Cezar je napisao/la:
Trenutno smatram da je sasvim besmisleno odbacivati meso, jer ne shvatam PRAVI razlog za to. Spreman sam te saslusati
vrlo rado ali opet, ovo je off topic za to... Ima drugih tema ili pak pp-a. Osim ak adminu i ostalim forumasima ne smeta XD
Cezar je napisao/la:
Mislim da me ne ogranicava. Smatram da se znanje moze siriti i na drugacije nacine, a to je sirenjem vibracija.
meni je ovo bullshit. Kao sto sam vec i naveo iz primjera, a ima ih jos, rezultati su veci kombinacijom svega. SAmo pasivno sirenje vibri nije ucinkovito kao ni striktno sami aktivizam i prosvjedi (kao npr ekipa koja je na prosvjedima a u privatnom zivotu sire negativne vibre i npr vrijedjaju ljude koji imaju drugo misljenje). Kombinacija svega je najbolja.
Cezar je napisao/la:
Onaj ko stvarno trazi znanje, naci ce ga kroz te vibracije.
ne. Ja sam mislio da je vegetarijanstvo djeta, mislio sam da je Icke neki duhovni sarlatan koji pise one jeftine new age knjige dok ga nisam vidio nesto konkretnije od njega. A to sam vidio jer je to bilo omoguceno putem njegove propagande, sirenja znanja. Inace nebi dosao do toga. Nemas poticaj ako ni neznas da nesto nije u redu.
Cezar je napisao/la:
Onome ko ne trazi znanje delujes kao lazni prorok ili mesija kojeg niko nije zvao.
S onim tko ne trazi znanje necu ni pricati o tim stvarima nego o necem drugom. Vec sam reko, bez nametanja.
Cezar je napisao/la:
Ovakve analize su dobre, jer svako i sam sebe moze analizirati kroz ovo, a i dobre su za one koji ce jednog dana citati ovu temu.
hvala bogu, slazem se.
Cezar je napisao/la:
I ja sam u jednom trenutku hteo da naisem da sam prestao da "otvaram oci" drugima, a onda sam shvatio da bas to moj ego zeli da radi sa tobom.
ako ce tvoj ego uciniti to da npr ljudi pocnu citati Ickea, gledati zeitgeist, citati knjige (bubma primjere koje bi svako tu trebo znati) onda dapace to treba raditi. Kao sto rekoh, dali je to moj ego ili nije je mala cjena i bespotrebno pitanje s obzirom na rezultate i svjest.
Ljudi su ne educirani i zarobljeni u medijima! Kada im uvalis letak o istini o EU mogu se zapitati. Inace nisu sposobni sami. Nemaju poticaj ni mogucnost. Ko sto nisam ni ja imao.
SVe revolucije se dogadjaju glasno i srcano! poticanjem i sirenjem znanja
;D