Sada je: pon maj 12, 2025 11:04 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 953 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 48  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sri apr 29, 2009 6:51 pm 
Član foruma

hybrid je napisao/la:
nat je napisao/la:
ode i ova tema u fundamentalne/fundamentalistichke svinjarije :twisted: :love3:

Mislim da bi trebalo temu preimenovati u: Sigurni sungazing i novosti iz svijeta :lol:

ja sam odawno rekao da bi cybermikan swoje sawjete/dnewnike trebao postati u posebnoj temi... :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 29, 2009 6:54 pm 
Član foruma

cybermikan je napisao/la:
hybrid je napisao/la:
nat je napisao/la:
ode i ova tema u fundamentalne/fundamentalistichke svinjarije :twisted:

:love3:

Mislim da bi trebalo temu preimenovati u: Sigurni sungazing i novosti iz svijeta :lol:
=D>

Tema je hranjenje suncem, a pod tim spadaju SVE stvari oko toga, pa i iskustva, dnevnici, saveti, upozorenja i vesti, dakle obavestavanja, benefiti sungazinga itd. sve sto je vezano za temu!

jeste, no neznam od kada ti dajes sebi za prawo da dijelis sawjete kao da si sungazirao wec godinama, a ne tek 2 mjeseca? i takodjer, tu ne spadaju i dezinformacije poput "kundalini u ocima". NHF [-X :love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 29, 2009 9:06 pm 
Član foruma

bad.ass je napisao/la:
hybrid je napisao/la:
nat je napisao/la:
ode i ova tema u fundamentalne/fundamentalistichke svinjarije :twisted:

=D>

Tema je hranjenje suncem, a pod tim spadaju SVE stvari oko toga, pa i iskustva, dnevnici, saveti, upozorenja i vesti, dakle obavestavanja, benefiti sungazinga itd. sve sto je vezano za temu!

jeste, no neznam od kada ti dajes sebi za prawo da dijelis sawjete kao da si sungazirao wec godinama, a ne tek 2 mjeseca? i takodjer, tu ne spadaju i dezinformacije poput "kundalini u ocima". NHF [-X :love3:

kundalini u ocima je normalna stvar!!! Pogledaj onaj video o one 2 zmije sto se penju... obrati paznju na oci lika... e, moj ti!

:D

http://sungazingsolarnajoga.ourtoolbar.com/

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 29, 2009 10:07 pm 
Član foruma

cinkoksid je napisao/la:
....

ladno si pevao u snu :lol: :shock:
pa nemoj da gledas van sigurnih sati, zar nije bolje da preskocis koji dan ako se nema uslova, sto je sigurno sigurno je

Cuti, bolje sto sam pevao u snu nego na javi :mrgreen:
i da sam radio samo po sigurnim satima (to je bilo na moju odgovornost) stigao bih sad jedva nesto do 7 minuta MOZDA!

inace danas sam skinuo dioptriju za 0.5! ne nosim vise 2.5 jel mi smeta, pa sam kupio 2 diptriju danas!!!

=D> =D> =D>

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 29, 2009 10:26 pm 
Član foruma

cinkoksid je napisao/la:
....

pa nemoj da gledas van sigurnih sati, zar nije bolje da preskocis koji dan ako se nema uslova, sto je sigurno sigurno je

i da sam radio samo po sigurnim satima (to je bilo na moju odgovornost) stigao bih sad jedva nesto do 7 minuta MOZDA!

inace danas sam skinuo dioptriju za 0.5! ne nosim vise 2.5 jel mi smeta, pa sam kupio 2 diptriju danas!!!

=D> =D> =D>

pa to ti kazem, pevao si naglas (na javi) dok si sanjao, cim si ujutru bio promukao hehe, pitaj cimera jeli sta cuo
e pa bravo za dioptriju, ali ipak bolje polako ali sigurno nikad se ne zna....bolje 7 minuta nego stap i vucjak
8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet apr 30, 2009 6:28 am 
Član foruma

cinkoksid je napisao/la:
cinkoksid je napisao/la:
....

=D> =D> =D>

pa to ti kazem, pevao si naglas (na javi) dok si sanjao, cim si ujutru bio promukao hehe, pitaj cimera jeli sta cuo
e pa bravo za dioptriju, ali ipak bolje polako ali sigurno nikad se ne zna....bolje 7 minuta nego stap i vucjak
8)

Pa ti si meni slatka, kao i uvek :wink:

Inace cimeri kazu da nisu NISTA culi i to je misterija!!! A, sto se tice gledanja... za mene je to OK i sam HRM mi je rekao ako gledam kasnije radi oblaka ili zgrada da gledam kroz prste ili sa manjim belim parcetom tkanine!!!

hi Master

Have little dilema about my sungazing. Must watching the sun sometimes 1- 2 and half hours after sunrise in many reasons here... cloudy, buildings... and it is ok for me? I am on 11 minute today.

When close my eyes after sungazing i can see in twice times until now red colour circle twisted in front of my eyes and little blue white cube in the middle of it, so my question is: it is a demage of my eyes, or it´s a normal sungazing happend? I would like to do safe sungazing 1h of sunrising but it is imposible here!!! btw. I have eye glasess and drink and wash with surya jal.

Sometimes i feel gooseflesh (something is going through my body), down in my legs and in my hands too, what is it?

these are all normal. if you are doing sg little late than look the sun through a thin white cloth. that will solve the problem. ok

I put my fingers up to the sun and watch between them... it will be little shame for me to take a white thin cloth, becouse of my neighbours. its ok to continue like this any way?

ok through the fingers its ok

:mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet apr 30, 2009 10:56 am 
Član foruma

Evo i mog skromnog iskustva.
Oduvjek volim sunce :love10: a nakon što sam pogledala HRM u emisiji Na rubu znanosti, rekoh da spojim ugodno sa korisnim i krenem sa zurenjem u sunce.
Gledam u sunce već četiri mjeseca ali sam za to vrijeme stigla na samo 8 minuta! Ovim tempom će mi trebati dvije godine da prođem cijeli proces???!!!
To znači da gledam samo kad vidim sunce (ne u oblake i sl.), samo u prvom satu izlaska i posljednjem satu zalaska , bosa, vani, na zemlji, pjesku, kamenu, šljunku...
Dobrobiti koje osjećam do sada:
- generalno više energije (a dio mog pomagačkog posla je da mi naprosto "isisavaju" energiju)
-optimističnije raspoloženje, više strpljenja, manje nervoze
-interes za alternativnu medicinu
Upoređujući do sada navedena iskustva, ja
- nisam imala neobičnih senzacija koje su pominjani u nekim postovima (npr.obojeni svijet nakon gledanjam, telepatija, osjećaj da sve mogu, bezgranična ljubav..)
- ne jedem ni manje ni više nego ranije i skoro čitavog svog (dugog) života kao odrasla osoba imam istu težinu.
- u danima bez sunca, a zna ih se nadovezati i po desetak,osjećam se frustrirano i pokušavam se "napuniti" na druge načine, što i nije tako loše. Tako sam počela vježbe disanja , tibetance i eksperimente sa koloidnim srebrom i najnovije shivambu shastra..
Šta ste mi uradili svojim postovima! :shock:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet apr 30, 2009 11:55 am 
Član foruma

RAZOTKRIVANJE!!! (SKIDANJE RUKAVICA)

Zastava SVETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE:

[url]http://sr.wikipedia.org/wiki/Светска_здравствена_организација[/url]

slika By cybermikan

Srpsko Lekarsko Drustvo

slika

Srpsko Lekarsko Drustvo (grb ili znak)

slika
By cybermikan

Udruzenje Internista Srbije

slika

(Pogledajte iste znake zmije i kako se ista penje uz stap, kundalini se penje uz kicmu ili susumu i to je takodje taj isti znak, taj znak se nalazi na svakom domu zdravlja ili apoteci)!!!

Podizaje Kundalini Energije Solarnom Jogom ili Sungazingom:

slika

slika

Kundali Rising (Uzdizanje Kudalini)

slika

slika

slika

slika

Kundalini Rising Inside Woman

http://www.youtube.com/watch?v=nsd-ccZlxxA

Ko ima UM i OCI da Vidi, Cuje i Razume sta govorim!!!

http://www.youtube.com/watch?v=2o2GfaWEBdM

Znaju oni jako dobro da se uzdizanjem kundalini ili energetske zmije jaca imunitet i zato vas savetuju da nosite suncane naocare i da ne izlazite od 10- 17h zbog navodno "stetnih" UV zraka, i kada vas oslabe energetski na taj nacin, a preko hrane raznim aditivima, emulgatorima... onda vam puste neku bolestinu i tako sa slabim imunitetom vas bez problema pokose u cilju globalnog smanjenja broja ljudi na zemlji!!!

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet apr 30, 2009 3:25 pm 
Član foruma

Kada bih mogla u par recenica da sazmem ono sto imam u glavi nakon citanja ove teme i cybermikanovih postova #-o

Citiracu samo jednu persijsku izreku: "Bog da ubije onog ko ne zna, a misli drugome da pokazuje put do kapija Njegovog Kraljevstva."

Zelim ti sve najbolje i vidim da imas dobre namere, ti novi guruu sungejzinga za kakvog se izdajes, ali nisi svestan sta radis.

Molim nekog pametnijeg i iskusnijeg da ovde objasni kako kundalini moze biti stetna onima koji se u njeno podizanje upustaju bez dovoljno znanja.

Ova tema je mogla biti tako dobra i korisna, ali eto....

Hajde ziveli!

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet apr 30, 2009 3:47 pm 
isključen/a

Ima tema i za Kundalini, ali cybermikan je vrlo uporan, a misli da zna sve. I previse burno reaguje na svaku opasku, a da ne kazem na kritiku.

Guru?

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet apr 30, 2009 4:56 pm 
Član foruma

bellatrix je napisao/la:
Kada bih mogla u par recenica da sazmem ono sto imam u glavi nakon citanja ove teme i cybermikanovih postova #-o

Citiracu samo jednu persijsku izreku: "Bog da ubije onog ko ne zna, a misli drugome da pokazuje put do kapija Njegovog Kraljevstva."

Zelim ti sve najbolje i vidim da imas dobre namere, ti novi guruu sungejzinga za kakvog se izdajes, ali nisi svestan sta radis.

Molim nekog pametnijeg i iskusnijeg da ovde objasni kako kundalini moze biti stetna onima koji se u njeno podizanje upustaju bez dovoljno znanja.

Hajde ziveli!

NIKADA i NIGDE NISAM, NITI CU reci da sam neki guru ili ne znam ko, ali imam prava da zastupm svoje misljenje mada ono i bilo pogresno, ali po pitanju KUNDALINI NIJE POGRESNo jel sama kundalini NIJE NIKADA BILA, NITI CE IKADA BITI STETNA !!!

Dokazi mi suprotno! Trazim validan dokaz da mi kazes gde je kundalini stetna!!!!

Znas, znam jednog Igora iz Novog Sada i zajedno ogranizujemo Hirin dolazak, on je zavrsio svih 270 dana sungazinga i podigao mu se kundalini ne brojano puta... takodje sam u stalnim kontaktima koje mi je Hira dao ljudi koji proucavaju kundalini (imas na mom sajtu nesto o tome u free download sekciji) tako da siris dezinformacije!!!

KUNDALINI NIJE STETNA NIKAD!!!

A, TI DOKAZI SUPROTNO!

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet apr 30, 2009 5:22 pm 
Član foruma

Pozdrav svima

Evo da dam svoj mali doprinos. Sada sam na 8min a počeo sam gledat prije 4mj. I ja kao i mnogi gledam samo kad je vedro i kontam da je tako ok. U početku su mi se javljale negativne posljedice poput peckanja, svrbenja to je bilo vrijeme prilagodbe a i ponekad mi je bilo žao propustit priliku pa sam gledao u presjajno sunce. Sada mi ponekad zna lijevi kapak podrhtavat (nakon buljenja u tv ili komp). Toliko o opasnosti gledanja u sunce.

Pozitivne promjene su zasada uglavnom mentalne. Kombiniram zurenje sa tantričkim meditacijama pa ne pripisujem sve zurenju. Sad mislim, ponašam se drugačije nego prije a šta će biti kasnije sam bog zna. Već nakon par minuta primjetio sam da imam više energije, da sam vedriji, živahniji, motiviraniji... Zanimljiviji trenutak bio je kada sam tijekom gledanja osijetio kao da mi je pao kamen sa srca (doslovno). "Uzdizanje kundalini, svjetla, boje" i slične pojave nisam doživio... Samo lagano vibriranje u tabannima. Uglavnom, sve što je HRM rekao zasada mogu potvrditi.

I ja sam htio ubrzat cijeli proces pa sam išao jedno vrijeme gledat dva puta dnevno što se nije pokazalo kao namudrija ideja. #-o

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet apr 30, 2009 6:10 pm 
Član foruma

Dragi Cybermikane,
ako ponovo procitas moj post, lako ces videti da sam napisala da kundalini energija moze biti stetna onima koji se u njeno podizanje upustaju bez dovoljno znanja. Dakle, kundalini nije stetna sama po sebi. Sve zavisi od toga koji cilj covek ima pred sobom i kakva mu je dusa, da ne kazem licnost. Kao sto svi znamo, na ovom svetu nas je vise mentalno i emotivno labilnih, nego onih koji svojim svesnim naporom ulazu veliki trud kako bi zaista postali ljudi, neuslovljeni raznim ego tripovima, iluzijama i fantazijama svake vrste.
Sada zamisli da neko ko pristupi budjenju kundalini energije sa ciljem da u sebi razvije odredjenu vrstu moci, a jos je i labilna osoba. Taj ima da prolupa ko zvecka, a ja ne bih da ga nosim na savesti. Kako vecina ljudi ne ume da kontrolise svoje misli i emocije, zamisli kakav bi svet bio kada bi svi ludaci probudili kundalini. Kuda bi otisla sva ta energija? Ionako je nemamo dovoljno, a da bi uspeli da je zadrzimo, potrebno je prvo da naucimo da vladamo sobom.
Dakle, kundalini nije za svakoga, vec samo za one sa uzvisenim ciljevima.

I sama praktikujem sungazing, ali ga nikada ne bih preporucila vecini ljudi koje poznajem.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet apr 30, 2009 6:20 pm 
Član foruma

Vidim da si stavio i zastitni znak svetske zdravstvene organizacije. Sta mislis koliko bi tek njima koristilo da svaka labilna osoba probudi kundalini? Pa to bi bila prava gozba!
Lepo su nam uvalili!
Kako god da okrenes, treba nam mnogo truda, rada, ucenja i volje pre bilo kakvih egzibicija sa ovim stvarima.

Pozdrav :love3: :love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet apr 30, 2009 6:32 pm 
Član foruma

bellatrix je napisao/la:
Dakle, kundalini nije za svakoga, vec samo za one sa uzvisenim ciljevima.

I sama praktikujem sungazing, ali ga nikada ne bih preporucila vecini ljudi koje poznajem.

Ja mogu da kazem za sebe da sam vrlo lablilna osoba, ali koliko sam shvatila ovaj sungazing nema opasnosti po psihu, ja sam pocela s tim u cilju poboljsanja imuniteta tj fizickog zdravlja. Da mi je raspolozenje bolje to je cinjenica, ali poznato je da sunce samo po sebi izaziva vedrinu u zivim bicima. Verovatno utice i na serotonin koji mi inace fali.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet apr 30, 2009 6:40 pm 
Član foruma

Sunce, koje sunce??? :shock:

Zivot u hUSA - ides na posao kad jos sunce nije izaslo, vracas se kuci kad je vec davno zaslo.... :)

Polako se pretvaram u vampira, pa cu moci samo u mjesec da gledam. (cek da vidim mogu li rezervisati moonglazing.com :mrgreen: )

Da ne pomislite da sam samo skeptican, te da ne vjerujem ni u sta alternativno, samo da kazem da vjerujem da vam Sunce pomaze kao sto bi vam pomagalo i gledanje u jednu tacku. Proces u kojem se opustate i smirite. (sto je potrebno naravno u danasnjem ludom svijetu)

I naravno, ja nemam moci da izljecim grlo sa rukom i naredbom svevisnjem, niti sam ikad pokusao (niti cu, nadam se) zaustaviti pse uz slicnu pomoc...:)

No i dalje sa interesom citam ovu temu, naravno postove koji su malo ozbiljniji, poput ovog od bellatrix.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet apr 30, 2009 6:49 pm 
Član foruma

bellatrix je napisao/la:

=D> :thumbup:
dobra izreka :D

bellatrix je napisao/la:

pa chini mi se da je u ovoj temi to dovoljno puta i naglasheno i objashnjeno,
ali,
kao shto kaze Master-chic SBBI ( Sajber Buci-Buci Izbavitelj):
Ovo je za one koji imaju oci da procitaju i da se osveste, sungazingom NISTA ne gubite, bez sungazinga SVE gubite! Odluka je na vama!!!!
/
Ko ima u opste ima usi da cuje i oci da vidi!!!?
/
Ovo je za one koji imaju oci da procitaju i da se osveste, sungazingom NISTA ne gubite, bez sungazinga SVE gubite! Odluka je na vama!!!!
/
Ko ima UM i OCI da Vidi, Cuje i Razume sta govorim!!!
/
ali je samo pitanje sata, dana, nedelje mozda i meseca kada ce prenositi kao obicna gripa vazduhom, onda ga nece niko moci spreciti, moje crne prognoze kako ja to vidim kada se desi ovo cak 40- 50 % covecanstva ce nestati. Necu da sirim paniku, ali tako na zalost stoje stvri, zato ljudi poslusajte HRM-a i radite siguran sungazing i nece vam nista biti!!!!

takodje,za one koji imaju ochi ,postoji i ova tema koju je sophia postavila:
http://www.galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=1760
gde se moze naci vrlo informativnih postova o kundalini 8)

Citat:

da,mogla je
chisto sumnjam da ce ikad ikome uspeti da za ovako kratko vreme napravi najvecu i najodvratniju mogucu antireklamu za sangejzing
sreca da Master/Gospodar HRM ne chita ovaj forum,inache ode licenca za Srbiju i susedne zemlje i nishta od misije spashavanja :mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet apr 30, 2009 7:31 pm 
Član foruma

Iz vasih postova jasno proizlazi koliko ste samo zavidni, zavisni, ljubomorni, tasti, podrugljivi, malodusni, neupuceni, zastraseni... negativni bre! ali to ne kazem radi svog nekog povredjenog ega, nego SAMO radi citalaca koji ce ovo da citaju posle!

Podizanje kundalini sungazingom NIJE opasno!!! Da ste procitali benefite sungazinga shvatili biste da um jaca u prvih petnaest minuta, i da ga time sam proces sprema za bezbedno dizanje kundalini!!!

Ali na zalost medju vama je dosta onih koji barataju dezinformacijama, onih koji nemaju pojma o samoj toj stvari vec prepisuju nesto sto je neko zapisao a da takodje nema pojma o tome... Imate ljude koji procavaju kundalini godinama, i ceo zivot ali imate dosta bas takvih tastih osoba koji su samo nesto procitali o tome i vec znaju mnogo vise nego ti ljudi...

Hallo Master HRM

Thank you for your promoting of my site to share this great knowledge all around the world :D

Tell me please it has any dangerouse of this process? and rising kundalini (snake) energy too? :D

http://www.freewebs.com/cybermikan-sungazing-srbija/

as i told you there is no bad effect. kundalini gets activated and also the chakras and everything happens with peace and joy.you dont require the master to be with you.you are your own master. sungazing is the supermost practise and is safe and is also guru free and cost free.do it safely with faith and without haste. ok

OK! in last times i feel also some happenings in my right side of my brain in back side too...is it a birth of paranormal abilites? have to strong contrecation now, have verry strong and big speed, and my navigation is unbilivible... can you tell me what kind of para abilitis will create becouse of this simtoms or what alse...?

when third eye gets activated your supernatural powers come out.dont worry. just do with faith and safely the sg

Imamo i jeres ili zablude o kundalini:

1. Moras biti prociscen
2. Moras biti vegeterijanac
3. Moras meditirati specijalne mantre i tantre
4. Moras imati cvrst um da ne poludis (najveca glupost)!
5. Dizanje kundalini je opasno
6. Kundalini se moze kontrolisati
7. Kundalini te moze ubiti
8. Moze biti agresivno podizanje kundalini
9. Kundalini ne moze da podigne obican covek
10. Kundalini nesto cisti u meni
itd.

To su sve gluposti! Da ste procitali tekst o kundalini samo par stranica ispod shvatili biste neke stvari, a ne ovako lupali BEZ i jednog dokaza!!!

Moj savet vama je da se pozabavite malo vise sobom, a malo manje drugima!

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet apr 30, 2009 7:39 pm 
Član foruma

cinkoksid je napisao/la:
bellatrix je napisao/la:
Ja mogu da kazem za sebe da sam vrlo lablilna osoba, ali koliko sam shvatila ovaj sungazing nema opasnosti po psihu, ja sam pocela s tim u cilju poboljsanja imuniteta tj fizickog zdravlja. Da mi je raspolozenje bolje to je cinjenica, ali poznato je da sunce samo po sebi izaziva vedrinu u zivim bicima. Verovatno utice i na serotonin koji mi inace fali.

Upravo tako! Ti si pocela sa jasnim ciljem koji moze samo da ti koristi. Ali, neko drugi se moze upustiti u sungazing iz totalno egoisticnih razloga...da bi probudio kundalini samo kako bi mogao da izigrava holivudskog supermena, pa da toga cak nije ni svestan! Jer ego se krije pod raznim imenima i emocijama.

@nat
Kako ti uvek tako lako podje za rukom da pogodis u najslabiju tacku? :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet apr 30, 2009 7:44 pm 
Član foruma

bellatrix je napisao/la:
cinkoksid je napisao/la:
bellatrix je napisao/la:

Upravo tako! Ti si pocela sa jasnim ciljem koji moze samo da ti koristi. Ali, neko drugi se moze upustiti u sungazing iz totalno egoisticnih razloga...da bi probudio kundalini samo kako bi mogao da izigrava holivudskog supermena, pa da toga cak nije ni svestan! Jer ego se krije pod raznim imenima i emocijama.

@nat
Kako ti uvek tako lako podje za rukom da pogodis u najslabiju tacku? :mrgreen:

A, sta ako je vremena jos malo ostalo (majanski kalendar9 i da neko mozda ima neku misiju? Jesi se zapitala to mozda ili opet ispranim mozgom pises dalje? I nemoj biti zavidna, i tebi ce se desavati sto i "nekima poput holivudskog supermena" ako ti je to zapisano u genetskom kodu.... da si procitala malo ranije... isceljenja polaganjem ruku sam radio kada sam bio u protestantskoj crkvi duhovnih darova!

Jel sad malo jasnije?

Sungazing ako prekidas na 2 nedelje, moras poceti iz pocetka dodavajuci po 1 minut SAMO svaki dan do tog vremena od kojeg si prekinula ili ce od tebe izaci ovako nesto, kao sto vecina nas vidimo (trebaju oci da ti se otvore pa da vidis)!

:wink:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 953 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 48  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.