotovo redovito pijem zelene kašaste sokove- zeleno od mrkve, cikle, raštike, peršin, neke korove...), a ovo s urinom bih možda ubuduće isprobala jer sam već davno čula za pozitivna svojstva (dakle može i kao prevencija).
Dakle zanima ma kak to vi trošite i kak ste prebrodili miris, okus, moguće povraćanje....

Verujem da si pročitala Malahova - tu ti je sve potanko objašnjeno. I ja sam imala slične dileme i kapiram tu tvoju potrebu :D super je što si krenula sa zdravom ishranom i baš divno što planiraš bebicu, danas skeniram knjigu koja će ti, verujem, biti od koristi, staviću je na linkove i literaturu i u moj 4share ovih dana, od Georgija Nazarova, baš dosta piše o pripremi budućih majki za donošenje na svet zdravog i pametnog potomstva...
I super što se zdravo hraniš, jer to je važno za urinoterapiju. Nju ne moraš koristiti samo oralno, već i spolja, ali i i to sve ti detaljno piše kod Malahova... :read:
Ja lično nisam imala problema sa gađenjem jer sam pre toga dobro iščitala sve i raspitala se (ovde na forumu su mi mnogo u tome pomogli, posebno Pantelija i nat... :notworthy: ), pogledaj prethodne postove.
Ukus i miris urina zavise od hrane koju jedeš - kada koristiš sirovu hranu (žitarice, voće i povrće) , sa vrlo malo soli, ona nema neprijatan ukus niti miris. Takođe, preporučuje se da, da bi se navikla, izmućkaš u ustima malo urina, pa ćeš videti...
Sve u svemu, moje iskustvo je odlično i žao mi je što nisam za to znala ranije. :love3:

Vrh

PostPostano: čet jun 25, 2009 8:50 am 
Član foruma

puno hvala - posebno me zanima ta knjiga za donošenje na svijet zdrave bebe - javi molim te kad budeš stavila link da si pročitam (a i ove o urinoterapiji ću si pročitat). Inače moram se pohvalit da već imam 2 djece i zdravi su od rođenja, jaki, vitki - od rođenja sve 5. Sad sam malo :offtopic: - 2 dijete je rođeno u vodi a ovo 3 mi je želja roditi doma - uglavnom volim raditi sve ono što nije uobičajeno.
Vjerujem da ću krenut i s urinoterapijom - moram još ipak dosta pročitat o tome i odvažiti se. Puno hvala još jednom.

Vrh

PostPostano: čet jun 25, 2009 8:57 am 
Član foruma

Hocu draga!!!Divno sto si odgajila tako zdravu decicu, svako vam dobro od Boga!
Evo ti moj 4share, obecavam, do petka. Tu imas i Malahova i svasta nesto

http://www.4shared.com/dir/13996962/c5c ... AVLJE.html

:love5:

Vrh

PostPostano: čet jun 25, 2009 11:35 am 
Član foruma

grishka je napisao/la:
Au bre, drugarica Ljubica baš lepe rezultate iznese , milina je pročitati, a ti Nat vrlo šturo.
Ima li kod tebe kakvih rezultata, i koju količinu Šivambu piješ.

viewtopic.php?f=6&t=52
NaZdravje :occasion5:
:love3: :love5: :love3:

Vrh

PostPostano: čet jun 25, 2009 3:38 pm 
Član foruma

UrosZlo je napisao/la:
Zanima me posto sam procitao vec pored da ne bi trebalo da se pusi, pije alkohol, droga, fast food itd, pored toga izbegavati i meso? Hm, posto sam ja inace sportista moram unositi odredjeni unos proteina (i to naravno iz mesa, uglavno je to belo meso, pilece), dali ce to onda uticati na efekat urina kad ga budem konzumirao? :roll: :occasion5:

Urinoterapija se ne sme kombinitari sa sportskim suplementima, tipa proteina, aminokiselina, kreatina, tribulusa,...
Zapravo može, ali ja se ne bi usudio da to prvi probam [-X
Inače imam loša iskustva sa tribulusom iako ga nisam uzimao skupa sa urinoterapijom, Ko bi želio takav kormonski disbalans...
No ti bi mogo biti zamorče ako to želiš :D Pa javiti iskustva :D
Ja na primer ne bih uzimao ni veštačke vitamine iako ih tamo na članku savetujeu u vreme urinoterapije, proba sam, i vitamini B jako jako izoštravaju okus urina, postaje koseliji i štipa jako, a i miris mu je jak.
Meso i urinoterapija ne idu zacelo. Mada ja sam jeo, ali može se naći neki sistem. Jedeš meso sa puno zeleniša i tako neutraliziraš kiselinu koju stvara meso, i poboljšavaš okus baš puno. Čak je i bolji neg samo kad povrće jedeš jer je tad jako lužan, kao da piješ rastvor sode bikarbone ili tako nešta.
Kad je mlični priizvodi u pitanju, zapravo samo mleko i to đta svežije, onda nema ama baš nikakvog zakišeljavanja urina, bar kod mene.
Ja sam sada na puno sirove hrane. Našo sam da su mi potrebni elektroliti, tako da moram malo soliti, kad-kad i malo više, jer ne mogu kupiti sve šta je potrebno za dobru sirovu raznovrsnu prehranu pa zato, Bar mislim tako.

Za ovo pijenje urina kroz nos šta sam opisao, a šta je opisao i Pantelija, pa vidite. Ja negde pročitao da se ujutru pije urin kroz nos, ali pije, znači guta. Ja jednom probao, prinesem nos čaši, i ne jako nego blago, povučem, i krene velika količina te ja to popijem, znači umesto na usta, popijem svež urin na nos. Ne uvek, par puta nedeljno, i deluje, dišem punim plućima, sve je čisto. I taj miris vazduha, kao da osećam ponaosob miris dušika i kisika, a i osetljiviji mi je nos, kao da mogu bolje i lakše da osetim mirise koji potiču iz daleka i bolje da ih razlikujem.
Za razblaživanjem urina ja nemam nikakve potreba i ne bih to radio. Kad jedeš puno svežeg voća i povrća, piješ dosta vode, urin se već razblaži u tvom telu, niti je oštrog mirisa niti ukusa, čak je prijatnof mirisa i ukusa, na te salate koje si pojeo. Možeš počet tako što ćeš za zadnji obrok uveče pojesti porciju jagoda, krastavac, zelenu salatu... bez začina, samo opereš i pojedeš. To i da ne menjaš način prehrane bit će ti ok, i moći ćeš da izjutra popiješ taj urin kroz nos, nekih 100ml =1dL, ili koliko želiš i možeš.
To je moje iskustvo.
Vidim da je dobro i za koleno. I mene kad-kad boli, i strašno mi škripi, desno, i još neki zglobovi. Ja sam samo pio i ponekad utrljvao u te zglobove, no, problem je još tu. Pre nekoliko godina jednu čitavi godinu sam pio urin, i s vremena na vreme utrljvao. Ali ništa. Zapravo dođe do poboljšanja ali ne i isceljenja. Evo sad, kao i Kalista, već oko 60 dana sam ponovo na urinoterapiji i uglavnom presnoj hrani. Kad mi se završe obaveze u školi, planiram post na urinu vodi od nedelju dana. Tad ću se potpuno koncentrirati na potpuno isceljenje pa ćemo videti. Malo se bojim. Sretao sam ljude koji su se otrovali urinom. Pripisivao sam to njihovom strahu i psihičkoj nespremnosti ali i stvarima koje su pri tom unosili u telo. Jako je bitna puna svest, jer se inače urin kod ljudi taloži u zglobovima i uništava ih. Mislim ne na one koji piju urin, nego obične ljude, verovatno radi njihovog načina prehrane. Jednom sam postio na urinu i vodi 2 dana, jako mi je lupalo srce i bolelo me u grudima. Ali bio sam prinuđen da radim tada, i to težak posao. Sada se želim koncentrirati jako, i uložiti puno mentalne energije u smeru isceljenja. Tako da ću videti kako će to proći. Sve u svemu, bićemo u kontaktu.

Šta se peruti tiše, još mi nije pomoglo. ali se smanjila. Vidi ćemo za još neko vreme.

Greetings :love10:

Vrh

PostPostano: čet jun 25, 2009 4:37 pm 
Član foruma

bad.ass je napisao/la:
UrosZlo je napisao/la:
Hm, posto sam ja inace sportista moram unositi odredjeni unos proteina (i to naravno iz mesa, uglavno je to belo meso, pilece), dali ce to onda uticati na efekat urina kad ga budem konzumirao? :roll: :occasion5:

ma wjeruj mi moze se bez toga (mislim proteina iz mesa). ja jedem mlijecne preradjewine, jaja, biljke, a kao sto sam wec procitao prije, ZABLUDA je (i to WELIKA!) da su proteini iz mesa jedini koji na prawi(!) naci mogu opskrbiti tijelo aminokiselinama. raspitaj se malo...

ja recimo igram (rekreatiwno) basket, waterpolo, dizem tegowe sa wegetarijasnkim nacinom prehrane i unosim oko 200g proteina dnewno. dakle cca 2g/kg tezine. swe za 5! :thumbup:

:love3:

Hm, mogao bih pokusati - mada tesko... Ipak imam i po 3treninga dnevno, pa kad dodjem kuci tesko da me mogu odrzati neke zitarice, ili s'icno tome, a da nije meso... No da ne ulazimo u off... Svakako hvala za info... A uskoro probavamo urin :D :D :D :occasion5:

Vrh

PostPostano: čet jun 25, 2009 4:42 pm 
Član foruma

john_tracer je napisao/la:
UrosZlo je napisao/la:
Zanima me posto sam procitao vec pored da ne bi trebalo da se pusi, pije alkohol, droga, fast food itd, pored toga izbegavati i meso? Hm, posto sam ja inace sportista moram unositi odredjeni unos proteina (i to naravno iz mesa, uglavno je to belo meso, pilece), dali ce to onda uticati na efekat urina kad ga budem konzumirao? :roll: :occasion5:

Urinoterapija se ne sme kombinitari sa sportskim suplementima, tipa proteina, aminokiselina, kreatina, tribulusa,...
Zapravo može, ali ja se ne bi usudio da to prvi probam [-X
Inače imam loša iskustva sa tribulusom iako ga nisam uzimao skupa sa urinoterapijom, Ko bi želio takav kormonski disbalans...
No ti bi mogo biti zamorče ako to želiš :D Pa javiti iskustva :D
Ja na primer ne bih uzimao ni veštačke vitamine iako ih tamo na članku savetujeu u vreme urinoterapije, proba sam, i vitamini B jako jako izoštravaju okus urina, postaje koseliji i štipa jako, a i miris mu je jak.
Meso i urinoterapija ne idu zacelo. Mada ja sam jeo, ali može se naći neki sistem. Jedeš meso sa puno zeleniša i tako neutraliziraš kiselinu koju stvara meso, i poboljšavaš okus baš puno. Čak je i bolji neg samo kad povrće jedeš jer je tad jako lužan, kao da piješ rastvor sode bikarbone ili tako nešta.
Kad je mlični priizvodi u pitanju, zapravo samo mleko i to đta svežije, onda nema ama baš nikakvog zakišeljavanja urina, bar kod mene.
Ja sam sada na puno sirove hrane. Našo sam da su mi potrebni elektroliti, tako da moram malo soliti, kad-kad i malo više, jer ne mogu kupiti sve šta je potrebno za dobru sirovu raznovrsnu prehranu pa zato, Bar mislim tako.

Uzimao sam ranije supplemente, tipa whey protein itd, uglavnom zanovano na proteinima razlicitog sadrzaja (dali je whey ili gainer itd)... Uglavnom poslednji sam popio pre od prilike mesec dana, tako da se nadam da sad nece biti neki problem :D
Sto se tice mesa, hmm pa pokusacu da poslusam tvoj savet da unesem onda vise zelenisa!
Svakako hvala vam za ovako brz info :notworthy: Ziveli ! :occasion5: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPostano: pet jun 26, 2009 4:18 pm 
Član foruma

ukuvani urin, na sobnoj temperaturi opstaje u relativno istom stanju oko 3-4 dana... Onda počinje da neprijatno miriše... a posle još nekoliko dana, oslobađa se amonijak... Ako je takav urin u zatvorenoj posudi... amonijak ostaje u rastvoru... Takav urin jako agresivno deluje na kožu... to jest peče...ali čini mi se da sam pročitao da deluje intenzivno antiseptički... Šta mislite ostali o tome?
Prvo ja mislim da se urin kvari upravo zbog bakterija, a da taj amonijak nastaje kao m,etabolički produkt istih. Ne kažem da je nemoguće da su to neke bezopasne bakterije i da je proizvod odstajalog urina-ukuvanog zapravo pozitivan kao lek, ali nisam siguran. Šta vi ostali radite, kako čuvate ukuvani urin, da li u frižideru, da li ga bacate kad počne da neprijatno miriše???
Baš me zanima oto.
I drugo, mislim da takav urin, koji jako zaudara na amonijak, iako kao svež nije ni mirisao, jer sam jeo sasmo sirovu hranu, te nakon ukuvavanja takođe nije mirisao loše, već nekako kao zagrejano mleko, da se jako brzo ubija u kožu i da je prilično hidrira.

Vaša iskustva??? :?: :?: :?:

Takođe moram reći, možda po drugi ili treći put, meni urin ne deluje najbolje na osećaj odmornosti. Na sve ostalo da, ali na to ne. Ne sećam se da li je tako delovalo i ranije kad sam bio na urinoterapiji, možda i jeste, ali pošto nisam neko ko se lako uspava, možda sam se tome radovao. Ali sad već nije to slučaj. Treba mi bar 1h sna više, i ujutro se budim teške glave. Naravno, možda to i nema veze sa urinoterapijom, ali ipak, počelo je kako sam opet počeo da pijem jutarnju dozu. Jel se još nekom ov desilo?
Znači hranim se sa puno svežeg voća i povrća, nije kvalitetprehrane u pitanju, takođe ne uzimam nikakve lekove, cigarete, alkohol, ništa... Samo voće i povrće, i ponešto spremane hrane, ukojoj retko ima mesa-zapravo meso, jaja i mleka nisam pojeo ko zna otkad.

Moram još nešto da primetim. Svi znate da povećani nivoi uree (mokraćne kiseline) u krvi izaziva ozbiljne probleme sa zglobovima. Ja predpostavljam da je koncentracija uree u krvi i urinu direktno proporcionalna količini kisele hrane i proteina. Tako, da dok sam imao svoje prvo iskustvao sa urinoterapijom, i nisam naročito menjao prehranu (u nekim Armstrongovim tekstovima nisam nigde našao da treba posebnu pažnju poklanjati ishrani, a kod Malahova, video sam pismo mladića koji je pio 3 dnevne doze a ništa nije menjao u prehrani, pa sam odlučio da tako i ja probam) primetio sam da me zglobovi, koji mi inače puckaju, škripe, a kolena i bole kad je hladnije vreme, još više bole, i puckaju. Tako da mislim, da je to ipak bilo zbog kombinacije urinoterapije i ne menjanja načina prehrane. Voleo bih još neko mišljenje o tome.
:occasion5:
Greetings
od srca :love5:

Vrh

PostPostano: ned jun 28, 2009 8:20 am 
Član foruma

Jedna moja poznanica ima cerkicu od 5 godina kojoj je jos u drugoj godini zivota konstatovano oboljenje jetre, zapravo glikoginoza tipa A, valjda sam dobro zapamtila, i doktori su joj rekli da nesme da jede slatkise, nesme cak ni voce, jer je navodno vocni secer opasniji od preradjenog( malo mi je ovo cudna konstatacija), pa bih vas pitala, da li neko ima iskustva sa bolesnom jetrom, verujem da bi urin pomogao, samo neznam kako da joj pomenem takav vid lecenja, neznam je bas dobro. Ima li neko neki savet?

Vrh

PostPostano: ned jun 28, 2009 8:34 am 
Član foruma

Kad leći od hepatitisa c i raka, valjda će i od toga.
Važno je detetu da se u najkraćim crtama objesni da je to lek i kako deluje.

Ja takvima koji nisu upućeni odštampam stranu o urinoterapiji sa mog sajta, gde je dato sažeto objašnjenje, i dam im to zajedno sa knjigom od Malahova.
Svakom razumnom to je dovoljno da mu bar otvori oči, da se upozna. Potrebno je još neko vreme da 'svare' te informacije, i odluče se na akciju.
Smatram da oni, koji ni to ne žele da vide, a imao sam takvih slučajeva, zaslužuju svoju bolest kao karmičku lekciju i da im ne mogu pomoći.

Vrh

PostPostano: ned jun 28, 2009 2:19 pm 
Član foruma

Fairy je napisao/la:
...doktori su joj rekli da nesme da jede slatkise, nesme cak ni voce, jer je navodno vocni secer opasniji od preradjenog

A aspartam sme da uzima. Po ovome, jedino će njega i moći da uzima.

Neke doktore bi trebalo javno pogubiti odsecanjem glave, na stadionu, kao pedere i siledžije u Saudijskoj Arabiji i Iranu, pa bi se onda ostali malo zamislili šta rade.
Neće oni da stanu dok ne omaste sekirče.

Vrh

PostPostano: pon jun 29, 2009 6:41 am 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
Svakom razumnom to je dovoljno da mu bar otvori oči, da se upozna. Potrebno je još neko vreme da 'svare' te informacije, i odluče se na akciju.
Smatram da oni, koji ni to ne žele da vide, a imao sam takvih slučajeva, zaslužuju svoju bolest kao karmičku lekciju i da im ne mogu pomoći.

ovo si skroz točno rekao, mada zvuči okrutno ali to je doista tako, ja isto poznam neke bolesnike ali ne žele ni čuti ništa osim medicine - jednostavno ne žele, teško je to za razumjeti - baš ko da moraju biti bolesni.
ja se bacam na čitanje Malahova, moram priznati da mi jako teško pada korištenje urinoterapije (ni nisam još počela) - sad sam vrlo vjerovatno i trudna :love5: pa ću to ipak odgoditi- no da zatreba i poslije kao prevencija - mislim da ću probat.
al da me košta - košta. uf - sama pomisao me navodi na povraćanje.

Vrh

PostPostano: pon jun 29, 2009 7:31 am 
Član foruma

Nema razloga zašto bi odgađali urinoterapiju zbog trudnoće.
Samo može da koristi i trudnici i detetu.

Samo te pomisao na urinoterapiju navodi na povraćanje, ne sama urinoterapija.
Razlilkuj to.
Neznanje o tome ti izaziva povraćanje.
Niko na svetu ko je praktikuje i oseća koristi od nje, ne povraća.
Samo oni koji nisu ni probali, i povraća im se zbog svojih predubeđenja.
Možda i zbog prvog probanja.
Ali već posle trećeg iskustva sam organizam traži još.

Vrh

PostPostano: pon jun 29, 2009 8:00 am 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
Nema razloga zašto bi odgađali urinoterapiju zbog trudnoće.
Samo može da koristi i trudnici i detetu.

Samo te pomisao na urinoterapiju navodi na povraćanje, ne sama urinoterapija.
Razlilkuj to.
Neznanje o tome ti izaziva povraćanje.
Niko na svetu ko je praktikuje i oseća koristi od nje, ne povraća.
Samo oni koji nisu ni probali, i povraća im se zbog svojih predubeđenja.
Možda i zbog prvog probanja.
Ali već posle trećeg iskustva sam organizam traži još.

Tacno 100%! Probaj malo da izmućkaš u ustima pa pljuni, dok se ne navikneš. Stvarno nije odvrtano, to je samo rezultat onoga što su nas učili. Ukus je kao mlaki čaj.

Vrh

PostPostano: pon jun 29, 2009 8:04 am 
Član foruma

prvo ću pročitat a onda se možda i odvažim. hvala.

Vrh

PostPostano: uto jun 30, 2009 8:41 am 
Član foruma

znam da sam dosadna no ja toliko napipavam i napipavam no sve više naginjem da ću probati. Javit ću kad probam pa i rezultate, mada ne znam kakve bi rezultate moglo kod mene dati - zaista sam zdrava, ponekad malo umorna ali to je ajmo reći normalno pored 2 djece, dojenja, dizanja u 5 ujutro i rada u podrumu - i pored toga svega nisam tak strašno umorna ali nije da nije. Možda mi pomogne urinoterapija u vezi te životne snage, elana, a što se tiče izgleda - mislim da izgledam ok, imam 34 ali se osjećam ko 25 a i izgled je mlađi (ne baš 25 no tu negdje) - uglavnom zanima me jako urinoterapija jer želim biti još i ljepša i poletnija i imunija na moguće boleštine. I da - nisam trudna, sljeddeći mjesec ponavljamo "sadnju" - čula sam da urinoterapija pomaže i kod plodnosti (većina lijekova za plodnost bazirana je na urinu).
Imam neki feeling da moram probat. skupit ću ja hrabrosti.

Vrh

PostPostano: uto jun 30, 2009 7:28 pm 
Početnik

john_tracer
Sto se tice spavanja, primjetila sam da vremenski duze i dubljim snom spavam .Kada na silu ustajem ,jer bi jos uvjek da spavam ,imam osjecaj teske glave. Vezano za zglobove koji pucketaju ne mislim da je to neki los znak.Meni zglobovi isto pucketaju od kada pamtim za sebe.Nikada nisam imala iscasenja.
Od moje priajteljice mama je pocela da praktikuje urinoterapiju a teski je reuamtski bolesnik.Praktikuje nesto vise od mjesec dana i kaze da se malo bolje osjeca.Pomaze joj urinoterapija i na promjene vremena, bolovi su sada podnosljiviji.Stavlja i pakovanja na bolna mjesta,vidjeti cemo jos kako ce ljecenje dalje teci.
Onom djecaku sam objsnila sta je urin i kako on nastaje i rekao mi je da ce sada poceti da ga pije.
Tu sam izvestaje cu da podnosim jedino ako me ovaj grip ne omete ... [-o<

Vrh

PostPostano: uto jun 30, 2009 10:40 pm 
Član foruma

Ovu knjigu bi trebao da pročita svako ko namerava da se leči urinoterapijom:

Ester i Džeri Hiks: Zakon privlačenja
http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Z ... acenja.pdf

To je zakon koji važi za sve, pa i za zdravlje.
Od najtežih bolesti isceljuju se samo oni koji sebe vide kao zdrave već ovde i sada, koji privlače svoje zdravo stanje i potpuno odbacuju bolesno.
Dakle, svest je presudna.

Možemo reći da, ako je telo naše vozilo s kojim želimo da stignemo u željeno, zdravo stanje, naša svest je vozač, a urin gorivo.
Jedno bez drugog ne mogu.

Vrh

PostPostano: sri jul 01, 2009 12:00 am 
Član foruma

Ljubica je napisao/la:
john_tracer
Sto se tice spavanja, primjetila sam da vremenski duze i dubljim snom spavam .Kada na silu ustajem ,jer bi jos uvjek da spavam ,imam osjecaj teske glave. Vezano za zglobove koji pucketaju ne mislim da je to neki los znak.Meni zglobovi isto pucketaju od kada pamtim za sebe.Nikada nisam imala iscasenja.
Od moje priajteljice mama je pocela da praktikuje urinoterapiju a teski je reuamtski bolesnik.Praktikuje nesto vise od mjesec dana i kaze da se malo bolje osjeca.Pomaze joj urinoterapija i na promjene vremena, bolovi su sada podnosljiviji.Stavlja i pakovanja na bolna mjesta,vidjeti cemo jos kako ce ljecenje dalje teci.
Onom djecaku sam objsnila sta je urin i kako on nastaje i rekao mi je da ce sada poceti da ga pije.
Tu sam izvestaje cu da podnosim jedino ako me ovaj grip ne omete ... [-o<

Da... tako sam mislio... I to sam i hteo čuti. Baš isto iskustvo sa spavanjem.
Videćemo za zglobove.

Citat:
Ovu knjigu bi trebao da pročita svako ko namerava da se leči urinoterapijom:

Ester i Džeri Hiks: Zakon privlačenja
http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Z ... acenja.pdf

To je zakon koji važi za sve, pa i za zdravlje.
Od najtežih bolesti isceljuju se samo oni koji sebe vide kao zdrave već ovde i sada, koji privlače svoje zdravo stanje i potpuno odbacuju bolesno.
Dakle, svest je presudna.

Možemo reći da, ako je telo naše vozilo s kojim želimo da stignemo u željeno, zdravo stanje, naša svest je vozač, a urin gorivo.
Jedno bez drugog ne mogu.

The secret, a?
Podebljana rečenica je sve, onda, šta će nam urin :angel4:
Ako svesno pijemo i običnu vodu bićemo izlečani :angel4: sa samo malo vere, poput zrna goruščija... inače, ima tako puno interpretacija istine, raznih zakona... sve je to više poezija nego stvarnost. Ja mislim. Jer ima zabeleženih slušajeva da se čovek od raka izlečio prepustivši se rkiji, isto ima slušajeva gde je do izlečenja doveo svakodnevni smeh, ili lek od svinjske masti. Ako se suština "izvuče" sve je njih izlečio placebo, zapravo vera ili otpuštanje. Ko zna.
Ali Ljubica i ja imamo iste dogašđaje sa snom.
Takođe, i zglobovi su opušteniji.
Videćemo :glasses7:

Bye :love7:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 850 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 43  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.