Iz vasih postova jasno proizlazi koliko ste samo zavidni, zavisni, ljubomorni, tasti, podrugljivi, malodusni, neupuceni, zastraseni... negativni bre! ali to ne kazem radi svog nekog povredjenog ega, nego SAMO radi citalaca koji ce ovo da citaju posle!
Podizanje kundalini sungazingom NIJE opasno!!! Da ste procitali benefite sungazinga shvatili biste da um jaca u prvih petnaest minuta, i da ga time sam proces sprema za bezbedno dizanje kundalini!!!
Ali na zalost medju vama je dosta onih koji barataju dezinformacijama, onih koji nemaju pojma o samoj toj stvari vec prepisuju nesto sto je neko zapisao a da takodje nema pojma o tome... Imate ljude koji procavaju kundalini godinama, i ceo zivot ali imate dosta bas takvih tastih osoba koji su samo nesto procitali o tome i vec znaju mnogo vise nego ti ljudi...
Hallo Master HRM
Thank you for your promoting of my site to share this great knowledge all around the world
Tell me please it has any dangerouse of this process? and rising kundalini (snake) energy too?
http://www.freewebs.com/cybermikan-sungazing-srbija/
as i told you there is no bad effect. kundalini gets activated and also the chakras and everything happens with peace and joy.you dont require the master to be with you.you are your own master. sungazing is the supermost practise and is safe and is also guru free and cost free.do it safely with faith and without haste. ok
OK! in last times i feel also some happenings in my right side of my brain in back side too...is it a birth of paranormal abilites? have to strong contrecation now, have verry strong and big speed, and my navigation is unbilivible... can you tell me what kind of para abilitis will create becouse of this simtoms or what alse...?
when third eye gets activated your supernatural powers come out.dont worry. just do with faith and safely the sg
Imamo i jeres ili zablude o kundalini:
1. Moras biti prociscen
2. Moras biti vegeterijanac
3. Moras meditirati specijalne mantre i tantre
4. Moras imati cvrst um da ne poludis (najveca glupost)!
5. Dizanje kundalini je opasno
6. Kundalini se moze kontrolisati
7. Kundalini te moze ubiti
8. Moze biti agresivno podizanje kundalini
9. Kundalini ne moze da podigne obican covek
10. Kundalini nesto cisti u meni
itd.
To su sve gluposti! Da ste procitali tekst o kundalini samo par stranica ispod shvatili biste neke stvari, a ne ovako lupali BEZ i jednog dokaza!!!
Moj savet vama je da se pozabavite malo vise sobom, a malo manje drugima!