Alan_SP je napisao/la:
gdje uzimas 2x dnevno povecavajuci po kap svaki put kad uzimas, dok ne dodes do herxheimera.
Zahvaljujem puno na prethodnom mi datom odgovoru
Ja sam na fakultetu. Nažalost, ne studiram farmaciju a niti prehrambenu tehnologiju već anorgansku hemijsku tehnologiju. No voda i tehnologija vode mi je jedan od predmeta rada. Na fakultetu imamo hemijsku labaratoriju potpuno opremljenu u najprofesionalnijem smislu. Ima i NaClO2 u obliku rastvora u smeđoj (zatamljenoj) staklenoj boci, i on je rezličitih koncentracija. Predpostavljam da ga ima i u granulama.
E sad, meni je dostupna ta labaratorija za rad, a imam i svoju menzuru pa lako mogu da baždarim ma koju kapaljku koja se inače može kupit u apoteci: za kapi za oči, uši ili nos...
No nije to bitno. Bitno je što ja imam veliko poverenje proesora i laboranata u toj labaratoriji, i što ću ih zamoliti da nabave određenu količinu za mene. No, rekli su mi da verovatno neće moći da se nabavi (za mene) u granulama, Zašto ne znam, možda je to ipak mera predostrožnosi labaratorijskog osoblja. Ali rastvor određene koncentracije se, najverovatnije, može dobiti. E sad, ja ću ih zamoliti za 1dL ili 100mL (nisam pitao za cenu, ali videćemo).
No pitaću ih koje je čistoče, i da li bi mogao da proše kao PA, ili da se koristi kao prečistač pijaće vode. Ako može taj je.
Nego kako se radi o prilično ozbiljnoj stvari, ja ne mogu a da još jednom ne proverim

: Dakle treba mi 22,4%-ni rastvor natrijum-hlorita sračunato na čisti NaClO2??? Jel tako?
Ako je tako, pitao bih još jednom o doziranju, jer opet nisam siguran da sam shvatio vaš odgovor. Pročitao sam sve postove od prvog, i članak na galaksiji kao i još neke članke, ali nikako da sebi razjasnim. Zanima me origina Džimova doza, za obično čišćenje od patogena, znači ne tretiram nikakvu ozbiljnu bolest. Koliko sam ja razumeo, počinje se sa jednom ili dve kapi. Hajde da govorimo, na primer o standardnom protokolu od 2 x dnevnom uzimanju (lako ću ja kad shvatim ovo douiranje da ga modifikujem).
Ja ću da dam šemu a vi mi potvrdite jesam li dobro shvatio.
Prvo, na šta se tačno odnosi onaj 1ml, je li to maksimalna dozvoljena količina natrijum hlorita u jednom ispijanju??? Znači doza do koje povećavamo počinjući od jedne kapi i na kojoj stajemo, to jest doza preko koje nije preporučeno prelaziti u jednom ispijanju???
Recimo da je 15 kapi = 1ml.
E sad šema, da li se ovako uzima:
1. dan ujutru 1 kap uveče 2 kapi
2. dan ujutru 3 kapi uveče 4 kapi
3. dan ujutru 5 kapi uveče 6 kapi
4. dan ujutru 7 kapi uveče 8 kapi
5. dan ujutru 9 kapi uveče 10 kapi
6. dan ujutru 11 kapi uveče 12 kapi
7. dan ujutru 13 kapi uveče 14 kapi
8. dan ujutru 15 kapi uveče 15 kapi
9. dan sada se uodi i trća dnevna doza i posle ručka pa se uzima 3 x po 15 kapi odnosno 3 x po 1mL
Da ne nabrajam dalje, isto kao i devetog dana uzima se 7 narednih dana, znači od 9. do 15. dana, kada trba prestati ovakvo doziranje i preći na doze održavanja gde se uzima 4-6 kapi 2-3 puta sedmično?
Inače, ja imam jak imuni sistem i gotovo se nikad ne razbolim. Vrlo retko osetim samo blagu bol u grlu kad su svi pod gripom. Tako da sam mislio održavanje raditi sa 4 kapi 2 puta nedeljno još par nedelja recimo nekih 60-tak dana. A ostatak dati prijatelju da proba rešiti artritične probleme sa zglobovima i neke viruse...
Sve ostalo oko Herxheimera, "razbijanja" jedne doze na dve ili više, smanjivaje za po jednu ili dve kapi kod mučnine ili dijareje, kada se i kako uzima (uvek posle jela), sve je uglavnom jasno.
Samo molim nekoga da mi potvrdi da li sam dobro shvatio način uzimanja-doziranja MMS-a po danima?
Sorry što gnjavim, ali poprilično se bojim das negde nešto ne pogrešim
Unapred zahvalan
Thanks very very very much!!!