Sada je: ned maj 04, 2025 12:17 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 915 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 46  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: ned apr 19, 2009 10:56 am 
Administrator

Interesantno predavanje:

[google]http://video.google.com/videoplay?docid=-306990562979011400[/google]

James Bartley - UFOs, MILABS, & Reptilian Concept of Human Ownership

Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 05, 2009 9:53 pm 
Član foruma

http://www.index.hr/vijesti/clanak/vide ... 32451.aspx

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/foto-i ... o-nlo.html

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/kazahs ... aljce.html

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 05, 2009 9:55 pm 
Član foruma

http://www.index.hr/vijesti/clanak/vide ... 32451.aspx

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/foto-i ... o-nlo.html

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/kazahs ... aljce.html

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon maj 11, 2009 2:42 pm 
Član foruma

Ako je neko sinoc u Vojvodini vidjao objekte zutkaste svetlece boje kako velikom brzinom se krecu na nebu neka mi se jave na pm..

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jun 07, 2009 11:53 pm 
Član foruma

E sad, viđaj 'vako :)

U jednu večer srpnja 2008. išao sam na vlak iz Splita u Zagreb. Kad sam izašao iz kuće i nakon par metara došao do ceste pogledao sam u nebo, a kad ono, nešto svjetluca, onako malo jače od zvijezde, reko a valda je avion okrenut prednjom stranom prema meni pa kao refloktori svijetle... I niš idem ja dalje prema kolodvoru, lagano žurim jer sam na knap sa polaskom vlaka... Pješačim, pa kako ima i drveća po Splitu nemreš cijelo vrijeme vidit samo nebo, i dobro, nakon par 2-3 minute pogledam ja opet prema nebu, a kad ono i dalje stoji svijetlosna točka, ovaj put malo veća i obrubljena crvenkastom svjetlošću, reko šta je sad?! ... A kako žurim nisam mogao dugo gledati... I idem ja dalje, pičim, nosim torbu, lagano panika, oću stić il ne... i konačno dođem donekle blizu kolodvora di više i nema tolko drveća i pogledam opet u nebo, a kad gore, ajmo reć disk, tj okruglog oblika i pun, ajmo reć kao, velikih LED lampica crvene svijetlosti. Pogledam ja malo oko sebe, vidim da i drugi ljudi gledaju prema nebu, prema tom objektu, pa i turisti :)

E sad, trčim, hodam, znojim se, pogledam svako malo gore, a ove, ajmo reć LED lampice se pale gase, ko da je lightshow nekakav....

Po mojoj procjeni nemam pojma kolko je velik niti koliko je daleko bio jerbo je bila noć, i vedro nebo, al svaku lampicu sam mogao razabrat posebno...

Konačno uđem u taj "brzi" vlak (kojem treba 8h sati do Zagreba), ostavim stvari u njemu i izađem van da u miru pogledam kaj je to gore...

E, i znaš kaj je bilo?

Gledam (i sad na dalje postoji samo oblik tog NLO-a i njegove "LED" lampetine i njegovo kretanje) i imam šta vidit. Objekt okruglog oblika, kojem u jednom trenu cijela površina biva ispunjena upaljenim "LED" lampama tako da je izgledao kao krug. I stoji on i stoji i odjednom mu svijetli samo rub, tako da se vidi samo kružnica tih lampi, ili šibica, šta je već... I nakon par trenutaka, ono se pomakne s jedne točke na drugu, bez ubrzanja i bez usporavanja, kamoli ručne, znači čisto pravocrtno gibanje, i tako je on par puta mijenjao pozicije, al one nisu bile na istom pravcu, nego, ajmo reć, kao cik-cak linija, ilitiga izlomljeni pravac il dužina, il kaj je to već neki poligon, nije ni bitno, znači nije imao gibanje po pravcu. E, i sad dok se on tako premještao s jedne pozicije na drugu, te njegove lampice su se iz već spomenute kružnice pretvorile u kružnicu unutar koje svijetli trokut, jednakostranični trokut, pa se pojavio četverokut umjesto trokuta, pa nakon toga peterokut, pa onda pentagram, pa šesterokut... pa ja i dalje gledam i mislim si, eh da imam kameru, onu filmsku, a ne ovu na mobu koju nema smisla upalit... uglavnom gledam i gledam i ono svijetli, igra se s lampama ko da je božić... a ljeto je, vruće je...

U određenom trenu taj objekt stane na jednom mjestu i gledam ja u njega i kako postoji taj kontrast između noćnog neba i tog objekta koji je, kad mu lampice nisu bile upaljene, bio taman, al opet se malo gradskog svijetla uspjelo reflektirat o njega, primjetih da se sam objekt mijenja, tj da mijenja svoj oblik, znači, pusti sad te lampe, sama letjelica se mijenjala, prvo je bila okrugla pa se onda valovito vrtila oko svoje središnje okomite osi, pa je u trenu bila elipsa pa krug pa elipsa pa krug, pa odjednom trokut, pa peterokut, pa šesterokut, pa onda nepravilan mnogokut, pa drugi nepravilni mnogokut... i te oblike je promjenila, onak mnogo puta u sekundi... u međuvremenu je kontrolor reko da trebam ući u vlak, tak da sam jedan dio ove priče proveo u vlaku na prozoru... U jednom trenu je objekt otišao iznad vlaka tak da ga nisam vidio više ni sa jedne ni sa druge strane vagona, ko da je otišo drito iznad sredine vlaka ili je jednostavno nesto, nemam pojma...

I niš, sjednem se, obavim poziv i veli ona da je njena frendica isto vidila nekaj tamo kod Istre, al da je bilo neš kao štapić svjetlosni... Reko dobro, vidiš, vidiš... I nastavio sam sjediti, zapalio cigaru i razmišljam si koji k... je to sad bio?! Par godina prije mi se desilo iskustvo bliske smrti (onaj 5. denzitet i to) i sad ovo... Reko, kaj ja uopće radim tu?! Uglavnom, razmišljam si ovak, naša vojska jedva da zakrpa te MIG-ove, jedva da ima za kerozin, znači, naši nisu... Pa onda jel meterološki balon, ma nije 100% jer se nije kretalo po jedinstvenom pravcu... Pa jel raketa, pa nije iz istog razloga, a još i svjetloca go ukras na božićnom boru... Pa jel ičija ljudska vojska, pa možda je, al koja?! Koja ima tolko para i vremena da razvija letjelicu koja mijenja oblike, za koji k...?

I niš tak sam nastavio sjedit i razmišljam i shvatim da se osjećam frustrirano s jedne strane, a s druge strane mi je super jer sam konačno vidio da postoji život koji nije s ove planete, a to sam si htio vidit već jedno duže vrijeme, recimo od kad sam prvi put čuo za ideju da postoje vanzemaljci, a to je bilo davno davno prije kojih valda 15-20 godina...

Eto ga i kaj sad na kraju reć, hm...

S obzirom na iskustvo bliske smrti, ZNAM da postoji život nakon ovoga, s obzirom na iskustvo gledanja ovog NLO-a, ZNAM da postoji život izvan ove planete... S obzirom da sam spoznao svoje talente, znam da sam fulo faks i da sam štošta fulao u životu i ne znam kako ću to sve ispravit... no pustit ću sad svoju malenkost....

Nekako mi se čini... Znate kaj se meni čini...

Puno toga se meni čini... Al kaj je je...

Ljubav, dobrota, istina i znanje, to je smisao života, to je bitno.

Svatko bi trebao imati komad zemlje i živit od njenih plodova, umjetnost i znanje razvijat preko neta, isto tako preko neta prodavat kupovat trampit... A u miru prirode razvijati sebe da možeš putovati po cijelom svemiru bez pomoći letjelica i potrošnje goriva...

Ustvari puno toga treba, treba biti fizički jak, znači sport, fizički rad il teretana i dobre i kvalitetne, zdrave hrane... Razvit fizičko tijelo da bude ljudski animalno, naučit neke borilačke vještine, naučit koristiti oružje, naučiti puno fizike....

svašta nešto

Naučiti telekinezu i naučiti levitaciju i letenje... Naučiti biti BOG!

Učiti dijeliti s drugima, kao što sad pokušavam ja vama sada i vi meni...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jun 08, 2009 12:44 am 
Član foruma

Ustvari, čak ne vidim ni razlog zašto ne bi bili vječni u ljudskom obliku, al ono, ajde ak baš moramo bit smrtni, ok... makar, ono i nije neš posebno potrebno umirat...

hm...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jun 08, 2009 1:26 pm 
Član foruma

MissLove je napisao/la:

Učiti, dijeliti s drugima, kao što sad pokušavam ja vama sada i vi meni...

=D> =D> =D> =D> =D> =D>

Vrh

Naslov: Re: Svjedočenja o aktivnostima NLO-a, vanzemaljcima i otmicama
PostPostano: ned jun 21, 2009 12:35 pm 
Član foruma

iz vode

Vrh

PostPostano: ned jun 21, 2009 5:10 pm 
Član foruma

Citat:

Smisao života kažeš,velika većina ljudi su puni ljubavi,dobrote,neki znanja,a neki tvrde da žive istinu (religiozne ovce),pa opet svi žive u snu.Evo ti smisla,kako to čiča Ouspensky kaže "It is only when we realize that life is taking us nowhere that it begins to have meaning. "
To bi trebao biti prvi korak kod tragaoca za smislom,đabe ti ljubav kad neznaš šta je to objektivna ljubav,đabe ti dobrota kad je nekome "ovo" dobro,a nekome "ono" dobro,đabe ti istina kada ih ima mali milijun (npr.religije) i đabe ti znanje ako neznaš koje znanje ti treba.

Vrh

PostPostano: ned jun 21, 2009 8:20 pm 
Član foruma

daco je napisao/la:
Citat:

Smisao života kažeš,velika većina ljudi su puni ljubavi,dobrote,neki znanja,a neki tvrde da žive istinu (religiozne ovce),pa opet svi žive u snu.Evo ti smisla,kako to čiča Ouspensky kaže "It is only when we realize that life is taking us nowhere that it begins to have meaning. "
To bi trebao biti prvi korak kod tragaoca za smislom,đabe ti ljubav kad neznaš šta je to objektivna ljubav,đabe ti dobrota kad je nekome "ovo" dobro,a nekome "ono" dobro,đabe ti istina kada ih ima mali milijun (npr.religije) i đabe ti znanje ako neznaš koje znanje ti treba.

Nema ništa džabe, čim se prvi put udahne zrak, moraš vratit nazad i tako dalje....

Ne brini za mene...

Vrh

PostPostano: uto jun 30, 2009 8:15 pm 
Početnik

pozz svima...

evo ovdje jedna fotografija na kojoj se vide NLO-a,to mi je poslao čitatelj,fotografija nije nidje objavljena...

http://www.dnevnici-nlo-a.bloger.hr/pos ... 33618.aspx

Vrh

PostPostano: sub jul 04, 2009 11:49 am 
Član foruma

Pozdrav svima...

Ovaj prethodni link sto je postao Socox meni daje error page...

A ovaj video sam nedavno nasla na You Tube - Horn Lake, 20 maj

Snimak je kvalitetan, mladic koji ga je snimio kaze da je sve ukupno trajalo vise od
sat vremena, objekti su bili okruzeni helikopterima, a sam gradic Horn Lake je u blizini
neke vojne baze...
Al je neobicno da vezbaju iznad civilnog aerodroma koji se izgleda nalazi bas tu negde....

Pogledajte ovaj video koji je skroz neverovatan, cak isuvise (al ipak izgleda prilicno
autenticno :|

Interesantno je da je nesto slicno vidjeno nedavno i u Nemackoj

http://www.youtube.com/watch?v=QHwAlBsn ... onse_watch

Na ovom sajtu (izvinjavam se ako je neko vec postao) ima zanimljiv arhiv fotki NLO od 1870
pa nadalje a ima i drugih interesantnih stvari...

http://www.ufocasebook.com/bestufopictures.html

Vrh

PostPostano: ned jul 05, 2009 10:48 pm 
Član foruma

Zanimljiv mi je ovaj drugi video, mada mi ne deluje bas kao "vanzemaljsko", previse je sporo i krece se pravolinijski - vrlo moguce da je neki novi projekat NASA ili slicno tome, mozda i ja gresim, ali tako meni deluje... Svakako zanimljiv video =D>

Vrh

PostPostano: čet jul 09, 2009 10:47 pm 
Član foruma

miss love u potpunosti ima pravo...
jedini smisao zivota za koji trenutno znamo jest balans dobra i zla, muška i ženska, jin i jang bla bla a evo pokazat cu ti na primjeru:
poznajem jednog lika, opredjeljeni OPS-ovac, vampir i sotonist, premda njegov sotonizam nepodrzavam jer je pokoravanje minornim oblicima egzistencije s obzirom na velicinu univerzuma, u odnosu na druge veoma ja napredan i raspolaze visokom kolicinom znanja kojom i mi ovdje raspolazemo, i opet odlcuje biti OPS, samim tim pojam dobrog je apsolutno relativan jer ovisi o svijesti i savijesti... jedina istina je taj da se mora odrzavati balans, i sad mi nebi imali problema i da budemo OPS da nas netko nekontrolira i nesputava, pa se dio ljudi odlucilo okusati i u ovome cisto iz straha od gubitka slobode i slobodne volje, a u biti moraju prvo shvatiti da je i jedno i drugo maximalno reducirano.
jedini izlaz je znanje, moć svijesti

matere mi nedostajali su mi vasi postovi!!! nisam bio odavno ovamo...
malo sam bio podjecnio ljude, bar kod mene u mostaru, pričam ljudima širim znanje, mislio sam da ce me izopcit za sekundu, ali ima odredjen postotak kojima sva prica i ima smisla...nego zadjoh u offtopic...

sta bi sa onim brodom sto kugle nekakve ispaljiva po meksiku www.net.hr -> planet x, naslovna vijest mislim da je

Vrh

PostPostano: sub jul 11, 2009 11:46 pm 
Član foruma

'Izvanzemaljci stvaraju hibridnu rasu, te planiraju preuzeti kontrolu nad Zemljom!', izjavila je Talijanka Giovanna Podda, koji tvrdi da je otimaju 37 godina. Šokantni prizori!

http://www.net.hr/planet-x/page/2009/07 ... tml?pos=n2

Vrh

PostPostano: ned jul 12, 2009 10:13 am 
Član foruma

Da baš sam to htio staviti ovdje! Drago mi je da su s time izašli u javnost jer to nije od jučer a uostalom sve je lijepo opisano ovdje (http://www.galaksija.com/mutilacija.htm). Na nju se pogotovo odnosi dio:

"Žrtvama se obično izvlači energija (životna/seksualna?) uz pomoć određene napredne tehnologije, mnoge žene se impregniraju, (hibridni fetusi im se obično odstrane nakon par mjeseci, tako da mnoge od njih nisu ni bile svjesne da su bile “trudne”), a ljudi se istovremeno i implantiraju raznoraznim implantima koji mahom služe za praćenje njihovog kretanja, kao i razmišljanja, odnosno - kontrolu uma."

Čak i svjesna svega toga i nemože apsolutno ništa jer je implantati snimaju 24h na dan. Bila je hrabra pa je napravila abortus i slike su zaista šokantne. Užas šta se radi, šta stoka ne otme nekog bombaša iz iraka da im on napravi dar mar :twisted:

Vrh

PostPostano: sri jul 15, 2009 7:26 pm 
Član foruma

DINGSTRAVAGANZA je napisao/la:
'Izvanzemaljci stvaraju hibridnu rasu, te planiraju preuzeti kontrolu nad Zemljom!', izjavila je Talijanka Giovanna Podda, koji tvrdi da je otimaju 37 godina. Šokantni prizori!

http://www.net.hr/planet-x/page/2009/07 ... tml?pos=n2

slika
Odvratan je :tongue:

Vrh

PostPostano: sri jul 15, 2009 9:54 pm 
Član foruma

Volio bi ga odalamiti jedanput po toj glavi da vidim jel šta osjeća i da vidim kako bi reagirao :angel4:

Vrh

PostPostano: sri jul 15, 2009 10:33 pm 
Član foruma

Odvratno... Ruzni Graysi ](*,)

Vrh

PostPostano: pet jul 17, 2009 5:06 pm 
Član foruma

kill it with a stick!!! :P

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 915 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 46  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.