Sada je: uto maj 06, 2025 6:43 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 846 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 43  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: hitno!
PostPostano: ned maj 31, 2009 8:54 pm 
Početnik

Ako itko ima neku informaciju o nabavi mms-a u Hrvatskoj hitno neka mi se obrati, jer ovo je zadnja slamka spasa za moju baku.
Otkriven joj je i operiran rak prije mjesec dana (do tada nikakvih problema) i odmah operiran. Zračenja su je uništila i mučnine nisu prestajale. Nakon što se počela gušiti, u bolnici su joj otkrili i rak pluća koji se prije nije vidio i sad samo čekamo. Ovo je osoba koja je pred sobom imala još puno planova, molim vas za hitnu pomoć!!!!!!!!!!!

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned maj 31, 2009 11:14 pm 
Član foruma

MMS nije lek za rak.
Posle zračenja i hemoterapije niko nema šanse da preživi.
Imao sam i ja puno planova, al' sam se pomirio sa sudbinom.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jun 01, 2009 12:49 pm 
Početnik

Stigao jutros na 6 kapi,stalno imam glavobolje i osećam neku slabost i mantanje u glavi,nakuplja mi se voda na pluća i stalno imam potrebu za mokrenjem da sam već poludio od toga i to me po malo guši.Nadam se da ću izdržati.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jun 01, 2009 7:06 pm 
Početnik

Zahvaljujem svima koji su se javili, ali nije bilo šanse ni da probamo ublažiti situaciju, u pitanju su sati...
Da sam barem prije znala za mms...... ne odustajte, Bog će se pobrinuti za ostalo!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jun 01, 2009 9:12 pm 
Član foruma

Gde u Srbiji moze da se nabavi ovaj supplement?

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jun 02, 2009 10:10 pm 
Početnik

kupi na ebayu, samo ti treba kreditna kartica/paypal account.

ima već od 15$ pa na više...

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jun 02, 2009 10:19 pm 
Član foruma

UrosZlo je napisao/la:
Gde u Srbiji moze da se nabavi ovaj supplement?

http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Zdravlje/mms.htm

Vrh

Naslov: mms i sok
PostPostano: sri jun 03, 2009 9:26 pm 
Član foruma

Malo sam eksperimentirao sa sokovima i imam zadovoljstvo podijeliti saznanja sa vama. Neki dan sam kupio Fructalov sok od crnog ribizla, pomješanog sa narom. Na bočnoj stranici je pisalo: C vitamin - 0%. Ujutro sam sa vodom popio aktiviranih 10 kapi mms-a i osjetio laganu mučninu. Navečer sam također aktivirao 10 kapi, ali sam ovaj puta popio sa sokom. Bilo je ukusno, ali se opet pojavila mučnina iste jačine kao i ujutro. Ostao je slab okus klora u ustima, ali to sam isprao vodom. Ni slično onoj odvratnosti od ujutro. Taj sok nije smanjio djelovanje mms-a. S druge strane, sokovi na kojima je pisalo da nemaju konzervansa i da ih nakon otvaranja treba popiti u roku od tri dana, uspjeli su ubiti mms! Dakle, sok gdje izričito piše: C vitamin - 0%, izaberite okus po volji i sve će biti ok.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jun 03, 2009 9:45 pm 
Član foruma

Hvala vam za info.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jun 03, 2009 9:50 pm 
Član foruma

Zar je mogu da je tako jeftin ovaj supplement???
Da za dodatke u ishrani kao sto je Whey protein, amino kiseline, Omega 3, dex itd dajem preko 200e a ne traje mi duze od mesec ipo dana!
Znaci ovo je extra jeftino - samo da nije fake.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jun 03, 2009 9:56 pm 
Član foruma

UrosZlo je napisao/la:
Zar je mogu da je tako jeftin ovaj supplement???

Pa, jeftin jeste, efikasan jeste, a i provjeriti mozes da li je zaista u pitanju klorit. Kad dodas kiselinu, mora se poceti oslobadati klor dioksid, a on pak izgleda jednako kao klor i mirise jadnako kao klor (ali nije isti sto i klor). Dakle, boja postaje zuca, a miris klora ti valjda ne moram objasnjavati, namirisat ces (ili neces). Ako ima mirisa i promjene boje, radi se o kloritu. :)

Vrh

Naslov: Re: MMS - Miracle Mineral Supplement
PostPostano: čet jun 11, 2009 7:56 pm 
Početnik

Ovi nasi u Istocnom Sarajevu imaju sve ali ne znaju nista. Ja jos nisam uspio koncipirati pitanje tako da bi ga oni razumjeli. Oni ne mogu da shvate nista. Danas trazim jod a dama me pita...za sta ce mi???!!!
Kako traziti Nartijev hlirit...ili da ja otvorim apoteku?

Vrh

PostPostano: čet jun 11, 2009 10:01 pm 
Član foruma

martin50 je napisao/la:
Danas trazim jod a dama me pita...za sta ce mi???!!!
Kako traziti Nartijev hlirit...ili da ja otvorim apoteku?

Za jod mozes probati nabaviti i lugola, to ti je kalijev jodid (10%) i jod (5%), sto je cisto dobar izvor joda. A ako bas pita zasto, kazi da neso radis s mikroskopom, ako ti se ne da reci za sto ti treba.

A natrijev klorit se da nabaviti, ali ne znam da to apoteke drze. Vise trgovine kemikalijama, industrijskim.

Vrh

PostPostano: čet jun 11, 2009 11:53 pm 
Početnik

Natrijev hlorit kojeg sam ja dosio u vodovodu preko poznanika, uopste nije zapaljiv. Jeam li dobio nesto drugo?

Vrh

PostPostano: pet jun 12, 2009 12:39 pm 
Početnik

Molim da mi neko kaze, da li je natrijev hlorit u tecnom stanju, zapaljiv?

Vrh

PostPostano: pet jun 12, 2009 5:56 pm 
Član foruma

martin50 je napisao/la:
Molim da mi neko kaze, da li je natrijev hlorit u tecnom stanju, zapaljiv?

Ako si dobi rastvor on ne može biti zapaljiv, jer je to običan vodeni rastvor u kome je, čini mi se cca 24% Natrijevog klorita odnosno natrijumovog hlorita ili natrijum-hlorita. Znači prah DA - zapaljiv je ali rastvor NE - nije zapaljiv.

Ja sam htea nešto pitati, da li ima onih koji imaju iskustva sa MMS-om kod infekcije mokraćnih kanala, kod HPV, i na kraju kod akni i bubuljica? Ovo poslednje je za mene (akne) pa me to posebno zanima? A moj prijatelj ima neki početni stadijum HPV-a ili tako nešto, pa smo planirali da kupim zajedno jednu dozu i probamo. Pored akni, zanima me da li je neko tretirao BPP sa MMS-om (kožna promena na polnom udu koja se ne smatra patološkom ali estetski smeta-to su kao tvrdi beli prištići oko glansa i na koži uda). I da li se možda može i direktno aktivirani MMS sa manje vode razblažen sipati na tretirano mesto (kao i 3% H2O2 za dezinfekciju rana). Video sam da piše da se na opekotine sipa ne aktivirani, ali ipak kod nanošenja na lice ili slično, ne bi bilo poželjno da je rastvor jako alkalan (mislim?) a i kod neaktiviranog rastvora nema ni oslobođenog agensa koji oksiduje, jel?

I samo da rezimiram postupak primene da vidim jesam li dobro razumeo.
1. Prvi dan jedna kap
2. Drugi dan 2 kapi
3. Treći dan 3 kapi
4....
5....
I tako dok se ne dostigne broj kapi koji odgovara jednome mililitru (1mL), jel tako?
Razumeo sam da doza može da se uzme sva odjednom, i tako svaki dan po jedna doza, posle jela. Ili može da se uzima 2 ili više puta dnevno kako bi se bolje bodnela reakcija na detoksikaciju (mučnine, dijareje...) ili hex.. I da je bolje podeliti dnevnu dozu na više doza jer se tako manje opterećuje organizam a takođe i ubije više virusa i bakterija? Jel sam skontao kako treba?
Znači iz dana u dan podiže se po jedna kap sve dok se ne stigne do onog broja kapi koji daja 1ml-ar MMS-a u jednoj dozi (a koja se ne mora popiti odjednom nego u više dnevnih doza, na primer ako je 20 kapi=1ml, i dogurali smo do 20-og dana, tada ćemo moći da ga pijemo i 4 puta dnevno po 5 kapi, jel tako).
Zanima me i da li je neko od vas koji su ga koristili imao bilo kakve neželjene posledice, neočekivane reakcije na MMS, ili bilo šta što mu je štetilo?

Thanks very much and greetings :thumbup:

P.S.
Da li MMS pomaže kod puckanja zglobova i škripanja u zglobovima???

Vrh

PostPostano: pet jun 12, 2009 9:49 pm 
Početnik

Zahvaljujem se na informaciji o zapaljivosti Natrij-hlorita. Za sada sam u fazi experimentisanja. Psa mi je ujeo poskok dva puta i svaki put sam morao dati serum. Treci put, kad ga je ujela zmija, nisam vidio koja, dao sam mu " moj MMS ". Veoma je lako prebolio taj ujed sto naravno ne mora da znaci da je to to. Mada veterinari tvrde da nije mogao steci imunitet poslije predhodna dva ujeda, ja i to stavljam kao mogucnost. Naime, ja nisam psa ni u prvom ni u drugom slucaju odmah tretirao serumom. Pustio sam da se bori 5-6 sati. Da li je u tom periodu doslo do stvaranja određene kolicine antitijela, ne znam. Zavisi i od toga, koja je zmija bila treca, koliku dozu otrova je pustila i sl. Imam jos pasa koji nisu bili ujedeni, a zmija dosta, pa ako se nesto ponovi....pokusacu odmah MMS-om a o tome cu vas obsvijestiti. Hvala na odgovorima. Veoma je interesantna tema. Pozz

Vrh

PostPostano: sub jun 13, 2009 3:18 pm 
Član foruma

john_tracer je napisao/la:
Znači iz dana u dan podiže se po jedna kap sve dok se ne stigne do onog broja kapi koji daja 1ml-ar MMS-a u jednoj dozi (a koja se ne mora popiti odjednom nego u više dnevnih doza, na primer ako je 20 kapi=1ml, i dogurali smo do 20-og dana, tada ćemo moći da ga pijemo i 4 puta dnevno po 5 kapi, jel tako).

Sto se tice rezultata, to ovisi da li stvar ima veze s patogenima ili nema. Ako nema, nece biti ni rezultata. A posto je uvijek moguce da nesto i nema veze s patogenima, tesko je reci unaprijed, a i s druge strane, relativno malo ljudi uopce uzima MMS, pa tko ce znati sto sve rjesava. I jos naravno, kad bi svi koji uzimaju MMS htjeli pricati o svojim iskustvima. Tako da moras vidjeti ima li srece ili nema.

A sto se tice doziranja, tu imas dvije glavne metode. Jedna je originalna Humbleova, gdje uzimas 2x dnevno povecavajuci po kap svaki put kad uzimas, dok ne dodes do herxheimera. A druga je metoda kad uzimas sto cesce (najbolje ako mozes svaki sat), ali manje (maksimum bi bio 6 kapi) i isto nastojis povecavati kapi dok ne dodes do 6 kapi bez mucnine. No, jasno da se moze uzimati i negdje izmedu, dakle, 5-6x dnevno. Svatko neka odabere sam kako mu najvise odgovara. Prednost druge metode je da se ima vise kontrole i na kraju se uzme vise MMSa u toku dana, sto znaci vise ubijenih patogena.

Vrh

PostPostano: ned jun 14, 2009 12:00 pm 
Član foruma

Alan_SP je napisao/la:
gdje uzimas 2x dnevno povecavajuci po kap svaki put kad uzimas, dok ne dodes do herxheimera.

Zahvaljujem puno na prethodnom mi datom odgovoru :love3:

Ja sam na fakultetu. Nažalost, ne studiram farmaciju a niti prehrambenu tehnologiju već anorgansku hemijsku tehnologiju. No voda i tehnologija vode mi je jedan od predmeta rada. Na fakultetu imamo hemijsku labaratoriju potpuno opremljenu u najprofesionalnijem smislu. Ima i NaClO2 u obliku rastvora u smeđoj (zatamljenoj) staklenoj boci, i on je rezličitih koncentracija. Predpostavljam da ga ima i u granulama.
E sad, meni je dostupna ta labaratorija za rad, a imam i svoju menzuru pa lako mogu da baždarim ma koju kapaljku koja se inače može kupit u apoteci: za kapi za oči, uši ili nos...
No nije to bitno. Bitno je što ja imam veliko poverenje proesora i laboranata u toj labaratoriji, i što ću ih zamoliti da nabave određenu količinu za mene. No, rekli su mi da verovatno neće moći da se nabavi (za mene) u granulama, Zašto ne znam, možda je to ipak mera predostrožnosi labaratorijskog osoblja. Ali rastvor određene koncentracije se, najverovatnije, može dobiti. E sad, ja ću ih zamoliti za 1dL ili 100mL (nisam pitao za cenu, ali videćemo).
No pitaću ih koje je čistoče, i da li bi mogao da proše kao PA, ili da se koristi kao prečistač pijaće vode. Ako može taj je.
Nego kako se radi o prilično ozbiljnoj stvari, ja ne mogu a da još jednom ne proverim :help: : Dakle treba mi 22,4%-ni rastvor natrijum-hlorita sračunato na čisti NaClO2??? Jel tako?
Ako je tako, pitao bih još jednom o doziranju, jer opet nisam siguran da sam shvatio vaš odgovor. Pročitao sam sve postove od prvog, i članak na galaksiji kao i još neke članke, ali nikako da sebi razjasnim. Zanima me origina Džimova doza, za obično čišćenje od patogena, znači ne tretiram nikakvu ozbiljnu bolest. Koliko sam ja razumeo, počinje se sa jednom ili dve kapi. Hajde da govorimo, na primer o standardnom protokolu od 2 x dnevnom uzimanju (lako ću ja kad shvatim ovo douiranje da ga modifikujem).
Ja ću da dam šemu a vi mi potvrdite jesam li dobro shvatio.

Prvo, na šta se tačno odnosi onaj 1ml, je li to maksimalna dozvoljena količina natrijum hlorita u jednom ispijanju??? Znači doza do koje povećavamo počinjući od jedne kapi i na kojoj stajemo, to jest doza preko koje nije preporučeno prelaziti u jednom ispijanju???

Recimo da je 15 kapi = 1ml.
E sad šema, da li se ovako uzima:

1. dan ujutru 1 kap uveče 2 kapi
2. dan ujutru 3 kapi uveče 4 kapi
3. dan ujutru 5 kapi uveče 6 kapi
4. dan ujutru 7 kapi uveče 8 kapi
5. dan ujutru 9 kapi uveče 10 kapi
6. dan ujutru 11 kapi uveče 12 kapi
7. dan ujutru 13 kapi uveče 14 kapi
8. dan ujutru 15 kapi uveče 15 kapi
9. dan sada se uodi i trća dnevna doza i posle ručka pa se uzima 3 x po 15 kapi odnosno 3 x po 1mL
Da ne nabrajam dalje, isto kao i devetog dana uzima se 7 narednih dana, znači od 9. do 15. dana, kada trba prestati ovakvo doziranje i preći na doze održavanja gde se uzima 4-6 kapi 2-3 puta sedmično?

Inače, ja imam jak imuni sistem i gotovo se nikad ne razbolim. Vrlo retko osetim samo blagu bol u grlu kad su svi pod gripom. Tako da sam mislio održavanje raditi sa 4 kapi 2 puta nedeljno još par nedelja recimo nekih 60-tak dana. A ostatak dati prijatelju da proba rešiti artritične probleme sa zglobovima i neke viruse...

Sve ostalo oko Herxheimera, "razbijanja" jedne doze na dve ili više, smanjivaje za po jednu ili dve kapi kod mučnine ili dijareje, kada se i kako uzima (uvek posle jela), sve je uglavnom jasno.

Samo molim nekoga da mi potvrdi da li sam dobro shvatio način uzimanja-doziranja MMS-a po danima?

Sorry što gnjavim, ali poprilično se bojim das negde nešto ne pogrešim :oops:

Unapred zahvalan

Thanks very very very much!!! :hello2:

Vrh

PostPostano: ned jun 14, 2009 7:09 pm 
Član foruma

john_tracer je napisao/la:
Nego kako se radi o prilično ozbiljnoj stvari, ja ne mogu a da još jednom ne proverim :help: : Dakle treba mi 22,4%-ni rastvor natrijum-hlorita sračunato na čisti NaClO2??? Jel tako?

Ovako, sama shema uzimanja MMSa je tocna, ali bas sam sad naletio na potvrdu i od samog Humblea i njegovog tima da i oni preporucavaju sto cesce uzimanje (oni pricaju o sat i pol, ali mozemo to svesti na svaki sat, jer ne mozes bas kao sat uzimati svaki sat, ali to nije ni tako bitno, onako od oka svaki sat, cca 10-12x dnevno je cisto ok), pogotovo u slucaju virusnih patogena. Taj nacin (sto cesce po manje) ima vise prednosti, a glavne su relativno male pojedine doze (zbog okusa, kontrola herxheimera, a bome i puno efikasnije ubijanje virusa, dok bakterije ubijas kako god na njih navalis), a mana je naravno sto svako malo pijes MMS, moras ga imati sa sobom i slicno. No, jos je jedna prednost, stalno moras piti, a kako je mene osobno vise mucila dehidracija (zbog povracanja i proljeva) nego sam herxheimer kao takav (ne da je ugodan, ali nakon par dana dehidriras), i to je jedan od pluseva. A da ne pricam da je brze na kraju.

Drugo, sto se tice samog klorita, ne, ne mora biti bas 22.4%, ja ti imam onaj koji koristi sisacki vodovod i taj je 24.5%. To je tako mala razlika da je to zanemarivo u praksi. Dakle, dovoljno da uzmes neku koncentraciju koja je blizu 22.4% u tekucini. I odmah mozes uzeti litru, kad imas pristup tome (a pretpostavit cu da imas, preko profesora), to je bagatelno jeftino. U prahu mozes uzeti, ali jedina prednost praha je u tome sto moze trajati neograniceno dugo, ako je dobro uskladisteno. A u tekucini traje bar 3-4 godine, ako ne i vise.

Drugo, sto se tice kapaljke, Humble (i sve njegove kapi o kojima pricamo) prica o kapaljki koja kapa 17 kapi u 1ml. Sto znaci da je 15 kapi (maksimalna doza kad ides na 2-3x dnevno) malo manje od 1ml, pa se moze pricati o 1ml kao maksimalnoj dozi. Iako, sam Humble je testirao na sebi 3x3ml, cisto da vidi da li ce duze uzimanje tolikih doza imati problema. Prema nekim materijalima, cak ni 50ml ne bi trebalo biti relativno sigurno, ali nikom ne savjetujem toliko velike doze. Ides do 1-2ml u jednom trenutku i ne vise. Nema ni potrebe, puno je bolje ici na cesce uzimanje (6 kapi je od oka 1/3ml), jer to ima stvarno vise prednosti.

Ne zaboravi da to moras aktivirati i to je to. Cuvaj se herxheimera i imaj jabuku (navodno hladne kriske jabuke dobro upijaju toksine u zelucu, pa to pomaze kod mucnine), i C vitamin kraj sebe, ako te uhvati herxheimer, a ti moras funkcionirati. I onda budi uporan, mislim da malo herxheimera ipak vrijedi, iako ti tvrdis da si relativno zdrav. Mislim da ce razlika biti vidljiva, ali to moras ti vidjeti, sam, nitko drugi to ne moze znati.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 846 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 43  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.